+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Spektrum přijímač AR630 6CH AS3X/SAFE

AS_SPMAR630
605482692714

Nový 6-kanálový RC přijímač Spektrum AR630 se plně nastavitelnou stabilizací AS3X a SAFE, telemetrií, integrovanou anténou a párovacím tlačítkem pro snadné párování. Miniaturní rozměry a hmotnost pouze 10 g.

2 548,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Nový 6-kanálový RC přijímač Spektrum AR630 se stabilizací AS3X, telemetrií, funkcí SAFE, kompatibilní s modulací DSMX/DSM2 v pásmu 2,4 GHz s plným dosahem. Integrovaná anténa v krabičce. Velmi malé rozměry a hmotnost pouze 8 g - ideální pro menší RC modely letadel! Pokud chcete hmotnost ještě více snížit, můžete přijímač provozovat bez plastové krabičky (plošný spoj je osazen pouze z jedné strany).

Přijímač má integrovanou plně nastavitelnou 3-osou stabilizací AS3X a funkci ochrany letové obálky SAFE, který pomocí 3-osých MEMS gyroskopů a exkluzivního software pro řízení letu vyladěného zkušenými piloty, počítá s eliminací větru, turbulence a točivého momentu. Neexistuje žádné zpoždění v odezvě řízení nebo omezení ovládání. Jednoduše se budete cítit, jako byste létali s odborně vyladěným modelem, který dělá přesně to, co chcete vy. Programování je totožné jako u přijímače Spektrum AR637T, v sekci Podpora naleznete odkazy na články popisující způsob nastavení přijímače.

Díky integrované anténě je instalace přijímač do modelu velmi snadná. Přijímač je určen výhradně do menších modelů letadel vyrobených ze dřeva či pěnových materiálů. Přijímač nelze používat v obřích modelech nebo v laminátových či uhlíkových trupech!.

Přijímač podroruje Smart regulátory, ze kterých je schopen načítat veškerá telemetrická data. Zvhledem k nízkému vysílacímu výkonu je dosah telemetrie přibližně 150 m, což je ale vzhledem k určení přijímače do menších modelů zcela dostačující.

AS3X systém pro UMX letadla.

AS3X systém pro letadla je exkluzivní elektronické zařízení, které umožňuje perfektní stabilizaci aktuální letové polohy a přesto mít plnou kontrolu řízení během letu. Mít AS3X je pro každého RC pilota splněným snem.

Mikro modely letadel jsou díky velmi malé hmotnosti a setrvačnosti velmi citlivé i na velmi malé poryvy větru, které dokáží velmi rychle změnit směr. Aerodynamika mikromodelů také není na valné úrovni. Systém AS3X obsahuje tříosý gyroskop vyrobený technologií MEMS. Tak jako u zavedení jednoosého gyroskopu u vrtulníků učinilo vrtulníky vůbec řiditelnými, pomocí tříosého gyroskopu se dosáhlo odstranění stabilizátoru - bezpádlová rotorová hlava, u mikro letadel systém AS3X výrazně zjednodušil jejich řízení a zpřístupnil je i pro méně zkušené modeláře. S AS3X skončila éra trhavých letů. Mikroprocesor na základě informací z gyroskopu neustále udržuje polohu letadla pomocí křidélek, směrovky a výškovky ve stejné orientaci do té doby, než dáte pokyn ke změně orientace pomocí vysílače. Inteligentní software napomáhá kompenzovat působení větru při letu v zatáčce, Létání nožových letů pro Vás už nebude problém. S modely vybavených AS3X můžete bez obav létat i venku za relativního bezvětří, třeba na zahradě.

AS3X technologie v letadlech UMX je velkou výhodou, protože pomáhá pilotu zaměřit se více na samotné řízení než na nutné korekce během letu, takže turbulence, náhlý závan větru model neovlivní. Vše, co zbývá, je velmi plynulé ovládání a to i venku v mírném větru tak, abyste mohli zažít pouze příjemný pocit z řízení. AS3X, nijak nesníží stabilitu a obratnost letadla AS3X nemá žádný kompromis. Získáte výrazně větší kontrolu, větší stabilitu a obratnost o jaké se vám dříve nesnilo.

Letadla vybavená AS3X změní styl létání, tak budete chtít létat v budoucnosti.

Technologie Smart - více důvěry, více informací

Technologie Spektrum™ Smart je komplexní informační a servisní systém, komunikující mezi komponenty s označením Spektrum SMART. Vznikl za účelem jednoduššího uživatelského komfortu a současně maximálního toku informací, jejichž účelem je nabídnout okamžité údaje o stavu důležitých součástí elektroniky vašeho modelu. K tomuto účelu byly vyrobeny Smart přijímače, regulátory, baterie i nabíječe a vysílače, které vybaveny menu Spektrum AirWare™, komunikují prostřednictvím telemetrie s komponenty systému Smart. A to bez dalších telemetrických senzorů, takže můžete mít přehled o stavu baterie, teplotě, proudu a otáčkách a to díky konektoru IC3/IC5 s datovým kabelem. Elektronika vašeho modelu s vámi bude komunikovat, a vy díky tomu můžete zajistit co nejvyšší účinnost a výkonnost pohonu vašeho modelu. Sdělené údaje o stavu všech podstatných součástech zvyšuje vaši důvěru v jejich stav a činí celý systém přehlednější.

Přenos dat pouze po jednom vodiči

Technologie SMART umožňuje přenos telemetrických dat pomocí jednoho vodiče v inovativních konektorech IC3 a IC5. Nové konektory IC5 mají moderní konstrukci s důrazem na bezpečnost a jednoduchost.

Integrovaná anténa

Nová koncepce přijímače Spektrum AR630 snižuje riziko poškození antény, nyní je anténa jednoduše skryta v krabičce přijímače a nehrozí nebezpečí poškození. Anténa je součástí desky plošných spojů, její tvar byl zoptimalizován tak, že je má RC přijímač Spektrum AR630 minimálně stejný nebo lepší dosah oproti standardnímu provedení antén!

Snadné párování tlačítkem

Už nepotřebujete párovací konektor! K párování stačí zmáčknout tlačítko s logem Spektrum na vrchní straně přijímače. Aktivaci párování lze provést jak při zapnutí napájení, tak i zmáčknutím tlačítka až po zapojení napájení. To je výhodné tam, kde současní stisknutí tlačítka a připojení napájení je velmi obtížně zvládnutelné "naráz".

Klíčové vlastnosti přijímače Spektrum AR630
  • Díky velmi malým rozměrům a hmotnosti je přijímač ideální do malých (halové meno park-fly) modelů letadel
  • Díky jednostranně osazené desce plošných spoů můžete přijímač provozovat i bez krabičky a tím ušetřit cca další 3 g.
  • Díky integrované anténě nehrozí její poškození při haváriích či běžným provozem
  • Integrovaný stabilizační systém AS3X s ochranou letové obálky SAFE
  • AS3X a SAFE se nastaví pomocí menu Forward programming přímo z vašeho vysílače Spektrum
  • Připraven k použití s regulátory Spektrum Smart s konektorem řady IC
  • Snadné párování pomocí tlačítka
  • Přijímač s protokolem DSMX a zpětnou kompatibilitou DSM2
Spektrum
AS_SPMAR630
3 ks

Parametry

Dosáhnout
Plný
Délka
47 mm
Hmotnost
10 g
Šířka
25 mm
Výška
13 mm
Použijte
Letadla, vrtulníky
Napájecí napětí
3.5 - 9V
Kapela
2,4 GHz
Počet kanálů
6
Modulace
DSMX/DSM2
Telemetrie
Ano (přes protokol SRXL2, dosah telemetrie cca 150 m)
Stabilizace
Ano

Specifické reference

ean13
605482692714

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi