+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO City - Kaskadérská soutěž

AS_LEGO60299
5702016911602

Stavebnici Kaskadérská soutěž od LEGO® City si zamilují všechny soutěživé děti. Najdou v ní 2 motorky se setrvačníkem pro předvádění úžasných kousků.

510,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Stavebnici Kaskadérská soutěž od LEGO® City (60299) si zamilují všechny soutěživé děti. Najdou v ní 2 motorky se setrvačníkem pro předvádění úžasných kousků. Také nechybí přestavitelná dráha s rampou a ohnivým kruhem. Nezapomenutelné zážitky si užijete spolu s minifigurkami jezdce a Dukea Detaina, kterého znáte ze seriálu LEGO City!

Obsahuje digitální návod na stavění, se kterým si poradí už děti ve věku od 5 let

Součástí této sady je podrobný tištěný návod na stavění a digitální průvodce Instructions PLUS. Tento interaktivní návod je k dispozici v rámci bezplatné aplikace LEGO s návody pro chytré telefony a tablety a přináší nástroje pro přibližování a otáčení, takže si děti při stavění užijí ještě více zábavy!

Cool stavebnice pro děti

Stavebnice LEGO City Stuntz zavedou děti do akčního světa kaskadérů, kde na ně čeká motorka se setrvačníkem a spousta realistických modelů a zábavných postav, které inspirují k přehrávání vzrušujících scénářů ze skutečného života. Stavebnice LEGO City Stuntz můžete kombinovat pro ještě větší porci dobrodružství!

Vlastnosti
  • Stavebnice Kaskadérská soutěž od LEGO® City (60299) dětem umožní vychutnat si akční zábavu se 2 motorkami se setrvačníkem, kaskadérskou dráhou a 2 jezdci, včetně hrdiny televizního seriálu LEGO City.
  • Co děti najdou v krabici? Ohnivý kruh, výškově nastavitelnou věž, sestavitelné LEGO® plameny, 2 motorky se setrvačníkem a 2 minifigurky jezdců, včetně Dukea Detaina ze seriálu LEGO City.
  • Děti nastartují motorky se setrvačníkem a skočí z rampy tak, aby trefily ohnivý kruh. Když se jim to podaří, mohou skok prodloužit nebo umístit kruh ještě výš, ať to není tak jednoduché!
  • Skvělý dárek k narozeninám nebo jakékoli jiné příležitosti pro děti a skupinky hráčů od 5 let. Malí stavitelé mohou tuto stavebnici kombinovat s ostatními sadami LEGO® City Stuntz pro ještě více akce!
  • Po sestavení měří model kaskadérské soutěže LEGO® City přes 24 cm na výšku, 22 cm na šířku a 11 cm do hloubky.
  • Tato sada se obejde bez baterií – pohání ji setrvačník a dětská představivost!
  • Sada obsahuje tištěný návod na stavění a digitálního průvodce Instructions PLUS. Ten je součástí bezplatné aplikace LEGO® s návody na stavění pro chytrá zařízení a díky němu se z dětí stanou co nevidět stavitelští mistři.
  • Stavebnice LEGO® City Stuntz vezmou děti do akčního světa, kde na ně čeká spousta úžasných vozidel a zábavných postav, které je inspirují k přehrávání nápaditých příběhů a kreativních scénářů ze skutečného života.
  • Všechny dílky LEGO® splňují ty nejpřísnější oborové standardy, takže si můžete být jisti, že jsou kompatibilní a umožňují hladké spojování a rozebírání.
  • Kostky a dílky LEGO® City pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy.
LEGO
AS_LEGO60299
3 ks

Parametry

Katalogové číslo
60299
Téma
LEGO City
Doporučený věk
5+
Počet dílků
73

Specifické reference

ean13
5702016911602

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi