+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO DUPLO - Mise Buzze Rakeťáka

AS_LEGO10962
5702017153568

Posuňte dětskou představivost se stavebnicí LEGO® DUPLO® Disney and Pixar Mise Buzze Rakeťáka – vývojovou hračkou se spoustou detailů a doplňků pro předškoláky od 2 let.

845,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Posuňte dětskou představivost do vesmírných výšin se stavebnicí LEGO® DUPLO® Disney and Pixar Mise Buzze Rakeťáka (10962) – vývojovou hračkou se spoustou detailů a doplňků pro předškoláky od 2 let.

Otevřené hraní s ikonickým vesmírným strážcem

Fandové filmu Rakeťák z dílny studií Disney a Pixar mají jedinečnou příležitost pomoci Buzzi Rakeťákovi a jeho přátelům – robokocourovi Soxovi, počítači Ivanovi a trojúhelníkovému droidovi jménem Eric – v hledání raketového paliva. Hledat můžou v jeskyni s otevíracími dveřmi, v džungli s liánami nebo na radarové stanici s otočným satelitním talířem. A až palivo najdou, čeká je další dobrodružství v Buzzově raketě. Tato všestranná stavebnice podněcuje kreativitu a představivost u předškolních dětí a učí je o týmové práci a zázracích vesmíru.

Zábava a učení hrou

Rodiče mohou se svými ratolestmi sdílet důležité vývojové milníky. Stavebnice LEGO DUPLO malým dětem nabízejí pořádnou porci zábavy, spoustu možností sebevyjádření a bezpočet příležitostí objevovat, co je baví.

Vlastnosti
  • Představivost na výletě do vesmíru – stavebnice LEGO® DUPLO® Disney and Pixar Mise Buzze Rakeťáka (10962) přináší nekonečnou porci zábavy pro fanoušky Buzze Rakeťáka.
  • Planeta, na které není nouze o akci – stavebnice obsahuje figurku LEGO® DUPLO® Buzze Rakeťáka, robokocoura Soxe, počítač jménem Ivan, trojúhelníkového droida Erica, vesmírnou loď, fantastické lokace a zábavné doplňky.
  • Zábavné detaily – jeskyni lze otevírat a zavírat, v džungli najdete liánu, po které lze šplhat, radarová stanice je vybavena otočným satelitním talířem a s vesmírnou lodí čeká děti nespočet úžasný příběhů.
  • Skvělý dárek pro předškoláky – darujte tuto kreativní stavebnici k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti dětem ve věku od 2 let.
  • Prozkoumávání a objevování – vesmírná loď Buzze Rakeťáka má 5 cm na výšku, 14 cm na délku a 13 cm na šířku – ideální velikost pro velká dobrodružství v malých dětských ručkách.
  • Učení hrou – všechny stavebnice LEGO® DUPLO® byly odborníky navrženy tak, aby obsahovaly poutavé příběhy, pestré barvy, rozmanité postavy a celou řadu fascinujících detailů, které vašemu dítěti pomohou udělat VELKÝ první krok na cestě životem.
  • Konzistentní kvalita – dílky LEGO® DUPLO® splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969.
  • Bezpečnost na prvním místě – kostky a dílky LEGO® DUPLO® pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy.
LEGO
AS_LEGO10962
1 ks

Parametry

Katalogové číslo
10962
Téma
LEGO DUPLO
Doporučený věk
2+
Počet dílků
37

Specifické reference

ean13
5702017153568

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi