+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Traxxas Ford Fiesta 1:10 2BL 4WD RTR modrá

AS_TRA74154-4-BLUE
20334017710

RC model auta Traxxas Ford Fiesta 1:10 2BL 4WD RTR je díky šasi z modelů Slash a náhonu 4x4 vhodný jak na a asfalt, tak i na do terénu či trávy. Obsahuje střídavý motor 2BL, olejové tlumiče, RC soupravu Traxxas TQ 2.4 GHz a bezsponkovou karoserii. Rychlost až 56 km/h.

9 886,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Nadštandardný prístup k prípadným reklamáciámí
  • Vy nic neposíláte, my posíláme pro zboží, které zajišťujeme.

  • Nechceme, aby zákazník, který v nás vložil důvěru nákupem v našem obchodě, měl v případě reklamace nějaké výdaje.

RC model auta Traxxas Ford Fiesta ST Rally s licencovanou karoserií ve stylu populárních závodů rally. Model je postaven na osvědčeném modelu Slash s náhonem 4x4 a je tak vhodný na tvrdé povrchy jako je asfalt, ale i do terénu, či nižší trávy. Ford Fiesta v měřítku 1:10 je poháněn střídavým motorem a regulátorem BL-2S. Střídavý pohonný systém přináší vyšší akceleraci, dlouhou životnost a zvýšení rychlosti modelu až na 56 km/h. Navíc je model továrně vybaven sadou Extreme Heavy Duty pro vysokou odolnost a exkluzivním bez-sponkovým systémem upínání karoserie.

Výborná konstrukce šasi byla zachovaná, včetně modulární konstrukce, špičkové geometrie zavěšení s dlouhým zdvihem ramen, pohonného ústrojí s třecí spojkou a předního a zadního diferenciálu. Díky náhonu 4WD a střídavému pohonu zažijete nespočet hodin perfektní ovladatelnosti a bleskové akcelerace.

Regulátor se třemi jízdními režimy zaručí zábavu dospělým i dětem díky možnosti omezení výkonu na 50%. Přes zvýšenou rychlost a akceleraci, oproti stejnosměrnému pohonu, je zachován cenově dostupný provoz na 2S LiPo akumulátory. Ovládání zajišťuje vysílač TQ 2.4 GHz s precizním mechanikou řízení. K dispozici je samozřejmě široká paleta tuningových dílů, včetně kompletních náhradních dílů.

Přehled novinek
Střídavý pohon BL-2S

Střídavý pohon BL-2s s motorem 3300ot/min/V zvyšuje rychlost a akceleraci až o 60% oproti jiným pohonům se stejnosměrným motorem. Vylepšená účinnost, vysokorychlostní kuličková ložiska a vnitřní chladicí ventilátor poskytují motoru dlouhou životnost s minimální údržbou.

Instalovaná sada Extreme Heavy Duty

Továrně instalovaná sada Extreme Heavy Duty v modelu Rally Ford Fiesta nahrazuje klíčové komponenty hnacího ústrojí a zavěšení vylepšenými díly vyrobenými pro maximální pevnost a odolnost.

Bezsponková karoserie

Unikátní systém uchycení karoserie pomocí zobáčků na bocích modelu (u prahů), umožňuje rychlou a snadnou výměnu baterie a čistý vzhled modelu neruší klipy.

Modulární konstrukce šasi

Modulární konstrukce umožňuje odstranit celou přední část povolením 5 šroubů a zadní sestavu povolením 4 šroubů. Za méně, než jednu minutu máte plný přístup k snadnému servisu a nastavení.

Šasi

Šasi modelu z odolného kompozitní nylonu je vybaveno dlouhým rozvorem a sníženým těžištěm pro větší stabilitu. Ze spodní strany je podvozek hladký, aby nedocházel k zadrhávání o nerovnosti. Optimálně byla rozložena také hmotnost, kde převážná část hmoty je uložena podél linie podvozku.

Kovové diferenciály

Nový Ford Fiesta je vybaven kvalitními diferenciály s kovovými převody, které jsou plně připraveny pro sílu střídavého pohonu a dokonce pro upgrade na VLX-3S. Přesné těsnění s X-kroužky umožňuje vyladění diferenciálů pro specifické provozní podmínky změnou viskozity kapaliny.

Dlouhý zdvih ramen

Dlouhý zdvih ramen tlumí i prudké nárazy a zlepšuje ovladatelnost modelu. V každé situaci tak bude mít přesnou a rychlou odezvu řízení. Pro nekončící zábavu jsou na podvozku použity nastavitelné olejové tlumiče.

Třecí spojka

Třecí spojka využívá speciální polokovový třecí materiál a tlakové desky z hliníkových slitin pro rozptýlení tepla a zajištění konzistentní kontroly trakce. Intenzitu prokluzu spojky lze nastavit bez demontáže modelu.

Olejové tlumiče

Olejové tlumiče Ultra Shock s dlouhým zdvihem jsou navrženy, aby absorbovaly každý náraz. Dvojité těsnící X-kroužky zajišťují plynulý chod bez úniku oleje. Vlastnosti tlumičů lze měnit předpětím pružin, nebo výměnou pružin za jiné a také lze chování tlumičů upravit změnou viskozity použitého oleje.

Precizní řízení

Mechanika zatáčení předních kol je realizována prostřednictví systému Dula-Bell-Crank, který zajišťuje precizní chod táhel ke kolům. V řízení je integrovaný servo-saver pohlcující nárazy a chránící servo proti přetížení.

Kola a pneu Rally

Odolná kola s dvanácti paprsky ve stylu rally obsahují 12 mm unašeč a stejné odsazení jako kola modelů Slash 4x4. Pneumatiky mají jedinečný směrový dezén s vysokou přilnavostí na tvrdých površích i mimo ně.

Karoserie Rally
Servo řízení

Digitální servo standardní velikosti Traxxas servo 2056 6.2kg.cm voděodolné se stejnosměrným motorem a nylonovými převody má moment 6.2 kg.cm a rychlost 0.20 s/60°@ 6.0 V. Pro odolnost vůči vodě* je krabička serva osazena těsněním.

Střídavý motor 3300kv

Střídavý motor Traxxas 3300kv poskytuje ideální cenově dostupný pohon pro modely 1:10 se všemi výhodami, mezi které patří vysoký výkon, dlouhá životnost a minimální údržba. Motor je vybaven konektorem Quick Connect pro snadné zapojení. Mezi další vlastnosti patří:

  • Integrovaný chladicí ventilátor
  • Vysokorychlostní kuličková ložiska
  • Vysoká akcelerace
  • Efektivní provoz pro delší jízdní čas
Elektronický regulátor BL-2S

Voděodolný* elektronický střídavý regulátor BL-2S se třemi jízdními režimy, podporou 2S LiPo akumulátorů a snadným ovládáním tlačítkem EZ-Set™. Regulátor je vybaven tréninkovým režimem, který omezuje plný plyn na úroveň 50%. Díky tomu se mohou začínající řidiči nebo děti postupně seznámit s vlastnostmi modelu a připravit se na plnou sílu auta. Tepelná ochrana, ochrana proti podvybití LiPo akumulárů, pozlacené konektory, jednoduché ovládání, intuitivní signalizace dvoubarevnou LED diodou a výkonný chladič, který lze doplnit o volitelný ventilátor (není obsahem balení).

Režimy regulátoru BL-2S
  • Sport: Výchozí režim, je možná jízda vpřed, brzdění a jízda vzad.
  • Race: Režim vhodný pro závodění. Je možná jízda vpřed a brzda; zpátečka není k dispozici.
  • Training: Režim vhodný pro děti nebo začínající jezdce. Je možná jízda vpřed s omezením výkonu na 50%, brzda a jízda vzad opět s omezením výkonu na 50%.
RC souprava Traxxas TQ

Model je řízen dvoukanálovou proporcionální volantovou RC vysílačkou Traxxas TQ, pracující v pásmu 2.4 GHz - provoz bez rušení. Vysílač je napájen pouze 4 AA články.

Na vysílači je otočný knoflík, kterým se trimuje řízení (aby model jel rovně, pokud je volant ve středové pozici). Stav baterií ve vysílači je indikován LED diodou. Na vysílači lze nastavit reverz na kanálu plynu a řízení.

Přijímač TQ

Tří-kanálový přijímač Traxxas TQ 2.4 GHz, zajišťuje bezpečné řízení bez výpadků. Snadné spárování jedním tlačítkem. Indikace stavu pomocí LED diody.

Vlastnosti
  • Střídavý motor 3300Kv s integrovaným chlazením a konektorem Quick Connect
  • Střídavý regulátor BL-2S se třemi jízdními režimy
  • 2-kanálová RC souprava TQ™ 2.4GHz
  • Digitální servo řízení 2056 se servo-saverem
  • Bezsponková karoserie (zobáčky ze spodní strany šasi - prahů)
  • Stálý náhon 4x4
  • Továrně instalovaná sada Extreme Heavy Duty pro vysokou odolnost
  • Nově odolné poloosy Maxx
  • Kovové převody diferenciálů
  • Vylepšená nastavitelná třecí spojka
  • Modulární konstrukce šasi, pro snadnou údržbu a nastavení
  • Nastavitelné olejové tlumiče s X-kroužky
  • Snadná výměna akumulátorů
  • Paprsková kola s pneumatikami Rally, unašeč 12 mm

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

TRAXXAS
AS_TRA74154-4-BLUE

Parametry

Měřítko
1:10
Délka
535 mm
Typ
Onroad / SCT
Hmotnost
2,63 Kg
Rychlost
Až 56 km/h (s volitelným pastorkem), tovární až 35 km/h
Šířka
281 mm
Výška
206 mm
Motor
střídavý
Rozvor
324 mm
Světlá výška podvozku
21 mm
Náhon
4WD
Prostor pro baterie
165 x 50 x 23/26 mm
Šasí
Nylon
Doba jízdy
25-30 minut na LiPo akumulátor Traxxas 7,4 V 5000 mAh
Přední kola
2.2/3" 12paprsková rally
Zadní kola
2.2/3" 12paprsková rally
Olej tlumičů
500 / 700 cSt

Specifické reference

ean13
20334017710

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi