+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Axial SCX10 III Jeep CJ-7 1:10 4WD RTR červená

AS_AXI03008T1
605482151259

Nejznámější džíp na světě, americký Jeep CJ‑7 je tu pro vás! Axial zpracoval Jeep CJ-7 na podvozku SCX10 III v měřítku 1:10, proto nesmí chybět ve sbírce žádnému nadšenci terénní jízdy. Detailní licencovaná karosérie, kompletní interiér s ochrannou klecí. Vysílač Spektrum DX3 Smart.

14 330,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Nejznámější džíp na světě, americký Jeep CJ-7 je tu pro vás! Axial zpracoval Jeep CJ-7 na podvozku SCX10 III v měřítku 1:10 a ten nesmí chybět ve sbírce žádnému nadšenci terénní jízdy. Detailní licencovaná karosérie, kompletní interiér s ochrannou klecí. Vysílač Spektrum DX3 Smart.

Po skončení druhé světové války se vojenský džíp Willys-Overland znovu objevil jako oblíbené komerční užitkové vozidlo – označené „CJ“ tedy „civil jeep“. Model CJ-7, představený v roce 1976, byl velmi oblíben pro své schopnosti jízdy v drsném terénu. V roce 1987 byl nahrazen typem Jeep Wrangler. I dodnes však zůstává nejikoničtějším terénním vozem všech dob.

Pro každého nadšence RC crawlerů, je SCX10 III Jeep CJ-7 nezbytným doplňkem do vaší sbírky. Je to vzrušující nový způsob, jak oživit své Off-Road sny. CJ-7 zachycuje vše, co na plnohodnotném Jeepu obdivujete, a to jak svým provedením, tak i výkony. Vyrábí se v oficiálně licencované verzi, postavené na úspěšném podvozku Axial SCX10 III. Kromě oficiálně licencované karoserie Jeep CJ-7 obsahuje tento model oficiálně licencované nárazníky Gen-Right, kompletní interiér s otevírací středovou konzolou, ochrannou klec a další. Dokonce i kola a pneumatiky přidávají modelu na autenticitě. Kola jsou oficiálně licencované beadlock Raceline Daytona. Vysoce přilnavé pneumatiky mají rovněž oficiálně licencované běhouny Micky Thompson Baja Boss.

SCX10 III Jeep CJ-7 je kompletně hotový, připravený k provozu s nainstalovanou elektronikou, pohonnou jednotkou a vysílačem Spektrum DX3 Smart. Stačí přidat 2-3S LiPo baterii a nabíječ (nejsou součástí balení). S baterií Spektrum Smart můžete využít možnosti technologie SPEKTRUM SMART – například sledovat stav baterie v reálném čase přímo na vysílači DX3. K přesnému ovládání a využití možností platformy SCX10 III, přispívá vysílačem aktivovaná funkce Dig pro prudké sjezdy a otáčení. Servo Dig je součástí dodávky a je nainstalováno.

OFICIÁLNĚ LICENCOVANÁ KAROSERIE JEEP CJ-7

Oficiálně licencovaná karosérie modelu CJ-7 je vyrobena z odolného polykarbonátu a je vybavena četnými detaily, včetně oficiálně licencovaných nárazníků Gen-Right, plně funkční ochrannou klecí karosérie a kompletním interiérem, včetně otevírací středové konzoly. Dveře se dají otevřít nebo dokonce odejmout.

PODVOZEK SCX10 III S C-OCELOVÝMI PROFILY

Model CJ-7 je postaven na osvědčené, realistické platformě podvozku Axial SCX10 III. Odolné a tuhé šasi s ocelovými C-profily, zvyšuje odolnost proti prohýbání rámu a zvětšuje přesnost odpružení a řízení.

PŘÍMÉ NÁPRAVY AR45

Další příklad realistického zpracování v měřítku najdete ve standardních přímých nápravách AR45, které odrážejí nápravy používané na CJ-7 v plné velikosti. Volitelný převod do rychloběhu je k dispozici samostatně (27 zubů / 8 zubů - AXI332001).

HLINÍKOVÉ TLUMIČE COIL OVER

Hliníková těla tlumičů jsou naplněná olejem pro hladký chod a autentické jízdní vlastnosti. Předpětí pružiny lze snadno nastavit pomocí seřizovací matice.

FUNKCE DIG

S pokročilou funkcí převodovky Dig můžete okamžitě přepnout na pohon předních kol, s uzamčením zadní nápravy pomocí vysílače, pro lepší zatáčení a kontrolu. Servo Dig je součástí dodávky a je nainstalováno.

OPTIMALIZOVANÉ ZAVĚŠENÍ

Přední zavěšení je optimalizováno pro omezení Bump Steer efektu, zatímco zadní 4-bodové zavěšení snižuje naklánění při přidání plynu. Táhla mají články z nerezové oceli o průměru 6mm a kulové čepy s ocelovými kuličkami.

CELOKOVOVÉ PŘEVODY

Převodovka CJ-7 obsahuje kompletní sadu kuličkových ložisek a kovových ozubených kol převodů, potřebných pro výkony které na trailech potřebujete.

NAINSTALOVANÝ NAPÁJECÍ SYSTÉM

Nainstalovaná elektronika a pohonná jednoka obsahuje motor Dynamite 35T řady 540 a řídící jednotku 2-v-1 s regulátorem Smart Spektrum Firma 40A a přijímačem Spektrum.

OFICIÁLNĚ LICENCOVANÉ DISKY S PNEUMATIKAMI

Oficiálně licencované pneumatiky Mickey Thompson Baja Boss R35, namontované na oficiálně licencovaných beadlockových discích Raceline Daytona, jsou skvělou kombinací pro jakýkoli terén.

MAKETOVÉ DETAILY

Mezi skvělé detaily interiéru auta patří funkční středová konzola, odnímatelná sklenice na kávu, plechovka na sodu, řadicí páky s dvojitou pákou převodovky, řadicí páka automatické převodovky, skořepinová sedadla s otvory pro volitelné bezpečnostních pásy, sklopná boční zrcátka a další!

VYSÍLAČ SPEKTRUM DX3 SMART

Vysílač Spektrum DX3 Smart a řídící jednotka 2-v-1 regulátor Smart Firma 40A s přijímačem Spektrum společně nabízejí výhody technologie Smart, jako je zobrazování stavu napájení použité Smart LiPol baterie v reálném čase. Třetí kanál vysílače má funkci CJ-7 Dig.

Ukázka gunkce DIG

Pomocí této funkce můžete dálkově přes vysílač odpojovat a připojovat zadní nápravu. Zadní náprava je tak buď hnaná, nebo zablokovaná a kola se neotáčejí. Zablokováním zadních kol radikálně zvýšíte poloměr otáčení a model zatočíte takřka na místě. Funkci DIG rovněž oceníte při prudkých sjezdech, kdy snižuje riziko převrácení modelu.

Vlastnosti Jeep CJ-7
  • Oficiálně licencovaná karoserie Jeep CJ-7
  • Oficiálně licencované nárazníky a ochrana Gen-Right
  • Oficiálně licencované disky Raceline Daytona beadlock
  • Oficiálně licencované pneu Mickey Thompson Baja Boss směs R35
  • Maketový interiér s otevírací středovou konzolou
  • Osvědčené šasi SCX10 III s ocelovými C profily
  • Přímé nápravy AR45
  • Víceprvkové pevné zavěšení nápravy
  • Olejem plněné stavitelné hliníkové tlumiče
  • Celokovové převody
  • Kompletní kuličková ložiska
  • 3-kanálový vysílač Spektrum DX3 Smart
  • Řídící jednotka 2-v-1 - regulátor Firma 40A SMART a přijímač Spektrum
  • Stejnosměrný motor Dynamite 35T
  • Doplníte si pouze baterii a nabíječ

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

Axial
AS_AXI03008T1

Parametry

Měřítko
1:10
Délka
480 mm
Typ
Rock Crawler
Hmotnost
3120 g
Rychlost
7 km/h s LiPo 7.4 V
Šířka
235 mm
Výška
248 mm
Motor
450 Axial 35T
Rozvor
312 mm
Světlá výška podvozku
69 mm
Náhon
4WD
Šasí
Kov, plast
Doba jízdy
60 - 90 min s LiPo 7.4 V 5000 mAh
Přední kola
Mickey Thompson Baja Boss
Zadní kola
Mickey Thompson Baja Boss

Specifické reference

ean13
605482151259

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi