+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Axial Capra 1:18 V2 4WD RTR šedá

AS_AXI01002V2T2
605482183816

RC model auta Axial Capra 4WD 1:18 pro jízdu v terénu a překonávání překážek. Trubková konstrukce šasi, portálové nápravy pro maximální světlou výšku, 4-bodové zavěšení náprav, LED světlomety, světelná lišta. Vše pro provoz obsahem balení vč. nové Smart baterie a USB nabíječe.

7 456,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

RC model Unlimited Trail Buggy Axial® UTB18 Capra™ 4WD vám přináší dokonalý zážitek z jízdy v terénu, v měřítku 1:18. Osvědčený design trubkového šasi Capra™ pro realistický vzhled, portálové nápravy pro maximální světlou výšku, 4-bodové zavěšení náprav, LED světlomety, světelná lišta. Model je připraven k provozu, vše potřebné je součástí balení, vč. nové Smart G2 baterie a nového nabíječe USB-C Smart. Díky tomu je nabíjení ještě jednodušší a bezpečnější.

RC crawler Axial UTB18 Capra 4WD má podobnou konstrukci jako populární Capra 1.9 4WD Unlimited Trail Buggy v měřítku 1:10. Obsahuje zmenšený trubkový podvozek a portálové nápravy, které přidávají extra světlou výšku pro větší možnosti manévrování při jízdě přes překážky. Pro spolehlivé řízení je namontováno výkonné servo S651, které je využíváno i v autech v měřítku 1:10. Terénní 4-bodové odpružení umožní autu UTB18 Capra projet všude tam, kde by se s klasickými nápravami nebylo možné vydat.

Oficiálně licencované pneumatiky Nitto Trail Grappler M/T jsou namontovány na licencovaných discích Raceline Monster. Jsou skvělé a dávají UTB18 Capra možnost zdolávat skalní stezky, drsné polní cesty a většinu terénních povrchů. Panely karoserie s licencovaným zbarvením, figurky řidiče a spolujezdce s přilbou, LED světla a další prvky tvoří realistický vzhled, který výborně vypadá. Axial UTB18 Capra 4WD Unlimited Trail Buggy je připraven k provozu s vysoce kvalitní elektronikou, RC soupravou Spektrum™ SLT2, Smart G2 baterií a nabíječem USB-C Smart. K provozu už nebudete potřebovat nic jiného, než touhu po dobrodružství!

Klíčové vlastnosti
  • Axial® Capra™ je nyní k dispozici i v měřítku 1:18
  • Osvědčená konstrukce trubkové kabiny Capra™ pro realistický vzhled
  • Plně připraven k provozu – vše, co potřebujete, je součástí balení
  • Portálové nápravy pro maximální světlou výšku
  • 4-bodová geometrie zavěšení pro optimální schopnosti při lezení
  • Nerezová spodní táhla a kovové součásti náprav
  • Servo řízení v měřítku 1:10 na nápravě pro jisté a silné ovládání
  • S LED světlomety, světelnou lištou a rock světly pojedete i po západu slunce
  • Oficiálně licencované pneumatiky Nitto Trail Grappler M/T na discích Raceline Monster
  • Realistický interiér s figurkami řidiče a spolujezdce v přilbách
  • Vysoce kvalitní elektronika a RC souprava Spektrum™ SLT2
  • Prostor pro baterii je 58x33x21 mm
Unlimited Trail Buggy Capra v měřítku 1:18

Podobně jako populární Capra™ 1.9 Unlimited Trail Buggy v měřítku 1:10, umožňuje UTB18 Capra v měřítku 1:18 komukoli mít k dispozici zábavný a skladný mini Crawler, který vám poskytne maximální zážitek z jízdy v terénu, které dosud menší Crawlery nebyly schopny zdolat.

Trubkový rám Capra

Reprodukcí osvědčené konstrukce trubkového podvozku Capra 1:10 na měřítko 1:18, nabízí Axial® UTB18 Capra stejně realistický vzhled trailové buggy a rovněž i optimální průchodnost nad členitým terénem.

Použití portálových náprav

Netradičním prvkem pro mini auta jsou portálové nápravy, nyní ale UTB18 Capra™ 1:18 přináší přelomovou konstrukci portálových náprav pro toto měřítko, které zvyšují světlou výšku v místě diferenciálu a poskytují nejlepší průchodnost terénem.

Nízkoprofilové servo řízení

Stejně jako u většiny podvozků crawlerů, má i UTB18 Capra™ 4WD Unlimited Trail Buggy servo namontováno na přední nápravě, což přispívá k nižší poloze těžiště a umožňuje lepší ovládání řízení plného rejdu kol.

Kovové přední a zadní poloosy

Přední hnací hřídele s kardany mají možnost natočení rejdu kol až o 45°. Součásti pohonu jsou vytvořeny z pevnostní oceli, takže snášejí i extrémní zatížení a bezpečné a plynulé řízení v každé situaci.

4-bodové zavěšení náprav

Axial® vyladil geometrii zavěšení UTB18 Capra™ 4WD Unlimited Trail Buggy tak, aby poskytovala co nejlepší výkony. Capra má navíc speciálně vytvarovanou spodní část šasi, která mu umožní při styku s terénem hladce sklouznout do strany a nezachytit se o překážku.

Oficiálně licencovaná kola

Pneumatiky Nitto Trail Grappler M/T na černých kompozitových discích Raceline Monster, mají vysokou přilnavost na hlíně, kamení a všech ostatních off-road terénech, přitom mají skvělý realistický vzhled.

Realistická kabina jezdců

Skvěle zpracovaný interiér licencované karoserie obsahuje postavy řidiče a spolujezdce s přilbou a další realistické detaily, které dodávají UTB18 Capra™ 4WD autentický vzhled.

LED světlomety, světelná lišta a rock světla

Axial® umocňuje realismus RC modelu UTB18 Capra™ 4WD v měřítku 1:18 rovněž funkčními LED světlomety, světelnou lištou a dopředu směřujícími Rock světly pro možnost jízdy i po západu slunce.

RTR - Připraven k jízdě

Model auta UTB18 Capra™ 4WD se dodává kompletně sestavený. Je vybaven vysoce kvalitní elektronikou, RC soupravou Spektrum™ SLT2 2,4GHz, UBS-C nabíječem Spektrum Smart G2 a akumulátorem 2S LiPo Smart G2 IC2. Všechno co potřebujete, abyste mohli začít jezdit, je součástí balení.

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

Axial
AS_AXI01002V2T2
3 ks

Parametry

Měřítko
1:18
Délka
320 mm
Typ
Rock Crawler
Hmotnost
842 g
Rychlost
5 km/h
Šířka
196 mm
Výška
150 mm
Motor
Stejnosměrný 380 37T
Rozvor
229 mm
Světlá výška podvozku
51.2 mm
Náhon
4WD
Prostor pro baterie
58x33x21 mm
Šasí
plastové
Doba jízdy
30 - 60 min.
Přední kola
Pneu Nitto Trail Grappler M/T, disky Raceline Monster, Hex 12mm
Zadní kola
Pneu Nitto Trail Grappler M/T, disky Raceline Monster, Hex 12mm

Specifické reference

ean13
605482183816

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi