+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

E-flite Waco 0.55m SAFE Select BNF Basic bílé

AS_EFLU53550
605482185902

Populární sportovní americký dvouplošník Waco SAFE jako mikro RC model BNFod E-flite. Rozpětí 550 mm, střídavý pohon pro LiPol 2S-3S, exkluzivní technologie Spektrum™ SAFE Select a AS3X®. Telemetrie s kompatibilními vysílači Spektrum, vybavenými Spektrum AirWare™.

4 892,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Nadštandardný prístup k prípadným reklamáciámí
  • Vy nic neposíláte, my posíláme pro zboží, které zajišťujeme.

  • Nechceme, aby zákazník, který v nás vložil důvěru nákupem v našem obchodě, měl v případě reklamace nějaké výdaje.

Populární sportovní americký dvouplošník Waco SAFE jako mikro RC model BNFod E-flite. Rozpětí 550 mm, střídavý pohon pro LiPol baterii 2S-3S 300mAh (není v balení), exkluzivní technologie elektronické stabilizace Spektrum™ SAFE Select a 3-osého gyroskopu AS3X®. Telemetrie napětí baterie v reálném čase je dostupná s kompatibilními vysílači Spektrum, vybavenými Spektrum AirWare™. Je vyroben z pokročilého materiálu EPS pro lehký, ale odolný drak modelu, nainstalována jsou lineární digitální serva, řídící jednotka, řada maketových doplňků.

Historie letadel WACO

Americký symbol meziválečné éry, sportovní dvouplošníky firmy Weaver Aircraft Co., která sídlila ve městě Troy ve státě Ohio, to jsou letadla Waco. Ve třicátých létech byla jedním z nejúspěšnějších výrobců soukromých a obchodních letadel ve Státech. Piloti nejvíce ze všeho oceňovali jejich výborné letové vlastnosti. Původní model YMF se do povědomí pilotů zapsal jako nejkrásnější sportovní stroj všech dob. Letoun patří svou charakteristickou siluetou mezi nejznámější dvojplošníky a dodnes se objevuje na leteckých vystoupeních. V dnešní době se firma zaměřuje na výrobu dvouplošníků, jejichž vzhled odpovídá zlaté éře letectví 30. let minulého století. Letadla jsou samozřejmě vybavena nejmodernější avionikou, avšak vzhled, hvězdicové motory a detaily konstrukce jsou stále zachovány. V roce 1985 se zakladatelé Classic Aircraft Foundation rozhodli oživit výrobu ikonického stroje YMF.

Model E-flite UMX WACO SAFE je nyní vybaven volitelným systémem elektronické ochrany letové obálky SAFE Select, díky kterému je model stabilnější a navíc obsahuje i exkluzivní technologií Spektrum™ AS3X®, která udržuje model v přímém letu, takže máte pocit, jako byste létali s hodně větším modelem, a to i ve větrných podmínkách. Nainstalován je 2S - 3S kompatibilní střídavý motor. Doplňte si vlastní LiPol baterii 2S 280mAh pro pohodové létání nebo použijte 3S 300mAh baterii pro větší rychlost a neomezený vertikální výkon. Řídící jednotka obsahuje regulátor a přijímač Spektrum™, který během letu poskytuje telemetrii napětí letové baterie v reálném čase kompatibilním vysílačům, vybaveným Spektrum AirWare™.UMX Waco je nyní k dispozici ve dvou barevných kombinacích žluté a lehčí nenalakované bílé základní verze. Model Bind-N-Fly® je dodáván 100% smontovaný a je připraven ke spárování s vaším 5+ kanálovým vysílačem, s modulací DSMX®/DSM2®, takže můžete létat během několika minut po otevření krabice! Waco je vhodný pro létání v tělocvičnách a podobných velkých prostorách, nebo venku na dostatečně velkém prostranství.

Vlastnosti E-flite UMX WACO
  • Oficiálně licencovaná replika moderní verze dvouplošníku YMF-5
  • Létání je snazší s volitelnou ochranou letové obálky SAFE® Select
  • Hotový a dobře létající model UMX WACO
  • Výkonný střídavý pohon 2S - 3S
  • Telemetrie napětí baterie v reálném čase s kompatibilními vysílači Spektrum
  • Bezkonkurenční stabilita technologie AS3X® pro klidný let
  • Realistické provedení a detaily kokpitu
  • Plně sestaven připraven k letu
  • Lineární serva s dlouhou dráhou
  • Proporcionální 4-kanálové řízení a řiditelné zadní kolo
  • Vyztuženo uhlíkovými vlákny, lehká pěnová konstrukce
  • Snadný přístup k baterii krytem drženým magnety
  • Zbarvení Waco bílé
Výhoda verze Bind-N-Fly

Vlastníte již letecký vysílač Spektrum? RC modely letadel Bind-N-Fly (BNF) umožňují rychlou přípravu k letu s co nejlepším zážitkem z ovládání. Model je kompletně sestaven s nainstalovaným napájecím systémem, servy a přijímačem Spektrum 2,4 GHz. Proto stačí spárovat přijímač s vaším kompatibilním vysílačem, nabít vaši baterii a pak již můžete s modelem vzlétnout!

Exkluzivní technologie

UMX WACO je vybaven exkluzivními technologiemi Spektrum™ AS3X® a SAFE® Select. AS3X je 3-osý gyroskop, který pracuje v zákulisí a eliminuje účinky větru a turbulencí, díky tomu se zdá, že letíte s větším letadlem. Volitelné použití SAFE Select nabízí limity sklonu a úhlu náklonu spolu s automatickou samonivelací, kterou lze zapnout a vypnout pouhým přepnutím spínače! A pokud nechcete povolit funkce SAFE Select, jednoduše spárujte přijímač běžně a aktivní bude pouze stabilizace AS3X.

Možnost telemetrie

UMX WACO je vybaven řídicí jednotkou, která obsahuje lineární serva, přijímač a Spektrum™ regulátor, který poskytuje telemetrii napětí baterie v reálném čase kompatibilním vysílačům,vybaveným Spektrum AirWare ™ (včetně DX6e a 8e, DX6 G2 / G3 a 8 G2, DX9, NX6, 8 a 10, iX12, iX20 a další) během letu.

Větší výkon pohonné jednotky

Nový střídavý motor a regulátor umožňuje použít LiPol baterie jak 2-článkové, tak 3-článkové, což rozšiřuje možnosti využití modelu pro větší rychlost a neomezený vertikální výkon při letu s LiPol bateriemi 3S 280–300mAh.

Maketové doplňky

UMX WACO je kompletně připraven k letu, je hotový smontovaný, s hotovým zbarvením. Poměrně složitý vzpěrový systém křídla je zkompletován a model má díky tomu tuhé a pevné křídla. Maketový vzhled s řadou detailů spolu s vybavením kabiny s figurkou pilota, je zcela autentický.

Lehká konstrukce

Díky lehkému pěnovému materiálu EPS je konstrukce modelu lehká a odolná. Letová hmotnost modelu je 119g, proto ani případná kolize nemusí dopadnout fatálně. Navíc opravitelnost v případě havárie je velmi dobrá, je potřeba použít lepidla, které neleptají polystyren!.

Kompletně sestaveno

Model UMX WACO je100% sestaven a připraven k letu hned po vybalení z krabice! Je vybaven špičkovou technologií Spektrum™ 2,4GHz, která se spáruje s vašim 5+ kanálovým vysílačem s modulací DSMX®/DSM2®, takže můžete létat během několika minut po otevření krabice. Doplníte se pouze letovou baterii, nabijete a létáte.

Úroveň 2 – Vyžaduje určité zkušenosti

RC modely s úrovní dovedností 2 jako je Waco, jsou vhodné pro piloty, kteří již mají nějaké zkušenosti s létáním s rychlejšími a akrobatickými modely. Přestože se jedná o zatím nejsnadněji létající model WACO, není to vůbec první vhodné RC letadlo pro nové piloty ani o model, se kterým uděláte „další krok po trenažéru“. Měli byste mít zkušenosti a dovednosti potřebné k úspěšnému létání s výkonnějšími typy modelů, jako jsou UMX Timber, nebo větší modely jako E-flite T-28 Trojan 1,1m, Commander mPd 1,4m, Timber 1,5m, nebo podobné třídy, než se pokusíte létat s UMX WACO.

E-Flite
AS_EFLU53550
1 ks

Parametry

Konstrukce
EPS
Rozpětí
550 mm
Délka
418 mm
Letová hmotnost
119 g
Nosná plocha
8,5 dm²
Plošné zatížení
14 g/dm²
Elektro pohon
1208–1900Kv 12P Brushless Outrunner
Druh stavebnice
BNF

Specifické reference

ean13
605482185902

Mohlo by vás také zajímat

12 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi