+421 2 32113310, info@rcsvet.cz

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

NANOPROTECH BICYCLE 75ml

  • Nové
AS_NP-051
8595616500386

Nanoprotech Bicycle je mazací, ochranný a antikorozní přípravek, který zajišťuje mazání částí, odpuzuje vodu, zamezuje usazování špíny a v neposlední řadě má antikorozní účinky.

219,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Nadštandardný prístup k prípadným reklamáciámí
  • Vy nic neposíláte, my posíláme pro zboží, které zajišťujeme.

  • Nechceme, aby zákazník, který v nás vložil důvěru nákupem v našem obchodě, měl v případě reklamace nějaké výdaje.

Nanoprotech Bicycle je mazací, ochranný a antikorozní přípravek, který zajišťuje mazání částí, odpuzuje vodu, zamezuje usazování špíny a v neposlední řadě má antikorozní účinky. Nanoprotech Bicycle najde uplatnění pro ochranu řetězů, převodů, lanek, bovdenů, čepů, ložisek. Odolává teplotám od -80° do +160 °C, působí až 1 rok. Přibližná spotřeba je 50 ml na 1 m². Sprej obsahuje 75 ml přípravku.

Vlastnosti spreje Nanoprotech Bicycle
  • Promazává: Sprej NANOPROTECH Bicycle je ideální na promazání všech mechanických částí kola, především jej doporučujeme aplikovat na řetěz. Roztok díky nanotechnologii působí přímo uvnitř jednotlivých spojů a řetěz tak vydrží promazán až čtyřikrát déle než při použití konkurenčních přípravků. Je vhodný také k ošetření bowdenů, řadícího systému, osy pedálů atd.
  • Chrání před korozí: Roztok nanočástic chrání všechny kovové povrchy před korozí. Vaše kolo se tak nebude muset bát vody, ať už chcete jen projet kaluží nebo přebrodit řeku. Pokud aplikujete sprej NANOPROTECH Bicycle na všechny mechanické části, zůstanou zakonzervovány. Mimo sezónu tak nezareznou a nezatuhnou ani ve vlhkém sklepě.
  • Lepí méně nečistot: Do patnácti minut po aplikaci spreje NANOPROTECH Bicycle se nanočástice uchytí přímo do jednotlivých spojů řetězu. Přebytečný roztok je pak možné bez obtíží setřít například suchým hadrem. Díky tomu zůstane řetěz dokonale promazaný, a přesto na povrchu suchý a chráněný tenkým filmem nanočástic. Proto na něm bude ulpívat méně nečistot než u běžně používaných maziv.
  • Voděodolný: Sprej NANOPROTECH Bicycle je nerozpustný a prakticky nesmyvatelný vodou. Jistě oceníte, že se na kolo ošetřené sprejem NANOPROTECH Bicycle budete moci spolehnout za každého počasí a po výletu jej bez obav celé omýt vodou.
  • Prodlužuje životnost: Nanočástice v roztoku spreje NANOPROTECH Bicycle zamezují také opotřebovávání mechanismů kola. Z testů a zkušeností zákazníků vyplývá, že ošetřené mechanismy, zejména řetězy, dosahují až čtyřikrát delší životnosti.
  • Jednoduchá aplikace: NANOPROTECH Bicycle je vybaven speciálním ventilem, který umožňuje aplikaci z každé polohy a roztok z něj vychází plynule už po prvním lehkém stisknutí. Sprej je možné také díky tenké úsťové trubičce snadno aplikovat i do malých mezírek a lze jím také zakapat každý spoj řetězu zvlášť.
Jak sprej použít:
  1. Před nanesením sprej pečlivě protřepejte
  2. Na určený povrch stříkejte souvislou vrstvu (ze vzdálenosti 20-30 cm) nebo sprej použijte přímo na ošetřované místo. Aplikaci spreje provádějte v dobře větraných prostorech.
  3. Vyčkejte 10-15 minut od nanesení a následně přebytečný roztok setřete

Více informací naleznete na stránkách výrobce www.nanoprotech.cz/sprej/nanoprotech-bicycle/.

Nanoprotech
AS_NP-051
3 ks

Specifické reference

ean13
8595616500386

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi