+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

E-flite Cherokee 1.3m PNP

AS_EFL05475
660132889562

Populární americký turistický letoun Piper Cherokee jako RC model PNP od E-flite, o rozpětí 1,3m s maketovými detaily, funkčními LED světly a vztlakovými klapkami. Střídavý motor, regulátor a serva jsou nainstalovány.

7 746,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Populární americký turistický letoun Piper Cherokee jako RC model PNP od E-flite, o rozpětí 1,3m s maketovými detaily, funkčními LED světly a vztlakovými klapkami. Střídavý motor, regulátor a serva jsou nainstalovány. Pro napájení je doporučena LiPol 3S - 4S 2200–4000 mAh.

Stejně jako velký vzor, vyniká i model Cherokee vynikajícími letovými vlastnostmi. Je vybaven je pevným kapotovaným 3-kolým podvozkem s řízenou příďovou odpruženou nohou a má plovoucí výškovku, LED osvětlení a funkční vztlakové klapky. Autentický vzhled podtrhuje množství maketových detailů, včetně zalisovaných linií panelů, nýtů, vlnitých potahů ovládacích ploch apod. Velký kryt na trupu s kabinou a figurkou pilota, nyní včetně plastového krytu přístrojové desky nabízí snadný přístup k elektronice a prostoru pro montáž baterie se spoustou prostoru pro vložení baterie 3S nebo 4S 2200–4000 mAh. Model se dá připravit k letu ve velmi krátké době díky hotovým dílům. Střídavý motor, regulátor a serva jsou nainstalovány a proto sestavení trvá krátkou chvíli. Pro uvedení do provozu budete potřebovat vaši RC soupravu a pohonnou LiPol baterii, pomocí návodu provedete potřebná nastavení.

Model Piper Cherokee 1.3m PNP je inovovanou verzí, která má moderní elektroniku se střídavým motorem Spektrum 3536–1000Kv a regulátorem Avian 70A Smart® Lite s telemetrií. Díky tomu se nabízí možnost, mít v reálném čase napětí baterie, otáčky motoru a další data, prostřednictvím kompatibilních vysílačů a přijímačů Spektrum G2, NX a iX. Díky těmto prvkům je létání chytřejší a zábavnější než kdykoli předtím!

Verze Plug-N-Play®

Verze PNP® se dodává s nainstalovaným motorem, regulátorem a servy, které jsou připraveny k připojení k přijímači podle vašeho výběru (prodává se samostatně), plus vysílač a baterie, které si doplníte (také prodávají se samostatně). Jednoduše nainstalujte přijímač, dokončete konečnou montáž a můžete letět!

Technologie SMART

Model Cherokee 1,3 m je vybaven exkluzivním regulátorem Spektrum™ Avian™ Smart Lite, který může poskytovat řadu telemetrických dat, souvisejících s energetickým systémem v reálném čase, včetně otáček motoru, proudu, celkového napětí baterie a dalších – se SMART i běžnýmii bateriemi – prostřednictvím kompatibilních přijímačů a vysílačů vybavených Spektrum AirWare™ (včetně DX6e a 8e, DX6 G2/3 a 8 G2, DX9, NX6 až 20, iX12 až 20 a dalších), v reálu během letu.

Kompatibilní s LiPol baterií 3S nebo 4S

Model pohání výkonná pohonná jednotka se střídavým motorem Spektrum a střídavým 70A regulátorem Spektrum™ Avian™ Smart Lite. Pro napájení lze zvolit LiPol baterii 3S 11.1V 2200-3200mAh nebo pro vyšší výkon 4-článkovou baterii a to bez jakýchkoliv úprav. Výhodou je optimalizovaná vrtule, se kterou bude pohon modelu ještě výkonnější. Speciálně vyladěný motor poskytuje velký tah s 3S LiPo baterií nebo větší rychlost a neomezený vertikální výkon s 4S baterií bez potřeby jakýchkoli úprav.

Maketové detaily modelu

Cherokee je vyroben z odolné pěnové hmoty EPO ve formách, má proto přesné tvary, hotové zbarvení, detailní znázornění povrchu podle skutečného letadla jako panely potahu, nýtování, prolisy na potahu apod. Kabina je vybavena průhledným zasklením, sedačky, figurka pilota a přístrojová deska přispívají k autentickému vzhledu modelu.

Funkční letové prvky

Křído je vybaveno vztlakovými klapkami, které zajišťují lepší ovladatelnost při nízkých rychlostech, kratší vzlet a přistání nízkou rychlostí. Kapotovaný pevný podvozek s odpruženou příďovou nohou a velkými koly umožňují startovat z široké škály povrchů. Nainstalované LED osvětlení, včetně navigačních světel na koncových obloucích křídel, zadního majáku na směrovce a přistávacích světel, přispívají k realismu a autenticitě.

Odolná a pevná konstrukce

Cherokee je vyroben z tuhého a mimořádně lehkého materiálu EPO, který je vyztužen pevnostními prvky z uhlíku. Tento materiál umožňuje vytvořit i drobné detaily povrchu modelu, při velmi nízké hmotnosti modelu. Konečným výsledkem je vynikající vzhled modelu, který nabízí skvělý zážitek z letu.

Snadné sestavení

Cherokee 1.3m je konstruován tak, aby pro dokončení nebylo nutné žádné lepidlo a proto jej můžete sestavit v kratším čase, než jaký je potřeba k nabití baterie. Je také navržen pro snadnou přepravu a skladování pomocí děleného křídla, které je vybaveno pohodlným systémem integrovaných konektorů pro připojení kabelů serv a připojovacím systémem LED, takže se nemusíte dotýkat drátů nebo konektorů. Křídlo jednoduše nasunete na spojku křídla a pojistíte čtyřmi šrouby.

Úroveň 3 – Vyžadují sezkušenosti

RC modely letadel úrovně 3 jako je tento, jsou vhodná pro piloty, kteří již mají zkušenosti a dovednosti při nastavení a létání s modely podobné třídy.Tato verze PNP vyžaduje více zkušeností a dovedností k sestavení a létání než verze BNF Basic, protože musíte nainstalovat přijímač, který již neobsahuje správně vyladěné technologie AS3X a SAFE Select. Měli byste mít zkušenosti a dovednosti potřebné k úspěšnému létání s pokračovacími modely, jako je E-flite T-28 Trojan 1,1 m, Valiant 1,3 m, Turbo Timber Evolution 1,5 m a dalšími podobné třídy, než se pokusíte pilotovat Cherokee 1,3. m

Vlastnosti modelu
  • Replika nejrozšířenějšího 4-místného sportovního letounu na světě
  • Výborné letové vlastnosti, které jsou ideální volbou jako první dolnoplošník
  • Výkonný střídavý motor kompatibilní s LiPol 3S a 4S
  • Střídavý regulátor Spektrum Avian™ Smart Lite 70A
  • Četné detaily včetně rytí panelů, nýtů, zvlněných řídících ploch, figurky pilota atd
  • Funkční odpružení příďové nohy a velká kola pro start z různých povrchů
  • Navigační světla LED a přistávací světla jsou k dispozici pro větší realismus
  • Vztlakové klapky pro kratší vzlety a přistání
  • Dvoudílné křídlo s pohodlným připojením serv a světel hands-free
  • Unikátní konstrukce plovoucí výškovky
  • Velký kryt trupu pro snadný přístup k akumulátoru a elektronice
  • Lehká a odolná konstrukce EPO vyztužená uhlíkovými vlákny
  • Pro montáž není potřeba žádné lepidlo - pouze montážní šrouby
E-Flite
AS_EFL05475

Parametry

Konstrukce
EPO
Rozpětí
1308 mm
Délka
1041 mm
Letová hmotnost
1550 g
Nosná plocha
30,4 dm²
Plošné zatížení
60 g/dm²
Elektro pohon
Střídavý 3536 1000ot/V 14P
Druh stavebnice
PNP
Náročnost pilotáže
Mírně pokročilí
Typ
Sportovní polomaketa
Regulátor
Spektrum Avian Lite 70A 3-6S IC3

Specifické reference

ean13
660132889562

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi