+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Traxxas Rustler 4x4 Ultimate VXL RTR modrý

AS_TRA67097-4-BLUE
20334017215

RC model auta Traxxas Rustler 4x4 ve vrcholné verzi Ultimate VXL s výkonným střídavým motor Velineon, stabilizací TSM, řadou hliníkových dílů, výkonnějším servem řízení, bezsponkovou karosérii, instalovanými telemetrickými senzory a RC soupravou TQi s Bluetooth modulem. Rychlost až 104 km/h.

15 105,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Model auta na dálkové ovládání Traxxas Rustler 1:10 ve vrcholné verzi Ultimate je naprostou špičkou v rychlosti, akceleraci a ovládání. Výkonný střídavý motor Velineon umožňuje rychlost až 104 km/h. K výborné ovladatelnosti přispívá náhon 4x4 a elektronická stabilizace jízdy TSM. Pro vysokou odolnost je na nápravách a šasi použita řada hliníkových dílů, které navíc dodávají unikátní design. Instalované jsou telemetrické senzory a bluetooth modul ve vysílačce, pomocí kterého lze připojit model s telefonem a aplikací Traxxas Link pro zobrazení telemetrie (rychlosti, otáček, teploty motoru, napětí akumulátoru). Použit je rychloupínací systém uchycení karoserie pro čistý vzhled a snadnou výměnu baterie.

Šasi LCG umožnilo ještě více snížit polohu těžiště, aniž by došlo ke snížení světlé výšky podvozku. Další změna proběhla u tlumičů, kde je model osazen lepšími velkoobjemovými tlumiči GTR High Volume s pístnicemi povlakovanými Nitridem Titanu. Pro distribuci výkonu od motoru je použita nastavitelná třecí spojka, hliníková středová hřídel, přední a zadní diferenciál, teleskopické poloosy a hliníkové těhlice s kuličkovými ložisky. Tyto komponenty s vysokou odolností a perfektní vzhledem, jsou ještě doplněny o barevně eloxovanou středovou výztuhu. Maximální trakci na tvrdých površích zajistí vysokorychlostní pneumatiky Gravix s novými lamelami dezénu.

RC model pohání výkonný 4-pólový střídavý motor Velineon 3500kv, který má přesnější chod a 2x vyšší točivý moment. Regulátor otáček obsahuje 3 jízdní režimy, přičemž režim Training sníží výkon na 50%. Tento režim umožňuje bezpečné řízení začátečníkům, či dětem. K řízení je nainstalováno voděodolné* digitální servo Traxxas 2075R.

Přehled novinek
Výkon a ovladatelnost

Projíždějte zatáčky jako profesionál díky nastavitelným příčným stabilizátorům a precizním tlumičům GTR potaženým teflonem. Hbitost a přilnavost náhonu 4x4 dále vylepšují pneumatiky Gravix osvědčené z modelu XRT.

Obsažený Bluetooth modul

Bezdrátový modul Traxxas Link je standardní součástí Rustler 4X4 VXL Ultimate, spolu s továrně nainstalovanými telemetrickými senzory. K dispozici tak máte rychlost, otáčky, teplotu motoru a napětí baterie, to vše přes Bluetooth v telefonu s bezplatnou aplikací Traxxas Link.

Maximální odolnost

Rustler 4X4 VXL Ultimate přichází plně nabitý hliníkovými díly pro maximální pevnost a odolnost, které jsou navíc barevně sladěny. Jasně eloxované komponenty vypadají stejně dobře jako fungují a dodávají vysokou pevnost pro extrémní jízdu.

Modulární šasi

Modulární šasi Rustleru 4x4 se snadno demontujete na části jen za pomoci šroubováku. Během minuty máte přístup ke všem důležitým součástem, nastavení modelu a servisní údržbě. Pevné, zesílené nárazníky chrání model před nárazy, zároveň jsou navrženy tak, aby byly zachovány vysoké nájezdové úhly.

Šasi LCG

Šasi se sníženým těžištěm, širokým rozchodem a prodlouženým rozvorem, poskytuje dokonalou rovnováhu v rychlosti a stabilitě. Tuhost šasi je zajištěna osvědčenou prostorovou koncepcí, která je lehká a zároveň pevná. Šasi je vyrobeno z kvalitního nylonu plněného uhlíkovými vlákny. Nízko položené těžiště dává autu skvělé jízdní vlastnosti.

Robustní prvky náprav

Ramena náprav jsou vyrobena z odolného kompozitního materiálu pro maximální odolnost. Nový Rustler je tak ještě odolnější proti nárazům. Poloosy byly vyztuženy v namáhaných částech a dokáží přenést na kola ohromný točivý moment střídavého motoru.

Třecí spojka

Ochranu pohonnému systému přidává nastavitelná třecí spojka, která zajistí plynulý, ale agresivní rozjezd bez ztráty trakce.

Kovové diferenciály

Model Rustler je vybaven kvalitními diferenciály s kovovými převody pro distribuci výkonu mezi jednotlivá kola. Přesné těsnění s X-kroužky umožňuje vyladění diferenciálů pro specifické provozní podmínky změnou viskozity oleje.

Precizní řízení

Mechanika zatáčení předních kol je realizována prostřednictví systému Dula-Bell-Crank, který zajišťuje precizní chod táhel ke kolům. V řízení je integrovaný servo-saver pohlcující nárazy a chránící servo proti přetížení.

Kola a pneumatiky

Vysokorychlostní pneumatiky Gravix, osvědčené na modelu XRT, obsahují nový revoluční hybridní design běhounu s hustě uloženými lamelami. Poskytují vynikající přilnavost na tvrdých površích spolu rychlým a tichým chodem. Disky obsahují standardní unašeč 12 mm.

Automatické otočení na kola

Tato exkluzivní patentovaná funkce Traxxas se aktivuje dálkově přes vysílač. Automaticky, prudkým přidáním plynu a bržděním, se model postupně rozhoupe a otočí zpět na kola.

Funkce je neúčinnější při použití plně nabitého 3S LiPo akumulátoru.

Osazeno tuningovými díly

Oproti ostatním RC modelům aut Traxxas, Rustler Ultimate je již osazen řadou tuningových dílů (6061-T6), jako jsou hliníkové těhlice, centrální hliníková hřídel, středová hliníková výztuha a tuningové hliníkové tlumiče GTR.

Hliníkové tlumiče GTR

Olejové velkoobjemové hliníkové tlumiče GTR mají exkluzivní X-kroužky proti úniku oleje. Těla tlumičů jsou potažena PTFE (teflonem), pro extra hladký chod. Pístnice jsou potažené nitridem titanu, aby odolaly otěru, měli vysokou pevnost a eliminovala se jejich "lepivost". Předpětí pružin lze nastavit jednoduše pomocí matice a tuhost pomocí změny viskozity oleje.

Příčné torzní stabilizátory

Funkční torzní stabilizátory na nápravách snižují namáhání podvozku a zvyšují rychlost v zatáčkách na tvrdý površích, díky tomu že se modelu méně naklání.

Bezsponková karoserie

Karoserie ProGraphic je nově vyztužena rámem a díky jednoduchému upínacímu systému je výměna baterií rychlá a bez ztráty sponek. Karoserii stačí pouze vpředu intuitivně zasunout a na zadní straně jedním pohybem klipu zajistit.

Lišta Wheelie Bar

Zadní kolečka Wheelie Bar jsou nezbytná na modelu s takovým výkonem, jako je nový Rustle 4x4 VXL. Zesílená zadní lišta s kolečky poskytuje ochranu přítlačnému křídlu a brání převrácení modelu při přidání plného plynu.

Servo řízení

Digitální Traxxas servo 2075R high-speed voděodolné se stejnosměrným motorem a kovovými převody má moment 9.0 kg.cm 6.0 V. Pro odolnost vůči vodě* je krabička serva a výstupní tisícihran osazen těsněním. Dvě kuličkové ložiska poskytují velmi hladký chod.

Výkonný střídavý motor

Střídavý motor Velineon 550 je přesně naladěn pro použití v RC autech 1:10. Modelům aut poskytuje dokonalou rovnováhu mezi výkonem a optimální účinností. Další výhodou je vysoká životnost, která je určena pouze kuličkovými ložisky. Ložiska lze zakoupit v rámci servisní sady pod objednacím číslem TRA3352R.

Motor je řady 550, má 4-pólovou konstrukci, která oproti dvoupólové verzi zajišťuje až dvojnásobný kroutící moment. Rotor je dynamicky vyvážen a pro zvýšení pevnosti opředen kevlarovou tkaninou.

Elektronický regulátor VXL-3S

Voděodolný* elektronický Traxxas střídavý regulátor Velineon VXL-3S V2 se třemi jízdními režimy, podporou moderních vysokokapacitních LiPo akumulátorů a snadným ovládáním tlačítkem EZ-Set™. Regulátor VXL-3S je vybaven tréninkovým režimem, který omezuje plný plyn na úroveň 50%. Díky tomu se mohou začínající řidiči nebo děti postupně seznámit s vlastnostmi modelu a připravit se na plnou sílu auta. Tepelná ochrana, pozlacené konektory, jednoduché ovládání a intuitivní signalizace dvoubarevnou LED diodou.

Režimy regulátoru VXL-3S
  • Sport: Výchozí režim, je možná jízda vpřed, brzdění a jízda vzad.
  • Race: Režim vhodný pro závodění. Je možná jízda vpřed a brzda; zpátečka není k dispozici.
  • Training: Režim vhodný pro děti nebo začínající jezdce. Je možná jízda vpřed s omezením výkonu na 50%, brzda a jízda vzad opět s omezením výkonu na 50%.

Chladič regulátoru lze doplnit o volitelný ventilátor (není obsahem balení).

Přijímač Traxxas TQi

RC přijímač Traxxas TQi 5 kan. TSM s telemetrií pro vysílače Traxxas TQi. Jednoduchá obsluha, párování pomocí tlačítka. Indikace stavu LED diodou. V přijímači jsou integrovány 3-osé MEMS senzory pro učení polohy přijímače.

5-ti kanálový přijímač je také vybaven dvěma konektory pro zapojení telemetrických čidel RPM (otáčky) a V/T (napětí / teplota).

Dále lze k 4-pinovém konektoru připojit rozšiřující modul telemetrie, do kterého můžete zapojit až další 6 čidel, včetně velmi přesného GPS senzoru rychlosti.

RC souprava Traxxas TQi s Bluetooth ready

Traxxas pro Vás připravil zcela novou řadu dvoukanálových RC souprav s Bluetooth konektivitou. Bluetooth modul (je součástí balení), umožní spojit RC model s přehlednou grafickou aplikací Traxxas Link, kterou si bezplatně naistalujete do Smartphonu.

Aplikace Traxxas Link pro zařízení od Apple je k dispozici zdarma na AppStore, aplikace pro zařízení Google Android je zdarma na stránkách GooglePlay.

BT modul a telemetrie

Rustler 4X4 Ultimate je již v základu vybaven Bluetooth modulem a telemetrickými senzory. Veškeré nastavení modelu, lze provádět v aplikaci Traxxas Link, kde si můžete rovněž přehledně graficky zobrazit telemetrii v reálném čase (rychlost, otáčky motoru, teplotu motoru a celkové napětí akumulátoru).

Traxxas Stability Management

Stabilizační systém Traxxas Stability Management (TSM) umožňuje zažít nejen výkon, rychlost, zrychlení a projíždění zatáček extrémní rychlostí, ale zaručuje mnohem jednodušší řízení a kontrolu na kluzkých površích jako je prach, hladký beton nebo dokonce led a sníh.

V přijímači je MEMS 3-osé gyro a akcelerometr, který řádově 100x za vteřinu vyhodnocuje pohyb modelu a vhodnými zásahy do řízení předních kol korigují směr jízdy modelu. Traxxas TSM neomezuje výkonu motoru - nad výkonem motoru máte 100% kontrolu. Algoritmy jsou vyladěny pro každý model zvlášť. Míra asistence se nastavuje pomocí multifunkčního ovladače na vysílači či případně v aplikaci Traxxas Link.

Vlastnosti
  • Sestavený RC model v měřítku 1:10
  • Náhon 4x4, rychlost až 104 km/h s volitelným pastorkem
  • Výkonný 4-pólový střídavý motor řady 550 Velineon 3500kv
  • Elektronický střídavý regulátor VXL-3s se třemi jízdními režimy
  • Voděodolné*, rychlější digitální servo 2075R High Torque
  • Stabilizační systém Traxxas Stability Management (TSM)
  • Instalované telemetrické senzory a Bluetooth modul
  • Bezsponková karoserie s rychlo-upínáním
  • Třecí spojka Revo Spec Torque-Control
  • HD poloosy kol
  • Velkoobjemové hliníkové olejové tlumiče GTR
  • Hliníkové eloxované těhlice, středová výztuha a středová hřídel
  • Torzní příčné stabilizátory
  • Disky 2.8" Charcoal gray RXT s chromovaným kroužkem
  • Pneumatiky Gravix pro extra přilnavost na tvrdých površích
  • Kompletní dostupnost náhradních a tuningových dílů

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

TRAXXAS
AS_TRA67097-4-BLUE

Parametry

Měřítko
1:10
Délka
477 mm
Typ
Truggy
Hmotnost
2.32 kg
Rychlost
Až 104 km/h (s volitelným pastorkem), tovární až 72 km/h
Šířka
329 mm
Výška
161 mm
Motor
Střídavý Velineon 3500kV
Rozvor
295 mm
Světlá výška podvozku
27 mm
Náhon
4WD
Prostor pro baterie
162 x 50 x 25 mm
Šasí
Kopozitový nylon
Doba jízdy
25- 30 minut na LiPo akumulátor Traxxas 11,1 V 5000 mAh
Přední kola
2.8" (71 mm) RXT, pneu 4.5″ x 2.3″ (114 mm x 58 mm) Gravix
Zadní kola
2.8" (71 mm) RXT, pneu 4.5″ x 2.3″ (114 mm x 58 mm) Gravix
Olej tlumičů
350 cSt
Olej diferenciálů
Přední 30000 cSt, zadní tuk

Specifické reference

ean13
20334017215

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi