+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

E-flite F-86 Sabre 30mm EDF Jet AS3X SAFE SELECT BNF Basic

AS_EFLU7050
605482183632

První americký proudový stíhací letoun F-86 Sabre jako ultra mikro model od E-flite na dmychadlo 30mm EDF, je sestaven a připraven k letu hned po vybalení. Řídící jednotka s elektronickou stabilizací AS3X a volitelnou funkcí SAFE.

4 892,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

První americký proudový stíhací letoun F-86 Sabre jako ultra mikro model od E-flite na dmychadlo 30mm EDF, je sestaven a připraven k letu hned po vybalení. Řídící jednotka s elektronickou stabilizací AS3X a volitelnou funkcí SAFE.

North American F-86 Sabre, navržený a vyvinutý společností North American Aviation, která také vyráběla světově proslulý P-51 Mustang, byl jedním z prvních bojových letounů na světě s proudovým pohonem. Představoval i řadu dalších prvenství v konstrukci a technologiích a bylo to letadlo, zodpovědné za zvrat ve vzdušných bojích ve prospěch Spojených států během korejské války (1950–1953), kde došlo k prvním střetům mezi proudovými letouny v historii. Celkem bylo vyrobeno téměř 10 000 kusů Sabre v několika variantách. Poručík Jim Thompson se během války v Koreji zasloužil o sestřelení dvou MiGů, z nichž jeden měl na boku namalovaného draka. Brzy poté nechal podobného draka namalovat na bok svého ikonického F-86, známého jako „The Huff“.

Legendární americký stíhací proudový vojenský letoun F-86 Sabre ve zpracování od E-flite jako Ultra mikro RC model na dálkové ovládání. Sabre pohání mikro 6-lopatkové dmychadlo 30mm se střídavým motorem 1010-8300kv, model má nainstalován přijímač Spektrum se špičkovou technologií 2,4 GHz DSMX® a Safe Select a lineární digitální serva. Doporučena je LiPol baterie 4S 14.8V 450mAh. Sabre má drak z EPS vyztužený uhlíkovými prvky a výkonným pohonem. Model je vybaven exkluzivní technologií Spektrum™ AS3X® a volitelnou technologií ochrany letové obálky SAFE® Select. Navíc poskytuje telemetrii napětí baterie v reálném čase kompatibilním vysílačům, což více než kdy jindy usnadňuje létání a zvyšuje bezpečnost provozu. Pevný podvozek s řiditelným příďovým kolem usnadňuje pojíždění, vzlétání a přistávání na hladkém povrchu. Nebo můžete odejmout podvozek pro vyšší rychlost a vertikální výkon a model házet z ruky, díky automatickému režimu Hand Launch Assist a přistávat na trávě.

Vlastnosti
  • Replika jednoho z prvních stíhacích letadel na světě s proudovým pohonem
  • Dostupný výborně létající model proudového letadla F-86 Sabre EDF (Electric Ducted Fan)
  • 30mm rotor dmychadla s výkonným 4S kompatibilním střídavým motorem
  • Napětí baterie v reálném čase a další telemetrie s kompatibilními vysílači Spektrum
  • Přijímač Spektrum™ s telemetrií a špičkovou technologií 2,4 GHz DSMX®
  • Létání je snazší s inovativní a volitelnou ochranou letové obálky SAFE® Select
  • Bezkonkurenční stabilita a pocit uzamčení díky exkluzivní technologii AS3X®
  • S hotovou povrchovou úpravou a kamufláží „The Huff“
  • Start a přistání na hladkém povrchu pomocí podvozku s řiditelným příďovým kolem
  • Můžete létat bez podvozku a využijte automatický režim ručního startu
  • Kompletně z výroby sestaveno a připraveno k letu ihned po vybalení z krabice
  • 4-kanálové ovládání včetně funkčního směrového kormidla
Dovednostní úroveň 2 – Vyžaduje určité zkušenosti

Modely letadel úrovně dovedností 2, jako je toto, jsou vhodná pro RC piloty, kteří již mají nějaké zkušenosti a dovednosti s nastavením a létání t s modely podobné třídy. A přestože se jedná o jeden z dosud nejsnadněji létajících modelů F-86, není to vůbec vhodné první RC letadlo pro nové piloty ani vůbec první proudový model EDF (Electric Ducted Fan) pro středně pokročilé až zkušené RC piloty. Měli byste mít zkušenosti a dovednosti potřebné k úspěšnému létání s jednoduššími modely EDF, jako je E-flite Habu SS (Super Sport) 50 mm nebo 70 mm, než se pokusíte létat s UMX F-86 Sabre 30 mm EDF.

Exkluzivní technologie

Tento F-86 Sabre obsahuje exkluzivní technologie Spektrum™ AS3X® a SAFE® Select. AS3X pracuje v zákulisí, aby vyrovnal účinky větru a turbulencí a dodal pocit uzamčení, díky kterému budete vypadat, jako byste létali v mnohem větším letadle. Volitelné použití SAFE Select nabízí limity sklonu a náklonu spolu s automatickou samonivelací, kterou lze zapnout a vypnout přepnutím přepínače, aby se s F-86 létalo dobře i méně zkušeným pilotům!

Možnost telemetrie

UMX™ F-86 Sabre je vybaven řídící jednotkou, která obsahuje regulátor a přijímač Spektrum™, který poskytuje telemetrii napětí letové baterie v reálném čase do kompatibilních vysílačů, vybavených Spektrum AirWare™ (včetně DX6e a 8e, DX6 G2/ G3 a 8 G2, DX9, NX6 až 20, iX12 až 20 a další), během letu.

Vysoký výkon

Nainstalovaná 30mm EDF pohonná jednotka obsahuje 4S kompatibilní střídavý motor 1010-8300kv. Toto nastavení pohonného systému poskytuje dosud nejvyšší výkon pro jednomotorový model letadla na dmychadlo UMX/ultra-mikro třídy!

Maketové detaily povrchu

Maketový vzhled s řadou detailů, plátování potahu, nápisy, imatrikulace, zbraňové systémy a další, jsou běžné spíše u větších modelů letadel než většina modelů třídy UMX/ultra-micro.Řízeny jsou proporcionálně všechny funkce, včetně směrovky a příďového kola.

Kompletně sestaven

UMX F-86 Sabre je 100% sestaven a připraven k letu hned po vybalení z krabice! Je vybaven špičkovou technologií Spektrum 2,4 GHz, která se spáruje s vaším 5+ kanálovým vysílačem Spektrum DSMX/DSM2, takže můžete létat během několika minut po otevření krabice.

Hotové zbarvení

Model je zbarven v kamufláži poručíka Jim Thompsona, který během války v Koreji sestřelil MiG-15, který měl na boku namalovaného draka. Brzy poté nechal podobného draka namalovat na bok svého ikonického F-86, známého jako „The Huff“. Tuto kamufláž máte nyní i vy na svém stroji.

Variabilní podvozek

K pojíždění, vzletu a přistání na hladkém povrchu můžete použít dodávaný pevný podvozek s řiditelným příďovým kolem. Nebo můžete startovat bez podvozku, abyste dosáhli vyšší rychlosti a vertikálního výkonu a snadného startu z ruky a přistání na trávě.

Tuhá konstrukce

Přesně tvarovaný a účinně vyztužený drak modelu z kompozitem vyztuženým materiálem EPS je lehký, ale odolný a rovněž snadno opravitelný pomocí 2-složkového epoxidu a dalších lepidel na polystyren.

Technologie SAFE

Využívejte exkluzivní technologii 3-osé stabilizace AS3X a možnost aktivovat ochranu letové obálky SAFE™ (Sensor Assisted Flight Envelope), která začínajícím pilotům zvyšuje bezpečnost letu.Nevyžaduje se žádná programování, jednoduše stačí během párování modelu vyndat párovací konektor podle pokynů v návodu. Funkce SAFE zajistí omezení letové obálky a zabezpečí krajní letové limity.

Při volbě SAFE se aktivuje:
  • Limit náklonu, stoupání a klesání neumožní nadměrné stoupání a přetažení například při startu nebo větší náklon v zatáčce
  • Automatické vyrovnávání okamžitě vrátí model do vodorovného letu po uvolnění pák řízení do neutrálu
E-Flite
AS_EFLU7050
2024-05-09

Parametry

Konstrukce
EPS
Rozpětí
442 mm
Délka
465 mm
Letová hmotnost
170 g
Elektro pohon
30mm EDF
Druh stavebnice
BNF
Náročnost pilotáže
Pokročilí
Typ
Vojenský
Doporučená baterie
LiPol 4S 14.8V 450mAh 30+C, konektor IC2

Specifické reference

ean13
605482183632

Mohlo by vás také zajímat

13 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi