+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Traxxas E-Revo 1:16 VXL TQi RTR oranžové

AS_TRA71076-3-PRPL
20334714114

Výkonný RC model auta E-Revo VXL 4WD 1:16 se střídavým motorem jede rychlostí až 80 km/h. Elektronická stabilizace TSM pomáhá s řízením ve vysokých rychlostech. RC soupravou Traxxas TQi 2.4 GHz. Odolné šasi, olejové tlumiče, kovové převody diferenciálu.

8 230,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Výkonné E-Revo VXL 4WD v měřítku 1:16 se střídavým motorem velikosti 380, RC soupravou Traxxas TQi 2.4 GHz a stabilizačním systémem Traxxas TSM. Šasi obsahuje speciální systém odpružení, samozřejmostí je plná výbava kuličkovými ložisky, velké 12 mm šestihrany nábojů kol, olejové stavitelné tlumiče a uzavřené, silikonem naplněné diferenciály s kovovými převody.

Model vás svým výkonem prostě ohromí. S přiloženým NiMH akumulátorem jezdí E-Revo rychlostí 45 km/hod, s použitím tříčlánkového LiPol akumulátoru a volitelného pastorku dosahuje rychlost až 80 km/hod!

Podvozek

Osvědčená konstrukce šasi je lehká a zároveň pevná. Pneumatiky jsou na discích nalepeny, kvalitní pryžová směs pneumatik zajišťuje skvělou přilnavost na všech površích. Stavitelná třecí spojka Torque Control™ zajišťuje plynulý přenos výkonu a klidných chod při vysokých rychlostech a snižuje namáhání celé pohonné soustavy. Olejové tlumiče GTR mají exkluzivní X-kroužek pro snížení tření s vynikající odolností proti úniku oleje.

Tlumiče v šasi modelu

Model využívá jedinečný systém odpružení, kdy jsou tlumiče bezpečně uložené v šasi modelu. Výkyv ramene je na tlumič přenášen pomocí táhla a vahadla.

Olejové tlumiče

Tento malý RC model si poradí i s členitým terénem, díky olejovým tlumičům GTR. Tlumiče obsahují těsnící kroužky, které minimalizují prostup oleje kolem pístnice. Tlumiče jsou plně nastavitelné, předpětí pružin lze pohodlně změnit maticí na tlumiči, tuhost lze měnit změnou viskozity v oleje.

Převodovka s třecí spojkou

Jedno-rychlostní převodovka na modelu slouží ke zvýšení točivého momentu přenášeného na kola. Součástí převodovky je třecí spojka, která umožní hbitou akceleraci, ale zároveň pohltí ráz motoru, čímž chrání celé pohonné ústrojí modelu.

Náhon 4WD přes diferenciály

Model je vybaven předním a zadním diferenciálem. To zajišťuje distribuci výkonu mezi jednotlivá kola jako u skutečného auta. Svornost diferenciálu je daná viskozitou oleje v diferenciálu. Svornost lze tedy měnit, pokud v diferenciálu vyměníte olej za hustší nebo za řidší.

Servo řízení

Digitální mini servo Traxxas servo 2080A voděodolné se stejnosměrným motorem a nylonovými převody má moment 3 kg.cm a rychlost 0.11 s/60°@ 6.0 V. Pro odolnost vůči vodě* je krabička serva osazena těsněním.

Výkonný střídavý motor

Střídavý motor Velineon 380 poskytuje dokonalou rovnováhu mezi výkonem a optimální účinností. Vysoká kvalita je dána použitím vysoce jakostních ložisek a neodymovým slinovaným rotorem. Rotor je dokonale vyvážen pomocí kapek epoxidové pryskyřice po bocích rotoru.

Vlastnosti motoru

  • Kvalitní ložiska pro dlouhodobou životnost
  • Bezsenzorové provedení, 4000 ot/min/V
  • Kovové tělo pro odvod tepla (lze dokoupit chladič pro odvod tepla)
  • Zlacené konektory 3,5 mm
  • K dispozici opravná sada pro výměnu ložisek
Regulátor VXL-3m

Střídavý regulátor Velineon VXL-3m s jednoduchým nastavením pomocí jednoho tlačítka EZ-Set a třemi jízdními režimy. Regulátor může být napájen akumulátory typu NiMH nebo LiPo. V případě akumulátoru LiPo elektronika obsahuje ochranu LVD, které chrání proti podvybití akumulátoru. Elektronika je uložena ve voděodolné* schránce. Pro účinný přenos proudu jsou konektory pozlaceny.

Jízdní režimy

  • Sport mode: plný výkon vpřed i vzad, brzda
  • Race mode: plný výkon vpřed a brzda, zpátečka není dostupná pro splnění pravidel některých závodů.
  • Training mode: 50% výkon regulátoru vpřed, 50% výkon vzad, 100% brzda. Tento mód je vhodný pro první seznámení s jízdními vlastnostmi modelu nebo pro děti.
Přijímač Traxxas TQi

RC přijímač Traxxas TQi 5 kan. TSM s telemetrií pro vysílače Traxxas TQi. Jednoduchá obsluha, párování pomocí tlačítka. Indikace stavu LED diodou. V přijímači jsou integrovány 3-osé MEMS senzory pro učení polohy přijímače.

5-ti kanálový přijímač je také vybaven dvěma konektory pro zapojení telemetrických čidel RPM (otáčky) a V/T (napětí / teplota).

Dále lze k 4-pinovém konektoru připojit rozšiřující modul telemetrie, do kterého můžete zapojit až další 6 čidel, včetně velmi přesného GPS senzoru rychlosti.

RC souprava Traxxas TQi s Bluetooth ready

Traxxas pro Vás připravil zcela novou řadu dvoukanálových RC souprav s Bluetooth konektivitou. Bluetooth modul (prodává se samostatně), umožní spojit RC model s přehlednou grafickou aplikací Traxxas Link, kterou si bezplatně naistalujete do Smartphonu.

Aplikace Traxxas Link pro zařízení od Apple je k dispozici zdarma na AppStore, aplikace pro zařízení Google Android je zdarma na stránkách GooglePlay.

Traxxas Link App je výkonná aplikace, která Vám dává naprostou kontrolu nad provozem a laděním RC modelu Traxxas s ohromující vizualizací a absolutní přesností nastavení. Traxxas Link umí zobrazit telemetrická data, která poskytuje model v reálném čase, například rychlost, otáčky, teplotu, napětí baterie a náklon modelu. (Poskytovaná telemetrie se liší dle konkrétního typu modelu). Nastavení RC modelů můžete sdílet, můžete si vytvořit libovolný počet profilů pro konkrétní trať nebo uživatele, např. děti. Vše v aplikaci s brilantní grafikou, která je samozřejmostí od Traxxasu.

Možnosti telemetrie se liší dle jednotlivých modelů. Pro získání telemetrických dat může být nutné instalovat telemetrická čidla. Kompatibilní díly telemetrie s tímto modelem naleznete v sekci "Příslušenství - Telemetrie". Více informací o instalaci telemetrie zde.

Traxxas Stability Management

Stabilizační systém Traxxas Stability Management (TSM) umožňuje zažít nejen výkon, rychlost, zrychlení a projíždění zatáček extrémní rychlostí, ale zaručuje mnohem jednodušší řízení a kontrolu na kluzkých površích jako je prach, hladký beton nebo dokonce led a sníh.

V přijímači je MEMS 3-osé gyro a akcelerometr, který řádově 100x za vteřinu vyhodnocuje pohyb modelu a vhodnými zásahy do řízení předních kol korigují směr jízdy modelu. Traxxas TSM neomezuje výkonu motoru - nad výkonem motoru máte 100% kontrolu. Algoritmy jsou vyladěny pro každý model zvlášť. Míra asistence se nastavuje pomocí multifunkčního ovladače na vysílači či případně v aplikaci Traxxas Link.

Rychlo nabíječ s automatikou na 12 V

Součástí balení je plně automatický rychlo nabíječ NiMH akumulátorů na 12 V s konektorem do autozásuvky. Nabíječ umožňuje nabíjet 5 až 7 článkové NiMH akumulátory nabíjecím proudem až 2 A. Nabíjení je ukončeno metodou Delta Peak.

K dispozici je jako volitelné příslušenství síťový zdroj 12 V s autozásuvkou.

Vlastnosti
  • Nově RC souprava Traxxas TQi s telemetrií
  • Nově přijímač Traxxas TQi se stabilizací TSM
  • RC auto Traxxas E-Revo 1:16 je kompletně sestaveno a připraven k jízdě
  • RC souprava Traxxas TQi 2.4 GHz s možností instalace Bluetooth modulu.
  • Náhon na všechny kola 4WD
  • Výkonný střídavý motor Velineon 380
  • Voděodolný* regulátor VXL-3m s tréninkovým módem, podpora LiPol akumulátoru
  • Balení obsahuje 6 článkovou baterii Traxxas NiMH s novým ID konektorem a 2 A nabíječ na 12 V s automatikou a konektorem do autozásuvky
  • Silové zlacené konektory Traxxas
  • Voděodolné* digitální mikro servo řízení, možnost instalace sekundárního serva
  • Komplet kuličková ložiska
  • Diferenciály naplněny silikonovým olejem
  • Nastavitelná třecí spojka Torque-Control™
  • Olejové stavitelné tlumiče GTR, lepené pneumatiky
  • K dispozici jsou i tuningové díly, jako např. centrální diferenciál, hliníkové spojovačky,uhlíkové přítlačné křídlo, hliníkové náboje kol, hliníkové uzávěry kulových čepů, CV poloosy a v neposlední řadě i efektní LED osvětlení.

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

TRAXXAS
AS_TRA71076-3-PRPL

Parametry

Měřítko
1:16
Délka
328 mm
Typ
4WD Truggy
Hmotnost
1240 g
Rychlost
Až 80 km/h (s volitelným pastorkem)
Šířka
239 mm
Výška
117 mm
Motor
Střídavý Velineon 380
Rozvor
202 mm
Náhon
4WD
Šasí
plastové
Doba jízdy
15 - 20 minut na NiMH akumulátor Traxxas 7,2 1200 mAh
Regulátor
Střídavý VXL-3m
Vysílač
Traxxas TQi 2.4 GHz
Tlumiče
Olejové stavitelné GTR
Podvozek
Kompozitový nylonový
Typ pneu
Talon

Specifické reference

ean13
20334714114

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi