+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Axial RBX10 Ryft 4WD 1:10 RTR černý

AS_AXI03005T2
605482725726

Projede všude, umí skákat přes kopce, kameny a výmoly, to je RC model Axial RBX10 Ryft s náhonem 4WD 1:10 RTR. Výkonný střídavý motor a terénní pneumatiky Interco TSL Bogger přenesou váš model přes jakoukoli překážku. Stabilizace Spektrum™ AVC®, Spektrum SMART.

15 594,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Nadštandardný prístup k prípadným reklamáciámí
  • Vy nic neposíláte, my posíláme pro zboží, které zajišťujeme.

  • Nechceme, aby zákazník, který v nás vložil důvěru nákupem v našem obchodě, měl v případě reklamace nějaké výdaje.

Projede všude, umí skákat přes kopce, kameny a výmoly, to je RC model Axial RBX10 Ryft s náhonem 4WD 1:10 RTR. Výkonný střídavý motor a terénní pneumatiky Interco TSL Bogger s disky Raceline, přenesou váš model přes jakoukoli překážku a to rychle bez zbytečného zdržování. Navíc elektronika modelu je vybavena technologií elektronické Stabilizace Spektrum™ AVC® a telemetrií Spektrum SMART.

Skalní závodník RBX10 Ryft je ihned připraven k jízdě a umožňuje zažít každému vzrušení ze skákání v terénu. Chytne vás to a odmítnete zastavit nebo dokonce ubrat na plyn a nezastavíte se ani před strmým stoupáním či mohutnými skalami. Ryft má spoustu výkonu a síly, produkovanou silným hnacím ústrojím s výkonným střídavým motorem Spektrum Firma 2200Kv 4P a regulátorem Spektrum Firma™ SMART 130A. O řízení se stará 3-kanálová RC souprava Spektrum™ DX3™ 2.4GHz DSMR® s přijímačem Spektrum™ SR6100AT DSMR® AVC/Telemetrie.

Podvozek modelu je koncipován s tuhými nápravami zavěšenými na táhlech ve čtyřech bodech na centrálním šasí. Robustní, vlastní trubkové šasi RBX10 Ryft je vyrobeno z vysoce pevného kompozitního plastu, který odolá tvrdým nárazům. Přední i zadní náprava mají odolné jednodílné výlisky tuhých ramen a pevnou konstrukcí náprav, s kovovým krytem diferenciálu. Nápravy mají přední a zadní diferenciál a mezinápravový diferenciál. Přední a zadní tlumiče s dlouhým zdvihem se starají o bezchybné zdolávání divokých terénních tratí. Toto vybavení spolu s převodovkou 4WD dělají z RBX10™ Ryft™ zábavné auto, které jezdí na plný plyn i tam, kde běžný crawler jede krokem.

Exkluzivní technologie Spektrum™, jako je telemetrie SMART a řízení trakce AVC®, pomáhají i začínajícím RC řidičům zkrotit vysoký výkon RBX10 Ryft 4WD. RC souprava Spektrum™ DX3™ využívá technologii DSMR® pro vynikající dosah, odezvu a odolnost proti rušení. DX3 je plně kompatibilní s technologií SMART a telemetrií regulátoru Spektrum™ Firma™ 130A Smart. Pokud používáte baterii Spektrum™ Smart LiPol, budete mít přehled o kapacitě baterie při pouhém pohledu na praktický indikátor úrovně napětí vysílače. Když napětí poklesne, zazní alarm. Vysílač DX3™ a přijímač SR6100AT také podporují řízení trakce díky technologii Spektrum™ AVC® (Active Vehicle Control®), která je zde poprvépoužita v modelu auta Axial® RTR. Se systémem AVC® můžete mít podle potřeby dodatečnou stabilitu při lezení do kopců nebo při jízdě z kopce, aniž byste museli brzdit. Jeďte na plný plyn na nerovném terénu, kluzkém povrchu i šotolině!

Axial® RBX10™ Ryft™ 4WD je ideální pro začátečníky a středně pokročilé RC nadšence, kteří se zajímají o skákací styl jízdy v terénu přes kopce, kameny, výmoly a další. Je k dispozici s nápadným oranžovým nebo černým zbarvením a nevyžaduje nic dalšího dokoupit, kromě baterie a nabíječe.

Vlastnosti RBX10 Ryft
  • RC souprava Spektrum™ DX3™ 2.4GHz DSMR
  • Technologie AVC (Active Vehicle Control)
  • Komponenty Spektrum SMART
  • Tuhé nápravy vpředu i vzadu s výkyvnými klouby náprav
  • Robustní konstrukce trubkového podvozku
  • Diferenciály přední, zadní a mezinápravový
  • Silné hnací ústrojí se střídavým motorem a regulátorem kompatibilním s LiPol 4S
  • Náhon 4WD s uzamčenými diferenciály s kovovými převody
  • Licencovaná kola Raceline a pneumatiky Interco TSL (Three Stage Lug) Bogger
  • Přední a zadní tlumiče pro dlouhým zdvihem
  • Voděodolné* 15kg servo
Střídavý regulátor SPEKTRUM™ FIRMA™ 130A SMART 2S-4S

Řízení modelu zajišťuje moderní regulátor SPEKTRUM™ FIRMA™ 130A SMART s 32-bitovým mikrokontrolérem ARM Cortex M4, který je schopen snímat kompletní telemetrii a přenášet ji do přijímače pomocí integrovaného vodiče v novém konektoru IC5. Data jsou přenášena přes protokol SRXL2. Informace o typu, teplotě a napětí článků baterie regulátor načítá přímo ze Smart baterie. V reálném čase je k dispozici proud, teplota, celkové napětí baterie Smart, napětí jednotlivých článků baterie Smart, teplota baterie, zbývající kapacita a otáčky motoru.

Elektronika je kompletně zalita ve speciální zalévací hmotně, která brání vstupu vlhkosti* či nečistot do elektroniky. Regulátor se zapíná a nastavuje tlačítky, které jsou pod pryžovým krytem.

  • Regulátor obsahuje rychlý a výkonný 32bitový procesor ARM M4
  • Regulátor je voděodolný*
  • Nadproudová ochrana, tepelná ochrana, failsafe
  • Automatické odpojení LiPol při nízkém napětí
  • Robustní plastové pouzdro, hliníkový chladič s ventilátorem pro vysokou účinnost
  • Nastavitelný vysoce výkonný BEC
  • Vysoce odolné konektory IC5™, kompatibilní s konektory EC5™
Přijímač SR6100AT

6-kanálový RC přijímač Spektrum SR6100AT s modulací DSM2/DSMR. Má vynikající dosah a odezvu, zejména v místech, kde je více systémů pracujících v pásmu 2,4 GHz. Přijímač je vybaven patentovaným systémem Spektrum AVC (Active Vehicle Control) a plným dosahem telemetrie. Přijímač podporuje technologii Spektrum Smart. Elektronika přijímače je chráněna speciálním lakem, který zamezuje přístupu vlhkosti či nečistot.

RC vysílač Spektrum DX3 2.4GHz DSMR

Nový RC vysílač Spektrum DX3 má 3 kanály a je kompatibilní se stabilizačním systémem Spektrum AVC a telemetrií Spektrum Smart. Vynikající dosah, super rychlá odezva a vysoká odolnost proti rušení díky exkluzivní technologii Spektrum DSMR. Rychlé nastavení potřebných parametrů.

  • LED indikace stavu nabití pohonných Smart akumulátorů v modelu
  • Podpora stabilizačního systému Spektrum AVC
  • Možnost nastavení reverzu, velikosti výchylek a funkce 3. kanálu
  • Trim kanálu plynu a řízení
  • Díky omezovači plynu můžete dětem omezit maximální rychlost modelu
  • Ergonomický, lehký
  • Volant s pěnovou obručí pro pohodlné držení
Technologie Spektrum SMART

Model je vybaven komponenty s technologií Spektrum Smart, která nabízí více informací o modelu, jednodušší obsluhu a péči o akumulátory. Všechny komponenty SMART, včetně baterií, jsou schopné spolu komunikovat a přenášet telemetrii.

Obsažený vysílač DX3 zobrazuje stav nabití Smart akumulátoru v modelu.

Jako tuning můžete zobrazit kompletní telemetrii (otáčky, rychlost, teplota a další):

  • Doplněním BT modulu do setového vysílače DX3, který umožní spojení modelu s přehlednou grafickou aplikací Spektrum Dashboard v telefonu, či tabletu.
  • Použitím univerzálního vysílače Spektrum s displejem, např DX5C.

Více informací o technologie Smart naleznete v našem blogu.

Technologie AVC (Active Vehicle Control)

Technologie AVC je pokročilou technologií Spektrum od Horizon Hobby, pro RC modely aut. Tento stabilizační systém přináší zcela nový způsob řízení RC aut. AVC technologie využívá senzory pro korekce řízení a současně plynu. Díky vhodným zásahům do řízení a výkonu motoru je výsledkem plynulejší jízda, stabilní chování na rovině i v zatáčkách a bezpečnější držení stopy. Samozřejmostí je měnitelná citlivost řízení včetně možnosti jejího vypnutí a nechat tak vše v rukou jezdce.

Rámová konstrukce karosérie

Axial® RBX10™ Ryft™ byl navržen s ohledem na vysokou odolnost kompozitní rámové konstrukce trubkového rámu karosérie. Osvědčený vysokopevnostní kompozitní plast je navržen tak, aby odolal tvrdým nárazům skákání.

Tuhá přední a zadní náprava

Ryft 4WD je zkonstruován tak, aby zvládl vysoké namáhání při jízdě náročnými terénními tratěmi, o čemž svědčí odolný jednodílný tvarovaný plast, pevná konstrukce přední a zadní nápravy, kovové ozubení diferenciálů a kovový kryt diferenciálu.

4-bodové zavěšení

4-bodová geometrie zavěšení využívá čtyřprvkovou konstrukci táhel, která je optimalizována tak, aby snižovala síly při řízení přední nápravy a zajišťovala správné vlastnosti při akceleraci, brždění a naklánění.

Realistický kokpit s posádkou

Skvělou atmosféru při jízdě s osvětleným autem podtrhuje kokpit, který je vybaven fugurkami jezdců.

Tlumiče s dlouhým zdvihem

Nelze si představit terénní speciál bez spolehlivých a kvalitních tlumičů, Ryft má hliníkové olejové stavitelné tlumiče s dlouhým zdvihem, délka předního tlumiče je 130mm, zadního 145mm.

Prostor baterie

Baterii vyměníte po odstranění dvou drátěných sponek a odklopení krytu nad přední nápravou.

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

Axial
AS_AXI03005T2
3 ks

Parametry

Měřítko
1:10
Délka
546 mm
Typ
Rock Racer
Hmotnost
3290 g
Šířka
324 mm
Výška
222 mm
Motor
Střídavý Spektrum Firma 2200Kv 4P
Rozvor
387 mm
Světlá výška podvozku
82 mm
Náhon
4WD
Prostor pro baterie
46x44x141 mm
Šasí
Vysoce pevný kompozitní plast
Přední kola
Raceline Monster 40.64mm
Zadní kola
Raceline Monster 40.64mm
Olej tlumičů
30 wt
Olej diferenciálů
1M cst
Tlumiče
Olejové přední 130mm, zadní 145mm
Pneumatiky
Off-road Interco TSL Bogger

Specifické reference

ean13
605482725726

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi