+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO Harry Potter - Výlet do Prasinek

AS_LEGO76388
5702016913675

Stavebnice Výlet do Prasinek od LEGO® Harry Potter™ přináší bezpočet herních příležitostí a dá dětem možnost dát na odiv jejich vášeň pro magický svět Harryho Pottera.

2 390,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Stavebnice Výlet do Prasinek (76388) od LEGO® Harry Potter™ přináší modely oblíbených míst z kouzelných filmových trháků. Děti budou moct prozkoumávat bezpočet herních příležitostí a dát na odiv svou vášeň pro magický svět Harryho Pottera.

Ikonické budovy plné autentických detailů

Zasněžené Prasinky jsou do detailu propracované a skvěle poslouží k hraní i na výstavku. V sadě najdete také 6 minifigurek – Harryho Pottera, Deana Thomase, profesorku McGonagallovou, madam Rosmertu, pana Flumea a paní Flumeovou – a navíc spoustu parádních funkcí, nábytků a doplňků, které inspirují děti k přehrávání filmových scén nebo vymýšlení svých vlastních dobrodružství. Nechybí dvoupatrová cukrárna Medový ráj ani hospoda U Tří košťat, takže o zábavu nebude nouze. 3 menší modely pak poskytnou ještě větší porci herní inspirace a možností. Samozřejmě se můžete těšit i na sběratelské prvky: exkluzivní zlatou minifigurku Rona Weasleyho a 4 náhodné kouzelnické karty!

Vlastnosti:
  • Stavebnice Výlet do Prasinek (76388) od LEGO® Harry Potter™ přináší bezpočet herních příležitostí a dá dětem možnost dát na odiv jejich vášeň pro magický svět Harryho Pottera.
  • Obsahuje minifigurky Harryho Pottera, Deana Thomase, profesorky McGonagallové, madam Rosmerty a pana a paní Flumeových, a navíc spoustu parádních prvků, nábytků a doplňků.
  • Děti mohou navštívit a prozkoumat dvě nejslavnější budovy v Prasinkách: cukrárnu Medový ráj a hospodu U Tří košťat. V obou najdou spoustu magických herních možností.
  • Tato úchvatná stavebnice na motivy Harryho Pottera okouzlí všechny mladé čarodějky a kouzelníky od 8 let.
  • Model Prasinek od LEGO® Harry Potter™ měří přes 22 cm na výšku, 30 cm na šířku a 9 cm do hloubky a je plný autentických detailů.
  • 3 menší modely pak poskytnout další inspiraci ke kreativnímu hraní – můžete se těšit na pouliční lampu, zasněženou lavičku a tabuli s plakátem hledaného Siriuse Blacka.
  • Obsahuje exkluzivní zlatou minifigurku Rona Weasleyho, kterou jsme vydali k oslavě 20 let kouzelných dobrodružství se stavebnicemi LEGO® Harry Potter™. V sadě také najdete 4 náhodné dílky kouzelnických karet, které mohou děti sbírat (16 celkem).
  • Stavebnice řady LEGO® Harry Potter™ nabízejí oblíbené postavy, úžasná stvoření a dobře známá místa z populárních filmů. Představují skvělý dárek pro všechny děti, které chtějí poznat filmový svět kouzel na vlastní kůži.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® stavebnice přísné oborové standardy kvality, takže jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozebírání.
  • LEGO® dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují celosvětově uznávané bezpečnostní normy.
LEGO
AS_LEGO76388
3 ks

Parametry

Katalogové číslo
76388
Téma
LEGO Harry Potter
Doporučený věk
8+
Počet dílků
0

Specifické reference

ean13
5702016913675

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi