+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO City - Záchranná operace v divočině

AS_LEGO60302
5702016911930

Stavebnice Záchranná operace v divočině od LEGO® City je nabitá vzrušujícími funkcemi, které doslova vybízejí k přehrávání nekonečných dobrodružství v divočině.

2 441,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Stavebnice Záchranná operace v divočině (60302) od LEGO® City obsahuje několik modelů a je nabitá funkcemi, včetně parádního vrtulníku s navijákem, pásového vozidla, prostředí savany s funkcí sesuvu půdy a veterinární stanice. Když se k tomu přidají figurky slonů, krokodýlů, opic a členů záchranářského týmu, stane se sada zdrojem strhující zábavy na dlouhé hodiny.

Skvělý model pro děti od 6 let

V krabici této sady od LEGO City najdete jednoduchý návod na stavění. Nebo si můžete stáhnout návod Instructions PLUS v rámci bezplatné aplikace s LEGO návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S těmito interaktivními pokyny, které obsahují úžasné nástroje přibližování a otáčení, se děti záhy stanou opravdovými mistry!

Uveďte děti do světa plného akce

Stavebnice LEGO City z prostředí divočiny obsahují kultovní zvířata, realistická místa, propracovaná vozidla a inspirativní postavy, které podněcují kreativitu. Děti se stanou hrdiny všedního dne v příbězích a scénářích, které zachycují skutečný život zábavným a vzrušujícím způsobem.

Vlastnosti:
  • Stavebnice Záchranná operace v divočině (60302) od LEGO® City je nabitá vzrušujícími funkcemi, figurkami dobře známých zvířat a inspirativních postav, které doslova vybízejí k přehrávání nekonečných dobrodružství v divočině.
  • Obsahuje vše, co děti potřebují pro sestavení vrtulníku s navijákem, pásového vozidla, veterinární stanice, prostředí savany s funkcí sesuvu půdy, ale také figurky slona, mláděte a hada, 2 figurky opic a 4 minifigurky.
  • Děti mohou pomocí páky aktivovat sesuv půdy včetně stromu a kamení. Vrtulník je vybaven funkčním navijákem, otáčejícími se vrtulemi a nákladovým prostorem. Pásové vozidlo nabízí odnímatelnou řetězovou kladku a úložný prostor.
  • Perfektní dárek k narozeninám nebo jakékoli jiné příležitosti pro děti od 6 let. Malí stavitelé mohou tuto stavebnici LEGO® City z prostředí divočiny kombinovat s ostatními sadami pro ještě akčnější dobrodružství.
  • Vrtulník s navijákem v sadě Záchranná operace v divočině od LEGO® City měří přes 12 cm na výšku, 35 cm na délku a 31 cm na šířku.
  • Mezi LEGO® doplňky patří zvětšovací sklo, banán, dlaha pro opici, hrnek, různé laboratorní pomůcky a krokodýlí vejce.
  • Sada obsahuje jednoduché pokyny k sestavení modelů a návod Instructions PLUS, který je součástí bezplatné aplikace s LEGO® návody pro chytrá zařízení. Tyto interaktivní pokyny dětem pomohou stát se ve stavění opravdovými mistry.
  • Stavebnice od LEGO® City z prostředí divočiny uvedou děti do světa akce a pomohou jim získat sebevědomí a klíčové dovednosti pro život, zatímco si malí stavitelé budou přehrávat příběhy a scénáře, které zábavným způsobem vyobrazují skutečný život.
  • Všechny LEGO® City kostky splňují přísné oborové standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní.
  • LEGO® City kostky a dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy.
LEGO
AS_LEGO60302
3 ks

Parametry

Katalogové číslo
60302
Téma
LEGO City
Doporučený věk
6+
Počet dílků
525

Specifické reference

ean13
5702016911930

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi