+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO Friends - Pekařství v městečku Heartlake

AS_LEGO41440
5702016913118

Skvělá stavebnice Pekařství v městečku Heartlake pomůže dětem osvojit si stavění a dá jim možnost provozovat vlastní podnik.

530,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Pomozte malým stavitelům a stavitelkám rozvíjet jejich stavitelské dovednosti díky dárku v podobě sady Pekařství v městečku Heartlake (41440). Tento jednoduchý model umožňuje dětem připojit se k Stephanie a Olivii a pomoci jim s výrobou a prodejem lahodných dobrot.

Naučte se stavět
Tato LEGO sada 4+ s modelem pekařství je plná zajímavých detailů, se kterými se děti užijí spoustu zábavy. Každý sáček obsahuje kostky ke konkrétnímu modelu a minipanenku, takže hraní na sebe nenechá dlouho čekat. Součástí jsou také 2 speciální začátečnické kostky, díky kterým bude stavění doslova hračka.

Skvělá zábava pro celou rodinu
Stavebnice s označením 4+ umožňují rodičům stavět společně s dětmi. Kromě tištěného návodu jsou k dispozici také digitální pokyny Instructions PLUS, které najdete v bezplatné aplikaci s LEGO návody. Nabízí nejrůznější nástroje pro zobrazování modelů a provedou děti procesem stavění od začátku do konce.

Vlastnosti
  • Skvělá stavebnice Pekařství v městečku Heartlake (41440) pomůže dětem osvojit si stavění a dá jim možnost provozovat vlastní podnik, rozvážet dortíky na skútru a trávit čas s kamarády.
  • Tato kompaktní sada obsahuje 3 figurky postav, včetně pejska. Stavění usnadní speciální začátečnická kostka, takže zábava při hraní na sebe nenechá dlouho čekat!
  • Tato sada od LEGO® Friends obsahuje spoustu roztomilých doplňků – nechybí preclík, helma, hrnek, zmrzlina, croissant, dortík, koláč a kost pro psa.
  • Praktický narozeninový dárek pro kluky a holky od 4 let, kteří si jej zaslouží. Odměňte poctivou práci kreativním dárkem, který děti zabaví na celé hodiny a zdokonalí jejich stavitelské dovednosti.
  • Měří 13 cm na šířku, takže na výstavce nezabere příliš mnoho místa. Je kompatibilní se všemi LEGO® kostkami a děti tak mohou svou sbírku s rostoucím sebevědomím postupně rozšiřovat.
  • Chcete malým stavitelům poskytnout ještě zábavnější zážitek? Nyní toho můžete dosáhnout s digitálními pokyny Instructions PLUS! S nástroji pro přibližování, otáčení a ukládání a speciálním průhledovým režimem bude stavění hračka.
  • Stavebnice s označením 4+ pomáhají dětem získat stavitelské sebevědomí. Kromě toho jim umožňují sdílet radost ze stavění a hraní s dospělými.
  • LEGO® dílky splňují přísné oborové standardy kvality, takže si můžete být jisti, že děti svými malými ručkami kostky snadno uchopí a budou s jejich pomocí rozvíjet své stavitelské dovednosti – a je tomu tak již od roku 1958.
  • LEGO® kostky a dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují striktním bezpečnostním normám.
LEGO
AS_LEGO41440
1 ks

Parametry

Katalogové číslo
41440
Téma
LEGO Friends
Doporučený věk
4+
Počet dílků
99

Specifické reference

ean13
5702016913118

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi