+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Arrma Infraction Mega 1:8 4WD RTR tyrkysová

AS_ARA4215V3BIT2
5052127043960

Pojďte si s RC modelem auta Arrma Infraction Mega 1:8 4WD RTR užít vzrušující akci na všech silnicích, ve stylu Street Bash. Model je plně vybaven a připraven k jízdě, osvědčená platforma ARRMA® 4X4 MEGA se vyznačuje silným kompozitním šasi a modulární koncepcí. RC souprava Spektrum™ SLT3™ 2.4GHz.

9 198,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Pojďte si s RC modelem auta Arrma Infraction Mega 1:8 4WD RTR užít vzrušující akci na všech silnicích, ve stylu Street Bash. Model je plně vybaven a připraven k jízdě, osvědčená platforma ARRMA® 4X4 MEGA se vyznačuje silným kompozitním šasi a modulární koncepcí. RC souprava Spektrum™ SLT3™ 2.4GHz.

ARRMA® přináší osvědčenou platformu 4X4 MEGA do nové arény s autem INFRACTION® 4X4 MEGA Street Bash Resto-Mod Truck v měřítku 1/8. Tento plně vybavený náklaďák je připraven k provozu a umožňuje i novým RC řidičům užít si vzrušující akci na všech silnicích ve stylu street bash.

RC model INFRACTION® 4X4 MEGA Street Bash je smontován a ihned po vybalení připraven vyrazit na sypký štěrk, krátkou trávu, hlínu, oválné tratě a řadu dalších silnic s terénní povrchy. Osvědčená platforma ARRMA® 4X4 MEGA se vyznačuje silným kompozitním šasi s prodlouženou výškou ochranných lišt proti nečistotám, olejovými tlumiči se silikonovými O-kroužky, diferenciály s kovovými s převody a dalšími – díky tomu je tento vůz dostatečně odolný proti úderům při vysokých rychlostech. Údržbu zjednodušuje snadno přístupná modulární konstrukce ze samostatných, snadno odnímatelných modulů podvozku pro napájecí systém, elektroniku a diferenciály.

Auto je vybaveno výkonným motorem MEGA 9T řady 570 a převodovkou, připravenou k okamžitému použití. S volitelným pastorkem (není součástí dodávky) je schopen dosáhnout rychlost až 48 km/hod za optimálních podmínek. Odvětrávané all-road pneumatiky dBoots® Katar jsou vyrobeny z vysoce kvalitní pryže pro dlouhodobou odolnost a poskytují neuvěřitelnou trakci na všech površích. Pneumatiky jsou nalepeny na odolných nylonových discích v barvě kovu a obsahují vysoce kvalitní vložky pro vynikající podporu běhounu pneumatik.

Pro přesné a spolehlivé ovládání vybavili inženýři ARRMA® tento vůz vysílačem Spektrum™ SLT3™ 2,4GHz a přijímačem SLR300. Vysílač je ergonomicky navržen pro dlouhé a pohodlné držení, má pěnové kolečko pro přesné ovládání konečky prstů a vylepšený úchop ruky a spouště. Začátečníci budou moci nastavit limit plynu na 50% nebo na 75%, dokud nebudou připraveni využít plný rychlostní potenciál. Vysílač SLT3™ je kompatibilní s přijímači Tactic® SLT™ obsahuje třetí kanál pro ovládání volitelných funkcí.

Podvozek doplňuje ohromující karoserie s potiskem v červené/modré nebo modrozelené/bronzové barvě. Střešní ližiny a ochranné oblouky chrání karoserii před poškozením. ARRMA® INFRACTION® 4X4 MEGA Street Bash Resto-Mod Truck je dodáván s 7-článkovou 8,4V NiMH baterií Dynamite® a síťovým nabíječem. Stačí přidat 4 baterie „AA“ do vysílače a můžete vyrazit!

Vlastnosti modelu INFRACTION® 4X4 MEGA Street Bash
  • 4S dobře dimenzované diferenciály s kovovými převody
  • Převody s modulem 1,35 v hlavním diferenciálu
  • Pevný a odolný kompozitní podvozek
  • Prodloužená výška bočních zábran nečistot
  • Přední a zadní dvojité lichoběžníkové zavěšení
  • Modulární koncepce ARRMA® pro snadnou údržbu
  • Snadno přístupný napájecí modul
  • Snadno přístupná demontáž předního a zadního diferenciálu
  • Snadno přístupný elektronický modul
  • Gumovými kryty chráněná ložiska
  • 3-kanálový vysílač Spektrum ™ SLT3 ™ 2,4 GHz a přijímač SLR300 s konektory IC3® (kompatibilní s EC3 ™)
  • Digitální servo řízení Spektrum™ S650 (6 kg-cm @ 6V)
  • Regulátor ARRMA® MEGA s konektorem IC3® (kompatibilní s EC3™ / 6-7 článkový NiMH nebo 2S LiPol
  • NiMH baterie Dynamite® 3300mAh 8,4V 7-článková baterie Speedpack® Hump
  • 7-článkový NiMH síťový nabíječ ADC-N7
PEVNÝ KOMPOZITNÍ PODVOZEK

Mezi vlastnosti, které přispívají k vysokým výkonům platformy 4X4 MEGA, patří pevné a tuhé kompozitní šasi, řízení s optimální vůlí, ocelová ozubená kola a pryží krytá ložiska. Lišta nečistot s prodlouženou výškou omezuje množství nečistot, které se mohou dostat do vany podvozku. Velký přední pěnový nárazník integrovaný na karosérii pro maximální ochranu.

MODULÁRNÍ KONCEPCE

Infraction Mega 1:8 4WD RTR obsahuje charakteristickou snadno přístupnou modulární koncepci ARRMA®. Samostatné, snadno odnímatelné moduly podvozku pro napájecí systém, elektroniku a komponenty diferenciálu umožňují rychlou a jednoduchou běžnou údržbu.

KOLA A PNEUMATIKY

Odvětrávané univerzální pneumatiky dBoots® Katar jsou vyrobeny z vysoce kvalitní pryže pro dlouhou odolnost a poskytují neuvěřitelnou trakci na všech površích. Pneumatiky jsou nalepeny na odolných nylonových discích, kovově zbarvených a obsahují vysoce kvalitní vložky pro vynikající podporu běhounu.

KAROSÉRIE TRUCK INFRACTION

Charakteristická karoserie INFRACTION® Resto-Mod nabízí klasický design nákladních aut. Je k dispozici v továrním provedení s úchvatným červeno/modrým nebo modrozeleným/bronzovým potiskem a má nainstalovány ochranné střešní ližiny a ochranné rámy.

VYSÍLAČ SPEKTRUM™ SLT3™

Set je vybaven vysílačem Spektrum™ SLT3™ 2,4GHz a přijímačem SLR300. Vysílač je ergonomicky navržen pro dlouhé a pohodlné držení a má pěnové kolečko pro přesné ovládání konečky prstů a vylepšený úchop ruky a spouště. Noví řidiči budou moci nastavit limit plynu na 50% nebo na 75% a až budou připraveni, mohou využít plný potenciál rychlosti.

TLUMIČE PLNĚNÉ OLEJEM

Olejové tlumiče obsahují silikonové O-kroužky a jsou opatřeny závitem, který umožňuje snadné nastavení světlé výšky. V kombinaci s předním a zadním dvojitým lichoběžníkovým zavěšením, předními a zadními výkyvnými tyčemi a velkým zadním dvojitým difuzorem, nabízí INFRACTION® 4X4 Mega Street Bash Resto-Mod Truck RTR dokonalou ovladatelnost na všech silnicích.

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

ARRMA
AS_ARA4215V3BIT2
3 ks

Parametry

Měřítko
1:8
Délka
562 mm
Typ
Cestovní
Hmotnost
3000 g
Rychlost
15 minut
Šířka
257 mm
Výška
161 mm
Motor
ARRMA® 9T 570
Rozvor
333 mm
Náhon
4WD
Prostor pro baterie
165 x 51 x 48 mm
Šasí
Plastové kompozitní
Doba jízdy
48 km/h
Přední kola
dBoots® Katar All-Road
Zadní kola
dBoots® Katar All-Road

Specifické reference

ean13
5052127043960

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi