+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO Classic - Průhledné kreativní kostky

AS_LEGO11013
5702016888720

Pobavte se u průhledných LEGO® kostek a nakopněte dětskou kreativitu prostřednictvím této stavebnice s 500 dílky. Sada obsahuje řadu průhledných LEGO® dílků a klasických LEGO kostek.

848,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Stavebnice Průhledné kreativní kostky (11013) od LEGO® Classic oslní řadou LEGO dílků nejrůznějších barev, tvarů a velikostí, ale také vzrušujícím výběrem klasických LEGO kostek, součástek, očí a kol. Vše, co děti potřebují pro nekonečné tvůrčí hraní.

Perfektní sada pro malé stavitele od 4 let

Kvalitní sada nabízí 8 inspirativních stavitelských nápadů. K dispozici je ptáček, lev, želva, robot, jednorožec, růžový ptáček, čaroděj se stolem na lektvary a ryba s korálem. A protože každý model obsahuje také jednoduchý návod na stavění a digitální pokyny, budou i začínající stavitelé moci zažít hrdost a radost ze samostatného stavění.

Pomozte dětem s rozvojem klíčových dovedností pro život

Stavebnice řady LEGO Classic inspirují kluky a holky k nápaditému tvoření. Děti mohou spojit síly s kamarády či příbuznými a rozvíjet při stavění kreativní a fyzické dovednosti. Učení nebylo nikdy zábavnější!

Vlastnosti
  • Nakopněte dětskou kreativitu prostřednictvím této stavebnice s 500 dílky. Sada obsahuje řadu průhledných LEGO® dílků a klasických LEGO kostek. Nechybí třeba oči nebo kola, se kterými si můžete sestavit 8 i více zábavných modelů.
  • Co všechno najdete v krabici? Vše, co mohou děti potřebovat k sestavení ptáčka, lva, želvy, robota, jednorožce, růžového opeřence, kouzelníka s lektvary a rybky u korálu. Navíc nechybí spousta dalších LEGO® kostek pro ještě větší porci zábavy!
  • Sestavení 8 modelů, které sada Průhledné kreativní kostky (11013) od LEGO® Classic obsahuje, je teprve začátek. Na děti čeká celý vesmír plný kreativní zábavy, stačí do něj nakouknout.
  • Představuje ideální dárek k Vánocům, narozeninám nebo jakékoliv jiné příležitosti jak pro nové LEGO® stavitele, tak pro holky a kluky, kteří nutně potřebují rozšířit svou sbírku LEGO kostek.
  • S 500 LEGO® kostkami, mezi kterými najdete i celou řadu průhledných dílků, se děti mohou pustit do kreativního tvoření. Stavebnici lze kombinovat s dalšími originálními LEGO sadami pro ještě větší množství stavitelských možností.
  • Uvnitř krabice najdete několik samostatných sáčků s LEGO® dílky vždy ke 2 modelům. Jednoduše si vyberte, který chcete postavit, otevřete sáček s kostkami a pusťte se do stavění!
  • Samozřejmostí je tištěný návod a digitální průvodce Instructions PLUS, který je k dispozici v rámci bezplatné LEGO® aplikace s návody na stavění. Během stavění lze využít i nástroje pro přibližování, otáčení a vizualizaci modelů.
  • Stavebnice LEGO® Classic inspirují k otevřenému tvůrčímu hraní. Podpořit u dětí kreativní myšlení a schopnost řešit problémy nebylo nikdy zábavnější!
  • LEGO® kostky a dílky jsou vyráběny v souladu s přísnými standardy kvality, aby byla zajištěna maximální konzistentnost, kompatibilita a hlavně zábava.
  • Všechny LEGO® sady důkladně testujeme s ohledem na přísné bezpečnostní normy.
LEGO
AS_LEGO11013
3 ks

Parametry

Katalogové číslo
11013
Téma
LEGO Classic
Doporučený věk
4+
Počet dílků
500

Specifické reference

ean13
5702016888720

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi