+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO Friends - Olivia a její elektromobil

AS_LEGO41443
5702016914801

Ekologická vyjížďka se stavebnici Olivia a její elektromobil od LEGO® Friends. Nechte děti, ať se vydají na imaginární výlet do přírody s ekologickým automobilem.

392,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Děti, kterým záleží na osudu planety, si jistě zamilují stavebnici Olivia a její elektromobil (41443) od LEGO® Friends. Nechte děti, ať se vydají na imaginární výlet do přírody. S touto sadou se mohou děti, které milují modely vozidel, ale zároveň jim záleží na naší planetě, vydat na dlouhé dobrodružství na cestách.

Moderní způsob hraní

Do barevného elektrického auta se vejdou 2 minipanenky – Mia a Olivia – a na zadním sedadle je místo pro štěňátko Elliota. Součástí sady je nabíjecí stanice, která prostřednictvím větrné turbíny a solárního panelu navazuje na ekologický motiv. Děti se tak mohou znovu rozjet s nulovými emisemi!

Hraní srdcem

Uveďte malé stavitele do světa LEGO Friends, kde se ve společnosti dobře známých postav naučí, jak učinit svět čistším a přátelštějším místem. Tuto sadu lze kombinovat se všemi LEGO kostkami, které děti již mají doma. Fantazii se meze nekladou.

Vlastnosti
  • Stavebnice Olivia a její elektromobil (41443) od LEGO® Friends se hodí zejména pro děti, které se zajímají o moderní vozidla a o ochranu životního prostředí. Sestavitelný model podněcuje k vymýšlení kreativních příběhů a otevřeným dobrodružstvím!
  • Tato stavebnice od LEGO® Friends obsahuje 2 minipanenky, figurku štěňátka a model auta. Nechybí ani nabíjecí stanice s větrnou turbínou a místo na piknik.
  • Kola elektromobilu se opravdu otáčejí, takže s ním děti mohou jezdit. Pomocí hadice jej lze připojit k nabíjecí stanici, a když děti roztočí turbínu, začnou „generovat“ elektrickou energii.
  • Získejte si přízeň malých milovníků a milovnic aut a umožněte jim naplnit ideál moderního, ekologičtějšího způsobu života. Nevšední dárek k narozeninám nebo jiné zvláštní příležitosti pro děti od 6 let.
  • Auto měří přes 6 cm na výšku a 11 cm na délku. Větrná turbína má přes 13 cm na výšku, 9 cm na šířku a 6 cm do hloubky.
  • Součástí populárních stavebnic LEGO® Friends jsou barevné budovy, parádní modely vozidel a postavy, které děti vedou k tomu, aby se oddávaly své vášni v realistických prostředích.
  • Kostky použité v této nové LEGO® stavebnici splňují ty nejpřísnější standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání – a tak tomu bylo vždy již od roku 1958.
  • LEGO® kostky a součástky jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejnáročnější globální bezpečnostní standardy.
LEGO
AS_LEGO41443
3 ks

Parametry

Katalogové číslo
41443
Téma
LEGO Friends
Doporučený věk
6+
Počet dílků
183

Specifické reference

ean13
5702016914801

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi