+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Globber - Koloběžka Junior Eco Lights Pistachio

  • Nové
  • Vyprodáno
AS_GL-692-505
4895224408161

Koloběžka Junior Lights Eco skládací od firmy Globber, je určena pro děti od 2 do 6 let do hmotnosti 50 kg. Je skládací, má svítící kolečka, má široká nášlapnou desku. Brzda z kompozitního materiálu, velká kolečka, kvalitní ložiska. Použity ekologické materiály.

2 250,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Nadštandardný prístup k prípadným reklamáciámí
  • Vy nic neposíláte, my posíláme pro zboží, které zajišťujeme.

  • Nechceme, aby zákazník, který v nás vložil důvěru nákupem v našem obchodě, měl v případě reklamace nějaké výdaje.

Koloběžka Junior Lights Eco skládací od firmy Globber, je určena pro děti od 2 do 6 let do hmotnosti 50 kg. Je skládací, má svítící kolečka, má široká nášlapnou desku. Brzda z kompozitního materiálu, velká kolečka 121mm, kvalitní materiály, patentovaná technologie zatáčení. Kolečka z odolné gumy, kvalitní ložiska. Použity ekologické materiály.

Koloběžky Junior jsou speciálně opraveny pro nejmenší děti tak, aby odpovídaly jejich potřebám, mají propracovaný estetický a vysoce funkční design se dvěma koly ve předu (vycházející z řady Primo), tato konstrukce má patentovanou technologii zatáčení, proto je koloběžka mimořádně bezpečná a snadno ovladatelná. Je velmi jednoduše skládací (pouhým stisknutím knoflíku v kolové části). Ve složené poloze je rukojeť aretována tak, aby bylo možné táhnout koloběžku bez námahy za sebou tzv. "Trolley mode". Nad zadním kolem je rozšířený dlouhý brzdový nášlap z kompozitního materiálu pro efektivní brzdění. Je to jediná koloběžka ve své třídě která má nosnost až 50kg. Rukojeti jsou z příjemného a zároveň odolného materiálu pro bezpečné uchycení. Koloběžky se vyrábějí v barevné škále i pro ty nejnáročnější koloběžkáře.

Značka Globber

Společnost Globber byla založena v roce 2014 týmem specialistů s více než 20 lety zkušeností v oboru hraček a sportovních potřeb. Díky svému inovativnímu přístupu (s řadou patentů), elegantnímu designu a kvalitnímu zpracování, se společnost stala světovou špičkou v segmentu koloběžek, za což získala řadu ocenění jako "National Parenting Products Award". V současné době Globber nabízí ucelenou řadu koloběžek pro děti všech věkových kategorií a dospělé.

Ekologické materiály

Koloběžka je ze 60% vyrobena z plastu Global Recycled Standard a biologicky odbouratelné pšeničné slámy.

GRS je mezinárodní protokol, který ověřuje recyklovaný obsah ve finálních produktech. Používání plastů GRS šetří tuny odpadu ze skládek a zmírňuje vliv výroby na životní prostředí. Pšeničná sláma je bioplast, který je 100% obnovitelný. Použití pšeničné slámy odvádí z toku odpadu, je biologicky odbouratelné a napomáhá rozkladu jiných plastů.

Vyberte Globber. Vyberte si zelenější svět!

Patentovaný systém zatáčení

Naučte děti rychleji na koloběžce! Koloběžka je vybavena patentovaným systémem zatáčení s aretačním tlačítkem. Tlačítko zafixuje řízení a koloběžka nezatáčí do stran, tím se děti rychleji naučí držet rovnováhu. Odemknutím tlačítka se aktivuje řízení (pohybem řídítek do stran, zatáčejí kola).

Odolná konstrukce

Všechny dětské koloběžky JUNIOR mají rám, který je testován na nosnost 50 kg, odolné rukojeti řídítek z elastického polymeru TPR a PU kola pro dlouhou výdrž. To všechno odolá i nejdivočejším dětským hrám.

Bezpečná tří-kolová koloběžka

Bezpečnost koloběžky Globber pro kluky a holky se projevuje nejen v jejím tříkolovém provedení, ale také v kvalitě zpracování, mechanice a celkovém zpracování, které splňuje evropské normy.

Nastavitelná řídítka

Výškově nastavitelná řídítka ve třech polohách umožňují pohodlné nastavení do správné ergonomické polohy, přesně podle výšky a potřeb dítěte. Zároveň nastavitelná řídítka umožňují aby koloběžka rostla s dítětem.

Patentovaný skládací systém

Koloběžku lze složit do kompaktní velikosti (trolley mode). Složenou ji můžete uložit do garáže, auta, nebo skříně, aniž by zabírala místo. Zmáčknutím tlačítka Push uvolníte a vysunete řídítka, která následně nacvakne otočené o 180°.

Svítící kolečka

Koloběžky Junior Lights jsou vybaveny unikátními předními koly, které při jízdě blikají bílou barvou. Diody v kolech jsou napájeny pomocí integrovaného dynama a nejsou potřeba baterie.

Kvalitní kola a ložiska

Koloběžky jsou osazeny kolečky s vysoce odolné gumy (Polyuretan) a také kvalitními ložisky. Tím je zaručen mimořádně tichý chod a výborná setrvačnost.

Zadní brzda

Brzdění je realizováno pomocí klasické nášlapné zadní brzdy, která zajistí maximální tření v širší ploše a zvýšený brzdný účinek.

Extra široká deska

Duální nášlapná deska je vybavena speciálním protiskluzovým povrchem a díky své zvětšené šířce umožňuje mít chodila vedle sebe. Děti tak můžou během jízdy střídat nohy a budou rovnoměrně namáhat obě poloviny těla. Široká deska dále zvyšuje stabilitu a bezpečí při delších jízdách z kopce.

Vlastnosti koloběžky Junior
  • Vyrobeno z ekologických materiálů
  • Ložiska kol
  • Průměr kol 121 mm
  • Max. nosnost 50 kg
  • Hmotnost koloběžky 2,5 kg
  • Svítící kolečka - bezbateriová
  • Aretace zatáčení
  • Zadní brzda
  • Doporučený věk: 2 až 6+ let
  • Doporučená výška postavy: 85 - 110 cm
  • Nastavitelná výška řídítek ve výšce 54, 61, 68 cm
  • Průměr kol 2 x 121 mm přední, 1x 80 mm zadní
Globber
AS_GL-692-505

Parametry

Věk
2+
Hmotnost
2,5 kg
Výška
54 / 61 / 68 cm
Průměr kola
2x121 mm, 1x80 mm
Ložiska kol
tvrzená ocel ABEC 5
Nastavení pozice rukojeti
Ano
Max. nosnost
50 kg
Svítící kolečka
Ano
Aretace točení
Ano
Zadní brzda
Nášlapná (vyztužená ocelovým pásem)
Skládací
Ano

Specifické reference

ean13
4895224408161

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi