+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Pro-Line kolo 5.7", pneu Masher X HP Belted, disk Raid H24 černý (2)

  • Vyprodáno
AS_PRO1017611
675118181677

Pro-Line kolo kompletní přední/zadní 5.7" se skládá z pneumatiky Masher X HP Belted a disku Raid H24 černý (2 ks v balení). Běhoun ve stylu Chevron Monster Truck jsou skvělou volbou pro auta X-MAXX® a KRATON™ 8S. Pneumatiky Masher X HP jsou vyztuženy pásem proti nafukování při vysoké rychlosti.

3 180,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Pro-Line kolo kompletní přední/zadní 5.7" se skládá z pneumatiky Masher X HP Belted a disku Raid H24 černý (2 ks v balení). Běhoun ve stylu Chevron Monster Truck jsou skvělou volbou pro auta X-MAXX® a KRATON™ 8S. Pneumatiky Masher X HP jsou vyztuženy pásem proti nafukování při vysoké rychlosti.

Pro-Line uvádí na trh dlouho očekávané pásové pneumatiky pro majitele RC aut X-MAXX® a KRATON™ 8S s nejvýkonnější kombinací pneumatik a disků, jaké kdy byly vytvořeny. Pneumatiky Masher X HP jsou namontované na 5,7" discích Raid, jsou známé tím že jsou standardem, pokud jde o běhoun ve stylu chevron Monster Truck, které ale Pro-Line vylepšil přidáním futuristických detailů běhounu a bočnic, díky nimž bude váš model vypadat neuvěřitelně a pojede skvěle. Zcela nové pneumatiky Masher X HP jdou ještě o krok dále tím, že jsou vybaveny výztužnými pásy BELTED, aby snadno zvládaly extrémní výkon a vysoké rychlosti. Žádné nafukování pneumatik! Tyto pneumatiky a 5,7" disky Raid byly od základu vyvinuty tak, aby byly lehké a mimořádně odolné, aby zvládly extrémní zatížení při jízdě s auty X-MAXX® a KRATON™ 8S a aby vám poskytly ten nejlepší možný zážitek.

Černý disk Raid 5,7" obsahuje odnímatelný náboj se šestihranem pro maximální všestrannost! Přiložené šestihrany vám nejen umožňují vybrat si mezi velikostí nápravy KRATON™ 8S a X-MAXX®, ale také vám umožňují snadno vyměnit poškozený šestihran kola, bez nutnosti výměny lepených pneumatik a eliminace potřeby dalších adaptérů nebo úprav. Mohutný náboj 8x48 se šestihranem je připevněn k disku 8 šrouby M3, které jsou rozmístěny po 48 mm. Náhradní šestihrany jsou k dispozici samostatně (PRO638300).

Disk 5,7" Raid, inspirované oblíbenými skutečnými velkými terénními koly, je extrémně odolný. Nízkoprofilové pneumatiky Masher X HP jsou nalepeny na velké disky Raid pro minimální hmotnost a vysoký výkon v terénu. Pneumatiky Masher X HP jsou vyrobeny pro bezkonkurenční přilnavost na hlíně, ulici, trávě a štěrku.

Důležité: Pneumatiky Masher X HP mají omezenou maximální rychlost, jejíž překročení by mohlo vést k trvalému poškození vnitřního výztužného pásu. Při překročení kritické obvodové rychlosti pneumatik Masher X HP může mít za následek prasknutí vnitřního pásu, na což se NEVZTAHUJE záruka. To může být způsobeno „vytažením“ pneumatik nebo držením plynu otevřené, zatímco jedna, dvě nebo tři z vašich pneumatik jsou zastaveny, což podstatně zvyšuje otáčky volně se otáčející pneumatiky nebo pneumatik.

Pro-Line
AS_PRO1017611

Specifické reference

ean13
675118181677

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi