+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

LEGO Ninjago - Bitva s bouřkovým štítem

AS_LEGO71703
5702016616897

Tato stavebnice LEGO® NINJAGO® Legacy Bitva s Bouřkovým štítem 71703 dětem umožní znovu prožít parádní scény z prvních řad seriálu Mistři Spinjitzu. V sadě nechybí 3 minifigurky, tryskáč, auto a NINJAGO chrám s vězením. Vhodné pro děti 4+.

848,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Tato stavebnice LEGO® NINJAGO® Legacy Bitva s Bouřkovým štítem 71703 dětem umožní znovu prožít parádní scény z prvních řad televizního seriálu Mistři Spinjitzu. V sadě nechybí 3 minifigurky, tryskáč, auto a NINJAGO chrám s vězením. Nápadité děti si s touto nindžovskou stavebnicí užijí dlouhé hodiny kreativní zábavy.

Vítejte v kategorii 4+!

Stavebnice z řady LEGO® NINJAGO® 4+ pomáhají předškolákům naučit se stavět za pomoci oblíbených hrdinů, vozidel a modelů. Tyto sady s kostkami pro snadný začátek jsou speciálně navrženy pro nováčky tak, aby i oni mohli pocítit hrdost ze stavění bez cizí pomoci.

Ideální stavebnice pro děti.

Stavebnice LEGO® NINJAGO® otevírají dětem fantastický svět, ve kterém si užijí kreativní zábavu a vypraví se na dobrodružství s hrdinnými nindži. Parádní auta, tryskáče, draci, roboti, sestavitelné figurky a spousta dalších doplňků vaše malé nindži doslova pohltí.

Klíčové vlastnosti:
  • Stavebnice z řady LEGO® NINJAGO® Legacy, ve které najdete seriálové hrdiny Kaie a Jaye a zlotřilou Lashu. Ideální sada ze světa NINJAGO, která podpoří vývoj předškoláků a pomůže jim zdokonalit jejich stavitelské dovednosti.
  • Díky začátečnickým kostkám zvládnou malí nindžové snadno postavit modely auta, tryskáče a chrámu s vězením a pak se vydají na dobrodružství do světa NINJAGO® společně s Kaiem, Jayem a Lashou.
  • Bitva s Bouřkovým štítem od NINJAGO® Legacy přináší parádní nindžovský tryskáč se sklápěcími křídly a auto s vystřelovačem, které fandům umožní přehrávat si napínavé bitvy z televizního seriálu NINJAGO Mistři Spinjitzu.
  • Tato stavebnice NINJAGO® se 165 dílky a sestavitelnými figurkami zaručí obohacující stavitelský zážitek pro předškoláky od 4 let – skvělý dárek k narozeninám či Vánocům pro malé nadšence do nindžů.
  • Tato sada na motivy nindžů, která je novinkou pro červen 2020, přináší dobrodružství, které děti znají s prvních řad televizního seriálu NINJAGO®. Chrám měří přes 10 cm na výšku, 13 cm na délku a 20 cm na šířku – parádní velikost k hraní, ať už jste kdekoli.
  • Tato stavebnice pro děti nevyžaduje žádné baterie – můžete si s ní hrát ihned. Akční sada NINJAGO® si vystačí pouze s představivostí dětí, takže nindžům jen tak šťáva nedojde.
  • Skvělá hračka, která předškoláky naučí stavět. Jednoduchý návod na stavění, který je dodáván se stavebnicí, zajistí, že modely NINJAGO® snadno přivedete k životu a užijete si s nimi nejedno úžasné dobrodružství.
  • LEGO® stavebnice pro děti od 4 let malým stavitelům představí širokou řadu oblíbených postav z filmů a televizních seriálů a také každodenní hrdiny. Zároveň jim pomohou pochopit smysl jednotlivých stavebních kroků a získat důvěru ve vlastní schopnosti.
  • LEGO® kostky splňují ty nejvyšší oborové standardy již od roku 1958. Jsou konzistentní, kompatibilní a lze je vždy snadno rozpojit.
  • Tyto LEGO® kostky a dílky prošly přísnými testy a splňují ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality – jak zde na Zemi, tak v NINJAGO® City!
LEGO
AS_LEGO71703
1 ks

Parametry

Katalogové číslo
71703
Téma
LEGO® NINJAGO®
Doporučený věk
4+
Počet dílků
165

Specifické reference

ean13
5702016616897

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi