+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO Rakeťák od Disneyho a Pixaru - Bitva se Zurgem

AS_LEGO76831
5702017152400

Vezměte milovníky vesmíru od 7 let na meziplanetární výlet do vzrušujícího světa filmu Rakeťák studií Disney a Pixar se stavebnicí Bitva se Zurgem. Kreativní sada přináší spoustu zábavy.

845,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Vezměte milovníky vesmíru od 7 let na meziplanetární výlet do vzrušujícího světa filmu Rakeťák studií Disney a Pixar se stavebnicí Bitva se Zurgem (76831). Kreativní sada přináší spoustu zábavy, která není z tohoto světa. Malí vesmírní rangeři se mohou připojit k minifigurkám Buzze Rakeťáka a Izzy a ke kočce Sox a porazit společnými silami padoucha Zurga, který ukradl cenný palivový článek.

Zábava bez konce

Fanoušci si mohou připomenout scény z filmu, který je zavede na počátek příběhu o Buzzovi Rakeťákovi. Utkají se se zlým císařem Zurgem, sestavitelným robotem s pohyblivými končetinami. Využijí přitom Izzyn cool vystřelovač a Buzzův laser na zápěstí. Tato sběratelská stavebnice fanouškům zároveň umožní popustit uzdu své fantazii a vymýšlet si vlastní akční příběhy, v nichž se sami přesvědčí, že padouchy lze porazit jedině společnými silami!

Vlastnosti
  • Zábavné vesmírné bitvy pro malé akční hrdiny – Příznivci Buzze Rakeťáka od 7 let se vydají do vesmíru, kde spojí síly s týmem vesmírných rangerů v boji proti zlému robotovi Zurgovi.
  • Postavy z filmu – Stavebnice Bitva se Zurgem (76831) nabízí 2 minifigurky, včetně Buzze Rakeťáka od Disneyho, dále figurku LEGO® robotické kočky, sestavitelného robota a pohyblivého robota.
  • Akční bitvy – Fanoušci pomohou zastavit Zurga, který se snaží ukrást palivový článek z Buzzovy lodi. K dispozici mají pestrou škálu zbraní, včetně laseru na zápěstí, blasteru a vystřelovače.
  • Tip na dárek pro fanoušky od 7 let – Narozeninový dárek pro začínající vesmírné rangery a milovníky filmu Rakeťák studií Disney a Pixar, který je zavede na počátek příběhu o Buzzovi Rakeťákovi.
  • Dynamické hraní – Sestavitelný zlý robot Zurg měří přes 14 cm na výšku a jeho pohyblivost dodá akčnímu hraní na realističnosti.
  • Vesmírné dobrodružství pro obdivovatele Buzze Rakeťáka – Otevřete fanouškům bránu do nové dimenze, kde se mohou připojit ke svému hrdinovi Buzzovi, který se snaží obnovit řád v celé galaxii.
  • Užijte si ještě více intergalaktické zábavy – Stavebnici lze kombinovat s modely Honička se Zyclopsem (76830) a Raketa XL-15 (76832), které přenesou do pokojíčků fandů filmu Rakeťák studií Disney a Pixar další scény.
  • Herní zážitek, na který se můžete spolehnout – Dárky LEGO® splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že všechny kostky se malým ručičkám snadno uchopují, umísťují i rozpojují – již od roku 1958.
  • Odolné provedení – Stavebnice LEGO® pro děti jsou testovány na maximum, abychom zajistili, že splňují přísné normy týkající se bezpečnosti dětí.
LEGO
AS_LEGO76831
3 ks

Parametry

Katalogové číslo
76831
Téma
LEGO Rakeťák od Disneyho a Pixaru
Doporučený věk
7+
Počet dílků
261

Specifické reference

ean13
5702017152400

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi