+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Aerosport 103 1:3 2.4m ARF oranžový

  • Nové
AS_NA8713B

Máte rádi zajímavé a netradiční konstrukce? Právě pro vás je určen model ultralightu Aerosport 103. Hotové dřevěné díly potažené fólií a kovové součásti trupu čekají na sestavení. Rozpětí 2390mm, pohon benzínovým motorem 20 – 30 ccm nebo odpovídajícím elektromotorem.

14 863,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Nadštandardný prístup k prípadným reklamáciámí
  • Vy nic neposíláte, my posíláme pro zboží, které zajišťujeme.

  • Nechceme, aby zákazník, který v nás vložil důvěru nákupem v našem obchodě, měl v případě reklamace nějaké výdaje.

Máte rádi zajímavé a netradiční konstrukce? Právě pro vás je určen RC model ultralightu Aerosport 103. Hotové dřevěné díly potažené fólií a kovové součásti trupu čekají na sestavení. Rozpětí 2390mm, pohon benzínovým motorem 20 – 30 ccm nebo odpovídajícím elektromotorem.

Sestavení modelu provází obrázkový manuál, pomocí kterého sestavíte kovovou konstrukci trupu, ke které jsou přišroubovány všechny komponenty modelu. Zajímavá konstrukce vychází ze skutečného letadla, dvoudílné odnímací křídlo má hliníkovou spojku, ke konstrukci trupu se poutá šrouby a pomocí vzpěr.

K pohonu je doporučen motor 20 – 30 ccm nebo ekvivalentní elektromotor s regulátorem a baterií. Motorové lože pro spalovací motor je součástí balení, stejně jako nádrž.

Jakým RC zařízením si vybavit model letadla?

RC modely letadel v provedení ARF nejsou vybaveny elektronikou, proto je potřeba ji doplnit. Můžete použít klasickou elektroniku nebo nejmodernější s funkcemi SAFE nebo SMART. SAFE zajistí ochranu letové obálky a letovou linii 3-osé gyro AS3X. SMART nabízí telemetrická data v reálném čase. Aby jste mohli využívat tyto funkce, můžete k řízení modelu zvolit moderní 6-kanálový RC vysílač Spektrum NX6 DSMX a Spektrum přijímač AR631 6CH AS3X/SAFE s gyroskopy (AS3X) a ochranou letové obálky SAFE. Pokud potřebujete ovládat více funkcí, nabízí se 8-kanálový RC vysílač Spektrum NX8 DSMX a Spektrum přijímač AR8360T AS3X/SAFE s telemetrií.

Jak to funguje?

Elektronika přijímače je vybavena elektronickou stabilizací AS3X, která která dokáže vodit model rovně jako po šňůře. Mikroprocesor na základě informací z 3-osého gyroskopu neustále udržuje polohu modelu ve stejné pozici do doby, než dáte pomocí vysílače pokyn ke změně.

Pokud nejste příliš zkušený pilot, můžete aktivovat technologii SAFE Select, která je integrována v přijímači. Funkce SAFE zabezpečí letovou obálku tím, že omezí krajní letové limity klonění a klopení. Aktivní je rovněž elektronická stabilita, při vrácení řídících pák vysílače do neutrálu se model srovná do vodorovného letu.

Využijte technologii Smart pro více informací!

Spektrum SMART nabízí prostřednictvím TELEMETRIE okamžité údaje o stavu důležitých součástí elektroniky vašeho modelu. Smart přijímače, regulátory, baterie, nabíječe a vysílače, které vybaveny menu Spektrum AirWare™, komunikují prostřednictvím telemetrie s komponenty systému Smart bez dalších telemetrických senzorů, takže můžete mít okamžitý přehled o stavu baterie, teplotě, proudu a otáčkách motoru.

Přenos dat po jednom vodiči

Technologie SMART umožňuje přenos telemetrických dat pomocí jednoho vodiče v inovativních konektorech IC3 a IC5. Po připojení k nabíječi Spektrum™ Smart se jedinečné parametry baterie, její kondice a informace o článcích baterie Smart G2 automaticky nahrají z jejího paměťového mikročipu přes datový vodič konektoru IC3® nebo IC5®. Chcete-li baterii nabíjet, jednoduše ji připojte k nabíječce Smart. Bezpečné nabíjení začíná automaticky a není potřeba žádný samostatný balanční kabel.

AS_NA8713B
3 ks

Parametry

Rozpětí
2390 mm
Délka
1550 mm
Letová hmotnost
4700 g
Nosná plocha
86,6 dm²
Plošné zatížení
54 g/dm²
Elektro pohon
Ne
Druh stavebnice
ARF
Druh pohonu
EL, SP
Spalovací motor
20 - 30 cc

Mohlo by vás také zajímat

13 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi