+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Blade InFusion 120 BNF Basic

AS_BLH6950
605482164969

RC model vrtulníku Blade InFusion 120 BNF Basic AS3X SAFE je nové koncepce, vycházející z přímého náhonu rotoru motorem, bez převodů. Řídící jednotka Spektrum™ Smart Technology s telemetrií, technologie SAFE pro stabilní let. Doplníte si váš vysílač Spektrum a baterii LiPol 2S 280-300mAh.

5 713,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

RC model vrtulníku Blade InFusion 120 BNF Basic AS3X SAFE je nové koncepce, vycházející z přímého náhonu rotoru motorem, bez převodů. Řídící jednotka Spektrum™ Smart Technology s telemetrií, technologie SAFE pro stabilní let. Doplníte si váš vysílač Spektrum a baterii LiPol 2S 280-300mAh.

Řídící jednotka Spektrum™ Smart s nejnovějším algoritmem řízení letu poskytuje jak stabilní let, tak vysoce manévrovatelné akrobatické letové schopnosti. Díky dobře dimenzovanému napájecímu systému s přímým pohonem střídavým motorem 2305 - 1300Kv, nepohánějí hlavní rotor žádná ozubená kola, což snižuje počet mechanických dílů a ztrátu výkonu převody. InFusion 120 je vhodný pro středně pokročilé až zkušené piloty vrtulníků, kteří hledají vysoce výkonný model do malých prostor a možnost tréninku akrobacie prakticky kdekoli. S verzí BNF® Basic máte zaručeno pohodlí při přípravě, protože vše co musíte udělat, je přidat vlastní 2S 280-300mAh LiPol baterii (doporučuje se SPMX3002S30), připojit ji ke kompatibilnímu 6+ kanálovému vysílači Spektrum DSMX/DSM2.

Vlastnosti
  • Připraveno ke spárování s kompatibilním 6+ kanálovým vysílačem Spektrum DSMX/DSM2
  • Střídavé hlavní a ocasní motor poskytují okamžitý výkon bez převodů
  • Technologie AS3X eliminije účinky větru pro hladký letový projev
  • Volitelná technologie SAFE s automatickou samonivelací - stabilizací letu
  • Progresivní letové režimy umožňují postupné zvyšování dovednosti létání
  • Panic Recovery obnoví vrtulník do vodorovné polohy pouhým stisknutím tlačítka
  • Spektrum technologie s telemetrií pro kompatibilní vysílače Spektrum
  • Lineární serva s dlouhým chodem s rychlou a přesnou odezvou
  • ABS lehká ale odolná kostra modelu pro vysokou odolnost proti nárazu
  • Výborná viditelnost díky živým barvám kabiny a bílý podvozek usnadňují orientaci
Technologie SAFE®

Vrtulník Blade InFusion 120 je vybaven exkluzivní technologií SAFE® (Sensor Assisted Flight Envelope®), s revolučním elektronickým systémem ochrany letové obálky, který usnadňuje létání s vrtulníky tím, že poskytuje všestrannou podporu letovým režimům a současně i záchrannou funkci Panic Recovery, která automaticky vrací model do vodorovné polohy visení.

Přímý pohon rotoru

InFusion 120 je vybaven systémem přímého pohonu hlavního rotoru střídavým motorem, který umožňuje okamžitý přenos výkonu a to s menším počtem dílů a snadnější údržbou, ve srovnání s hlavním rotorem poháněným klasicky ozubenými koly. Samotná hřídel motoru je vyrobena z tvrzené oceli a je téměř nezničitelná.

Technologie Spektrum™

Nainstalovaná řídicí jednotka 2-v-1 obsahuje přijímač kompatibilní Spektrum™ 2,4 GHz DSMX®, regulátor hlavního a ocasního motoru, mixy s řízením cykliky. Piloti mohou také využít výhod telemetrie napětí baterie s kompatibilními vysílači Spektrum. Spolehněte se na špičkovou technologii Spektrum, která poskytuje přesné ovládání a je ideální pro jakékoli prostředí, ve kterém létáte.

Bezpádlová mechanika

Plně elektronické řízení modelu zajišťuje jak stabilitu s bezpádlovou rotorovou hlavou, tak akrobatické schopnosti a bezpečnostní efektivní řízení pomocí letových režimů. Údržbu usnadňuje nižší počet dílů a nižší náklady v případě nutnosti opravy.

Mini velikost

InFusion 120 je o něco větší než stroj mikro velikosti a proto je skvělý pro venkovní létání při slabém větru, přesto je stále dostatečně malý, aby se s ním dalo létat v různých vnitřních prostorech.

Vysoká odolnost

Lehký drak modelu vrtulníku je z materiálů, které obsahují odolné polymery a komponenty z uhlíkových vláken a které poskytují modelu mechanickou odolnost při absorbování důsledků typických nehod a pádů.

Letové režimy SAFE pro výuku pilotáže

Díky inovativní technologii SAFE® je RC vrtulník Blade InFusion 120 výborným modelem pro zkušenější a pokročilé piloty. Se třemi progresivními letovými režimy si zvol úroveň výuky. Letový režim se volí přepínačem na vysílači (5. kanál).

  • Režim Stability Z omezuje úhel náklonu a automaticky vrtulník srovná do visu při přesunu pák do neutrálu. Díky aktivnímu výškovému senzoru je model málo citlivý na pohyb ovladače plynu, řízení vrtulníku je proto velmi snadné - podobá se koaxiálním vrtulníkům. Tlačítko Panika vrátí vrtulník do vodorovné polohy.
  • Režim Stability má podobné stejné letové vlastnosti, pouze je vyřazen k řízení rychlosti stoupání a klesání (model tedy nedrží výšku, je citlivý na ovladač plynu). Lze využít tlačítko Panika. Pokud vrátíte páky do neutrálu, model se srovná do stabilní vodorovné polohy.
  • Režim 3D je určen pro piloty se zkušenostmi, model se již nevrací do původní polohy, nemá žádné omezení úhlu náklonu. Tlačítko Panika vrací vrtulník do vodorovné polohy, buď do standardní vodorovné nebo obrácené polohy (podvozkem nahoru), podle toho co je blíže. Pákou plynu se řídí cyklika, otáčky hlavního motoru jsou konstantní. Reakce jsou rychlé, potřebné pro akrobacii.
Funkce Panika pro návrat do stabilní letové polohy

Ve všech letových režimech je k dispozici funkce Panika. Jediným stisknutím tlačítka se vrtulník automaticky uvede do rovného visení bez ohledu na předchozí polohu modelu.

Blade
AS_BLH6950
1 ks

Parametry

Délka
298 mm
Druh stavebnice
BNF
Náročnost pilotáže
Pokročilí
Hmotnost
123 g
Výška
95 mm
Baterie
LiPol 2S 280–300mAh JST-PH
Délka listu
130 mm
Uspořádání rotorů
Jednorotorový 3D
Průměr rotoru
308 mm
Technologie
AS3X a SAFE
Typ cykliky
120° CCPM
Šířka modelu
51 mm

Specifické reference

ean13
605482164969

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi