+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO DOTs - Ozdoba na tašku - dráček

AS_LEGO41939
5702016915341

Udělejte radost všem milovníkům draků s touto cool ozdobou na tašku od LEGO® DOTS (41939)! Tato pevná hračka dá dětem možnost navrhnout si a ozdobit vlastní visačku v podobě draka.

181,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Udělejte radost všem milovníkům draků s touto cool ozdobou na tašku od LEGO® DOTS (41939)! Tato pevná a kvalitní hračka dá dětem možnost navrhnout si a ozdobit vlastní visačku v podobě draka, kterou mohou připnout na klíče či batoh.

Výtvor dělaný na míru

V této tvůrčí sadě najdete kostku, která nabízí spoustu prostoru pro navrhování vlastních zábavných designů, kroužek, k němuž lze kostku připnout, a oddělovač zdobítek. Děti si mohou navrhnout parádního draka za pomoci fialových, modrých, modrozelených a růžových zdobítek. Pro ještě více kreativních možností můžete použít také DOTS doplňky ze 4. série (41931 – prodáváno samostatně) a vytvářet zcela nové a jedinečné obličeje a vzory.

Zábava pro děti milující tvoření

Děti si přizpůsobí ozdobu na tašku podle sebe – budou měnit výrazy draka a vyměňovat designy s kamarády. Zábavný malý doplněk představuje perfektní vánoční či jakýkoliv jiný dárek pro děti, kterým tak dáte možnost věnovat se tvůrčí vášni a sebevyjadřování.

Vlastnosti
  • Překvapte dítě úžasnou sadou Ozdoba na tašku – drak (41939) od LEGO® DOTS, která obsahuje odolnou kostku s přívěskem, oddělovač dílků a spoustu barevných zdobítek.
  • Děti si mohou výtvor ozdobit podle předlohy na obalu nebo zapojit svou představivost a vytvořit vlastní jedinečné designy a vzory.
  • S přiloženými dílky si užijete dlouhé hodiny zdobení. Děti mohou také použít zdobítka z jakékoliv jiné sady nebo třeba ze sáčků s DOTS doplňky ze 4. série (41931 – prodáváno samostatně).
  • Tuto ozdobu na tašku si všechny děti doslova zamilují. Skvěle poslouží také jako odměna nebo dárek pro malé kreativce od 6 let, kteří si výtvor mohou připnout na klíče či třeba tašku.
  • Kreativní zábava každý den. Ozdoby na tašku měří 4 cm na výšku, 3 cm na šířku a 3 cm do hloubky. Jde o jedinečný dárek a praktickou a odolnou hračku, která potěší všechny děti.
  • Darujte dětem možnost tvořit společně s LEGO® DOTS. Tento rozkošný doplněk na tašku s drakem dává dětem řadu možností, jak si ji ozdobit, což zároveň přispívá k rozvoji sebevědomí při hraní.
  • LEGO® DOTS nabízejí otevřené a kreativní hraní a vybízejí děti k tomu, aby se projevily tvorbou a zdobením praktických doplňků. LEGO zábava se tak může dostat do rukou i těm, kteří se třeba s těmito hračkami zatím nesetkali.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání.
  • LEGO® dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné globální bezpečnostní standardy.
LEGO
AS_LEGO41939
1 ks

Parametry

Katalogové číslo
41939
Téma
LEGO DOTs
Doporučený věk
6+
Počet dílků
82

Specifické reference

ean13
5702016915341

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi