+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Proboat Recoil 2 18" BL RTR Shreddy

AS_PRB08053T1
660132883669

Menší rychlostní RC model lodi Proboat Recoil 2 18" (45cm). Obsahuje střídavý motor poskytující ohromující výkon a rychlost až 40 km/h. Přesné a snadné ovládání je vhodné i pro začátečníky. Funkce Self-righting pro automatické otočení. Výkonná elektronika Spektrum. Vše pro provoz v balení.

5 906,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Menší rychlostní RC model lodi Proboat Recoil 2 18" (45cm). Obsahuje střídavý motor poskytující ohromující výkon a rychlost až 40 km/h. Přesné a snadné ovládání je vhodné i pro začátečníky. Funkce Self-righting pro automatické otočení. Výkonná elektronika Spektrum. Vše pro provoz v balení.

Loď Proboat Recoil 2 18" vychází z většího rychlostního člunu Recoil o délce 26" (66 cm), který si dobyl svět vodní hladiny svou rychlostí, snadným ovládáním a v neposlední řadě stylovým trupem s poutavou licencovanou grafikou. Jeho obrovský úspěch inspiroval Pro Boat k vytvoření RC lodě Recoil 2 18”, která je menší, cenově dostupnější a nabízí stejně vzrušující výkon, jízdní vlastnosti a styl.

Stejně jako jeho „velký bratr“ má Recoil 2 18“ Deep-V trup vyrobený z odolného ABS materiálu. I přes menší rozměry se pořád jedná extra rychlostní člun. Díky vodou chlazenému střídavému motoru a regulátoru Spektrum doslova poletí po hladině rychlostí až 40 km/h. Pokud dojde k převrácení modelu uprostřed jezera, nic se neděje, jedním dlouhým stisknutím třetího kanálu na vysílači Spektrum SLT3 se aktivuje funkce Self-righting váš a Recoil 2 18” se okamžitě překlopí a vrátí se do akce.

Vše, co potřebujete k provozu Recoil 2 18” je obsahem balení. Vysílač Spektrum SLT3 2,4 GHz kombinuje spolehlivost, ergonomii a možnost nastavení všech nezbytných funkcí, aby jste si užili jízdu naplno. Obsaženou baterii 3S LiPo 1300mAh Smart snadno a bezpečně nabijete přiloženým USB-C nabíječem Spektrum S120. Součástí dodávky je také praktický stojánek pro vystavení a údržbu. Kompaktní velikost lodi se snadno vejde do auta, či do batohu pro snadnou přepravu k jezeru nebo jiné větší vodní ploše. Díky snadné přípravě a jednoduchému ovládání je loď vhodná i pro začátečníky. Svou rychlostí, přesným řízením a hlavně zábavností naopak okouzlí i zkušené modeláře.

Funkce Self-righting

Speciální konstrukce trupu a outrunner motor se závažím poskytují modelu jedinečnou funkci, která umožňuje automatické převrácení lodě zpět uprostřed vody, jediným stisknutím tlačítka na vysílači.

Výkonný střídavý pohon

Vysoký výkon a rychlost modelu lodi zajišťuje střídavý motor Spektrum Firma 2950kv. Střídavý systém zároveň poskytuje snadnější údržbu a dlouhou životnost.

RC souprava SLT3 2.4 GHz

Díky RC soupravě Spektrum SLT máte vždy stabilní a bezpečné spojení bez výpadků. Duální protokol SLT/DSMR přijímače SR315 umožňuje jednoduchý upgrade na univerzální vysílač Spektrum.

Licencované zbarvení

Oficiálně licencované varianty Shreddy a Heat Wave Visual, přidávají modelu na atraktivitě. Varianta Heat Wave je stylizována podle Apollo Sunglasses: Blurr Customs. Varianta Shreddy je podle závodního jezde Blake Wilkey.

Smart nabíjení

Nabíjení baterie nebylo nikdy jednodušší. Stačí zapojit přiloženou baterii Spektrum 3S Smart LiPo do nabíječky Spektrum S120 USB-C Smart. Pomocí technologie Smart nabíječka detekuje správný počet článků, nabíjecí proud a typ baterie. Poté automaticky zahájí bezpečné nabíjení.

Vodou chlazený motor a regulátor

Střídavý motor i regulátor Spektrum Firma 30A jsou chlazeny vodou, což udržuje bezpečnou provozní teplotu komponentů uvnitř uzavřeného trupu.

Rychlost a účinnost

Konstrukce modelu dosahuje optimální rovnováhy mezi rychlostí a účinností. Dokonce i při vysokých rychlostech máte k dispozici cca 7 minut provozu na jednu baterii.

Odklopné kormidlo

Odklopné kormidlo je navrženo, aby se v případě nárazu na břeh nezlomilo, ale odklopilo se směrem nahoru. Při odklopení stačí kormidlo narovnat zpět, neboť není použit klasický systém se střižným šroubem.

Nastavitelné plochy

Stabilizační a korekční plošky na zádi trupu lodi z nerezové oceli mají vysokou pevnost, životnost a odolnost proti poškození. Nastavením sklonu plošek můžete upravit jízdní vlastnosti lodi.

Stojánek

Přiložený stojánek je ideální pro vystavení Recoilu 2 18” a pro jeho servisní údržbu. Otočte stojan, abyste jej mohli používat jako praktický zásobník na díly nebo při údržbě ohebné lodní hřídele.

Vlastnosti
  • Trup ve tvaru deep-V styl pro výkon, skvělý výkon a obratnost
  • Funkce Self-righting pro automatické otočení
  • Připraven k provozu s LiPol baterií Spektrum Smart a nabíječem
  • Střídavý vodou chlazený pohon Spektrum
  • Dvě oficiálně licencované barevné varianty Heat Wave nebo Shreddy
  • Poskytuje sedm minut provozu při rychlosti 40 km/hod
  • Stabilizační a korekční plošky z nerezové oceli na zádi lodi
  • Odklopné kormidlo s bezpečnostními prvky proti poškození
  • RC souprava Spektrum SLT3 2,4 GHz
  • Vodou chlazený regulátor Spektrum Firma 30A
  • Přiložený stojánek je vhodný pro vystavení a skladování
  • Nabíječ Spektrum S120 USB-C Smart
  • Přijímač SR315 SLT/DSMR s duálním protokolem
Proboat
AS_PRB08053T1
1 ks

Parametry

Měřítko
0
Konstrukce
V-Hull ABS
Délka
454 mm
Druh stavebnice
RTR
Typ
Motorový člun
Druh pohonu
Elektro střídavý
Hmotnost
521,6 g
Šířka
123 mm
Výška
85 mm
Stavební obtížnost
Začátečník

Specifické reference

ean13
660132883669

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi