+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

SCX Advance GT World

  • Nové
  • Vyprodáno
AS_SCXE10435X500
8436572912793

SCX Advance GT World 2.0 v klasickém měřítku 1:32 - vynikající digitální elektrická autodráha s předjížděním v křížení, Bluetooth rovinkou, mostem, svodidly a mantinely. Tři bezdrátové ovladače s přepínačem výhybky, tři digitální dráhová autíčka s LED světly. Plocha pro rozložení: 252 x 180 cm. Délka tratě: 7,22 m.

13 459,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Elektrická závodní autodráha SCX Advance GT World 2.0 v klasickém měřítku 1:32 pro napínavější závody - vynikající digitální autodráha s možností předjížděním v křížení (ovladačem řízená výhybka), Bluetooth rovinkou pro počítání kol v aplikaci, mostem svodidly a krajnicí s mantinely. Balení obsahuje tři bezdrátové ovladače s přepínačem výhybky, tři detailně zpracovaná digitální dráhová autíčka SCX Audi R8 LMS GT3, Mercedes AMG GT3 a Chevrolet Corvette C6R, která jsou vybavena LED světly. Součástí je také exkluzivně Bluetooth rovinka pro napínavé závody. Plocha pro rozložení: 252 x180 cm. Složení tratě je velmi snadné, jednotlivé traťové díly zacvaknete do sebe, spárujete ovladače s autíčky a můžete začít závodit.

SCX Advance

Autodráhy SCX Advance jsou digitální, což umožňuje na rozdíl od klasické analogové autodráhy vzájemné předjíždění a mnoho dalších funkcí. Měřítko 1:32 je ideální velikost pro pravé a napínavé závody při kterých si plně užijete a osvojíte dynamiku autíček. Autodráhy SCX 1:32 mají shodné traťové díly a lze autodráhu vylepšovat a rozšiřovat. Autodráhy SCX Advance lze navíc pomocí Bluetooth rovinky (je obsahem balení) spojit s telefonem či tabletem. V telefonu pak budete mít k dispozici počítadlo kol, tvorbu závodů, nastavení autíček, nebo zde můžete sdílet výsledky. Pokud ještě Bluetooth rovinku doplníte o boxovou uličku, můžete prožívat napínavé závody s úbytkem paliva a tankováním.

Díky digitální technologii u autodráh SCX Advance, se může na trati teoreticky pohybovat až 9 autíček zároveň.

Společnost SCX

Španělská společnost SCX je jedním z nejznámějších výrobců elektrických autodráh a jako první uvedla na trh digitální autodráhu. V jejím sortimentu nalezneme autodráhy ve standardním měřítku 1:32, nebo zmenšené v měřítku 1:43. Autodráhy jsou špičkově zpracované s množstvím detailů. Největší výhodou je bezesporu široká škála náhradních a rozšiřujících dílů.

Digitální systém

Digitální systém funguje tak, že každé autíčko je bezdrátově spojeno s konkrétním ovladačem. To řešení umožňuje na rozdíl od klasické autodráhy vzájemné předjíždění mezi auty na výhybkách. Tím jsou závody mnohem napínavější a nejste znevýhodněni výběrem té či oné dráhy.

Bezdrátové ovladače

Kvalitní bezdrátové ovladače výborně padnou do ruky. Digitální ovladač plynule a citlivě ovládá rychlost konkrétního autíčka s kterým je spárován. Ovladač má dále tlačítko pomocí kterého můžete přepínat výhybku, aby autíčko v křížení změnilo dráhu. Pro snadnější párování je vysílač verze 2.0, vybaven indikační LED diodou, která signalizuje spojení autíčka s vysílačem. (Verze 2.0 je plně zpětně kompatibilní s autíčky i ovladači přechozí verze 1.0)

Verze 2.0

Verze autodráh SCX Advance 2.0 má řadu vylepšení, díky kterým bude jízda ještě lepší:

  • Ovladače mají indikační párovací LED, delší dosah a lepší citlivost plynu
  • Dráhová autíčka mají z řídicí jednotky vyvedenou anténku pro lepší dosah
  • Přes Bluetooth rovinku (není obsahem balení) a aplikaci SCX lze nastavit aktivní brzdu pro jednotlivá autíčka
Detailní autíčka

Kvalitně zpracovaná digitální autíčka s výkonným motorem a magnetem v šasi, díky čemuž bude autíčko výborně držet na trati. Zatáčky tak můžete projíždět vysokou rychlostí. Autíčka jsou krásně detailně zpracovaná a na atraktivitě jim přidává licencovaný design. Autíčka jsou tak replikou skutečných dráhových a rally vozů. Autíčka jsou vybavena předními i zadními LED světly.

Dráhová autíčka SCX Audi R8 LMS GT3, Mercedes AMG GT3 a Chevrolet Corvette C6R.

BlueTooth rovinka

Bluetooth rovinka umožně bezdrátově spojit autodráhu s chytrým telefonem a aplikací SCX. K dispozicí tím získáte počítadlo kol, tvorbu závodů a v případě připojení Pitboxu, také tankování. Vše na jednom místě v přehledné grafické aplikaci.

Bluetooth rovinka - aplikace SCX

Po připojení Bluetooth rovinky s aplikací SCX a po spárování ovladačů, uvidíte v aplikaci jednotlivé autíčka (jezdce), které si můžete pojmenovat a přiřadit k nim barvu pro lepší orientaci. Dále zvolíte tvorbu závodu, nastavíte počet kol a můžete se připravit ke startu, který vám aplikace odpočítá. Během závodu vidíte aktuální pořadí, počet ujetých kol a čas. Jakmile je dosaženo nastaveného počtu kol, zobrazí se přehled s celkovým pořadím a údaji o závodu.

Vlastnosti aplikace

  • Přehledné grafické prostředí
  • Jednoduché spárování telefonu a jednotlivých autíček
  • Tvorba závodů, pojmenování jezdců, barevné označení
  • Nastavení počtu kol
  • Zobrazení ujetých kol, času, pořadí jezdců, ztráta kol na vedoucího jezdce
  • Vítěz závodu s vyhodnocením výsledků
  • Funkce tankování je dostupná jen při doplnění Boxové uličky
Nastavitelný magnet

Autíčka jsou vybavena nastavitelným magnetem. Přiblížením či oddálením magnetu od tratě, můžete změnit jízdní vlastnosti autíčka, respektive to jak moc bude držet stopu při průjezdu zatáčkou.

Křížení tratí pro předjíždění

Křížení umožňuje autíčkům předjíždět a změnit dráhu podle toho jak chcete. Stiskem tlačítka na ovladači si autíčko přenastaví výhybku a přejede z pruhu do pruhu. (Princip je tak podobný jako u tramvají.)

Most

Balení obsahuje piloty na stavbu mostu, který zároveň přidává autodráze na vyrovnanosti a atraktivitě, díky křížení tratí.

Svodidla

Svodidla jsou vyrobena z měkkého plastu a díky výborným západkám je snadno složíte a kdykoliv rozložíte. Svodidla udrží Vaše autíčko při průjezdu zatáčkou v plné rychlosti a ještě navíc v závodním smyku.

Krajnice s mantinely

Krajnice s mantinely prodlouží šířku tratě, což umožní průjezd zatáčky ve smyku a mantinely zamezí vylétnutí autíčka.

Napájecí zdroj

Výkonný napájecí síťový zdroj 14V, jednoduše připojíte k autodráze a můžete si užít plný výkon autíček.

Vlastnosti
  • Digitální auto dráha pro děti i dospělé
  • Plocha pro rozložení: 252 x 180 cm
  • Bluetooth napájecí rovinka
  • Dálkově ovládané křížení pro předjíždění
  • Tři autíčka s autentickou karoserií
  • Tři bezdrátové ovladače
  • Most na trati
  • Ochranná svodidla
  • Krajnice s mantinely
  • Výkonný zdroj
SCX
AS_SCXE10435X500
2024-10-18

Parametry

Měřítko
1:32
Věk
8+
Délka
252 cm
Typ
SCX Advanced
Šířka
180 cm
Délka tratě
7,22 m

Specifické reference

ean13
8436572912793

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi