+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

PGYTECH Action Camera Universal Set

PE_PGB695
6970801336421
Extrémně prostorný a lehký organizér pojme vaši kameru a příslušenství, například mini výložníky, čtečky paměťových karet, krátké kabely nebo různé držáky. Přihrádky zajišťují pořádek a určují místo pro každé příslušenství. Nahoře je navíc vnitřní kapsa na suchý zip s dalšími přihrádkami. Organizér je navíc vyroben z vysoce kvalitních materiálů: nylon a 3 vrstvy materiálu EVA. Taška je navíc nárazuvzdorná, takže vaše příslušenství je chráněno před jakýmkoli poškozením.
1 458,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Extrémně prostorný a lehký organizér pojme vaši kameru a příslušenství, například mini výložníky, čtečky paměťových karet, krátké kabely nebo různé držáky. Přihrádky zajišťují pořádek a určují místo pro každé příslušenství. Nahoře je navíc vnitřní kapsa na suchý zip s dalšími přihrádkami. Organizér je navíc vyroben z vysoce kvalitních materiálů: nylon a 3 vrstvy materiálu EVA. Taška je navíc nárazuvzdorná, takže vaše příslušenství je chráněno před jakýmkoli poškozením.

Stativ lze také použít jako selfie tyč, protože je skládací. Stativ se k fotoaparátu připojuje pomocí držáku, který se skládá ze tří kolíků. Stativ je navíc vyroben z měkké gumy, takže vám rozhodně nevyklouzne z rukou. Stativ se navíc rychle skládá a je kompaktní, takže jej můžete vzít kamkoli.

Popruh je kompatibilní s téměř jakoukoli kamerou s držákem typu GoPro. Produkt také drží fotoaparát pevně, takže můžete snadno ovládat režim POV. Stačí nasadit řemínek na ruku, zapojit kameru a máte hotovo. Odteď můžete bezpečně nahrávat videa například při jízdě na kole.

Materiál pásu je pružný, pohodlný, bezpečný pro vaši pokožku a životní prostředí a propustný pro vzduch. Řemínek si můžete zapnout na zápěstí nebo paži podle svých preferencí. Kameru navíc můžete otočit až o 360 °, abyste mohli zachytit zvláštní okamžiky z nejlepšího možného úhlu.

Ortéza je kompatibilní s popruhy batohu až do tloušťky 10 mm a šířky 65 mm. Díky držáku fotoaparátu, který je vyroben z vysoce kvalitního materiálu, bude vaše kamera bezpečně držena na popruhu batohu.

Součástí balení:
Přepravní kufr
Akční kamera Prodlužovací tyčový stativ Mini
Držák popruhu na akční kameru
Akční kamera na zápěstí a řemínek na zápěstí

PGYTECH
PE_PGB695
1000 ks

Specifické reference

ean13
6970801336421

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi