+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO Friends - Kino v městečku Heartlake

AS_LEGO41448
5702016917246

Zprostředkujte dětem zážitek z červeného koberce na filmové premiéře se sadou Kino v městečku Heartlake od LEGO® Friends. Sada zaujme kinem ve stylu art deco s řadou autentických detailů.

1 381,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Zprostředkujte dětem zážitek z červeného koberce na filmové premiéře se sadou Kino v městečku Heartlake (41448) od LEGO® Friends. Tento dárek pro děti zaujme kinem ve stylu art deco s řadou autentických detailů, jako je VIP oblast, stánek s popcornem a kelímky na pití. Nechybí ani herečka, která je připravená se podepsat věrným fanouškům. Sada obsahuje vše, co děti potřebují k tomu, aby se octly na filmové premiéře.

V křesle režiséra
Model je vyklápěcí, takže po jeho otevření mohou děti objevit VIP promítací místnost s exkluzivními sedadly pro 5 nejúžasnějších kamarádek. Figurky mohou sledovat film na plátně, které lze ale také otočit a připevnit k němu mobilní telefon. Děti se tak mohou stát režiséry a přehrávat divákům vlastní snímky.

Dárkové sady přinášejí dětem realistická dobrodružství z LEGO městečka Heartlake spolu s celou řadou věrohodných detailů a dobře známých postav. Vedou je k vytváření vlastních kreativních světů, ať už samostatně, nebo s kamarády a rodinou.

Vlastnosti
  • Oslňte malé filmového nadšence sadou Kino v městečku Heartlake (41448) od LEGO® Friends. V kině je vše připraveno na premiéru, včetně červeného koberce a charismatické filmové hvězdy ze světa LEGO Friends!
  • Tato vyklápěcí sada nabízí z jedné strany pokladnu a červený koberec, a když ji děti rozevřou, objeví se před nimi promítací místnost, toaleta a stánek s popcornem. Chybět nesmí ani Andrea z LEGO® Friends a 2 další minipanenky.
  • Děti si mohou hrát na superfanynku Andreu nebo na filmovou hvězdu Amelii, případně prodávat lístky a popcorn. Dále mají malí filmoví nadšenci možnost sledovat premiéru jako VIP host nebo ovládat promítačku.
  • Kino v městečku Heartlake dětem umožní promítat minipanenkám vlastní filmy – stačí opřít mobil o plátno, které lze navíc otočit tak, aby udrželo tablet.
  • Stejně jako u všech sad od LEGO® Friends je tento model nabitý parádními doplňky pro strhující akci – součástí jsou lístky, papír a propiska, popcorn, kelímky a bankovky.
  • Získejte si srdce filmového nadšence od 7 let tímto dárkem k narozeninám, Vánocům nebo jakékoli jiné příležitosti. Interaktivní model kina v městečku Heartlake je rozhodně tou správnou volbou.
  • Model z dětského filmu, který měří přes 17 cm na výšku, 27 cm na šířku a 19 cm do hloubky, se na výstavce v pokojíčku zaručeně stane středem pozornosti.
  • Stavebnice řady LEGO® Friends nabízejí dobře známé postavy a jsou nabité rozkošnými doplňky, které rozdmýchají dětskou fantazii.
  • Všechny nové stavebnice od LEGO® Friends splňují ty nejpřísnější oborové standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání – a je tomu tak již od roku 1958.
  • Populární LEGO® stavebnice jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejpřísnější globální standardy bezpečnosti a kvality.
LEGO
AS_LEGO41448
1 ks

Parametry

Katalogové číslo
41448
Téma
LEGO Friends
Doporučený věk
7+
Počet dílků
0

Specifické reference

ean13
5702016917246

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi