+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO Disney Princess - Zámek Krásky a zvířete

AS_LEGO43196
5702016916447

Inspirujte kouzelné, kreativní hraní s úžasným zámkem Belly a zvířete od LEGO® ǀ Disney – jedná se o perfektní dárek pro děti a fanoušky filmu Kráska a zvíře studia Disney.

2 655,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Ve stavebnici Zámek Belly a zvířete (43196) od LEGO® ǀ Disney čeká fanoušky disneyovského filmu Kráska a zvíře spousta magických zážitků a tajemství. Vedle samotného zámku budou mít děti k dispozici tištěný návod na stavění, a navíc také digitálního průvodce Instructions PLUS. Když si malí stavitelé nechají pomoct aplikací s LEGO návody na stavění, tvoření s fyzickými stavebnicemi jim půjde jako opravdovým mistrům!

Úžasné postavy inspirují bezpočet příběhů

V této propracované stavebnici na vás čeká Disneyho zvíře (výměnou hlavy jej můžete proměnit v prince), 2 minipanenky Belly, kůň Filip, na kterém se může Bella projet, a 6 dalších LEGO figurek známých postav z filmu Kráska a zvíře. Modely nabízí spoustu příležitostí k hraní a inspirují děti k vymýšlení kouzelných příběhů ve vlastním světě dobrodružství.

Vzrušující a zábavné hraní rolí

Tato stavebnice dětem umožní přehrávat si vlastní příběhy s disneyovskou princeznou. Zámek je sám o sobě plnohodnotnou hračkou, ale můžete jejpropojit s dalšími LEGO modely pro ještě více herních možností. Jedná se o skvělý a unikátní dárek pro mladé fanynky.

Vlastnosti:
  • Inspirujte kouzelné, kreativní hraní s úžasným zámkem Belly a zvířete (43196) od LEGO® ǀ Disney – jedná se o perfektní dárek pro děti a fanoušky filmu Kráska a zvíře studia Disney.
  • Vytvořte dvoupatrový zámek s otočným tanečním parketem, rotující šatnou, 3 minipanenkami (nechybí 2 verze Belly a hlava prince pro zvíře), koněm Filipem a 6 dalšími LEGO® figurkami.
  • Tato parádní stavebnice z řady LEGO® ǀ Disney nabízí spoustu doplňků, včetně roztrženého portrétu prince a očarované růže. Ideální pro přehrávání oblíbených filmových scén nebo neomezené hraní rolí.
  • Tuto sadu si zamiluje každý fanoušek filmu Kráska a zvíře od studia Disney. Zámek je plný známých, ale i překvapivých detailů, díky čemuž se jedná o jedinečnou stavebnici, která nadchne všechny holky a kluky od 6 let.
  • Zámek měří přes 27 cm na výšku a 32 cm na šířku. Model vypadá úchvatně na výstavce a zároveň inspiruje ke kreativnímu hraní.
  • Tištěné návody jsou super, ale digitální průvodce Instructions PLUS je boží! S aplikací s LEGO® návody na stavění si mohou malí stavitelé model během stavění různě vizualizovat a přibližovat.
  • Darujte dětem oblíbené postavy a skvělé scény ze stavebnic LEGO® ǀ Disney. Tato zábavná sada nabízí také drobné doplňkové modely, které nakopnou dětskou kreativitu a představivost.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® dílky přísné standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují bezproblémové spojování a rozebírání.
  • LEGO® dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné globální bezpečnostní standardy.
LEGO
AS_LEGO43196
1 ks

Parametry

Katalogové číslo
43196
Téma
LEGO Disney
Doporučený věk
6+
Počet dílků
505

Specifické reference

ean13
5702016916447

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi