+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

NINCORACERS Drift Fuji 1:18 2.4GHz RTR

AS_NH93169
8428064931696

Vyzkoušej driftovací speciál vybavený tuningovým LED osvětlením. Nový RC model auta od firmy Ninco - Nincoracers Drift Fuji má délku 24 cm a pohon zadních kol pro kvalitní drift. Maximální rychlost je 15 km/h. Je dodáván s pákovým RC vysílačem.

948,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

RC hračka pro děti Nincoracers Drift Fuji je jedním z menších modelů společnosti Ninco. Je vyroben v měřítku 1:18 a je dlouhý 24 centimetrů. Je to model určený pro driftování. Drift je specifické odvětví automobilového sportu, jedná se o řízený přetáčivý smyk. Nejdříve se jezdil v japonských horách, později si získal mnoho fanoušků a začaly se konat první závody.
Karoserie modelu je zpracována v červeno-černém, detailně propracovaném provedení. Má průhledné okna přes které je vidět technické detaily vozu. Karoserie je osazena tuningovým aerodynamickým křídlem. RC model má v podvozku auta LED osvětlení, které při jízdě krásně zeleno-modře osvětluje trať. Můžete s ním jezdit i za snížené viditelnosti. Auto je vždy velmi dobře vidět. Kola modelu mají chromované disky a jsou k nerozeznání od opravdových originálů. Jejich nízko- profilové pneumatiky jsou speciálně navrženy pro driftování.

Ovladač

Pákový ovladač pracuje v pásmu 2,4GHz. Je možné s ním ovládat, jízdu vřed a vzad, zatáčení vlevo a vpravo. Díky jeho velkému dosahu si jízdu opravdu užijete. Neutrální polohu kol lze jemně nastavit trimem ve spodní části auta.

Společnost NINCO byla založena v roce 1993 v Barceloně. Je významným evropským výrobcem hraček. S výrobky NINCO se můžete setkat nejen v Evropě, ale také na ostatních kontinentech, jako například v Austrálii, severní, nebo jižní Americe. Nyní, si získává pevné postavení i v České republice. V začátcích se společnosti NINCO věnovala hlavně autodráhám, v roce 2006 rozšířila své portfolio o výrobu hobby RC modelů na dálkové ovládání. V současnosti dodává na trh široké spektrum hraček, jako jsou RC modely aut, lodí, vrtulníků, dronů, robotů a pokračuje dále ve výrobě kvalitních autodráh. To co NINCO odlišuje od konkurence je kvalitní vývojový tým, detailní zpracování všech modelů a velmi dobrá kvalita při zachování příznivé ceny.

Klíčové vlastnosti DriftFuji
  • Měřítko modelu 1:18 s délkou 24 cm
  • Možnost driftování
  • Rychlost 15 kilometrů v hodině
  • LED osvětlení
  • Jízda za snížené viditelnosti
  • Detailní zpracování karoserie s čirými okny
  • Chromovaná kola se speciálními drift pneumatikami
  • Pákový ovladač s velkým dosahem
  • Provoz na tužkové AA baterie
  • Příznivá cena
RC modely vs. RC hračky

V našem sortimentu nově nabízíme RC hračky od známého Evropského výrobce NINCO. RC hračky jsou vhodné především pro děti nebo začátečníky na první seznámení s RC technikou. Jejich konstrukce a zpracovaní je proti RC modelům daleko jednodušší. Taktéž výkon a dosahované rychlosti jsou přizpůsobeny dětem a uživatelům začátečníkům. Každopádně RC hračky NINCO patří mezi nejlepší a nejkvalitnější na trhu. RC hračky jsou oproti RC modelům výrazně levnější.

V případě, že Vás či Vaše děti bude řízení a tato problematika bavit, nebo si budete chtít pořídit propracovaný výkonný model, jsou jasnou volbou značkové RC modely. Náš sortiment je velmi široký, a to jak v RC letadlech, vrtulnících, dronech, autech či lodích. RC modely jsou výrazně pokročilejší, rychlejší, výkonnější, s množstvím funkcí a věrnými vlastnostmi. Na rozdíl od RC hraček se dají udržovat pomocí náhradních dílů, nebo dokonce vylepšovat tuningovými díly.

Více informací o rozdílech mezi RC modely a RC hračkami naleznete zde.

Ninco
AS_NH93169
10 ks

Parametry

Měřítko
1:18
Délka
340 mm
Typ
Cestovní
Hmotnost
262 g
Šířka
190mm
Motor
Stejnosměrný
Světlá výška podvozku
8mm
Náhon
2WD
Baterie
4xAA

Specifické reference

ean13
8428064931696

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi