+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

E-flite Turbo Timber SWS 2.0m ARF

AS_EFL71765
605482183205

RC model letadla E-flite® Turbo Timber® SWS (Sport Wood Series) ARF o rozpětí 2m, je větší verzí velmi oblíbeného modelu o rozpětí 1,5m. Nyní má celodřevěnou lehkou, tuhou a pevnou dřevěnou konstrukci a je potažen originální fólií UltraCote. Bez elektroniky a pohonu.

14 717,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

RC model letadla E-flite® Turbo Timber® SWS (Sport Wood Series) ARF o rozpětí 2m, je větší verzí velmi oblíbeného modelu o rozpětí 1,5m. Tentokrát má celodřevěnou lehkou, tuhou a pevnou dřevěnou konstrukci a je potažen originální fólií UltraCote.

Modely E-flite Timber se staly jedněmi z nejoblíbenějších a nejprodávanějších modelů letadel všech dob. Známý pro své přátelské ovládání, schopnosti krátkého vzletu a přistání (STOL) a sportovní letové výkony, je to jeden z nejlepších všestranných modelů pro zábavné létání pro širokou škálu pilotů. E-flite Turbo Timber SWS (Sport Wood Series) 2 m je dosud největším dřevěným modelem E-flite a nabízí také výhody lehké, tuhé a pevné dřevěné konstrukce pro zajištění letového výkonu na rozdíl od podobných pěnových modelů.

Model vychází z designu pěnových modelů Turbo Timber 1,5 m, ale vyznačuje se pevnou, tuhou a lehkou konstrukcí ze dřeva. Balzový odlehčený trup je potažen originální fólií UltraCote a je téměř sestaven, takže jej můžete použít velmi rychle – bez použití lepidla nebo speciálních nástrojů. Dvoudílné křídlo usnadňuje skladování a přepravu a je vybaveno funkčními vztlakovými klapkami pro kratší vzlet a přistání a pro ještě lepší schopnosti STOL.

Model má odolný hliníkový podvozek s velkými koly ve stylu Tundra a co víc, můžete si nainstalovat volitelné plováky s montážní sadou Carbon-Z (obě se prodávají samostatně). Turbo Timber® SWS je vybaven továrně nainstalovanými LED navigačními a přistávacími světly spolu s průhlednými okny pro maketový vzhled a praktickým horním krytem pro rychlou a snadnou výměnu baterie. A to vše dohromady - je skvělý model pro středně pokročilé až zkušené piloty!

Vlastnosti
  • Vychází z designu Turbo Timber 1,5 m, je větší s lepšími výkony a schopnostmi
  • Skvělý první celodřevěný model E-flite pro časté sportovní létání i akrobacii
  • Pevný a lehký a s dlouhou životností, potažený originální fólií UltraCote
  • Funkční klapky pro krátký vzlet a přistání a vylepšené schopnosti STOL
  • Průhledná okna a ninstalovaná přistávací/navigační světla LED
  • Odolný hliníkový podvozek s nadměrně velkými koly ve stylu Tundra
  • Navržen pro volitelné sady plováků Carbon-Z® a montážní set
  • Rychlá a snadná montáž pomocí šroubů – bez lepidla
  • Dvoudílné křídlo pro pohodlnější skladování a přepravu
Úroveň 2 – Vyžaduje určité zkušenosti

RC letadla úrovně 2 jsou vhodná pro piloty, kteří již mají nějaké zkušenosti se sestavením, nastavením a létáním s modely podobné třídy. Nejde o model, vhodný pro začátečníky. Měli byste mít zkušenosti, potřebné k úspěšnému létání s menšími modely STOL nebo většími modely, jako je E-flite Turbo Timber Evolution 1,5 m apod., před létáním s modelem Turbo Timber SWS 2.0m.

ARF - téměř připraven k letu

E-flite® Turbo Timber® SWS je verze, téměř připravena k letu (ARF). Je dodávána s hotovými potaženými díly modelu, které jsou připraveny k instalaci motoru, regulátoru, serv a přijímače, které si sami vyberete (vše se prodává samostatně).

Dřevěný drak modelu

Kostrukce draku modelu je celodřevěná, z balzy a překližky. proto je lehký, ale tuhý a pevný. Proto nabízí zážitky z létání, které u modelů z lisované pěny nezažijete! Model má jednotlivé části potažené originální fólií UltraCote. V případě, že poškodíte části draku modelu a nebudete je moci opravit, je k dispozici celá řada náhradních dílů.

Snadná montáž

Turbo Timber SWS 2m ARF je bez elektro vybavení, bez elektroniky a pohonu, je potřeba provést instalaci všech potřebných komponent. Finální montáž modelu dokončíte pouze pomocí šroubů – bez lepidla nebo speciálních nástrojů.

Funkční osvětlení

Stejně jako ostatní modely Timber, je i Turbo Timber SWS vybaven realistickými LED přistávacími a navigačními světly, která jsou instalovány ve výrobě a která jsou napájeny z letové baterie. A přestože se nejedná o maketu, má realistická průhledná okna pro skvělý vzhled.

Jedinečné schopnosti

Turbo Timber SWS 2.0m vychází z designu velmi oblíbených modelů Turbo Timber 1.5m. Díky pevné a tuhé dřevěné konstrukci dosahuje lepších výkonů a přesnější ovladatelností při vysoké rychlosti a akrobatickými schopnostmi. Je vybaven funkčními vztlakovými klapkami pro kratší vzlet a přistání, má výborné vlastnosti při letu nízkou rychlostí a navíc máte možnost využít klapky pro lepší schopnosti STOL.

Všestranné příslušenství

Díky podvozku z hliníku s velkými koly a možnosti si dokoupit plováky, můžete s Turbo Timber SWS 2,0 m snadno odlstartovat a přistávat z různých povrchů. Jednoduchý, ale odolný hliníkový podvozek je vybaven nadměrně velkými koly s širokými pneumatikami ve stylu Tundra, které absorbují nerovnosti povrchu. Navíc volitelné E-flite plováky Carbon-Z (prodávají se samostatně) a montážní sada (prodává se samostatně) usnadňují volbu mezi koly a plováky v závislosti na tom, kde se rozhodnete létat!

E-Flite
AS_EFL71765
1 ks

Parametry

Konstrukce
Dřevěná
Rozpětí
2032 mm
Délka
1422 mm
Letová hmotnost
3468g bez baterie, 4216g s LiPol 6S 5000mAh
Nosná plocha
56,9 dm²
Plošné zatížení
74 g/dm²
Druh stavebnice
ARF
Náročnost pilotáže
Mírně pokročilí
Typ
Sportovní cvičný

Specifické reference

ean13
605482183205

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi