+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Hangar 9 XCub 2.9m 60cc ARF

AS_HAN5260B
605482183076

Obří model populárního amerického letadla CubCrafters XCub, s rozpětím křídla 2,94m od Hangar 9. Výborné letové vlastnosti, celodřevěná konstrukce s potahem UltraCote®. Autentické zbarvení, maketové detaily, pevný hliníkový podvozek s koly Tundra, LED osvětlení Verze ARF.

30 984,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Nadštandardný prístup k prípadným reklamáciámí
  • Vy nic neposíláte, my posíláme pro zboží, které zajišťujeme.

  • Nechceme, aby zákazník, který v nás vložil důvěru nákupem v našem obchodě, měl v případě reklamace nějaké výdaje.

Obří model populárního amerického letadla CubCrafters XCub s rozpětím křídla 2,94m od Hangar 9, tentokrát v modrém provedení, je určen pro náročnější modeláře. Výborné letové vlastnosti, skvělý vzhled, lehká a pevná celodřevěná konstrukce s potahem fólií UltraCote®. Model je vhodný pro spalovací motor o objemu 50-70ccm. Přesné maketové rozměry a tvary modelu, autentické zbarvení a řada detailů, pevný hliníkový podvozek s koly, nainstalované LED osvětlení.

Skutečný letoun XCub americké firmy Cub Crafters, je letoun progresivní konstrukce s vyššími výkony na kterých se podílí součásti z uhlíkových vláken. XCub byl vyvíjen v letech 2010-2016, certifikaci obdržel v USA v roce 2016, v Evropě 2017. Letoun je vzpěrový hornoplošník s dvou-místným uzavřeným kokpitem přístupným bočními dveřmi, pevným hliníkovým odpruženým konvenčním podvozkem a tažným motorem. Letadlo je vyrobeno ze svařovaných CNC frézovaných ocelových trubek 4130 a je potaženo leteckou tkaninou. Standardně jej pohání čtyřtaktní pomotor Lycoming O-360-C1 s výkonem 180 k. Dráha pro vzlet a přistání letadla je pouhých 52 metrů!

Hangar 9® XCub 60cc ARF, je oficiálně licencovanou replikou letounu CubCrafters. V úzké spolupráci s leteckou firmou, byly při návrhu modelu použity tovární výkresy. Výsledkem spolupráce je přesná replika skutečného stroje. Model klasické dřevěné konstrukce je zhotoven z přesných, laserem řezaných dílů, díky tomu má model robustní ale lehkou konstrukci. Originální potahová fólie UltraCote® v autentických barvách, dotváří skvělý vzhled modelu. Boční dveře jsou otevírací a slouží jako přístup k elektronice a k bateriím. Křídlo je dvoudílné, s funkčními zpěrami a vztlakovými klapkami. Klapky a křidélka jsou vybaveny kompozitními závěsy, nainstalovanými ve výrobním závodě, které jsou zajištěny odnímatelným kovovým kolíkem.

Stavebnice obsahuje všechno potřebné příslušenství modelu a sadu pro montáž jak spalovacího motoru, tak elektromotoru. Funkční vztlakové klapky pomáhají dosáhnout působivého výkonu pro krátký vzlet a přistání STOL a rozšiřují letovou obálku. Můžete dokonce nainstalovat volitelný vypínací mechanismus pro vlekání větroňů. Moderní design, všestranné funkce a vysoké výkony, činí z modelu XCub 60cc ideální volbu pro piloty, kteří chtějí létat s obřím modelem v krátkém čase.

Vlastnosti XCub
  • Oficiálně licencovaný model moderního letounu CubCrafters XCub
  • Přesná konstrukce z lehké laserem řezné balzy a překližky
  • Autentické zbarvení s originálním potahem UltraCote®
  • Je vybaven vysoce svítivými LED diodami kompatibilními s 3S
  • 2-dílné křídlo s eloxovanou hliníkovou spojkou
  • Křídlové profilované vzpěry s odpovídajícím zbarvením
  • Vztlakové klapky pro funkce STOL
  • Vztlakové klapky a křidélka jsou již nainstalovány
  • Odpružený hliníkový podvozek s koly
  • Magneticky zajištěné horní a boční dveře
  • Laminátový kryt motoru s odpovídajícím zbarvením
  • Navrženo pro benzínový motor nebo elektromotor
  • Kompletní montážní příslušenství pro montáž motoru i elektro motoru
  • Přiložen háček pro vlekání větroňů
Maketové provedení modelu

Hangar 9 XCub 60cc je první model svého druhu, který je oficiálně licencován u společnosti CubCrafters. Konstrukce modelu je podle továrních výkresů, takže obrys je zcela autentický s řadou detailů, včetně vzpěr křídel a dokonce i funkčního 3S LiPo kompatibilního LED osvětlení.

Lehká dřevěná konstrukce

Celodřevěná konstrukce je vždy zárukou vysoké životnosti modelu. Přesné rozměry modelu jsou zaručeny výrobou z balzy a překližky, na CNC strojích, z laserem vyřezaných dílů. Díky tomu je kostra modelu pevná a zároveň lehká.

Funkční vztlakové klapky pro STOL

Model má vlastnosti pro krátký vzlet a přistání STOL, což by nebylo možné, pokud by nebyly použity účinné vztlakové klapky. Ty jsou již nainstalovány na kompozitních závěsech z výroby a připraveny k použití.

Rychlé sestavení na letišti

Pro rychlou montáž modelu má dělené křídlo rychloupínací vzpěry, které se skládají pro snadnou přepravu a skladování. K elektronice a bateriím můžete snadno přistupovat přes magneticky zajištěný poklop na vrchu trupu nebo boční dveře na boku trupu.

Benzín nebo elektrika?

XCub 60cc je navržen pro širokou škálu nejrůznějších motorů. Pod rozměrný kryt motoru lze pohodlně nainstalovat i rozměrnější spalovací motor. Pokud budete chtít s modelem vlekat větroně nebo provádět základní akrobacii, zvolíte vyšší výkon, pro rekreační létání postačí nižší výkon. Pohodlný moderní střídavý elektro pohon vám ušetří starosti se startováním spalovacího motoru, je však nutno zvážit vyšší provozní náklady při napájení bateriemi.

Boční otevírací dveře

Přístup dovnitř trupu vám usnadní pohodlné boční otevírací půlené dvířka, díky kterým můžete vyměnit baterii. V kokpitu je přístrojová deska a sedačka pro figurku pilota (ta není součástí balení).

Hangar 9
AS_HAN5260B
1 ks

Parametry

Konstrukce
Dřevěná
Rozpětí
2940 mm
Délka
2080 mm
Letová hmotnost
12 - 14,5 kg
Nosná plocha
123,1 dm²
Plošné zatížení
98 - 117 g/dm²
Elektro pohon
Doporučen Power 360 6000W
Druh stavebnice
ARF
Náročnost pilotáže
Pokročilí
Typ
Sportovní
Spalovací motor
Doporučen o objemu 50-70cc

Specifické reference

ean13
605482183076

Mohlo by vás také zajímat

14 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi