+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Arrma Infraction Resto Mod 6S BLX 1:7 RTR modrá

AS_ARA7615V2T1
5052127037303

RC model auta Arrma Infraction, v provedení Street Bash pro jízdu na šotolině, trávě a tvrdých površích, rychlostí až 120 km/h. Model je snadno říditelný díky elektronické stabilizaci AVC. Elektronika Spektrum Smart. Speciální ruční brzda pro driftování.

20 180,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Nadštandardný prístup k prípadným reklamáciámí
  • Vy nic neposíláte, my posíláme pro zboží, které zajišťujeme.

  • Nechceme, aby zákazník, který v nás vložil důvěru nákupem v našem obchodě, měl v případě reklamace nějaké výdaje.

Arrma Infraction v měřítku 1:7, je výkonný RC model, který jede rychlostí až 120 km/h. Model s náhonem na všechna kola 4x4, je zejména vhodný na tvrdé povrchy jako je asfalt, či beton. Poradí si také se šotolinovými povrchy, nízkou trávou a lehkým rovinatým terénem. Model obsahuje dálkově řízenou ruční brzdu, kterou zabrzdíte zadní nápravu. To Vám umožní snadné driftování s modelem. Pokročilá aerodynamika předního nárazníku, zadního difuzoru a spoileru vytváří přítlak, který zlepšuje ovladatelnost modelu. Pneumatiky dBoots® Hoons ™ s vysokou přilnavostí jsou nalepeny na realistických 5-ti paprskových kolech.

Základem je šasí, které tvoří 3mm eloxovaný hliníkový (6061-T6) podvozek se středovou výztuhou pro zvýšení pevnosti a tuhosti. Vysoce výkonný pohon 4X4 je vybaven odolnými ocelovými hnacími hřídelemi a celokovovými diferenciály. Posuvná lišta motorového lože umožňuje rychlý a snadný přístup k motoru. Velké nárazníky, olejové tlumiče na černě eloxovaných předních a zadních věžích udržují pneumatiky dBoots® Hoons pevně usazené na trati. Hotová karoserie přichází s novým matným efektem, úžasným designem, výztuhou a zadním nastavitelným přítlačným křídlem.

RC model auta Infraction 6S BLX pohání střídavý motor Spektrum® Firma™ 4074 2050Kv, voděodolný* regulátor Spektrum® Firma™ 150A, servo řízení ADS-15M a servo ruční brzdy S650. RC souprava Spektrum™ DX3 je vybavena funkcí AVC® Active Vehicle Control™ (elektronická stabilizace), kterou budete potřebovat při rychlé jízdě, ostré zatáčce nebo při skocích bez toho, abyste museli ubírat plyn. K uvedení do provozu je nutné doplnit dvě pohonné baterie 2S nebo 3S LiPol s konektory IC5™ nebo EC5™, vhodný nabíječ a 4 ks baterie typu AA do vysílače.

Šasi se středovou výztuhou

Kostru modelu tvoří hliníkové šasi (6061-T6) plyne přecházející do předního nárazníku a zadního difuzoru. Rozmístění komponentů zaručuje vynikající rozložení hmotnosti a nízké těžiště. Maximální odolnost a kompaktnost šasi umožňuje středová výztuha mezi věžemi tlumičů.

Nový design karoserie

Dvě nové svěží barvy karoserie s matným efektem a detailními nálepkami ve stylu REST MOD. Pokud dojde k tomu, že se auto ocitne koly vzhůru, má karosérie prvky ochrany proti poškození, které by měly zabránit větším škodám. Na střeše jsou plastové výstupky a za kabinou jsou plastové výztuhy, které tvoří oporu karoserie.

Vylaďte si zadní přítlak

Auto, které jezdí vysokou rychlostí, musí mít nainstalovány pomocné aerodynamické prvky na karosérii. Základním je přítlačné křídlo zadní nápravy, které si můžete naladit podle potřeby.

Aerodynamika

Celý přední nárazník je řešen s ohledem na efektivní aerodynamické působení karosérie jako optimální přítlačné těleso, které zajistí styk s podkladem a dobrou adhesi pneumatik na vozovce. Aerodynamicky je tvarovaná také zadní část podvozku, tvořící difuzor s účinnou přítlačnou silou.

Agresivní vzhled dBoots HOONS

Pneumatiky dBoots® HOONS 100mm jsou určeny pro extrémní jízdu po silnici i v terénu, namontovány jsou na 5-paprskových discích o průměru 83mm. Unašeč 17 mm.

Ruční brzda

Specialitou toho modelu je ruční brzda, která se dálkově ovládá přes vysílač. Modul ruční brzdy obsahuje servo S650 a diskovou brzdu, jež přibrzdí zadní nápravu tak jako u skutečného auta. Můžete se tak naučit projíždět zatáčky smykem jako opravdový profesionál.

Velké hliníkové olejové tlumiče

Tlumiče se zásadním způsobem podílí na jízdních vlastnostech auta, proto se na nich rozhodně nešetřilo. Konstrukce je speciálně vyladěna pro optimální jízdní vlastnosti, hliníkové tělo, kvalitní ocelové pružiny a nastavitelná tuhost odpružení.

Antivibrační podpěra

Aby při vysokých otáčkách středové hnací hřídele nedocházelo k vibracím, je podepřena podpěrou s ložisky. Nejenom že dojde ke tlumení vibrací, ale i ke zvýšení životnosti hnacího ústrojí.

Tuhost, pevnost

Pečlivým vývojem prošly pevnostní komponenty modelu, jako hnací hřídele, ramena náprav, apod.

Kulové čepy těhlic

Těhlice jsou uloženy na velkých kulových čepech, u kterých se vůle vymezuje pomocí stavěcích kroužků. Aby nedošlo ke vniknutí prachu, je na kroužcích O-kroužek. Páka řízení je hliníková, kulový čep díky speciální hlavě nemůže vyskočit z kuličky.

Chladič motoru a regulátoru

Výkonný motor a regulátor mají jako chlazení použit masivní žebrovaný chladič, doplnění o aktivní ventilátor. Výkonové komponenty si tak udrží dobrou provozní teplotu.

Voděodolné servo s kovovými převody

Servo řízení ADS-15M s momentem 15kg.cm při 7,4 V je vysoce výkonné servo řízení ve voděodolném* provedení a s kovovými převody. Servo má standardní rozměry 41 x 20 x 38 mm.

Střídavý regulátor SPEKTRUM™ FIRMA™ 150A SMART 3S-6S

Řízení modelu zajišťuje moderní regulátor SPEKTRUM™ FIRMA™ 150A SMART s 32-bitovým mikrokontrolérem ARM Cortex M4, který je schopen snímat kompletní telemetrii a přenášet ji do přijímače pomocí integrovaného vodiče v novém konektoru IC5. Data jsou přenášena přes protokol SRXL2. Informace o typu, teplotě a napětí článků baterie regulátor načítá přímo ze Smart baterie. V reálném čase je k dispozici proud, teplotu, celkové napětí baterie, napětí jednotlivých článků baterie, teplota baterie, zbývající kapacita a otáčky motoru.

Elektronika je kompletně zalita ve speciální zalévací hmotně, která brání vstupu vlhkosti* či nečistot do elektroniky. Regulátor se zapíná a nastavuje tlačítky, které jsou pod pryžovým krytem.

  • Regulátor obsahuje rychlý a výkonný 32bitový procesor ARM M4
  • Regulátor je voděodolný*
  • Nadproudová ochrana, tepelná ochrana, failsafe
  • Automatické odpojení LiPol při nízkém napětí
  • Robustní plastové pouzdro, hliníkový chladič s ventilátorem pro vysokou účinnost
  • Nastavitelný vysoce výkonný BEC
  • Vysoce odolné konektory IC5™, kompatibilní s konektory EC5™
Výkonný motor
  • Motor Spektrum Firma 2050Kv 4074
  • Napájení až 6-ti články LiPo
  • Hliníkový plášť s černým eloxováním a vygravírovaným logem Spektrum
  • Čtyřpólové provedení pro hladký chod a vysoký moment
  • Hřídel o průměru 5 mm je uložena v kuličkových ložiscích
  • Motor je z výroby osazen 4 mm zlacenými konekotory konektory pro spolehlivé připojení
  • Drážka na konci hřídele motoru umožňuje bezpečnou montáž pastorku
RC vysílač Spektrum DX3 2.4GHz DSMR

Nový RC vysílač Spektrum DX3 má 3 kanály a je kompatibilní se stabilizačním systémem Spektrum AVC a telemetrií Spektrum Smart. Vynikající dosah, super rychlá odezva a vysoká odolnost proti rušení díky exkluzivní technologii Spektrum DSMR. Rychlé nastavení potřebných parametrů.

  • LED indikace stavu nabití pohonných Smart akumulátorů v modelu
  • Podpora stabilizačního systému Spektrum AVC
  • Možnost nastavení reverzu, velikosti výchylek a funkce 3. kanálu
  • Trim kanálu plynu a řízení
  • Díky omezovači plynu můžete dětem omezit maximální rychlost modelu
  • Ergonomický, lehký
  • Volant s pěnovou obručí pro pohodlné držení
Přijímač SR6110AT

6-kanálový RC přijímač Spektrum SR6110AT s modulací DSM2/DSMR. Má vynikající dosah a odezvu, zejména v místech, kde je více systémů pracujících v pásmu 2,4 GHz. Přijímač je vybaven patentovaným systémem Spektrum AVC (Active Vehicle Control) a plným dosahem telemetrie. Přijímač podporuje technologii Spektrum Smart. Elektronika přijímače je chráněna speciálním lakem, který zamezuje přístupu vlhkosti či nečistot.*

Technologie Spektrum SMART

Model je vybaven komponenty s technologií Spektrum Smart, která nabízí více informací o modelu, jednodušší obsluhu a péči o akumulátory. Všechny komponenty SMART, včetně baterií, jsou schopné spolu komunikovat a přenášet telemetrii.

Obsažený vysílač DX3 zobrazuje stav nabití Smart akumulátoru v modelu.

Jako tuning můžete zobrazit kompletní telemetrii (otáčky, rychlost, teplota a další):

  • Doplněním BT modulu do setového vysílače DX3, který umožní spojení modelu s přehlednou grafickou aplikací Spektrum Dashboard v telefonu, či tabletu.
  • Použitím univerzálního vysílače Spektrum s displejem, např DX5C.

Více informací o technologie Smart naleznete v našem blogu.

Technologie AVC (Active Vehicle Control)

Technologie AVC je pokročilou technologií Spektrum od Horizon Hobby, pro RC modely aut. Tento stabilizační systém přináší zcela nový způsob řízení RC aut. AVC technologie využívá senzory pro korekce řízení a současně plynu. Díky vhodným zásahům do řízení a výkonu motoru je výsledkem je plynulejší jízda, stabilní chování na rovině i v zatáčkách a bezpečnější držení stopy. Samozřejmostí je měnitelná citlivost řízení včetně možnosti jejího vypnutí a nechat tak vše v rukou jezdce.

Nové konektory IC5

Nové konektory IC5 mají moderní konstrukci s důrazem na bezpečnost a jednoduchost. Kontakty jsou tvořeny zlacenými kolíky a dutinkami o průměru 5 mm.

Jak již bylo uvedeno, konektory byly navrženy s důrazem na bezpečné a jednoduché používání. Konektory nelze přepólovat, kontakty i pájené spoje jsou překryty plastovým obalem. Konektor IC5 je zpětně kompatibilní s EC5.

Vlastnosti auta INFRACTION 6S BLX
  • Všestranný Street Basher s využitím provozu On-a Off road
  • Dosáhne rychlost 128km/h s baterií 6S LiPo (2x 3S LiPo)
  • Nová ruční brzda, pro brzdění zadní nápravy
  • S náhonem 4X4 jezděte na asfaltu, štěrku, písku nebo na krátké trávě
  • Karosérie je hotová nabarvená, s matným efektem
  • Nastavitelné zadní křídlo umožňuje vyladit aerodynamický přítlak
  • Přední nárazník a tvar karosérie pomáhá vytvářet přítlak
  • Podvozek je z 3mm eloxovaného pevnostního hliníku 6061-T6
  • Středová výztuha podvozku zajistí maximální odolnost šasi
  • Snadno přístupné lože pro rychlé vyjmutí motoru
  • Vylepšený profil kovového ozubení
  • Opora z kuličkových ložisek pro středovou hřídel
  • Voděodolná* krabička přijímače
  • Účinný velký servosaver
  • Náhon 4X4 odolnými ocelovými hnacími hřídelemi
  • Celokovové diferenciály a kola převodovky
  • Nezávislé zavěšení náprav
  • Nastavitelné tlumiče z hliníku s velkým otvorem
  • Přední a zadní věže tlumičů z černě eloxovaného hliníku
  • Pneumatiky 5-Spoke a celoobvodové pneumatiky dBoots® Hoons
  • Super odolné náboje kol pro vysokou pevnost
  • Vysílač Spektrum® DX3™ 2.4GHz DSMR®
  • Přijímač Spektrum DSMR™ SR6110AT s AVC® Active Vehicle Control™
  • Voděodoné* servo řízení s kovovým ozubením ADS-15M
  • Servo ruční brzdy S650
  • Střídavý motor 2050Kv BLX4074
  • Regulátor Spektrum® Firma™ 150A Smart

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

ARRMA
AS_ARA7615V2T1
1 ks

Parametry

Měřítko
1:7
Délka
695 mm
Typ
Cestovní
Hmotnost
5 kg
Rychlost
Až 128 km/h
Šířka
308 mm
Výška
200 mm
Motor
Střídavý BLX4074
Rozvor
406 mm
Světlá výška podvozku
15 mm
Náhon
4WD
Prostor pro baterie
2 schránky 180 x 55 x 70 mm
Šasí
Hliníkové 3mm 6061-T6 eloxované
Doba jízdy
25 až 30 minut s 2x LiPo 11,1 V 5000 mAh
Přední kola
dBoots® Hoons™
Zadní kola
dBoots® Hoons™
Olej tlumičů
2000 cst
Olej diferenciálů
10k/100k/10k cst (P/S/Z)
Tuhost pružin
4.7N/mm
Olej tlumičů (viskozita)
2000cSt
Olej diferenciálů (viskozita)
10k/100k/10kcSt

Specifické reference

ean13
5052127037303

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi