+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO DUPLO - Velký box s kostkami

AS_LEGO10914
5702016617757

Inspirujte děti k neomezenému kreativnímu hraní a osvojování si klíčových dovedností s rozmanitou a všestrannou sadou LEGO® DUPLO® 10914 - Velký box s kostkami, v níž najdete barevné kostky a speciální dílky, které nadchnou a okouzlí všechny malé stavitele.

1 294,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Inspirujte děti k neomezenému kreativnímu hraní a osvojování si klíčových dovedností s rozmanitou a všestrannou sadou LEGO® DUPLO® Velký box s kostkami, v níž najdete barevné kostky a speciální dílky, které nadchnou a okouzlí všechny malé stavitele.

LEGO stavebnice pro předškoláky – s vlastním úložným boxem! Pevný úložný box ukrývá spoustu inspirace a nápadů, které zabaví a nadchnou děti. Najdete zde auto, okna, květiny, balónky, dárky a dort, kostky s čísly 1 až 5 pro první počítání a samozřejmě také úžasný výběr LEGO® kostek v krásné paletě barev.

Zatímco si malí stavitelé budou hrát s kostkami a tvořit nápadité modely, rodiče a všichni blízcí s nimi mohou sdílet jejich důležité vývojové milníky. Vzdělávací stavebnice LEGO® DUPLO® představují skvělý dárek pro batolata. S barevnými, snadno uchopitelnými dílky, které podněcují představivost a inspirují k otevřenému hraní, předškoláci vstoupí do světa příběhů a dobrodružství.

Klíčové vlastnosti
  • Stimulujte mysl dětí s pomocí kostek a dílků LEGO® DUPLO® pro batolata. Neomezené možnosti tvoření podpoří rozvoj klíčových dovedností dítěte.
  • Zažehněte jiskru dětské představivosti s 85 pestrobarevnými kostkami, včetně mnoha zábavných věcí, jako jsou okna, květiny, balóny, dárky, koláč, auto a kostky s čísly. S tak všestrannou hračkou si děti nikdy nepřestanou hrát a učit se.
  • Společné stavění, tvoření a kreativní hraní s moderními budovami, postavami a předměty, představuje ideální způsob, jak mohou rodiče a všichni blízcí prožívat vývojové milníky spolu s malým stavitelem.
  • Barevné kostky a dílky, které jsou uzpůsobené malým ručkám, představují ideální vzdělávací hračku skvělou jako vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro holčičky a chlapečky ve věku od 18 měsíců.
  • Pestrou sadu kostek, dílků, čísel a postav pak můžete pohodlně uschovat do žlutého úložného boxu s víkem s 8 výstupky ve stylu LEGO® DUPLO®. Spojte ji s dalšími stavebnicemi DUPLO pro ještě více tvořivé zábavy.
  • Nejsou zapotřebí žádné baterie. Tvůrčí hraní může ihned začít. Nekonečnou kreativní zábavu dětí pohání pouze jejich fantazie!
  • Jednoduchý návod poskytne rodičům a dětem nápady a inspiraci k stavění. A jakmile se do toho pustí, tvoření, hraní příběhů a rozvoj dovedností nebudou brát konce.
  • Stavebnice LEGO® DUPLO® představují skvělý dárek pro předškoláky. Jsou pečlivě navržené tak, aby byly pro malé stavitele v každém ohledu dokonalé a poskytovaly jim nikdy nekončící inspiraci k hraní.
  • Stavebnice LEGO® DUPLO® splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969!
  • Kostky a dílky LEGO® DUPLO® pouštíme na zem, zahříváme, koušeme a testujeme všemi možnými způsoby, takže si můžete být jisti, že vaše stavebnice DUPLO splňuje ty nejvyšší globální standardy kvality a bezpečnosti.
LEGO
AS_LEGO10914
3 ks

Parametry

Katalogové číslo
10914
Téma
LEGO DUPLO
Doporučený věk
1½ +
Počet dílků
85

Specifické reference

ean13
5702016617757

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi