+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

NANOPROTECH ELECTRIC 75ml

  • Nové
AS_NP-031
8595616500324

Nanoprotech Electric ochraňuje elektrické kontakty či plošné spoje před oxidací a vlhkostí. Silně odpuzuje vodu a vlhkost, proto můžete přípravkem znovu obnovit správnou funkci elektrického zařízení. Přípravek má antikorozní účinky.

260,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Nadštandardný prístup k prípadným reklamáciámí
  • Vy nic neposíláte, my posíláme pro zboží, které zajišťujeme.

  • Nechceme, aby zákazník, který v nás vložil důvěru nákupem v našem obchodě, měl v případě reklamace nějaké výdaje.

Nanoprotech Electric ochraňuje elektrické kontakty či plošné spoje před oxidací a vlhkostí. Silně odpuzuje vodu a vlhkost, proto můžete přípravkem znovu obnovit správnou funkci elektrického zařízení. Přípravek má antikorozní účinky. Odolává teplotám od -80° do +160 °C, působí až 1 rok. Přibližná spotřeba je 50 ml na 1 m². Sprej obsahuje 75 ml přípravku.

Vlastnosti spreje Nanoprotech Electric
  • Chrání před zkratem: Elektrické součásti ošetřené NANOPROTECH Electric budou zaizolovány tenkou vrstvou nanočástic, která je dokonale ochrání před vlhkostí. Pokud se do ošetřeného zařízení dostane voda, nedojde ke zkratu a jeho zničení. Navíc bude chráněno před další oxidací a výrazně se tím zvýší bezpečnost práce, obzvlášť ve vlhkém prostředí. Předejdete tak vážným úrazům způsobeným elektrickým proudem.
  • Chrání před oxidací: Při navlhnutí dochází v elektrických přístrojích k oxidaci, která postupně zařízení znehodnocuje. NANOPROTECH Electric tomu však zabrání. Je možné jej dokonce aplikovat na již korodující povrch a tím ho účinně oxidace zbavit. Je proto ideální k ošetření a obnovení funkce elektrických přístrojů, které se kvůli vlhkosti a korozi dostaly na hranici životnosti.
  • První pomoc pro utopenou elektroniku: Když se dostane voda do elektrického přístroje, vede to k jeho rychlému zničení. Pokud není neošetřené zařízení vodou fatálně poškozeno, NANOPROTECH Electric dokáže obnovit jeho funkci. Přihodí-li se Vám podobná situace, co nejdříve přístroj rozeberte a ošetřete sprejem NANOPROTECH Electric. Nanočástice do patnácti minut vytěsní vlhkost a zakonzervují povrch. Díky tomu vydrží Vaše elektronika fungovat dál jako dřív a navíc zůstane chráněna před oxidací.
  • Obnovuje kontakty: U starší elektroniky dochází často k přerušení kontaktů, nejčastěji z důvodu jejich oxidace nebo přítomnosti vlhkosti. Pokud se s podobným problémem setkáte, ošetřete narušené kontakty sprejem NANOPROTECH Electric. Nanočástice pomohou zoxidované kontakty vyčistit a zprůchodnit, a tak prodlouží životnost přístrojů.
  • Chrání i v agresivním prostředí: Všechny elektrické přístroje jsou ohroženy zejména v chemicky agresivním prostředí. To se projevuje obzvlášť při kontaktu se slanou vlhkostí, se kterou se můžete setkat například v přímořských oblastech nebo u nás v zimních měsících. Problémy ale dělá i chlorovaná voda nebo kyselé deště. Pokud jsou Vaše přístroje ohrožené korozí, rozeberte je a zevnitř ošetřete. Tím je zakonzervujete a ani v náročných podmínkách pak elektrické spoje neztratí svou funkci.
Jak sprej použít:
  1. Před nanesením sprej pečlivě protřepejte
  2. Na určený povrch stříkejte souvislou vrstvu (ze vzdálenosti 20-30 cm) nebo sprej použijte přímo na ošetřované místo.
  3. Vyčkejte 10-15 minut od nanesení a následně přebytečný roztok setřete
Nanoprotech
AS_NP-031
6 ks

Specifické reference

ean13
8595616500324

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi