+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Losi Mini-B 1:16 RTR černá

AS_LOS01016T2
605482719145

Legendární Losi® Mini se opět vrací na scénu! Tentokrát je Losi Mini-B větší, v měřítku 1:16, s geometrií zavěšení převzatou z platformy TLR® 22, voděodolnou elektronikou a RC soupravou 2,4GHz. Olejové tlumiče, výkonný pohon, LiPol baterie 650mAh 2S s nabíječem.

4 892,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Legendární Losi® Mini se opět vrací na scénu! Tentokrát je Losi Mini-B větší, v měřítku 1:16, s geometrií zavěšení převzatou z platformy TLR® 22, voděodolnou elektronikou a RC soupravou 2,4GHz. Olejové tlumiče, výkonný pohon, LiPol baterie 650mAh 2S s nabíječem.

RC model auta Losi Mini-B 1:16 je připraven k jízdě s karosérií ve třech barevných provedeních. Olejové tlumiče dovolí jízdu v terénu i na silnici, dlouhá ramena náprav s vysokým zdvihem si snadno poradí s každým povrchem. Výkonný motor 280, hliníkové šasí, baterie LiPol 2S 650mAh. S autem Mini-B můžete závodit na zahradě, na parkovišti nebo venku v terénu. Nenáročný a skladný model pro zábavu s přáteli, model má proporcionální ovládání, řízení zajišťuje mini servo Spektrum se servosaverem na výstupní hřídeli, k ovládání je přiložen vysílač v pásmu 2,4GHz.

Použití modelu je velmi jednoduché. Nabijete přiloženou baterii LiPol Dynamite 7.4V 650mAh 2S nabíječem USB, do vysílače vložíte přiložené 4ks AA baterií, zapnete vysílač, vložíte baterii do modelu, zapnete a jezdíte!

Vlastnosti modelu Mini-B 1:16
  • Využita platforma většího auta TLR 22 Buggy
  • Středová montáž motoru
  • Hliníkový podvozek 1,5mm 6061-T6
  • Olejové stavitelné tlumiče
  • Plně sestaveno a připraveno k provozu
  • LiPo baterie 7,4 V 650 mAh s konektorem EC2
  • Baterie upevněna elastickým páskem
  • Motor Dynamite® Brushed 280 47T
  • Kola s pneumatikami BK
  • Plně osazeno kuličkovými ložisky
  • Servo Spektrum™ SX107 a účinný servo Saver
  • Voděodolná elektronika
  • Geometrie zavěšení 22
  • 3 barevné provedení karosérie
Menší brácha velkého auta 1:10, TLR 2WD Buggy

RC model auta Mini-B Buggy je založen na současné platformě TLR 2WD buggy a využívá nejnovějších zkušeností a technologických novinek. Model je větší než předchozí verze 1:18, má novou konstrukci, je stabilnější na trati a má vyšší rychlost a lepší ovladatelnost.

Motor ve středové konfiguraci

Motor je umístěn v ose šasí před přední nápravou, proto má model vyvážený podvozek, který umožňuje lepší výkony na různých površích nejen díky lepší trakci ale i lepší stabilitě a přesnější odezvě řízení.

Hliníkový podvozek

Mini-B je postaven na základové hliníkové desce o síle 1,5mm, jakosti materiálu 6061-T6. Hliníkový podvozek má větší pevnost, odolnost a tuhost.

Stavitelné tlumiče plněné olejem

Tlumiče mají závitové objímky, které umožňují snadné nastavení předpětí a tím stylu jízdy. Těla tlumičů jsou navíc opatřena přestavitelnou tlumicí vložkou se spodním plněním se dvěma O-kroužky, které zvyšují těsnost a udržují olej v tlumičích.

Připraven k jízdě (RTR)

RC model auta Mini-B je kompletně sestaven a má hotovou nabarvenou karosérii (vyberte si ze tří barevných provedení). Stačí pouze vložit baterie AAA (v balení) do vysílače a nabít přiloženou LiPol baterii přiloženým USB nabíječem.

LiPol baterie Dynamite® Reaction® 2, 2S, 650mAh

V balení setu naleznete pohonnou LiPol baterii 2S 650mAh, kterou stačí nabít přiloženým USB nabíječem. Díky použité LiPol baterii je model velmi svižný a hbitý.

USB nabíječ

Součástí balení je dnes již standardní nabíječ v provedení USB, kterým můžete nabíjet pohonný LiPol akumulátor. Lze použít výstup běžného PC nebo USB zdroj s podporou QUALCOMM Quick Charge 2.0/3.0. USB zdroje se běžně prodávají v obchodech s elektronikou.

RC souprava 2,4GHz

Vysílač pro ovládání modelu má proporcionální řízení směru a otáček motoru. Navíc má funkci reverzu řízení a plynu a možnost nastavení velikosti výchylek a trimů (nastavení střední polohy výchylky).

Přední kola Taper Pin

Přední pneumatiky Taper Pin namontované na discích, jsou jednou z nejoblíbenějších typů pneumatik Losi.

Zadní pneumatiky BK Bar

Zadní pneumatiky BK Bar namontované na discích, jsou osvědčenými vzory pneumatik Losi. Zadní hnaná kola jsou širší, pneumatika BK Bar si poradí s různými povrchy a zvládne tuhý i sypký podklad.

Plně osazeno kuličkovými ložisky

RC model auta Mini-B je vybaven kuličkovými ložisky, které zvyšují výkony díky snížení třecího odporu u rotačních součástí hnacího ústrojí. Současně se zvýší životnost a trvanlivost součástí.

Účinný servo saver

Na hřídeli výstupního tisícihranu serva řízení je nainstalován pružný servosaver, který tlumí rázy od kol. Ten má vícevrstvou konstrukci, díky které je jízda bezpečnější a současně je zajištěno přesné řízení.

Voděodolná* elektronika

Elektronika přijímače a serva jsou voděodolné* a umožňují za podmínek daných návodem, jízdu ve vlhkém prostředí.

Geometrie odpružení TLR

Geometrie odpružení Mini-T 2.0 byla odvozena od konstrukce auta TLR 22 Buggy 2WD a poskytuje vyvážené řízení a výbornou trakci.

Tuningové díly

Pro model Mini-B se vyrábí volitelné tuningové hliníkové součásti, které jsou trvanlivější a mohou zajistit větší tuhost určitých konstrukčních skupin.

Tři barevné varianty

Mini-B se dodává ve třech barevných variantách: modrá/bílá, černá/bílá a žlutá/bílá.

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

Losi
AS_LOS01016T2

Parametry

Měřítko
1:16
Délka
272 mm
Typ
Buggy 2WD
Šířka
178 mm
Výška
102 mm
Motor
Stejnosměrný 280
Rozvor
190.5 mm
Náhon
2WD
Prostor pro baterie
100x50x30 mm
Šasí
1.5mm hliníková deska, 6061-T6
Olej tlumičů
22.5 wt
Olej diferenciálů
Mazivo

Specifické reference

ean13
605482719145

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi