+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Balancer pro 2-6 čl.

PE_7598
4013389473866
Li-Poly/Life balancer/vybíječka 2-6 článků a Rx tester baterií pro autonomní vyvažování/vybíjení a vyvažování během nabíjení/vybíjení. Napětí všech článků se zobrazuje na LCD displeji.
395,00 Kč
S DPH
Počet
Skladom

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Digitální balancér/vybíječ s LCD displejem pro vyvažování napětí na jednotlivých článcích nebo vybíjení lithiových baterií se 2-6 články v sérii a měřič napětí pro lithiové baterie s 2-6 články a přijímací baterie s napětím 1,2-8,5 V (bez ohledu na typ článku).

Balancer

V roli balancéru může pracovat samostatně (autonomní vyvažování) nebo společně s libovolnou nabíječkou pro lithiové baterie při nabíjení nebo vybíjení. Balancer Graupner se připojuje k servisnímu konektoru nabíjené sady a pracuje nezávisle na nabíječce (je-li připojena). Současně zobrazuje napětí na všech článcích sady a vyrovnává napětí článků na úroveň článku s nejnižším napětím. Balancer Graupner je vybaven jednotlivými zásuvkami pro sady 2-6 článků odpovídající systému servisních konektorů JST-XH (EasyCopter/Align/DualSky), adaptér pro sady se servisním konektorem ThunderPower/ThunderFlight/MPX je součástí dodávky. Pro ostatní systémy je třeba použít vhodný adaptér.

Autonomní vyvažování: Akumulátorová sada se připojuje pouze k vyvažovači přes servisní konektor a vyvažovač vyvažuje vybíjením napětí na článcích na úroveň článku s nejnižším napětím. Z bezpečnostních důvodů lze nastavit minimální napětí pro vyvažování, aby se zabránilo dalšímu vybíjení již hluboce vybité sady. Konec vyvažování je vizuálně indikován na displeji.

Vyvažování během nabíjení/vybíjení: Nabitá/vybitá sada je připojena přes servisní konektor k vyvažovači a přes nabíjecí kabel k nabíječce. Během nabíjení balancer průběžně vyrovnává napětí na každém článku v rozsahu +/-0,01 V na úroveň článku s nejnižším napětím (odebírá proud z článků s vyšším napětím).

V obou režimech je činnost balancéru indikována na displeji LCD, napětí jednotlivých článků se zobrazuje průběžně a balancér také varuje, pokud je rozdíl napětí mezi články vyšší než 0,2 V.

Vybíječka

V roli vybíječe můžete nastavit svorkové napětí, načež balancer Graupner vybije všechny články na tuto úroveň.

Tester baterií

Jako tester baterií se balancer Graupner připojuje dvěma způsoby - pro měření lithiových baterií s 2-6 články v sérii se připojuje přes servisní konektor jako pro vyvažování nebo vybíjení; přístroj je napájen z měřené baterie. Pro měření napětí přijímačových akumulátorů se testovací souprava připojuje do speciální zásuvky pro konektory serv Futaba nebo UNI (JR/Graupner/Hitec); v tomto případě vyžaduje balancer Graupner napájení z externího zdroje 7,4-11,1 V připojeného přes dvoukolíkový konektor JST (BEC).

Graupner/SJ
PE_7598
1 ks

Specifické reference

ean13
4013389473866

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi