+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO Super Heroes - Marvel Eternals Ve stínu Arishema

AS_LEGO76155
5702016619409

Sada Ve stínu Arishema (76155) od LEGO® Marvel Eternals přenáší akci z filmu studia Marvel do rukou malých superhrdinů, kteří mají za úkol pomoci 4 Eternalům zatočit se zlým Deviantem.

1 965,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Zkombinujte všechny zábavné prvky z Marvelova filmu Eternals v jedné úžasné LEGO® sadě. Stavebnice Ve stínu Arishema (76155) proti sobě postaví 4 Eternaly, Devianta a Celestiala v souboji superhrdinů.

Prožijte znovu akci z filmů od Marvelu

Děti mohou spojit své síly se 4 Eternaly a porazit společně netopýra Devianta. Eternalové mají parádní schopnosti: Ajak dokáže jako jediná komunikovat s Celestialy, mocnými mimozemskými bytostmi; Sersi umí přeměnit hmotu na cokoli, co si zamane; Ikaris má nadlidskou sílu a Kingo dokáže pracovat se zemskou energií. Sada obsahuje také pohyblivou figurku Celestiala, která v ruce udrží minifigurku Eternala. A pokud hračku kupujete pro fanouška minifigurek, upozorňujeme, že tato LEGO sada jako jediná obsahuje minifigurky Ajak a Kingoa!

Sady na motivy filmu Eternals studia Marvel

Stavebnice na motivy filmu Eternals od LEGO Marvel jsou jedinečné a obsahují parádní postavy, které podněcují dětskou představivost a provedou je nekonečným vesmírem zábavného hraní.

Vlastnosti
  • Sada Ve stínu Arishema (76155) od LEGO® Marvel Eternals přenáší akci z filmu studia Marvel do rukou malých superhrdinů, kteří mají za úkol pomoci 4 Eternalům zatočit se zlým Deviantem.
  • Součástí jsou 4 minifigurky Eternalů – Ikaris, Sersi a exkluzivní Ajak a Kingo – figurka Devianta a pohyblivý Celestial se svítící hrudí, 2 dýkami, 1 mečem, 2 miniaturními vystřelovači a čepelí.
  • Děti budou potřebovat všechny své superhrdinské schopnosti, když Deviant zaútočí na 4 hlavní Eternaly. A tomu všemu přihlíží všemocný Celestial, který je tak velký, že dokáže do ruky vzít Eternala – stát se může úplně cokoliv!
  • Hledáte skvělý dárek k narozeninám nebo Vánocům pro dítě ve věku od 7 let? Tuto sadu od LEGO® Marvel, která nabízí také sběratelské minifigurky, velká pohyblivá stvoření a nekonečnou akci, si nepochybně zamilují všichni malí superhrdinové.
  • Sada Ve stínu Arishema od LEGO® Marvel Eternals obsahuje figurku Celestiala, která měří přes 30 cm na výšku. Stavebnice dětem přináší superhrdinský akční model, který si mohou vystavit v pokojíčku.
  • Součástí jsou také baterie pro světelnou kostku, takže si malí superhrdinové mohou užít spoustu tvořivé zábavy a kreativního hraní hned poté, co rozbalí krabici.
  • Jednoduché a jasné pokyny pomohou dětem pustit se do zábavného stavění a kreativního hraní se superhrdinskou sadou na motivy filmu Eternals bez zbytečného zdržení.
  • Děti mohou tuto sadu kombinovat s ostatními produkty z řady LEGO® Marvel Eternals, aby ještě více rozšířily nápadité herní možnosti.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® stavebnice nekompromisní standardy, takže jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozebírání.
  • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a analyzujeme, takže si můžete být jisti, že tato dětská stavebnice splňuje striktní standardy bezpečnosti a kvality.
LEGO
AS_LEGO76155
1 ks

Parametry

Katalogové číslo
76155
Téma
LEGO Marvel
Doporučený věk
7+
Počet dílků
493

Specifické reference

ean13
5702016619409

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi