+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Spektrum iX14 DSMX pouze vysílač, kufr

AS_SPMR14000EU
605482769157

Spektrum 14-kanálový vysílač iX14 s barevným 4" dotykovým displejem s rozhraním Android 11 s češtinou!. Připojení přes WiFi, Bluetooth a USB.

25 852,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Spektrum™ iX14 je inteligentní 14-kanálový vysílač s barevným 4,5" dotykovým displejem s rozhraním Android s češtinou! Připojení WiFi, aplikace Spektrum AirWare™. Může se připojit k zařízení Bluetooth, integrovaný micro USB, lze nabíjet interní Li-Ion baterii a připojit se k PC.

Nejnovější v řadě inteligentních vysílačů Spektrum™ iX je 14-kanálový iX14, který nabízí řadu výkonných funkcí pro středně pokročilé i náročné piloty, kteří vyžadují pokročilou programovatelnost a schopnosti létat s vysoce výkonnými RC modely letadel. Nabízí 14 kanálů a zahrnuje mnoho nejnovějších vylepšení Spektrum v oblasti konektivity, programovatelnosti a ergonomie. Díky rychlému rozhraní Android, kompatibilitě Smart Technology, přesným křížovým ovladačům s Hallovými senzory, pokračuje iX14 v inovacích a posiluje její pozici na špici leteckých RC technologií.

Technologie Smart - více důvěry, více informací

Technologie Spektrum™ Smart je komplexní informační a servisní systém, komunikující mezi komponenty s označením Spektrum SMART. Vznikl za účelem jednoduššího uživatelského komfortu a současně maximálního toku informací, jejichž účelem je nabídnout okamžité údaje o stavu důležitých součástí elektroniky vašeho modelu. K tomuto účelu byly vyrobeny Smart přijímače, regulátory, baterie i nabíječe a vysílače, které vybaveny menu Spektrum AirWare™, komunikují prostřednictvím telemetrie s komponenty systému Smart. A to bez dalších telemetrických senzorů, takže můžete mít přehled o stavu baterie, teplotě, proudu a otáčkách a to díky konektoru IC3/IC5 s datovým kabelem. Elektronika vašeho modelu s vámi bude komunikovat, a vy díky tomu můžete zajistit co nejvyšší účinnost a výkonnost pohonu vašeho modelu. Sdělené údaje o stavu všech podstatných součástech zvyšuje vaši důvěru v jejich stav a činí celý systém přehlednější.

Přenos dat pouze po jednom vodiči

Technologie SMART umožňuje přenos telemetrických dat pomocí jednoho vodiče v inovativních konektorech IC3 a IC5. Nové konektory IC5 mají moderní konstrukci s důrazem na bezpečnost a jednoduchost.

Klíčové funkce vysílače Spektrum iX14
  • Křížové ovladače s Hallovými sondami uloženy v kuličkových ložiscích
  • Rychlé rozhraní dotykové obrazovky se systémem Android
  • Plně barevný, snadno čitelný displej
  • Kompatibilní s technologií Smart ihned po vybalení
  • Obsahuje nejnovější upgrady Smart dashboard
  • Vynikající ergonomie pro hodiny pohodlného nastavení a létání
  • Obsahuje bezkontaktní, přesné křížové ovladače
  • Funkce převodu řeči na text prostřednictvím kabelových náhlavních souprav
  • Port USB-C umožňuje nabíjení 10500mAh 1S lithium-iontové baterie vysílače pomocí přiloženého magnetického kabelu USB a magnetického adaptéru USB-C
  • Interní paměť pro modelů
  • Programování pro letadla, vrtulníky, kluzáky a multirotor
  • Uživatelsky nastavitelný mód (1, 2, 3 nebo 4)
  • Uživatelsky nastavitelné přiřazení spínačů s dotykovým displejem
  • Volitelné přiřazení přepínačů
  • Dvě antény pro zajištění všesměrového vysílání.
Dotykový displej s rozhraním Android

Plnobarevný 4,5" displej se snadno čitelným rozhraní dotykové obrazovky iX14, poskytuje informace v ostrých, jasných detailech a umožňuje provádět přesné změny nastavení pouhým „klepnutím“. Studený start (z OFF) za méně než 90 sekund a probuzení ze spánku za pouhých 10 sekund. Protože se jedná o plně funkční rozhraní Android, bude fungovat s neustále se vyvíjejícím seznamem aplikací z obchodu Google Play.

Připojení Bluetooth, Wi-Fi a USB

Díky funkcím Bluetooth, Wi-Fi, USB a rozpoznávání hlasu, může iX14 růst a adaptovat se v rychle se rozvíjejícím světě Smart Technologií. Forward Programming vám umožňuje konfigurovat SMART přijímače a související produkty bezdrátově z vysílače. Upozornění na aktualizaci aplikace Spektrum™ AirWare™ jsou automatické, navíc si můžete stáhnout nastavení modelu a přidat aplikace třetích stran. Port USB-C vám umožňuje nabíjet interní Li-Ion baterii pomocí přiloženého magnetického kabelu USB a adaptéru USB-C nebo jakéhokoli kabelu USB na USB-C. Lze jej také použít k připojení simulátoru, rozpoznání doplňkových zařízení a poskytnutí pohodlného propojení s vaším PC nebo notebookem.

KOMPATIBILNÍ TECHNOLOGIE SMART

iX14 je dokonalým nástrojem pro udržováníí vašeho drahého modelu letadla a vybavení ve špičkovém stavu díky přístupu k údajům v reálném čase, jako je napětí baterie, teplota motoru a další. Vysílač je kompatibilní s instalacemi, využívajícími přijímače a senzory s možností telemetrie a jeho kompatibilními zařízeními s telemetrií SMART. To znamená, že podporuje inovativní telemetrii baterií Spektrum SMART a regulátorů s přijímači Spektrum™ SMART.

Přesné křížové ovladače s Hallovými sondami

Křížové ovladače vysílače iX14 jsou vybaveny bezkontaktními Hallovými sondami, které nabízejí vysokou přesnost, nenáročnou údržbu. Komfortní nastavení chodu a tuhosti pák, lze provést pohodlně z přední části vysílače.

Převod řeči na text a hlášení

Funkce převodu řeči na text prostřednictvím kabelových náhlavních souprav, vám umožní vytvářet a nastavovat vlastní telemetrická varování, zprávy a další, prostřednictvím software pro rozpoznávání hlasu vysílače iX14.

Přirozená ergonomie

Rozložení hmotnosti a ergonomie vysílače Spektrum iX14 byly optimalizovány tak, aby vyhověly široké škále pilotů. Výsledkem je pocit rovnováhy, pohodlí a funkčnosti, který dokonale doplňuje rychlost a přesnost technologie DSMX®.

250 modelů v paměti

Přímo do vysílače iX14 můžete uložit 250 modelů – a ještě více do interní paměti nebo na SD kartu. Obrovská kapacita palubní paměti modelu iX14 znamená, že celý váš letový park lze pohodlně uložit do jednohovysílače. A díky zabezpečení technologie Spektrum Model Match Technology se nemusíte obávat náhodné záměny modelu se špatným nastavením. Jednoduše si vyberte model, se kterým chcete létat, zapněte letadlo a nechte své Spektrum iX14 udělat zbytek.

Klíčové ergonomické vlastnosti iX14:
  • Pohodlné, protiskluzové gumové rukojeti
  • Bezkontaktní přesné Hallovy senzory
  • Nastavitelná délka a rozsah chodu pák
  • Uživatelsky nastavitelné konfigurace módů (1, 2, 3 nebo 4)
  • Uživatelsky nastavitelné přiřazení spínačů a zapínání a vypínání tlačítkem
  • Nejmodernější technologie dotykové obrazovky
Spektrum
AS_SPMR14000EU
1 ks

Parametry

Dosáhnout
Plný
Délka
190 mm
Hmotnost
845 g s baterií
Šířka
65 mm (vč. držáku 105 mm)
Výška
190 mm (vč. antény 250 mm)
Použijte
Letectví a kosmonautika
Power
LiIon 3.7V 1S 10500 mAh
Provedení
Pákové
Kapela
2,4 GHz
Počet kanálů
14 kanálů
Modulace
Spektrum DSMX
Telemetrie
Ano
Počet modelů v paměti
250 modelů
Rozlišení
2048 bodů
Hlasový výstup
Ano
Mód
Volitelný 1, 2, 3 a 4
Rámcová rychlost
11/22 ms
Programovací funkce
Letadla, vrtulníky, větroně, multirotor
Učitel - žák
Bezdrátový

Specifické reference

ean13
605482769157

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi