+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Losi Mini-B 1:16 Buggy Brushless RTR červená

AS_LOS01024T1
605482183878

Populární RC model auta Buggy Losi Mini-B v měřítku 1:16, je vybaven výkonným střídavým pohonem pro rychlou dravou jízdu. Má RTR vybavení, vysílač Spektrum SLT 2.4GHz, přijímač SR315, LiPol baterii Smart G2 810mAh 2S, servo řízení s kovovými převody a nabíječ Smart LiPo USB-C.

6 681,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Populární RC model auta Buggy Losi Mini-B v měřítku 1:16, je vybaven výkonným střídavým pohonem pro rychlou dravou jízdu. Má RTR vybavení, vše potřebné k jízdě je obsaženo v balení - vysílač Spektrum SLT 2.4GHz, přijímač SR315, LiPol baterii Smart G2 810mAh 2S, servo řízení s kovovými převody, nabíječ Smart LiPo USB-C, i baterie do vysílače .

Losi nabízí závodní buginu Losi Mini-B 2WD se střídavým motorem. Všestranný, cenově dostupný, rychlý a zábavný Mini-B BL, je vynikajícím výchozím bodem pro každého začínajícího RC závodníka. Mini-B je kompletně sestaven a připraven k provozu se vším příslušenstvím, které budete potřebovat k vyjetí na trať. I když je Mini-B co do velikosti mini, nabízí výkonnostní možnosti větších aut. Na závodní rovince dokáže vyvinout rychlost bezmála 50 km/hod!. Má předvídatelné ovládání, přitom je obratný a příjemně řiditelný. Mini-B se ovládá jako špičkový stroj, je hbitý v zatáčkách a snadno skáče.

Losi vybavil Mini-B předními pneumatikami Wide Body Rib a zadními pneumatikami Big Shot, šasí je z hliníkové desky, převodovka má kovová ozubená kola, tlumiče jsou olejové nastavitelné, samozřejmostí je vybavení komplet kuličkovými ložisky. Řízení je zajištěno servem SPEKTRUM SX108 s kovovými převody a účinným servosaverem. Model se ovládá RC soupravou SPEKTRUM SLT2 2.4GHz s přijímačem SPEKTRUM SR315. Napájení je LiPol baterií SPEKTRUM SMART G2 2S 7.4V 810mAh 50C. Nabíječ je k dispozici Spektrum Smart G2 2S LiPo USB-C.

Podvozek Mini-B je laditelný a k dispozici jsou také volitelné tuningové díly, takže jak vaše závodní zkušenosti porostou a budete si moci vyladit výkon své mini buginy tak, abyste viděli stále lepší závodní výsledky. Přesuňte se do RC závodů se závodní buginou Losi Mini-B BL 2WD.

Vlastnosti modelu Mini-B 1:16 BL
  • Využita platforma většího auta TLR 22 Buggy
  • Střídavý motor FIRMA 6000Kv
  • Hliníkový podvozek 1,5mm 6061-T6
  • Olejové stavitelné tlumiče
  • Kovová převodovka
  • LiPo baterie Spektrum Smart G2 7,4 V 810 mAh s konektorem EC2
  • Baterie upevněna elastickým páskem
  • Combo motor s regulátorem 2-v-1
  • Zadní pneumatiky Big Shot a přední pneumatiky Wide Body Rib
  • Plně osazeno kuličkovými ložisky
  • Servo Spektrum™ SX108 Metal Gear a účinný servo Saver
  • Vysílač Spektrum SLT2 2,4 GHz a přijímač SR315
  • Geometrie zavěšení 22
  • Nabíječ Spektrum Smart G2 2S LiPo USB-C
STŘEDNÍ KONFIGURACE MOTORU

Konfigurace středního uložení motoru závodní buginy Losi Mini-B 2WD, je základem pro dobře vyvážený podvozek na površích s vysokou trakcí, což umožňuje lepší výkony na více závodních površích a také lepší přesné řízení a vysokou trakci.

HLINÍKOVÝ PODVOZEK

Mini-B je postaven na základové hliníkové desce o síle 1,5mm, jakosti materiálu 6061-T6. Hliníkový podvozek má větší pevnost, odolnost a tuhost.

TLUMIČE PLNĚNÉ OLEJEM SE ZÁVITEM

Tlumiče mají závitové objímky, které umožňují snadné nastavení předpětí a tím stylu jízdy. Těla tlumičů jsou navíc opatřena přestavitelnou tlumicí vložkou se spodním plněním se dvěma O-kroužky, které zvyšují těsnost a udržují olej v tlumičích.

SPEKTRUM SMART G2 2S LIPO BATERIE

Přiložená LiPo baterie 7,4V 810mAh 2S Smart G2 50C nabízí nejen vysokou kapacitu pro dlouhou dobu provozu, ale také ukládá své nabíjecí parametry na integrovaný mikročip. Tato data se po připojení baterie automaticky načtou do přiloženého nabíječe Smart. Bezpečné a přesné nabíjení začne okamžitě.

NABÍJEČ SPEKTRUM SMART G2 USB-C

Pomocí inovativní technologie Spektrum Smart, komunikuje přiložená 2S LiPol baterie automaticky s nabíječemSmart USB od okamžiku, kdy ji připojíte. Nemusíte se starat o správné nastavení nabíjení – vše se automaticky nastaví. Nabíjení je pohodlné, bezpečné a snadné!.

ZÁVODY PROVĚŘENÉ PNEUMATIKY

Přední pneumatiky Wide Body Rib namontované na discích, zajistí přesné řízení jak na pevném, tak i na sypkém podkladu. Zadní pneumatiky Big Shot jsou osvědčenými vzory pneumatik Losi. Zadní hnaná kola jsou širší, pneumatika s jemným vzorkem má skvělou trakci.

KOVOVÁ OZUBENÁ KOLA PŘEVODOVKY

Převodovka je navržena tak, aby zvládla obrovský výkon střídavého systému motoru Mini-B BL. Všechna ozubená kola jsou kovová a jsou uložena v kuličkových ložiscích pro hladký a účinný převod.

KULIČKOVÁ LOŽISKA

Celá mechanika auta je vybavena kuličkovými ložisky pro maximální plynulost otáčivého pohybu rotačních součástí, což je pro závody naprostou nezbytností!

SERVO SPEKTRUM SX108 SE SERVOSAVEREM

Servo řízení Spektrum SX108 otáčí předními koly Mini-B točivým momentem 3kg.cm. Jeho servosaver poskytuje konzistentní pocit z řízení a zároveň chrání servo před náhlými otřesy, způsobenými nárazy do překážek na trati.

VYSÍLAČ SPEKTRUM SLT2 2,4 GHz

Vysílač Spektrum SLT2 2,4 GHz nabízí řadu užitečných funkcí, včetně trimu řízení, rychlosti řízení a reverz. Pomocí přepínače omezujícího velikost plynu, mohou začátečníci omezit svůj přístup k plnému rychlostnímu potenciálu buginy na 50 % a postupně jej pak zvyšovat na 75 % a 100 % výkonu, což je ideální pro postupné a bezpečné učení se dovednostem při ovládání auta.

PŘIJÍMAČ SPEKTRUM SR315

3-kanálový přijímač s duálním protokolem Spektrum SR315, má skvělý dosah a odezvu díky bezpečnému 2,4GHz spojení. Má extra port pro závodní transpondéry a umožňuje upgrade na výkonnější vysílače Spektrum bez nutnosti pořizování nového přijímače.

VOLITELNÉ DÍLY

Výrobce nabízí celou řadu tuningových volitelných součástí, pro zvýšení výkonu a lepší odolnost namáhaných součástí. Soutěžit, přizpůsobovat a vylepšovat – to vše můžete dělat stylově s RC autem Losi Mini-B 2WD BL 1:16.

Losi
AS_LOS01024T1
3 ks

Parametry

Měřítko
1:16
Délka
272 mm
Typ
Buggy
Rychlost
48 km/hod
Šířka
178 mm
Výška
102 mm
Motor
Spektrum FIRMA 6000Kv střídavý combo Rx-motor 2v1
Rozvor
191 mm
Náhon
2WD
Šasí
Hliníkové 1,5mm 6061-T6
Přední kola
Wide Body Rib, přední
Zadní kola
Big Shot, zadní

Specifické reference

ean13
605482183878

Mohlo by vás také zajímat

6 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi