+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Spektrum DX6C DSMR pouze vysílač

AS_SPMR6125
605482164976

Cenově dostupný volantový 6-kanálový vysílač Spektrum DX6C s modulací DSMR, telemetrií a podporou technologie Spektrum Smart. Paměť na 20 modelů, velký grafický LCD displej, intuitivní ovládání. Verze bez přijímače.

4 586,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Volantový 6-kanálový vysílač Spektrum DX6C s modulací DSMR a technologií Spektrum Smart. Nově můžete mít, při použití s baterií Smart a regulátorem Smart, perfektní přehled o všech dostupných telemetrických údajích. A to bez senzorů a čidel! Vysílač má jednoduché a logicky uspořádané menu, paměť na 20 modelů, velký přehledný displej a nízkou hmotnost. Pohyb v menu a úprava hodnot je pomocí osvědčeného rolovacího tlačítka.

Vysílač Spektrum DX6C je dokonalým důvtipným řešením pro RC auta, lodě a makety, pro které nabízí rozsáhlý seznam pokročilých funkcí s pokročilými možnostmi, které nabízí 6-kanálové ovládání. Díky frekvenčně agilní technologii DSMR® 2,4GHz můžete vysílač DX6C použít v různých typech modelů, včetně lodí. Jeho dosah a odezva, zejména v zatíženém prostředí 2,4GHz, jsou skvělé.

Inteligentní technologie Spektrum Smart nabízí vyšší míru propojení s elektronikou vašeho modelu, než kdykoli předtím. Jedná se o systém telemetrie, který vám zajistí úplnou kontrolu nad jednotlivými komponenty elektroniky a zároveň usnadňuje použití důležitých součástí modelu. Elektronika vašeho modelu bude s vámi komunikovat, a vy můžete proto zajistit co nejvyšší účinnost a výkonnost vašeho modelu. Sděluje údaje o stavu součástí, zvyšuje vaši důvěru v jejich stav a činí celý systém přehlednější.

Vysílač Spektrum DX6Cobsahuje nové vylepšení a funkce, díky kterým je DX6C ideálním vysílačem pro RC modely aut RTR. Šest kanálů umožňuje řízení pokročilých funkcí modelů aut, např. osvětlení, převodovku, uzávěrku diferenciálů, samostatné řízení brzd, zatáčení zadních kol nebo oddělené řízení předních kol. Výhodou je intuitivní software, programování je jednoduché pomocí rolovacího tlačítka a slot USB pro snadné aktualizace firmwaru a kompatibilitu se simulátorem VRC Racing.

Pro maximální možnosti využití technologie Smart, použijte vysílač s telemetrickým přijímačem Spektrum Smart, regulátorem Spektrum Firma a Spektrum Smart pohonnou baterii. Vysílač DX6C pak přijímá veškerá telemetrická data z přijímače, regulátoru i baterie. Vysílač Spektrum DX6C bude díky technologii SMART nabízet údaje o napětí pohonné baterie, proud, teplotu regulátoru i spotřebovanou energii.

Vlastnosti vysílače Spektrum DX6C
  • 6-kanálový, plně proporcionální, všestranný volantový vysílač pro RC modely aut a lodí
  • Podsvícený LCD displej pro lepší viditelnost
  • USB pro aktualizace firmwaru a kompatibilitu VRC
  • Firmware s technologií Spektrum Smart
  • Spolehlivá modulace Spektrum DSMR 2.4 GHz
  • Odnímatelné gumové protiskluzové rukojeti
  • Tlačítka Back (Zpět) a Clear (Vymazat) dělá navigaci v menu ještě více intuitivní
  • Mix řízení 4WS a jeden volně programovatelný mix
  • Menu pro nastavení stabilizace AVC
  • Paměť pro 20 modelů
Podsvícený LCD displej

Novinkou u DX6C je podsvícený LCD displej, který umožňuje lepší viditelnost za různých povětrnostních podmínek. Podsvícení je uživatelsky nastavitelné pomocí menu ve vysílači.

K dispozici 6 kanálů

6 plně proporcionálních kanálů umožňuje větší flexibilitu a všestranné ovládání pro pomocné systémy, jako jsou navijáky, světla atd. Vysílač je lehký, takže vás při dlouhých jízdách ne unaví a navíc se snadno přepravuje.

Možnost USB připojení

Port USB-C umožňuje snadno provádět aktualizaci firmware a navíc se dá pohodlně propojit pro ovládání simulátoru VRC Racing.

Ergonomie

Volantový vysílač Spektrum DX6C má celou řadu pokročilých programovacích funkcí. Proto přirozeně přichází s pokročilou úrovní ergonomie, pohodlným držením a snadno dosažitelnými ovládacími prvky.

Kompatibilní s technologií SMART

V kombinaci s přijímači Spektrum, regulátory Firma Smart a akumulátory Spektrum Smart, přijímá DX6C telemetrická data přímo do vašeho vysílače prostřednictvím portu Smart Throttle na přijímači. Regulátor prostřednictvím portu Smart Throttle umí odesílat telemetrické údaje - otáčky, rychlost, teplotu regulátoru, napětí a proud.

Intuitivní programovací rozhraní SimpleScroll™

Sofistikované rozhraní SimpleScroll činí navigaci v nabídkách a změnu nastavení tak jednoduchou jako je „rolování a klikání“. Je to tak snadné, většina uživatelů může dokončit i složitější programovací úkoly, aniž by bylo nutné se podívat do manuálu.

Kalibrace volantu a plynu

Kalibrační obrazovka v menu vysílače vám dává možnost překalibrovat polohu řízení a plynu pro maximální přesnost.

Programování AVC® (Active Vehicle Control™).

DX6C umožňuje přizpůsobení systému AVC tím, že poskytuje snadný přístup k vyhrazeným úpravám. Kromě toho lze otevřené kanály DX6C použít k nezávislému nastavení systémů řízení AVC a plynu. Bez ohledu na to co řídíte, technologie AVC se snadno přizpůsobí vaší úrovni dovedností nebo stylu jízdy s ovládáním, díky kterému budete mít pocit, že řídíte jemně vyladěný model, který se krásně ovládá při každé rychlosti jízdy.

Spektrum
AS_SPMR6125
1 ks

Parametry

Dosáhnout
Plný
Délka
160 mm
Hmotnost
402 g
Šířka
122 mm
Výška
251 mm
Použijte
RC auta
Power
3.5–9.6V
Provedení
Volantové
Kapela
2,4 GHz
Počet kanálů
6
Modulace
DSMR
Telemetrie
Ano
Počet modelů v paměti
20
Rozlišení
2048 bodů
Rámcová rychlost
11ms, 22ms
Programovací funkce
Auto
Slot na SD kartu
Ano

Specifické reference

ean13
605482164976

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi