+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Traxxas TRX-4MT Ford F-150 1979 1:18 RTR černý

  • Nové
  • Vyprodáno
AS_TRA98044-1-BLK
20334042262

RC model auta Traxxas TRX-4MT Ford F-150 v edici Monster Truck s vyšší světlou výškou, obřími koly, úžasnou všestranností a schopnostmi. 4-bodové zavěšení, dvojité olejové tlumiče, kovové převody serva, úhel zatáčení 45°, bez-sponková karoserie, LED světlomety. Baterie 2S LiPo a USB nabíječ.

5 713,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Zažijte ještě více vzrušující jízdu s menším RC modelem auta Traxxas TRX-4MT Ford F-150 1979, který se pohodlně vejde do batohu a užijete si s ním spoustu zábavy, ať už doma, na dvorku, či v terénu. Model je ve verzi Monster Truck Edition a má továrně instalovanou sadu pro vyšší světlou výšku, kterou doplňují obří pneumatiky Terra Groove, pro ještě lepší terénní schopnosti. Dále jsou instalovány dvojité tlumiče a servo s kovovými převody. Špičkově vybavený model v kompaktním měřítku 1:18 si zachovává výborné jízdní vlastnosti větších modelů 1:10. S pohonem 4x4 a detailní licencovanou karoserií, překonáte všechny překážky hravě a stylově. Vše potřebné je obsahem balení, včetně USB nabíječe a akumulátoru LiPo 7.4 V 750 mAh s dobou jízdy až 60 minut.

Prodloužený podvozek TRX-4MT eliminuje všechny nedostatky malých modelů a vyráží na trať plně vybaven s kovovým rámem podvozku, 4-bodovým zavěšením, olejovými tlumiči, úhlem zatáčení 45°, ještě vyšší světlou výškou, výkonem a odolností Traxxas. Jako u ostatních modelů je k dispozici široká paleta příslušenství, tuningových dílů a kompletní náhradní díly.

Licencovaná karoserie je zpracována do nejmenších detailů až s maketovou přesností, včetně chromovaný prvků a ochranného rámu korby. Ať už na trati nebo vystavený na poličce bude model vždy vypadat úžasně. Nejnovější inovace v podobě bez-sponkové karoserie je obsažena i zde a demontáž karoserie pomocí skrytého zobáčku je otázka vteřiny. Pro večerní vyjížďky je v předních světlometech instalované působivé LED osvětlení.

Pro model byla vyvinuta nová řídící jednotka ECM-2.5 a výkonný stejnosměrný motor 180 87T. Do jednotky jsou integrované všechny přednosti modelů TRX jako je voděodolné provedení, výběr ze 3 jízdních režimů a možnost instalace osvětlení ProScale (prodává se samostatně) s realistickými funkcemi světel jak na skutečném autě.

Přehled novinek
Extra světlá výška

Továrně instalovaná sada TRX-4M Long Arm Lift kit a velké pneumatiky Terra Groove zvyšují světlou výšku uprostřed o 88 % pro autentický postoj monster trucku. Celkem osm tlumičů na upravených věžích a s prodlouženými táhly zavěšení zajišťují, že si model zachovává pečlivě vyladěnou geometrii odpružení pro špičkový výkon.

Větší pneumatiky

Obrovské pneumatiky Terra Groove dodávají TRX-4 MT autentický vzhled. Pneumatiky jsou namontované na chromovaných kolech s hlubokým lemem a imitací Beadlock. Poskytují vynikající trakci s agresivním vzorkem běhounu, který se zakousne do sypkých povrchů. Přilnavá pryžová směs je také skvělá na koberci, trávě i chodníku.

Servo s kovovými převody

RC model auta je z výroby vybaven vylepšeným servem (2065R), aby bylo zajištěno jisté řízení i s většími pneumatikami Terra Groove. Toto voděodolné* servo je vybaveno celokovovými převody pro maximální odolnost v nejnáročnějších podmínkách.

Prodloužený kovový rám podvozku

Prodloužený podvozek s delším rozvorem tvoří dva ocelové profily ve tvaru C spojené plastovými příčníky, tím je zajištěna tuhá konstrukce minimalizující kroucení. Těžší komponenty, jako je baterie a motor jsou uloženy na dně podvozku pro zachování nízkého těžiště. Použity jsou dvojité věže tlumičů a lože řídící jednotky pro instalaci karoserie typu pick-up.

Zavěšení pro Trial

TRX-4M používá sofistikované 4-bodové zavěšení pevných náprav s robustními táhly a koncovkami s kulovými čepy.

Náhon 4x4

Náhon 4x4 je realizován prostřednictvím pevných diferenciálů. Pro extrémně hladký chod jsou na přední nápravě stejnoběžné CV klouby.

Teleskopické hřídele

Teleskopické středové hnací hřídel umožňují plný chod zavěšení a rovněž jsou opatřeny stejnoběžnými CV klouby.

Úhel zatáčení 45°

Úhel zatáčení předních kol 45° dodává modelu výjimečně malý poloměr otáčení a vysokou manévrovatelnost modelu, vhodnou pro jízdu v interiéru, či při trialových jízdách přes překážky. Proti jiným modelů této velikosti má TRX-4MT poloměr otáčení až o 50% menší.

Olejové tlumiče GTM

Model TRX-4MT je vybaven dvojitými tlumiči GTM naplněnými olejem pro hladkou jízdu a realistické jízdní vlastnosti bez. Tlumiče absorbují nárazy a jízda je krásně hladká bez poskakování. Použity jsou dvojité nižší věže tlumičů.

  • Snadné nastavení předpětí pružin podložkami
  • Dlouhý chod tlumičů s olejovou náplní
  • Dvojité O-kroužky pro utěsnění
Snadná demontáž akumulátoru

Promyšlený systém uchycení akumulátoru v přepážce pomocí gumového pásu je maličkost, která však velmi zjednoduší a zrychlí výměnu akumulátoru. Gumový pás navíc akumulátor pevně zafixuje.

Kola a pneumatiky

Na chromovaných discích 1,33" s hlubokým lemem a maketou Beadlock kroužku jsou nalepeny obří pneumatiky 3,1" Terra Groove s agresivním dezénem pro úžasný vzhled a lepší trakci. Unašeč je šestihran 7 mm.

Licencovaná karoserie

Karoserie je vyrobena z ABS plastu, který je odolný a umožňuje vysokou míru detailů. Obsaženy jsou chromované prvky jako je přední mřížka chladiče, přední a zadní nárazník, boční zrcátka, kliky a ochranný rám korby. V předních světlometech je instalováno efektní LED osvětlení, které lze volitelně (není obsahem balení) rozšířit o osvětlení ochranného rámu korby a multifunkční osvětlení ProScale. Montáž a demontáž karoserie je snadná díky západkovému systému.

Servo řízení

Digitální nano servo Traxxas servo 2065R se stejnosměrným motorem. Servo má moment 2.5 kg.cm a rychlost 0.20 s/60°@ 6.0 V. Pro odolnost vůči vodě* je krabička serva osazena těsněním. Převody jsou pro vysokou odolnost celokovové.

Výkonný motor

Stejnosměrný motor Titan 180 87T poskytuje široký záběr od nízkých otáček pro technickou jízdu, až po vyšší rychlost pro přejezdy. Pevná mezi-zubová vůle je přesně vymezena a nepotřebuje seřízení.

Řídící jednotka

Nová řídící jednotka ECM-2.5 v sobě integruje regulátor i s přijímače. Elektronika je chráněna ve voděodolné* krabičce. Obsaženy jsou funkce: LVD – ochrana proti podvybití LiPo akumulátoru, snadné nastavení jedním tlačítkem EZ-Set a 3 speciální jízdní režimy.

Napájení max. 2S LiPo. Výkonný BEC s napětím 6 V pro servo. Přesné a spolehlivé ovládání na frekvenci 2.4 GHz. Jednotka je připravena pro připojení ProScale osvětlení. Lze spárovat s vysílači TQi - jen základní nastavení.

Jízdní režimy:

  • Sport Mode – plyn, zpátečka a brzda (bez automatické brzdy v neutrálu)
  • Trail Mode - plyn, zpátečka a brzda (pozvolná brzda v neutrálu), vhodné pro sjezdy
  • Crawler Mode – plyn, okamžitá brzda v neutrálu, umožňuje přechod do zpátečky bez dvojího zmáčknutí. Vhodné pro technickou jízdu
RC souprava Traxxas TQ

Model je řízen dvoukanálovou proporcionální volantovou RC vysílačkou Traxxas TQ, pracující v pásmu 2.4 GHz - provoz bez rušení. Vysílač je napájen pouze 4 AA články.

Na vysílači je otočný knoflík, kterým se trimuje řízení (aby model jel rovně, pokud je volant ve středové pozici). Stav baterií ve vysílači je indikován LED diodou. Na vysílači lze nastavit reverz na kanálu plynu a řízení.

Akumulátor

Přiložený akumulátor 2S LiPo 750 mAh poskytuje výkonné napájení pro až 1 hodinu provozu. Speciálně navržený konektor se zapojuje přímo do řídící jednotky.

USB nabíječ

Součástí balení je USB nabíječ pro pohodlné nabíjení. Speciálně navržený ID konektor je bezpečný a neumožňuje chybné zapojení. Stav nabití je zobrazen pomocí LED na nabíječi. I když je nabíječ možné napájet z jakéhokoliv USB-A výstupu, pro rychlé nabíjení proudem až 2A je nutné mít dostatečně výkonný USB zdroj, viz doporučujeme koupit

Vlastnosti RC modelu auta Traxxas TRX-4MT
  • TRX-4MT edice Monster Truck
  • Instalovaná sada Long Arm Lift Kit pro vyšší světlou výšku
  • Obří pneumatiky kola a pneumatiky Terra Groove
  • Prodloužené šasi a rozvor
  • Voděodolné* servo s celokovovými převody
  • Model je kompletně sestaven a připraven k jízdě
  • Licencovaná detailně provedená karosérie Ford F-150 1979 z ABS
  • Chromované komponenty karoserie, včetně ochranného rámu korby
  • Bez-sponkové upínání karoserie
  • Přední světlomety s LED
  • Kovové profily podvozku
  • 4-bodové zavěšení náprav
  • Náhon 4x4, pevné diferenciály, stejnoběžné CV klouby
  • Zatáčení předních kol 45° na obě strany
  • Olejové tlumiče GTM
  • 1,33" chromované disky s terénními pneumatikami, hex 7 mm
  • Výkonný stejnosměrný motor 180 87T
  • Řídící jednotka s třemi jízdními režimy, precizní vysílač TQ
  • Výkonné servo řízení s kovovým hlavním kolem
  • Baterie a USB nabíječ
  • Voděodolná* elektronika
  • Doba jízdy až 60 min

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

TRAXXAS
AS_TRA98044-1-BLK

Parametry

Měřítko
1:18
Délka
276 mm
Typ
Expediční / Monster Truck
Hmotnost
577 g
Rychlost
Až 4 km/h
Šířka
166 mm
Výška
170 mm
Motor
Stejnosměrný 180 87T
Rozvor
164 mm
Světlá výška podvozku
55 mm
Náhon
4WD
Prostor pro baterie
51 mm x 31 mm (délka x šířka)
Šasí
Kovové, ocelové C profily
Doba jízdy
60 - 90 min
Přední kola
Disky 1.33" (34 x 13 mm), pneu 3.14" (80 x 42 mm)
Zadní kola
Disky 1.33" (34 x 13 mm), pneu 3.14" (80 x 42 mm)
Olej tlumičů
20 wt, 200 cSt, 60cc

Specifické reference

ean13
20334042262

Příslušenství

Domů
Nářadí
Příslušenství automobilů
Modely aut
Servo
Nabíjení
Elektrické motory
Paliva, oleje a maziva
Měřící zařízení
Modelování chemie
Elektronické regulátory otáček
Elektronika
Baterie
Konektory a kabely
  • Revoluční způsob nabíjení baterií! Stačí připojit NiMH nebo LiPol baterii s ID konektorem a zmáčknout tlačítko Start. Nabíječ sám zjistí typ a počet článků baterie a zahájí nabíjení. Díky Bluetooth konektivitě a aplikací Traxxas EZ-Peak Live™ pro iOS a Android můžete nabíječ ovládat a dále sledovat průběh nabíjení.
    Traxxas nabíječ EZ-Peak Live LiPo/NiMH 100W
    Kód: AS_TRA2971G
    Revoluční způsob nabíjení baterií! Stačí připojit NiMH nebo LiPol baterii s ID konektorem a zmáčknout tlačítko Start. Nabíječ sám zjistí typ a počet článků baterie a zahájí nabíjení. Díky Bluetooth konektivitě a aplikací Traxxas EZ-Peak Live™ pro...
    3 114,00 Kč
    Skladem
  • Sada nářadí Traxxas pro RC modely aut obsahuje nářadí, které potřebujete k servisu Vašeho vozu. Komplexní sada nástrojů v praktickém pouzdru. Koncovky jsou vyrobeny z chrom-vanadové oceli.
    Traxxas sada nářadí pro RC modely aut
    Kód: AS_TRA3415
    Sada nářadí Traxxas pro RC modely aut obsahuje nářadí, které potřebujete k servisu Vašeho vozu. Komplexní sada nástrojů v praktickém pouzdru. Koncovky jsou vyrobeny z chrom-vanadové oceli.
    890,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas šroubovák s 13 bity (sada Master) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5, 3.0 mm, bity s kuličkou 2.0, 2.5, 3.0 mm a bity nástrčné 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 7.0, 8.0 mm. Vysoce kvalitní bity z kalené oceli. Magnetické uchyceni v rukojeti. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem Traxxas.
    Traxxas šroubovák s 13 bity (sada Master)
    Kód: AS_TRA8710
    Traxxas šroubovák s 13 bity (sada Master) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5, 3.0 mm, bity s kuličkou 2.0, 2.5, 3.0 mm a bity nástrčné 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 7.0, 8.0 mm. Vysoce kvalitní bity z kalené oceli. Magnetické...
    3 460,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas šroubovák s výměnnými bity (sada Master) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5, 3.0 mm a bity s kuličkou 2.0, 2.5, 3.0 mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    Traxxas šroubovák s imbus bity (sada Master)
    Kód: AS_TRA8711
    Traxxas šroubovák s výměnnými bity (sada Master) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5, 3.0 mm a bity s kuličkou 2.0, 2.5, 3.0 mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    2 076,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas šroubovák s výměnnými bity (sada Master) obsahuje ručku Premium a výměnné bity nástrčné maticové 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 7.0, 8.0mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    Traxxas šroubovák s nástrčkovými bity (sada Master)
    Kód: AS_TRA8719
    Traxxas šroubovák s výměnnými bity (sada Master) obsahuje ručku Premium a výměnné bity nástrčné maticové 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 7.0, 8.0mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    1 780,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas šroubovák s výměnnými bity ( sada Essential ) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5 mm a bity nástrčné 5.0, 5.5, 7.0, 8.0 mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    Traxxas šroubovák s výměnnými bity (sada Essential)
    Kód: AS_TRA8712
    Traxxas šroubovák s výměnnými bity ( sada Essential ) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5 mm a bity nástrčné 5.0, 5.5, 7.0, 8.0 mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    2 076,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas precizni modelářský nůž s 5 čepelemi. Hliníkové rukojeť z protiskluzovým povrchem a gravírovaným logem Traxxas. Uchycení čepelí kleštinami. Vysoce kvalitní čepele z uhlíkové oceli.
    Traxxas modelářský nůž s 5 čepelemi
    Kód: AS_TRA3437
    Traxxas precizni modelářský nůž s 5 čepelemi. Hliníkové rukojeť z protiskluzovým povrchem a gravírovaným logem Traxxas. Uchycení čepelí kleštinami. Vysoce kvalitní čepele z uhlíkové oceli.
    218,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus 1.5 mm, 2.0mm a 2.5mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    Traxxas bit imbus (sada 1.5mm, 2.0mm a 2.5mm)
    Kód: AS_TRA8715
    Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus 1.5 mm, 2.0mm a 2.5mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    771,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus 1.5 mm, 2.0mm, 2.5mm a 3.0mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    Traxxas bit imbus (sada 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm a 3.0mm)
    Kód: AS_TRA8715X
    Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus 1.5 mm, 2.0mm, 2.5mm a 3.0mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    1 038,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus s kuličkou 2.0mm a 2.5mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    Traxxas bit imbus s kuličkou (sada 2.0mm a 2.5mm)
    Kód: AS_TRA8716
    Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus s kuličkou 2.0mm a 2.5mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    593,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus s kuličkou 2.0mm, 2.5mm a 3.0mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    Traxxas bit imbus s kuličkou (sada 2.0mm, 2.5mm a 3.0mm)
    Kód: AS_TRA8716X
    Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus s kuličkou 2.0mm, 2.5mm a 3.0mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    860,00 Kč
    Skladem
  • Nůžky s přímým břitem na lexanové karoserie jsou užitečným pomocníkem při úpravě karosérie nejen RC modelů aut.
    Traxxas nůžky na karosérie rovné
    Kód: AS_TRA3431
    Nůžky s přímým břitem na lexanové karoserie jsou užitečným pomocníkem při úpravě karosérie nejen RC modelů aut.
    316,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas nůžky na karosérie zahnuté na lexanové karoserie jsou užitečnou pomůckou při úpravě nejen karosérie RC modelů aut.
    Traxxas nůžky na karosérie zahnuté
    Kód: AS_TRA3432
    Traxxas nůžky na karosérie zahnuté na lexanové karoserie jsou užitečnou pomůckou při úpravě nejen karosérie RC modelů aut.
    316,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas robustní pracovní podložka 91x51cm, pro servis RC modelů a jinou modelářskou práci. Brání poškození pracovního stolu, odolná vůči chemikáliím. Praktické přihrádky pro organizaci dílů a nářadí. Vhodné pro většinu RC modelů aut.
    Traxxas pracovní podložka 91x51cm
    Kód: AS_TRA3426
    Traxxas robustní pracovní podložka 91x51cm, pro servis RC modelů a jinou modelářskou práci. Brání poškození pracovního stolu, odolná vůči chemikáliím. Praktické přihrádky pro organizaci dílů a nářadí. Vhodné pro většinu RC modelů aut.
    1 186,00 Kč
    Skladem
  • Výstružník Traxxas slouží na precizní vykružování otvorů v karosérii aut až do průměru 15 mm. Praktická pomůcka pro modeláře, řezná část se 2 noži je vyrobena z kvalitní oceli, držadlo je z hliníku.
    Traxxas výstružník na karosérie
    Kód: AS_TRA3433X
    Výstružník Traxxas slouží na precizní vykružování otvorů v karosérii aut až do průměru 15 mm. Praktická pomůcka pro modeláře, řezná část se 2 noži je vyrobena z kvalitní oceli, držadlo je z hliníku.
    1 137,00 Kč
    Skladem
  • Výstružník Traxxas slouží na precizní vykružování otvorů v karosérii aut až do průměru 15 mm. Praktická pomůcka pro modeláře, řezná část se 2 noži je vyrobena z kvalitní oceli, držadlo je plast.
    Traxxas výstružník na karosérie s plastovou rukojetí
    Kód: AS_TRA3433
    Výstružník Traxxas slouží na precizní vykružování otvorů v karosérii aut až do průměru 15 mm. Praktická pomůcka pro modeláře, řezná část se 2 noži je vyrobena z kvalitní oceli, držadlo je plast.
    890,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas náhradní rukojeť pro sadu TRA3415. Ergonomická ručka, pevné a jisté uchycení bitů, nastavitelná rukojeť (ráčna).
    Traxxas náhradní rukojeť pro sadu NO3415
    Kód: AS_TRA3416
    Traxxas náhradní rukojeť pro sadu TRA3415. Ergonomická ručka, pevné a jisté uchycení bitů, nastavitelná rukojeť (ráčna).
    316,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas rukojeť šroubováku střední. Pohodlná plastová rukojeť pro bity Traxxas.
    Traxxas rukojeť šroubováku střední
    Kód: AS_TRA8721
    Traxxas rukojeť šroubováku střední. Pohodlná plastová rukojeť pro bity Traxxas.
    178,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas základní sada nářadí pro rychlé úpravy v terénu, pro RC modely aut. Obsahuje: klíč imbus 1.5, 2.0, 2.5 mm; křížový klíč, klíč 4 mm & 8 mm, U-klíč na spojovačky.
    Traxxas sada nářadí
    Kód: AS_TRA2748R
    Traxxas základní sada nářadí pro rychlé úpravy v terénu, pro RC modely aut. Obsahuje: klíč imbus 1.5, 2.0, 2.5 mm; křížový klíč, klíč 4 mm & 8 mm, U-klíč na spojovačky.
    188,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl  pro RC model auta Traxxas 1:16: dutý kulový čep (20 ks).
    Traxxas - dutý kulový čep (20)
    Kód: AS_TRA7028
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas 1:16: dutý kulový čep (20 ks).
    128,00 Kč
    Skladem
  • Koncovky kulových čepů pro  RC auta Traxxas 1:16. Určeno pro táhla se závity M3, otvor pro kulový čep o průměru 4,5 mm. V sadě i kulové čepy s otvorem 2,5 mm.
    Traxxas 1:16 - kulový čep (8)
    Kód: AS_TRA7059
    Koncovky kulových čepů pro RC auta Traxxas 1:16. Určeno pro táhla se závity M3, otvor pro kulový čep o průměru 4,5 mm. V sadě i kulové čepy s otvorem 2,5 mm.
    128,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas díly tlumiče GTM (pro 2 tlumiče).
    Traxxas díly tlumiče GTN (pro 2 tlumiče)
    Kód: AS_TRA9762A
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas díly tlumiče GTM (pro 2 tlumiče).
    188,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas disk 1.0" twin-spoke černý (2), pro RC modely aut TRX-4M. Unašeč je šetihran 7 mm.
    Traxxas disk 1.0" twin-spoke černý (2)
    Kód: AS_TRA9768
    Traxxas disk 1.0" twin-spoke černý (2), pro RC modely aut TRX-4M. Unašeč je šetihran 7 mm.
    158,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas držák baterie.
    Traxxas držák baterie
    Kód: AS_TRA9727
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas držák baterie.
    109,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas držák serva, páka serva.
    Traxxas držák serva, páka serva
    Kód: AS_TRA9739
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas držák serva, páka serva.
    99,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas hřídel kola přední (2).
    Traxxas hřídel kola přední (2)
    Kód: AS_TRA9753
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas hřídel kola přední (2).
    386,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas hřídel kola přední vnější. 2ks.
    Traxxas hřídel kola přední vnější
    Kód: AS_TRA9729
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas hřídel kola přední vnější. 2ks.
    376,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas hřídel kola zadní vnější. 2ks.
    Traxxas hřídel kola zadní vnější
    Kód: AS_TRA9730
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas hřídel kola zadní vnější. 2ks.
    247,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas kabel LED osvětlení (přední).
    Traxxas kabel LED osvětlení (přední)
    Kód: AS_TRA9786
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas kabel LED osvětlení (přední).
    188,00 Kč
    Skladem
  • Kompletní univerzální kola. 1.0" disky twin spoke s pneu Canyon Trail (2), vhodné pro modely TRX-4M. Unašeč je šestihran 7 mm.
    Traxxas kolo 1.0", disk twin spoke, pneu Canyon Trail (2)
    Kód: AS_TRA9773
    Kompletní univerzální kola. 1.0" disky twin spoke s pneu Canyon Trail (2), vhodné pro modely TRX-4M. Unašeč je šestihran 7 mm.
    455,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas krabička převodovky.
    Traxxas krabička převodovky
    Kód: AS_TRA9747
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas krabička převodovky.
    247,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: kryt rozvodovky černý (2 ks).
    Traxxas kryt diferenciálu černý (2)
    Kód: AS_TRA9738
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: kryt rozvodovky černý (2 ks).
    128,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas ložiska kluzná (kompletní sada).
    Traxxas ložiska kluzná (kompletní sada)
    Kód: AS_TRA9745
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas ložiska kluzná (kompletní sada).
    247,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas náboj kola 7mm (4).
    Traxxas náboj kola 7mm (4)
    Kód: AS_TRA9750
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas náboj kola 7mm (4).
    128,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas náprava přední sestavená.
    Traxxas náprava přední sestavená
    Kód: AS_TRA9743
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas náprava přední sestavená.
    1 186,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas náprava zadní sestavená.
    Traxxas náprava zadní sestavená
    Kód: AS_TRA9744
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas náprava zadní sestavená.
    603,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas ozubená kola náhonu náprav (2).
    Traxxas ozubená kola náhonu diferenciálu (2)
    Kód: AS_TRA9777
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas ozubená kola náhonu náprav (2).
    158,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas ozubená kola převodovky high range 16.6:1 (pro vysoký rozsah rychlostí).
    Traxxas ozubená kola převodovky high range 16.6:1
    Kód: AS_TRA9776
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas ozubená kola převodovky high range 16.6:1 (pro vysoký rozsah rychlostí).
    158,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas pneu 1.0" Canyon Trail (2), pro RC modely aut TRX-4M. Měkká směs S1.
    Traxxas pneu 1.0" Canyon Trail (2)
    Kód: AS_TRA9769
    Traxxas pneu 1.0" Canyon Trail (2), pro RC modely aut TRX-4M. Měkká směs S1.
    316,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas pouzdro nápravy.
    Traxxas pouzdro nápravy
    Kód: AS_TRA9741
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas pouzdro nápravy.
    158,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas převodovka kompletní high range 16.6:1 s motorem (pro vysoký rozsah rychlostí).
    Traxxas převodovka kompletní high range 16.6:1 s motorem
    Kód: AS_TRA9791
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas převodovka kompletní high range 16.6:1 s motorem (pro vysoký rozsah rychlostí).
    1 335,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas pružina tlumiče GTM #0.095 (pár), je určena pro RC modely aut TRX-4M s tlumiči GTM.
    Traxxas pružina tlumiče GTM NO0.095 (pár)
    Kód: AS_TRA9758
    Traxxas pružina tlumiče GTM #0.095 (pár), je určena pro RC modely aut TRX-4M s tlumiči GTM.
    99,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas servisní sada CVD kloubu (pro přední nebo centrální hřídel).
    Traxxas servisní sada CVD kloubu (pro přední nebo centrální hřídel)
    Kód: AS_TRA9754
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas servisní sada CVD kloubu (pro přední nebo centrální hřídel).
    188,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas servisní sada tlumiče GTM (pro 2 tlumiče).
    Traxxas servisní sada tlumiče GTM (pro 2 tlumiče)
    Kód: AS_TRA9762
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas servisní sada tlumiče GTM (pro 2 tlumiče).
    188,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M 1:18 - Land Rover Defender a Ford Bronco 2021: Traxxas spojovací materiál (kompletní sada).
    Traxxas spojovací materiál (kompletní sada)
    Kód: AS_TRA9746
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M 1:18 - Land Rover Defender a Ford Bronco 2021: Traxxas spojovací materiál (kompletní sada).
    722,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas těhlice (pár), závěs těhlice (pár).
    Traxxas těhlice (pár), závěs těhlice (pár)
    Kód: AS_TRA9732
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas těhlice (pár), závěs těhlice (pár).
    188,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas tlumič GTM plastový (2). Sestavený, bez pružin.
    Traxxas tlumič GTM plastový (2)
    Kód: AS_TRA9764
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas tlumič GTM plastový (2). Sestavený, bez pružin.
    603,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas silikonová vazelína do diferenciálu 20,000,000 cSt. Silikonová vazelína Traxxas je vhodná pro mazaní diferenciálů nebo částí, které mohou být v bezprostřednímu styku s vodou, např. křížové klouby, poloosy, otevřené částí převodovek a pod. Silikonová vazelína značně odpuzuje vodu.
    Traxxas vazelína do diferencálu 20MCPS
    Kód: AS_TRA5040
    Traxxas silikonová vazelína do diferenciálu 20,000,000 cSt. Silikonová vazelína Traxxas je vhodná pro mazaní diferenciálů nebo částí, které mohou být v bezprostřednímu styku s vodou, např. křížové klouby, poloosy, otevřené částí převodovek a pod....
    455,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas výstupní hřídel převodovky.
    Traxxas výstupní hřídel převodovky
    Kód: AS_TRA9747X
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: Traxxas výstupní hřídel převodovky.
    376,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: boční lišta karosérie chromovaná (pro #9812).
    Traxxas boční lišta karosérie chromovaná (pro NO9812)
    Kód: AS_TRA9824
    Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: boční lišta karosérie chromovaná (pro #9812).
    247,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M s prodlouženým rozvorem 162 mm: centrální hřídel (sestavená, přední a zadní).
    Traxxas centrální hřídel (sada) (delší rozvor)
    Kód: AS_TRA9855
    Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M s prodlouženým rozvorem 162 mm: centrální hřídel (sestavená, přední a zadní).
    376,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas disk 1.0" polomatný chrom (2) s pěti otvory, pro RC modely aut TRX-4M. Unašeč je šetihran 7 mm.
    Traxxas disk 1.0" polomatný chrom (2)
    Kód: AS_TRA9869
    Traxxas disk 1.0" polomatný chrom (2) s pěti otvory, pro RC modely aut TRX-4M. Unašeč je šetihran 7 mm.
    247,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: přední a zadní držák nárazníků (pro #9812).
    Traxxas držák nárazníku (sada)
    Kód: AS_TRA9837
    Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: přední a zadní držák nárazníků (pro #9812).
    158,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas TRX-4MT: držák tlumičů duální.
    Traxxas držák tlumičů duální
    Kód: AS_TRA9831
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas TRX-4MT: držák tlumičů duální.
    158,00 Kč
    Není skladem
  • Tuningový díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M / TRX-4MT Chevrolet K10 1979 / Ford F-150 1979 : LED osvětlení rámu korby, kabel (pro #9862). Dodejte svému modelu ještě více působivý vzhled s LED osvětlením rámu korby.
    Traxxas kabel LED osvětlení (pro NO9862)
    Kód: AS_TRA9863
    Tuningový díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M / TRX-4MT Chevrolet K10 1979 / Ford F-150 1979 : LED osvětlení rámu korby, kabel (pro #9862). Dodejte svému modelu ještě více působivý vzhled s LED osvětlením rámu korby.
    316,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas karosérie Chevrolet K10 1979 nenabarvená bílá, kompletní (nesestavená), pro RC model auta TRX-4M s delším rozvorem 162 mm (High Trail). Bez-sponková karoserie v měřítku 1:18 z ABS, včetně čirých oken, přední mřížky, bočních zrcátek, klik dveří a další.
    Traxxas karosérie Chevrolet K10 1979 nenabarvená bílá
    Kód: AS_TRA9811
    Traxxas karosérie Chevrolet K10 1979 nenabarvená bílá, kompletní (nesestavená), pro RC model auta TRX-4M s delším rozvorem 162 mm (High Trail). Bez-sponková karoserie v měřítku 1:18 z ABS, včetně čirých oken, přední mřížky, bočních zrcátek, klik...
    1 582,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas karosérie Ford F-150 1979 modrá, pro RC model auta TRX-4M s delším rozvorem 162 mm (High Trail). Bez-sponková karoserie v měřítku 1:18 z ABS, kompletní, včetně mřížky chladiče, zrcátek, klik dveří, ochranného rámu, stěračů, bočních lišt a dalších detailů.
    Traxxas karosérie Ford F-150 1979 modrá
    Kód: AS_TRA9812-BLUE
    Traxxas karosérie Ford F-150 1979 modrá, pro RC model auta TRX-4M s delším rozvorem 162 mm (High Trail). Bez-sponková karoserie v měřítku 1:18 z ABS, kompletní, včetně mřížky chladiče, zrcátek, klik dveří, ochranného rámu, stěračů, bočních lišt a...
    2 373,00 Kč
    Skladem
  • Kompletní univerzální kola. 1.0" disk polomatně chromovaný, pneu 2.4" Mickey Thompson® Baja Pro™ Xs (2), vhodné pro modely TRX-4M. Unašeč je šestihran 7 mm. Agresivní dezén pro vysoký výkon v terénu. Pneumatiky jsou vyšší než standardní na TRX-4M a je doporučeno mít na modelu sadu vyššího zdvihu.
    Traxxas kolo 1.0", disk polomatný chrom, pneu BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 (2)
    Kód: AS_TRA9872
    Kompletní univerzální kola. 1.0" disk polomatně chromovaný, pneu 2.4" Mickey Thompson® Baja Pro™ Xs (2), vhodné pro modely TRX-4M. Unašeč je šestihran 7 mm. Agresivní dezén pro vysoký výkon v terénu. Pneumatiky jsou vyšší než standardní na TRX-4M...
    603,00 Kč
    Skladem
  • Kompletní kola Traxxas. 1.3" disk chromovaný, pneu 3.1x1.6" Terra Groove (2), vhodné pro modely TRX-4MT. Unašeč je šestihran 7 mm. Přilnavá pryžová směs je skvělá pro jízdu na koberci, trávě i chodníku. Pneumatiky jsou určeny pro model TRX-4MT (Monster Truck).
    Traxxas kolo 1.2", kola chrom, pneu Terra Groove (2)
    Kód: AS_TRA9867
    Kompletní kola Traxxas. 1.3" disk chromovaný, pneu 3.1x1.6" Terra Groove (2), vhodné pro modely TRX-4MT. Unašeč je šestihran 7 mm. Přilnavá pryžová směs je skvělá pro jízdu na koberci, trávě i chodníku. Pneumatiky jsou určeny pro model TRX-4MT...
    662,00 Kč
    Není skladem
  • Konverzní sada pro změnu RC auta Traxxas TRX-4MT Ford F-150 na originální monster truck BIGFOOT ® č. 1. Sada obsahuje přední masku, maketu motoru a samolepky. Určeno pro karoserii  Ford F-150 (#9812).
    Traxxas konverzní sada TRX-4MT Bigfoot
    Kód: AS_TRA9844X
    Konverzní sada pro změnu RC auta Traxxas TRX-4MT Ford F-150 na originální monster truck BIGFOOT ® č. 1. Sada obsahuje přední masku, maketu motoru a samolepky. Určeno pro karoserii Ford F-150 (#9812).
    732,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas kryt nápravy (nerezová ocel) (2ks) - přední nebo zadní. Tuningový díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M.
    Traxxas kryt nápravy (nerezová ocel) (2)
    Kód: AS_TRA9765
    Traxxas kryt nápravy (nerezová ocel) (2ks) - přední nebo zadní. Tuningový díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M.
    455,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas TRX-4MT: kryt šasi centrální.
    Traxxas kryt šasi centrální
    Kód: AS_TRA9860
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas TRX-4MT: kryt šasi centrální.
    128,00 Kč
    Není skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: kuličková ložisko 3x6x2.5mm 2RS černé (6 ks).
    Traxxas kuličková ložisko 3x6x2.5mm 2RS černé (6)
    Kód: AS_TRA9745R
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas TRX-4M: kuličková ložisko 3x6x2.5mm 2RS černé (6 ks).
    376,00 Kč
    Skladem
  • Sada LED osvětlení pro přívěsný vozík TRX-4M ™ přidává funkční brzdová a zpátečková světla. Jednoduchá instalace, kompatibilní s ostatními osvětlení světelnými sadami, voděodolná konstrukce.
    Traxxas LED osvětlení (pro NO9795)
    Kód: AS_TRA9790
    Sada LED osvětlení pro přívěsný vozík TRX-4M ™ přidává funkční brzdová a zpátečková světla. Jednoduchá instalace, kompatibilní s ostatními osvětlení světelnými sadami, voděodolná konstrukce.
    732,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas TRX-4MT: maketa motoru (pro #9811, 9812).
    Traxxas maketa motoru (pro NO9811, 9812)
    Kód: AS_TRA9858
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas TRX-4MT: maketa motoru (pro #9811, 9812).
    316,00 Kč
    Není skladem
  • Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: maketové díly karosérie (pro #9812). Kliky dveří (pár), boční zrcátka (pár), stěrače.
    Traxxas maketové doplňky karosérie (pro NO9812)
    Kód: AS_TRA9816
    Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: maketové díly karosérie (pro #9812). Kliky dveří (pár), boční zrcátka (pár), stěrače.
    247,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: maska karosérie nesestavená (pro #9812). Chromovaná přední mřížka a nenabarvený zadní panel. Včetně zadních parabol světel.
    Traxxas maska karosérie nesestavená (pro NO9812)
    Kód: AS_TRA9819
    Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: maska karosérie nesestavená (pro #9812). Chromovaná přední mřížka a nenabarvený zadní panel. Včetně zadních parabol světel.
    316,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas nabíječ USB. Nabíjecí proud až 2A. Konektor baterie Traxxas iD pro baterie #2821 (2S LiPo 750 mAh). Napájení z libovolného USB-A výstupu. Náhradní díl pro RC modely auta Traxxas TRX-4M.
    Traxxas nabíječ USB
    Kód: AS_TRA9767
    Traxxas nabíječ USB. Nabíjecí proud až 2A. Konektor baterie Traxxas iD pro baterie #2821 (2S LiPo 750 mAh). Napájení z libovolného USB-A výstupu. Náhradní díl pro RC modely auta Traxxas TRX-4M.
    554,00 Kč
    Není skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas TRX-4MT Chevrolet K10 1979: nárazník (sada) (pro #9811).
    Traxxas nárazník (sada) (pro NO9811)
    Kód: AS_TRA9847
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas TRX-4MT Chevrolet K10 1979: nárazník (sada) (pro #9811).
    376,00 Kč
    Není skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas TRX-4MT Ford F-150 1979: nárazník (sada) (pro #9812).
    Traxxas nárazník (sada) (pro NO9812)
    Kód: AS_TRA9846
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas TRX-4MT Ford F-150 1979: nárazník (sada) (pro #9812).
    376,00 Kč
    Není skladem
  • Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: okna karosérie (pro #9812).
    Traxxas okno karosérie (pro NO9812)
    Kód: AS_TRA9815
    Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: okna karosérie (pro #9812).
    218,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas pneu 2.4" x 1.0" Mickey Thompson Baja Pro Xs (2). Určeno pro použít na standardní disky TRX-4M nebo disk 1.0" Method 105 Beadlock. Agresivní měkký dezén pro vysoký výkon v terénu. Pneumatiky jsou vyšší než standardní na TRX-4M a je doporučeno mít na modelu sadu vyššího zdvihu.
    Traxxas pneu 1.0" Mickey Thompson Baja Pro Xs (2)
    Kód: AS_TRA9871
    Traxxas pneu 2.4" x 1.0" Mickey Thompson Baja Pro Xs (2). Určeno pro použít na standardní disky TRX-4M nebo disk 1.0" Method 105 Beadlock. Agresivní měkký dezén pro vysoký výkon v terénu. Pneumatiky jsou vyšší než standardní na TRX-4M a je...
    376,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas TRX-4MT: podelník šasi 220mm (pár) (ocel).
    Traxxas podelník šasi 220mm (pár) (ocel)
    Kód: AS_TRA9840
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas TRX-4MT: podelník šasi 220mm (pár) (ocel).
    425,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas díl 9779 - převody rozvodovky kovové. Jedná se o alternativu k platovým převodům. převody jsou tlakově odlité z hliníkové slitiny.
    Traxxas převody rozvodovky kovové
    Kód: AS_TRA9779
    Traxxas díl 9779 - převody rozvodovky kovové. Jedná se o alternativu k platovým převodům. převody jsou tlakově odlité z hliníkové slitiny.
    316,00 Kč
    Není skladem
  • Tuningový díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M: tlačný rám předního nárazníku chromovaný. Určeno pro montáž na držák nárazníku #9834 (jen model TRX-4M Ford F-150).
    Traxxas rám předního nárazníku chromovaný (pro NO9834)
    Kód: AS_TRA9833
    Tuningový díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M: tlačný rám předního nárazníku chromovaný. Určeno pro montáž na držák nárazníku #9834 (jen model TRX-4M Ford F-150).
    316,00 Kč
    Není skladem
  • Tuningový díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M / TRX-4MT Chevrolet K10 1979 / Ford F-150 1979: rampa světelná s LED (pro #9811). Dodejte svému modelu ještě více působivý vzhled s LED osvětlením rámu korby.
    Traxxas rampa světelná s LED (pro NO9811)
    Kód: AS_TRA9862X
    Tuningový díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M / TRX-4MT Chevrolet K10 1979 / Ford F-150 1979: rampa světelná s LED (pro #9811). Dodejte svému modelu ještě více působivý vzhled s LED osvětlením rámu korby.
    603,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M s prodlouženým rozvorem 162 mm: sada spojovaček (kompletní, přední a zadní). Obsahuje: 1x spojovačku řízení, 2x spodní přední spojovačku, 2x přední horní spojovačku, 4x zadní spojovačku. Sestavené včetně kulových čepů.
    Traxxas spojovačka (sada)
    Kód: AS_TRA9842
    Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M s prodlouženým rozvorem 162 mm: sada spojovaček (kompletní, přední a zadní). Obsahuje: 1x spojovačku řízení, 2x spodní přední spojovačku, 2x přední horní spojovačku, 4x zadní spojovačku. Sestavené...
    455,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: světlomety (kompletní - přední a zadní) (pro #9812).
    Traxxas světlomety (sada) (pro NO9812)
    Kód: AS_TRA9823
    Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: světlomety (kompletní - přední a zadní) (pro #9812).
    247,00 Kč
    Skladem
  • Pěnová vložka měkká (2), tuningový díl pro 1.3" disky. Vnější průměr 3". Změňte charakteristiku pneumatik a přesně vylaďte kontrolu nad RC modelem TRX-4MT. Vhodné pro pneumatiky na modelech TRX-4MT (Monster Truck).
    Traxxas vložka pneu 1.1" měkká (2)
    Kód: AS_TRA9879
    Pěnová vložka měkká (2), tuningový díl pro 1.3" disky. Vnější průměr 3". Změňte charakteristiku pneumatik a přesně vylaďte kontrolu nad RC modelem TRX-4MT. Vhodné pro pneumatiky na modelech TRX-4MT (Monster Truck).
    99,00 Kč
    Není skladem
  • Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: západka karosérie (pro #9812).
    Traxxas západka karosérie (pro NO9812)
    Kód: AS_TRA9825
    Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: západka karosérie (pro #9812).
    158,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas závaží kol mosazné (2) (pro #9781) - určeno pro tuningové disky 1.0" Method 105 Beadlock na modelech TRX-4MT. Závaží kol přidává cennou hmotnost (31 gramů každé) k nejnižší části modelu, pro zvýšení stability a trakce.
    Traxxas závaží kola mosaz (31g/kolo) (2)
    Kód: AS_TRA9880
    Traxxas závaží kol mosazné (2) (pro #9781) - určeno pro tuningové disky 1.0" Method 105 Beadlock na modelech TRX-4MT. Závaží kol přidává cennou hmotnost (31 gramů každé) k nejnižší části modelu, pro zvýšení stability a trakce.
    791,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas karosérie Ford F-150 1979 černá, pro RC model auta TRX-4M s delším rozvorem 162 mm (High Trail). Bez-sponková karoserie v měřítku 1:18 z ABS, kompletní, včetně mřížky chladiče, zrcátek, klik dveří, ochranného rámu, stěračů, bočních lišt a dalších detailů.
    Traxxas karosérie Ford F-150 1979 černá
    Kód: AS_TRA9812-BLK
    Traxxas karosérie Ford F-150 1979 černá, pro RC model auta TRX-4M s delším rozvorem 162 mm (High Trail). Bez-sponková karoserie v měřítku 1:18 z ABS, kompletní, včetně mřížky chladiče, zrcátek, klik dveří, ochranného rámu, stěračů, bočních lišt a...
    2 373,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas karosérie Ford F-150 1979 hnědá, pro RC model auta TRX-4M s delším rozvorem 162 mm (High Trail). Bez-sponková karoserie v měřítku 1:18 z ABS, kompletní, včetně mřížky chladiče, zrcátek, klik dveří, ochranného rámu, stěračů, bočních lišt a dalších detailů.
    Traxxas karosérie Ford F-150 1979 hnědá
    Kód: AS_TRA9812-BRWN
    Traxxas karosérie Ford F-150 1979 hnědá, pro RC model auta TRX-4M s delším rozvorem 162 mm (High Trail). Bez-sponková karoserie v měřítku 1:18 z ABS, kompletní, včetně mřížky chladiče, zrcátek, klik dveří, ochranného rámu, stěračů, bočních lišt a...
    2 373,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: samolepky (pro #9812).
    Traxxas samolepky (pro Ford F-150 1979)
    Kód: AS_TRA9828
    Náhradní díl pro RC model aut Traxxas TRX-4M Ford F-150 1979: samolepky (pro #9812).
    188,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas krabička serva - náhradní díl pro servo Traxxas 2065A.
    Traxxas krabička serva: 2065A
    Kód: AS_TRA2063A
    Traxxas krabička serva - náhradní díl pro servo Traxxas 2065A.
    128,00 Kč
    Není skladem
  • Náhradní kovové převody pro servo Traxxas 2065R. Lze použít jako tuning pro servo 2065A a 2065T Převody nelze použít do serv Traxxas 2065 a 2065X.
    Traxxas převody serva: 2065R
    Kód: AS_TRA2064R
    Náhradní kovové převody pro servo Traxxas 2065R. Lze použít jako tuning pro servo 2065A a 2065T Převody nelze použít do serv Traxxas 2065 a 2065X.
    603,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas servo 2065R s kovovými převody. Moment 2.5 kg.cm, rychlost 0.20 s/60° při napájení 6.0 V. Rozměr 12.8 x 22.8 x 23.0 mm. Hmotnost 15 g. Zvýšená odolnost proti vodě.
    Traxxas servo 2065R MG voděodolné
    Kód: AS_TRA2065R
    Traxxas servo 2065R s kovovými převody. Moment 2.5 kg.cm, rychlost 0.20 s/60° při napájení 6.0 V. Rozměr 12.8 x 22.8 x 23.0 mm. Hmotnost 15 g. Zvýšená odolnost proti vodě.
    1 285,00 Kč
    Není skladem
  • Extrémně výkonný univerzální USB adaptér do sítě pro mobilní telefony, tablety, modelářské USB nabíječe, vysílače a další zařízení. Dva výstupy: USB-A (klasický) a USB-C. Dobíjení dvou zařízení zároveň! Podpora Quick Charge 3.0 a Power Delivery pro rychlé nabíjení. Výkon až 30 W.
    Síťový univerzální USB adaptér (zdroj) QC3.0 + PD 30W
    Kód: AS_EM-V0120
    Extrémně výkonný univerzální USB adaptér do sítě pro mobilní telefony, tablety, modelářské USB nabíječe, vysílače a další zařízení. Dva výstupy: USB-A (klasický) a USB-C. Dobíjení dvou zařízení zároveň! Podpora Quick Charge 3.0 a Power Delivery...
    514,00 Kč
    Skladem
  • Univerzální síťový nabíjecí USB adaptér pro mobilní telefony, tablety, modelářské USB nabíječe, vysílače a další zařízení. Výstup USB-A (klasický). Rychlejší nabíjení než u běžných adaptérů. Ochrana proti přetížení, přepětí či zkratu. Výkon až 18 W.
    Síťový univerzální USB adaptér (zdroj) QC3.0 3A 18W
    Kód: AS_EM-V0123
    Univerzální síťový nabíjecí USB adaptér pro mobilní telefony, tablety, modelářské USB nabíječe, vysílače a další zařízení. Výstup USB-A (klasický). Rychlejší nabíjení než u běžných adaptérů. Ochrana proti přetížení, přepětí či zkratu. Výkon až 18 W.
    257,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas nabíječ USB-C s maximálním výkonem 40W je určen pro nabíjení Traxxas akumulátorů 2-3S LiPo, nebo NiMH (7.2-8.4 V) s konektorem iD. Nabíječ automaticky rozpozná typ baterie Traxxas iD a sám nastaví optimální parametry, pro rychlé a spolehlivé nabíjení.
    Traxxas nabíječ EZ-Peak USB-C 40W
    Kód: AS_TRA2985
    Traxxas nabíječ USB-C s maximálním výkonem 40W je určen pro nabíjení Traxxas akumulátorů 2-3S LiPo, nebo NiMH (7.2-8.4 V) s konektorem iD. Nabíječ automaticky rozpozná typ baterie Traxxas iD a sám nastaví optimální parametry, pro rychlé a...
    1 038,00 Kč
    Skladem
  • Revoluční způsob nabíjení baterií díky EZ-Peak Live Dual 2x100W! Stačí připojit NiMH nebo LiPol baterii s ID konektorem a zmáčknout tlačítko Start. Nabíječ sám zjistí parametry baterie a zahájí nabíjení. Díky Bluetooth a aplikací Traxxas EZ-Peak Live™ pro iOS a Android jej můžete ovládat a sledovat průběh nabíjení.
    Traxxas nabíječ EZ-Peak Live 2x100W
    Kód: AS_TRA2973G
    Revoluční způsob nabíjení baterií díky EZ-Peak Live Dual 2x100W! Stačí připojit NiMH nebo LiPol baterii s ID konektorem a zmáčknout tlačítko Start. Nabíječ sám zjistí parametry baterie a zahájí nabíjení. Díky Bluetooth a aplikací Traxxas EZ-Peak...
    4 841,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus 75W, pro extrémně jednoduché a bezpečné nabíjení akumulátorů Traxxas. Automatické rozpoznání akumulátorů Traxxas iD. Vysoký výkon - nabíjecí proud až 8A. Nabíjení 2-4S LiPo, 5-8 čl. NiMH. Režimy: Fast Charge, Storage a Balance pro dlouho životnost akumulátorů.
    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus 4S 100W (2-4S)
    Kód: AS_TRA2981G
    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus 75W, pro extrémně jednoduché a bezpečné nabíjení akumulátorů Traxxas. Automatické rozpoznání akumulátorů Traxxas iD. Vysoký výkon - nabíjecí proud až 8A. Nabíjení 2-4S LiPo, 5-8 čl. NiMH. Režimy: Fast Charge, Storage a...
    2 669,00 Kč
    Skladem
  • Nový systém Traxxas iD je nejjednodušší způsob, jak nabíjet baterie! Díky dnes zcela běžné technologii RFID nabíječ sám identifikuje připojený typ akumulátoru a sám nastaví parametry nabíjení. Pouze zapojíte akumulátor a nabíječ EZ-Peak Plus udělá práci za Vás!
    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus LiPo/NiMH 40W
    Kód: AS_TRA2970G
    Nový systém Traxxas iD je nejjednodušší způsob, jak nabíjet baterie! Díky dnes zcela běžné technologii RFID nabíječ sám identifikuje připojený typ akumulátoru a sám nastaví parametry nabíjení. Pouze zapojíte akumulátor a nabíječ EZ-Peak Plus udělá...
    1 582,00 Kč
    Skladem
  • Duální nabíječ Traxxas EZ-Peak Plus na NiMH a LiPo akumulátory. Díky dnes zcela běžné technologii RFID nabíječ sám identifikuje připojené typy akumulátorů a sám nastaví parametry nabíjení. Pouze zapojíte akumulátor a nabíječ EZ-Peak Plus udělá práci za Vás!
    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus LiPo/NiMH Dual 2x50W
    Kód: AS_TRA2972G
    Duální nabíječ Traxxas EZ-Peak Plus na NiMH a LiPo akumulátory. Díky dnes zcela běžné technologii RFID nabíječ sám identifikuje připojené typy akumulátorů a sám nastaví parametry nabíjení. Pouze zapojíte akumulátor a nabíječ EZ-Peak Plus udělá...
    3 114,00 Kč
    Skladem
  • Tester LiPo akumulátorů Traxxas s integrovaným balancérem. Přesné a okamžité měření jednotlivých článků vždy po ruce. Možnost zapojení 1 až 6 článkového akumulátoru přes přibalený adaptér. Integrovaný balancér pro vyvážení článků.
    Traxxas tester LiPo akumulátorů
    Kód: AS_TRA2968X
    Tester LiPo akumulátorů Traxxas s integrovaným balancérem. Přesné a okamžité měření jednotlivých článků vždy po ruce. Možnost zapojení 1 až 6 článkového akumulátoru přes přibalený adaptér. Integrovaný balancér pro vyvážení článků.
    989,00 Kč
    Skladem
  • Tester LiPo akumulátorů Traxxas s integrovaným balancérem. Přesné a okamžité měření jednotlivých článků vždy po ruce. Možnost zapojení 1 až 6 článkového akumulátoru přes přibalený adaptér. Integrovaný balancér pro vyvážení článků.
    Traxxas tester LiPo akumulátorů bez adaptéru NO2938X
    Kód: AS_TRA2968
    Tester LiPo akumulátorů Traxxas s integrovaným balancérem. Přesné a okamžité měření jednotlivých článků vždy po ruce. Možnost zapojení 1 až 6 článkového akumulátoru přes přibalený adaptér. Integrovaný balancér pro vyvážení článků.
    751,00 Kč
    Skladem
  • Speciální vteřinové lepidlo Robitronic Tire Glue určené pro lepení pneumatik k diskům RC aut. Lepidlo je po zatuhnutí pružné a minimalizuje se tak riziko roztržení pneumatiky v místě lepeného spoje. Obsah 20 ml.
    Robitronic lepidlo Tire Glue na pneumatiky 20ml
    Kód: AS_RL300
    Speciální vteřinové lepidlo Robitronic Tire Glue určené pro lepení pneumatik k diskům RC aut. Lepidlo je po zatuhnutí pružné a minimalizuje se tak riziko roztržení pneumatiky v místě lepeného spoje. Obsah 20 ml.
    168,00 Kč
    Skladem
  • Řídící jednotka Traxxas ECM-2.5 v sobě integruje regulátor i s přijímače. Elektronika je chráněna ve voděodolné* krabičce. Obsaženy jsou funkce: LVD – ochrana proti podvybití LiPo akumulátoru, snadné nastavení jedním tlačítkem EZ-Set a 3 speciální jízdní režimy.
    Traxxas řidicí jednotka ECM-2.5
    Kód: AS_TRA9785
    Řídící jednotka Traxxas ECM-2.5 v sobě integruje regulátor i s přijímače. Elektronika je chráněna ve voděodolné* krabičce. Obsaženy jsou funkce: LVD – ochrana proti podvybití LiPo akumulátoru, snadné nastavení jedním tlačítkem EZ-Set a 3 speciální...
    1 434,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas LED osvětlení ProScale kompletní pro RC model auta TRX-4M / TRX-4MT 1:18 Ford F-150 1979. Instalací sady získáte realistické funkce jako na skutečné autě (přední světlomety, koncová světla, funkční brzdová a zpátečková světla, výstražná světla).
    Traxxas LED osvětlení Pro Scale kompletní (pro NO9812)
    Kód: AS_TRA9884
    Traxxas LED osvětlení ProScale kompletní pro RC model auta TRX-4M / TRX-4MT 1:18 Ford F-150 1979. Instalací sady získáte realistické funkce jako na skutečné autě (přední světlomety, koncová světla, funkční brzdová a zpátečková světla, výstražná...
    732,00 Kč
    Skladem
  • LiPol akumulátor Traxxas 2 články 7.4 V 750 mAh, pro RC modely aut Traxxas TRX-4M. Konektor určený pro zapojení do řídící jednotky ECM-2.5. Rozměry: 50 x 30 x 14 mm. Hmotnost: 38 g.
    Traxxas LiPo baterie 7.4V 750mAh 20C
    Kód: AS_TRA2821
    LiPol akumulátor Traxxas 2 články 7.4 V 750 mAh, pro RC modely aut Traxxas TRX-4M. Konektor určený pro zapojení do řídící jednotky ECM-2.5. Rozměry: 50 x 30 x 14 mm. Hmotnost: 38 g.
    554,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas nabíjecí port umožňuje připojit baterii Traxxas #2821 z modelu TRX-4M k univerzálnímu nabíječi Traxxas EZ-Peak iD a získat tím všechny možnosti nabíjení jako u ostatních baterií Traxxas. Můžete tak baterii nabíjet rychleji, převést ji do režimu Storage pro skladování a kontrolovat napětí článků.
    Traxxas nabíjecí port iD (pro NO2821)
    Kód: AS_TRA2821-PORT
    Traxxas nabíjecí port umožňuje připojit baterii Traxxas #2821 z modelu TRX-4M k univerzálnímu nabíječi Traxxas EZ-Peak iD a získat tím všechny možnosti nabíjení jako u ostatních baterií Traxxas. Můžete tak baterii nabíjet rychleji, převést ji do...
    316,00 Kč
    Není skladem

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi