+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

E-flite UMX P-51D Mustang “Detroit Miss” AS3X Safe Select BNF Basic

AS_EFLU7350
660132884871

RC model mikro letadla na dálkové ovládání, známý P-51D Mustang v markingu “Detroit Miss” o rozpětí 493mm. Verze BNF s elektronikou AS3X a Safe Select. Střídavý motor na 2S - 3S Lipol baterii. Hotový smontovaný a nabarvený model je připraven ke spárování s vaším vysílačem Spektrum.

4 586,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Nadštandardný prístup k prípadným reklamáciámí
  • Vy nic neposíláte, my posíláme pro zboží, které zajišťujeme.

  • Nechceme, aby zákazník, který v nás vložil důvěru nákupem v našem obchodě, měl v případě reklamace nějaké výdaje.

RC model mikro letadla na dálkové ovládání, známý P-51D Mustang v markingu “Detroit Miss” o rozpětí 493mm. Verze BNF s elektronikou AS3X a Safe Select. Střídavý motor na 2S - 3S Lipol baterii. Hotový smontovaný a nabarvený model je připraven ke spárování s vaším vysílačem Spektrum. Výkonný střídavý motor a nízká hmotnost je zárukou mimořádných letových schopností.

Z historie předlohy

P-51D Mustang je jedním z nejikoničtějších stíhacích letounů 2. světové války! Měl jako první stíhací letoun jedinečné křídlo s laminárním profilem, díky kterému dosahoval vyšších výkonů, ve srovnání s ostatními stíhacími letouny své doby. Díky tomu i dnes řada Mustangů různých verzí stále létá na leteckých dnech a leteckých závodech po celém světě.

7. října 1944 se americký pilot Urban L. Drew – také známý jako „Ben“ Drew – stal jedním z pouhých tří pilotů USAAF, kteří se během bojové mise nad německým územím setkali s tehdy novou proudovou stíhačkou Messerschmitt Me-262. Byl jediným spojeneckým pilotem, který sestřelil dva proudové letouny se svým Mustangem P-51D s názvem „Detroit Miss“. E-flite® UMX™ P-51D Mustang je replikou tohoto historického letounu, doplněná řadou maketových detailů, skvělými letovými vlastnostmi, a vynikajícími výkony.

Model P-51D Mustang “Detroit Miss” je vybaven odborně vyladěnou elektronickou 3-osou stabilizací AS3X a volitelnou technologií SAFE Select, pohon je kompatibilní s 2S a 3S LiPol bateriemi a poskytuje kompatibilním vysílačům Spektrum pomocí telemetrie napětí baterie v reálném čase. Díky své ultra-mikro velikosti, lze s UMX P-51 létat i menších prostorech, včetně luk, parků a hřišt! Pevný podvozek s řiditelným zadním kolem usnadňuje pojíždění, vzlétání a přistávání na hladkých površích, nebo můžete podvozek odejmout a užívat si větší rychlost a vertikální výkon se snadným startem z ruky a přistáním na trávě. Model má řízeny všechny základní prvky - motor, křidélka, výškovku a směrovku.

Elektronická stabilizace

RC model letadla E-flite UMX P-51D je vybavena exkluzivními technologiemi Spektrum™ AS3X® a SAFE® Select. Funkce AS3X pracuje v pozadí, aby eliminovala účinky větru a turbulencí. Volitelně lze aktivovat funkci SAFE Select, která omezuje náklon modelu v letu a při navrácení křížových ovladačů do neutrálu se model automaticky uveden do horizontálního letu. Funkci SAFE Select lze přiřadit k přepínači a aktivovat ji, jen když budete chtít. Pokud nechcete SAFE Select využívat vůbec, jednoduše jej deaktivujte dle návodu a aktivní bude pouze 3-osá stabilizace AS3X.

Vlastnosti
  • Výkonnější 2S a 3S kompatibilní motor se 4-listou vrtulí
  • Kompatibilní se setovým vysílačem Spektrum DXS
  • Telemetrie napětí baterie v reálném čase s kompatibilními vysílači Spektrum
  • Přijímač Spektrum se špičkovou technologií 2,4 GHz DSMX
  • Bezkonkurenční stabilita a pocit uzamčení s exkluzivní technologií AS3X
  • Volitelný pevný podvozek s řiditelným ostruhovým kolečkem
  • Létání je snazší s volitelnou ochranou letové obálky SAFE Select
  • Dokončen s jedinečným a historickým zbarvením Detroit Miss
  • Kompletně sestaven a připraven k letu ihned po vybalení
  • Volitelný pevný podvozek lze snadno odejmout a startovat z ruky
  • 4-kanálové ovládání pro plně akrobatické schopnosti
Exkluzivní technologie

UMX P-51D Mustang je vybaven exkluzivními technologiemi Spektrum™ AS3X® a SAFE® Select. AS3X pracuje v zákulisí, aby vyhladil účinky větru a turbulencí a dodal pocit uzamčení, díky kterému budete vypadat, jako byste létali v mnohem větším letadle. Volitelné použití SAFE Select nabízí limity sklonu a náklonu a automatickou samonivelaci, kterou lze zapnout a vypnout přepnutím spínače! A pokud nechcete aktivovat funkce SAFE Select, spárujte přijímač běžným způsobem a aktivní bude pouze 3-osá stabilizace AS3X.

Možnost telemetrie

UMX P-51D Mustang je vybaven řídící jednotkou Spektrum 2-v-1, ta obsahuje regulátor a přijímač Spektrum, který poskytuje telemetrii napětí letové baterie v reálném čase do kompatibilních vysílačů vybavených Spektrum AirWare (včetně DX6e a 8e, DX6 G2/G3 a 8 G2, DX9, NX6 až 20, iX12 až 20 a další) při letu.

Plně sestavený

Model je dodáván kompletně sestavený a připravený k letu během několika minut! Je vybaven špičkovou technologií Spektrum 2,4GHz. Pro ovládání stačí minimálně 5-ti kanálový vysílač Spektrum DSMX/DSM2. Doplníte si ještě vlastní LiPol baterii a můžete jít létat.

Vysoký výkon

UMX P-51D je jeden z nejrychlejších modelů UMX a s baterií 3S LiPol 300mAh má takřka neomezený vertikální výkon. Pro běžné létaní můžete použít baterii 2S LiPol. Nainstalován je střídavý motor typu outrunner BL200 2150ot/V.

Možnosti využití podvozku

Pevný podvozek s řiditelným ostruhovým kolečkem můžete použít k pojíždění, ke vzletu a přistání na hladkém povrchu. Nebo můžete podvozek demontovat pro start z ruky a přistávat na trávu. Model bez podvozku bude ještě rychlejší a obratnější.

Odolná konstrukce

Konstrukce draku modelu letadla z EPS je lehká a odolná. Pro případ nehody jsou k dispozici náhradní díly, drobné kolize lze opravit lepidlem na pěnové hmoty. Pro vyšší věrnost s předlohou, je na povrchu modelu ztvárněn panely a nápisy.

Na provoz modelu se nevztahuje povinnost registrace pilota na UCL (nedosahuje hmotnost 250g) a lze jej proto provozovat bez omezení, za předpokladu dodržení bezpečnosti provozu.

E-Flite
AS_EFLU7350
1 ks

Parametry

Konstrukce
EPS
Rozpětí
493 mm
Délka
439 mm
Letová hmotnost
112 g (3S 300mAh) 105g (2S 300mAh)
Elektro pohon
Střídavý 2150Kv, 12P
Druh stavebnice
BNF
Náročnost pilotáže
Pokročilí
Typ
UMX WW2

Specifické reference

ean13
660132884871

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi