+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Traxxas Spartan SR červený

AS_TRA103076-4-RED
20334023650

Extrémně výkonný a rychlý RC model lodi Traxxas Spartan SR 36" se střídavým motorem a vodním chlazením. Rychlost až 80 km/h. Exkluzivní funkce automatického otočení v případě převrácení. Trup Deep-V pro přesné a rychlé řízení. Bezsponkový kryt. Elektronická stabilizace TSM.

12 587,00 Kč
S DPH
Počet
Vyprodáno

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Extrémně výkonný a rychlý RC model lodi Traxxas Spartan SR 36", se kterým si užijete adrenalinovou zábavu. Špičková konstrukce, střídavý pohon a elektronická stabilizace vytvářejí bezkonkurenční kombinaci přesného řízení s rychlostí až 80 km/h, která nechá všechny za sebou. V případě převrácení modelu je loď nově vybavena funkcí Self-righting.

Dlouhý moderní design trupu ve stylu závodního člunu obsahuje záplavovou komoru a v případě převrácení lodi, se automaticky během pár sekund vrátí zpět akce. Přepracované uložení komponentů v lodi, nejen umožňuje různou polohu těžiště, ale zvyšuje rovněž efektivitu provozu zkrácením délky hřídele. Pro účinný odvod tepla od výkonného pohonu 6S je motor i regulátor chlazen vodou. Spartan je řízen volantovou RC soupravou vybavenou elektronickou stabilizací jízdy TSM, která usnadňuje řízení ve vysokých rychlostech.

Připravte se na pořádnou porci zábavy! A tak jako u všech modelů Traxxas i Spartan SR nabízí plnou podporu náhradních dílů, širokou nabídku tuningových dílů, včetně možnosti telemetrie a originálního příslušenství jako je například přívěsný vozík pro stylovou přepravu. (Příslušenství se prodává samostatně.)

Hlavní novinky
Automatické otočení

Self-righting není jen pohodlnou funkcí, ale umožňuje využít plný potenciál rychlosti a zběsilosti bez zábran. Není třeba omezovat zábavu, v případě převrácení se loď během pár sekund automaticky převrátí zpět.

Přesné ovládání

Trup Deep-V z odolného ABS pečlivě spojuje rychlost s hbitým řízením pro vzrušující jízdu. Nové uspořádání elektroniky dramaticky zlepšuje jízdní vlastnosti tím, že koncentruje hmotnost podél středové osy. Výsledkem je ovladatelnost ostrá jako břitva.

Rychlost až 80 km/h

Přidejte plyn a střídavý pohonný systém VXL-6s Marine přemění energii ze dvou akumulátorů na zběsilou akceleraci. Motor pomocí přímé ohebné hřídele přenáší výkon na kompozitový lodní šroub. Tento spolehlivý systém přináší neuvěřitelnou rychlost až 80 km/h.

Konstrukce trupu

Trup o délce 36“ (92 cm) je vyrobený z odolného a lehkého ABS vakuovaného do formy. Je postaven tak, aby vydržel nárazy při vysokých rychlostech a zároveň jeho tvar typu Deep-V s ostrými liniemi poskytuje ostré ovládání a stabilitu. Při vyšší rychlosti se trup dotýká hladiny jen malou plochou, což snižuje tření a vibrace.

Bezsponkový kryt

Svrchní kryt se připevňuje k trupu pomocí čtyř pojistných matic s rychlouzávěrem. Jednoduše odjistěte matice pomocí přiloženého klíče pro snadný přístup k elektronice a výměnu baterií. Díky pěnovému těsnění kryt přesně přiléhá a i při drsné jízdě zůstane pevně na místě.

Modulární konstrukce

Motor spolu s prvky elektroniky jsou přišroubovány k montážní desce, kterou lze povolením hřídele a několika šroubů demontovat jako jeden celek pro snadnou údržbu.

Lože akumulátoru a těžiště

Nová přihrádka na baterie je umístěna blíže centrální částí pro výrazně lepší stabilitu. Délka přihrádky 218 mm umožňuje umístění baterií více dopředu, nebo dozadu pro optimální vyvážení, respektive změnu těžiště. Baterie se fixují pomocí popruhů se suchým zipem.

Záplavová komora

V případě převrácení modelu se záplavová komora začne ihned plnit vodou přes otvor v horní části trupu. Hmotnost vody a pěnová výplň na opačné straně přídě otočí model zpět. Po přidání plynu se voda z komory ihned vypustí.

Lodní šroub

Nespočet hodin testování prototypů a konfigurací, dalo vzniknout dvoulistému kompozitnímu lodnímu šroubu s ideální rovnováhou výkonu, účinnosti a životnosti.

Hliníkové kování

Směrové kormidlo z pevnostního hliníku řady 6000 je modře eloxované pro nezaměnitelný vzhled, bez obav o korozi. Šrouby na modelu jsou rovněž z nerezové oceli. Na čelní straně kormidla je nasávací otvor pro vodní chlazení.

Trimovací plošky a ploutve

Na zádi modelu jsou instalované trimovací plošky, jež jsou z výroby nastaveny do neutrální polohy. Jejich mírným ohnutím můžete experimentovat a změnit jízdní vlastnosti pro vyšší stabilitu, hbitější řízení apod.

Vodní chlazení

Nasávací otvor v kormidle přivádí vody do motoru a regulátor. Utěsněným pláštěm motoru proudí voda přímo kolem hliníkového těla pro maximální chlazení. Tento efektivní design pomáhá udržet provozní teplotu komponentů.

Ohebná hřídel

Nová ohebná hřídel 4.7 mm má o 25% větší průměr. Spartan navíc maximalizuje účinnost a snižuje odpor zkrácením hřídele a jejím napřímením.

Voděodolné komponenty*

Model a jeho komponenty jsou konstruovány, aby minimalizovali rizik vniknutí vody k elektronice, jako například, těsnící kroužky na servu, epoxidem zalitý regulátor, nebo přijímač uložený v patentované krabičce s pěnovou průchodkou.

Poutavá grafika

Veškerá grafika na modelu je již z výroby aplikovaná. Na první pohled zaujme svým výrazným vzhledem a navíc je výborně viditelná.

Elektronika
Servo řízení

Digitální servo standardní velikosti Traxxas servo 2056 6.2kg.cm voděodolné se stejnosměrným motorem a nylonovými převody má moment 6.2 kg.cm a rychlost 0.20 s/60°@ 6.0 V. Pro odolnost vůči vodě* je krabička serva osazena těsněním.

Střídavý motor Velineon 540XL marine

Střídavý motor Velineon 540XL Marine s vodním chlazením má vytvořen speciálně tvarovaný chladící plášť, ve kterém cirkuluje voda. Motor Velineon 540XML má vyvážený rotor, vysokootáčková ložiska a neodymový magnet s vysokou tepelnou stabilitou.

  • 1800 ot/V/min
  • Max. 6 čl. LiPo
  • Výstupní hřídel 5 mm
Výkonný regulátor

Regulátor VXL-6s Marine BL je voděodolný, vodou chlazený, s možností napájení až 6 čl. LiPol. Má tři programovatelné profily, Sport, Race a Training. Sport má 100% vpřed, 15% reverz, Race pouze 100% vpřed a Training 50% vpřed, 15% reverz. Samozřejmostí je tepelná ochrana proti přetížení a nadproudová ochrana.

RC souprava Traxxas TQi s Bluetooth ready

Traxxas pro Vás připravil zcela novou řadu dvoukanálových RC souprav s Bluetooth konektivitou. Bluetooth modul (prodává se samostatně), umožní spojit RC model s přehlednou grafickou aplikací Traxxas Link, kterou si bezplatně naistalujete do Smartphonu.

Aplikace Traxxas Link pro zařízení od Apple je k dispozici zdarma na AppStore, aplikace pro zařízení Google Android je zdarma na stránkách GooglePlay.

Traxxas Link App je výkonná aplikace, která Vám dává naprostou kontrolu nad provozem a laděním RC modelu Traxxas s ohromující vizualizací a absolutní přesností nastavení. Traxxas Link umí zobrazit telemetrická data, která poskytuje model v reálném čase, například rychlost, otáčky, teplotu, napětí baterie a náklon modelu. (Poskytovaná telemetrie se liší dle konkrétního typu modelu). Nastavení RC modelů můžete sdílet, můžete si vytvořit libovolný počet profilů pro konkrétní trať nebo uživatele, např. děti. Vše v aplikaci s brilantní grafikou, která je samozřejmostí od Traxxasu.

Možnosti telemetrie se liší dle jednotlivých modelů. Pro získání telemetrických dat může být nutné instalovat telemetrická čidla. Kompatibilní díly telemetrie s tímto modelem naleznete v sekci "Příslušenství - Telemetrie". Více informací o instalaci telemetrie zde.

Přijímač Traxxas TQi

RC přijímač Traxxas TQi 5 kan. TSM s telemetrií pro vysílače Traxxas TQi. Jednoduchá obsluha, párování pomocí tlačítka. Indikace stavu LED diodou. V přijímači jsou integrovány 3-osé MEMS senzory pro učení polohy přijímače.

5-ti kanálový přijímač je také vybaven dvěma konektory pro zapojení telemetrických čidel RPM (otáčky) a V/T (napětí / teplota).

Dále lze k 4-pinovém konektoru připojit rozšiřující modul telemetrie, do kterého můžete zapojit až další 6 čidel, včetně velmi přesného GPS senzoru rychlosti.

Traxxas Stability Management

Stabilizační systém Traxxas Stability Management (TSM) umožňuje zažít nejen výkon, rychlost, zrychlení a projíždění zatáček extrémní rychlostí, ale zaručuje mnohem jednodušší řízení a kontrolu nad modelem.

V přijímači je MEMS 3-osé gyro a akcelerometr, který řádově 100x za vteřinu vyhodnocuje pohyb modelu a vhodnými zásahy do řízení koriguje směr jízdy modelu. Traxxas TSM neomezuje výkonu motoru - nad výkonem motoru máte 100% kontrolu. Algoritmy jsou vyladěny pro každý model zvlášť. Míra asistence se nastavuje pomocí multifunkčního ovladače na vysílači či případně v aplikaci Traxxas Link.

Vlastnosti
  • Extra výkonný model lodi
  • Pevný a lehký trup z ABS typu Deep-V 36"
  • Bezsponkový poklop se čtyřmi rychlo-šrouby
  • Snadno demontovatelný modul s elektronikou
  • Pěnová výplň přídě a záplavová komora
  • Funkce automatického otočení
  • Modře eloxované kormidlo
  • Trimovací plošky z nerezové oceli
  • Ohebná přímá hřídel o průměr 4.7 mm
  • Kompozitní dvoulistý lodní šroub
  • Vodou chlazený regulátor VXL-6s Marine, 3 jízdní režimy
  • Vodou chlazený střídavý motor 1800kv
  • Digitální servo řízení
  • Precizní RC souprava TQi 2.4 GHz s možností instalace BlueTooth
  • Elektronická stabilizace jízdy TSM

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

TRAXXAS
AS_TRA103076-4-RED
2024-05-24

Parametry

Konstrukce
Trup Deep-V (ABS)
Délka
1037 mm
Druh stavebnice
RTR
Typ
Motorový člun
Druh pohonu
Elektro střídavý
Hmotnost
2,40 kg
Šířka
243 mm
Výška
183 mm
Prostor pro baterie
218 x 70 mm
Hřídel
Příma flexi
Stavební obtížnost
RTR
Délka trupu
927 mm
Chlazení
Vodní
Krmidlo
Hliníkové

Specifické reference

ean13
20334023650

Příslušenství

Náhradní díly
Tuningové díly
Doporučené příslušenství
Baterie
Telemetrie
  • Traxas dvoukanálová RC souprava TQi 2.4 GHz s telemetrií (obj. č. TRA6528) s TSM přijímačem (obj. č. TRA6533). Sada za zvýhodněnou cenu.
    Traxxas vysílač 2ch TQi, bluetooth, přijímač TSM
    Kód: AS_TRA6509R
    Traxas dvoukanálová RC souprava TQi 2.4 GHz s telemetrií (obj. č. TRA6528) s TSM přijímačem (obj. č. TRA6533). Sada za zvýhodněnou cenu.
    3 559,00 Kč
    Není skladem
  • Náhradní díl, kryt BlueTooth modulu, pro vysílače Traxxas TQi.
    Traxxas TQi - Kryt otvoru pro BlueTooth modul
    Kód: AS_TRA6512
    Náhradní díl, kryt BlueTooth modulu, pro vysílače Traxxas TQi.
    79,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas stojan lodi - náhradní díl pro RC modely alodí Traxxas Spartan, Blast.
    Spartan - stojan lodi
    Kód: AS_TRA3544
    Traxxas stojan lodi - náhradní díl pro RC modely alodí Traxxas Spartan, Blast.
    267,00 Kč
    Skladem
  • Dvoukanálová RC souprava Traxxas TQi 2.4 GHz s telemetrií, nově s revolučním bezdrátovým BlueTooth přenosem dat do zařízení s operačním systémem Apple iOS (iPod, iPhone) nebo s Androidem. Můžete přehledně nastavovat parametry vysílače a reálném čase vidět veškeré telemetrické údaje.
    Vysílač Traxxas 2k TQi BlueTooth Ready
    Kód: AS_TRA6528
    Dvoukanálová RC souprava Traxxas TQi 2.4 GHz s telemetrií, nově s revolučním bezdrátovým BlueTooth přenosem dat do zařízení s operačním systémem Apple iOS (iPod, iPhone) nebo s Androidem. Můžete přehledně nastavovat parametry vysílače a reálném...
    2 472,00 Kč
    Skladem
  • 5 kanálový RC přijímač Traxxas pro vysílače Traxxas TQi s integrovanou telemetrií a stabilizačním systémem Traxxas Stability Management (TSM). Přijímač je kompatibilní se starší verzi vysílačů TQi (s dokovací stanicí), tak i novou verzí s Bluetooth.
    Traxxas - přijímač TQi 5 kan. TSM, telemetrie
    Kód: AS_TRA6533
    5 kanálový RC přijímač Traxxas pro vysílače Traxxas TQi s integrovanou telemetrií a stabilizačním systémem Traxxas Stability Management (TSM). Přijímač je kompatibilní se starší verzi vysílačů TQi (s dokovací stanicí), tak i novou verzí s Bluetooth.
    1 483,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas 1:10: těsnící sada pro krabičky přijímače.
    Traxxas - kryt přijímače
    Kód: AS_TRA3629
    Náhradní díl pro RC modely aut Traxxas 1:10: těsnící sada pro krabičky přijímače.
    128,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas trubička antény slouží jako ochrana kabelu antény před poškozením. Trubičku lze zkrátit na potřebnou délku
    Traxxas - trubička antény
    Kód: AS_TRA1726
    Traxxas trubička antény slouží jako ochrana kabelu antény před poškozením. Trubičku lze zkrátit na potřebnou délku
    49,00 Kč
    Skladem
  • Samojistná matice M4, materiál zinkovaná ocel. Balení obsahuje 10 ks.
    Matice samojistná ocel. zink. M4 (10)
    Kód: AS_TRA1747
    Samojistná matice M4, materiál zinkovaná ocel. Balení obsahuje 10 ks.
    79,00 Kč
    Skladem
  • Matice samojistná ocel zinkovaná M3. Balení obsahuje 12 kusů.
    Matice samojistná ocel zink. M3 (12)
    Kód: AS_TRA2745
    Matice samojistná ocel zinkovaná M3. Balení obsahuje 12 kusů.
    79,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas trup Spartan SR zelený z ABS, se záplavovou komorou. Továrně aplikovaná grafika. Samotný trup bez poklopu a bez vnitřních částí.
    Traxxas trup Spartan SR zelený
    Kód: AS_TRA10315-GRN
    Traxxas trup Spartan SR zelený z ABS, se záplavovou komorou. Továrně aplikovaná grafika. Samotný trup bez poklopu a bez vnitřních částí.
    4 551,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas trup Spartan SR oranžový z ABS, se záplavovou komorou. Továrně aplikovaná grafika. Samotný trup bez poklopu a bez vnitřních částí.
    Traxxas trup Spartan SR oranžový
    Kód: AS_TRA10315-ORNG
    Traxxas trup Spartan SR oranžový z ABS, se záplavovou komorou. Továrně aplikovaná grafika. Samotný trup bez poklopu a bez vnitřních částí.
    4 551,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas trup Spartan SR červený z ABS, se záplavovou komorou. Továrně aplikovaná grafika. Samotný trup bez poklopu a bez vnitřních částí.
    Traxxas trup Spartan SR červený
    Kód: AS_TRA10315-RED
    Traxxas trup Spartan SR červený z ABS, se záplavovou komorou. Továrně aplikovaná grafika. Samotný trup bez poklopu a bez vnitřních částí.
    4 551,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas paluba (poklop) Spartan SR zelený, z ABS. Továrně aplikovaná grafika. Montážní příslušenství se prodává samostatně.
    Traxxas paluba Spartan SR zelený
    Kód: AS_TRA10316-GRN
    Traxxas paluba (poklop) Spartan SR zelený, z ABS. Továrně aplikovaná grafika. Montážní příslušenství se prodává samostatně.
    1 236,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas paluba (poklop) Spartan SR oranžový, z ABS. Továrně aplikovaná grafika. Montážní příslušenství se prodává samostatně.
    Traxxas paluba Spartan SR oranžový
    Kód: AS_TRA10316-ORNG
    Traxxas paluba (poklop) Spartan SR oranžový, z ABS. Továrně aplikovaná grafika. Montážní příslušenství se prodává samostatně.
    1 236,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas paluba (poklop) Spartan SR červený, z ABS. Továrně aplikovaná grafika. Montážní příslušenství se prodává samostatně.
    Traxxas paluba Spartan SR červený
    Kód: AS_TRA10316-RED
    Traxxas paluba (poklop) Spartan SR červený, z ABS. Továrně aplikovaná grafika. Montážní příslušenství se prodává samostatně.
    1 236,00 Kč
    Není skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: držák paluby (poklop) (4ks), vč. nerezových šroubů 3x8mm CCS (9).
    Traxxas držák paluby (4)
    Kód: AS_TRA10317
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: držák paluby (poklop) (4ks), vč. nerezových šroubů 3x8mm CCS (9).
    247,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: montážní sada paluby (4ks). Sada náhradních matic poklopu. Obsahuje 4x standardní matici, 4x křídlovou matici, 4x O-kroužek, 4x nerezový šroub 3x8mm.
    Traxxas montážní sada paluby (4)
    Kód: AS_TRA10318
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: montážní sada paluby (4ks). Sada náhradních matic poklopu. Obsahuje 4x standardní matici, 4x křídlovou matici, 4x O-kroužek, 4x nerezový šroub 3x8mm.
    316,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: matice křídlová plastová (4ks).
    Traxxas klíč na matice paluby (4)
    Kód: AS_TRA10319
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: matice křídlová plastová (4ks).
    99,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: upevňovací pásky baterie se suchým zipem (3ks), délka 325mm.
    Traxxas upevňovací pásky baterie (3)
    Kód: AS_TRA10322
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: upevňovací pásky baterie se suchým zipem (3ks), délka 325mm.
    188,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: lože elektroniky s držákem otáček. Včetně - gumová průchodka, těsnění, víčko, 2x šroub 2,5x8mm CS (nerez), 2x šroub 3x10mm CS (nerez), 2x šroub 4x12mm BCS (nerez).
    Traxxas lože elektroniky
    Kód: AS_TRA10324
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: lože elektroniky s držákem otáček. Včetně - gumová průchodka, těsnění, víčko, 2x šroub 2,5x8mm CS (nerez), 2x šroub 3x10mm CS (nerez), 2x šroub 4x12mm BCS (nerez).
    534,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: průchodka táhla s manžetou.
    Traxxas průchodka táhla
    Kód: AS_TRA10325
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: průchodka táhla s manžetou.
    99,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: hřídel lodního šroubu HD.
    Traxxas hřídel lodního šroubu HD
    Kód: AS_TRA10329
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: hřídel lodního šroubu HD.
    732,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: trubka hřídele lodního šroubu.
    Traxxas trubka hřídele lodního šroubu
    Kód: AS_TRA10334
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: trubka hřídele lodního šroubu.
    247,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: kormidlo 100mm hliníkové modře eloxované.
    Traxxas kormidlo (sestava)
    Kód: AS_TRA10340
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: kormidlo 100mm hliníkové modře eloxované.
    603,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: táhlo kormidla. Sestavené. Včetně páky serva, šroubu 3x22mm BCS (nerez) a šroubu 3x15mm CS (nerez).
    Traxxas táhlo kormidla
    Kód: AS_TRA10341
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: táhlo kormidla. Sestavené. Včetně páky serva, šroubu 3x22mm BCS (nerez) a šroubu 3x15mm CS (nerez).
    188,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: držák kormidla. Včetně ramena řízení, hnací vzpěry a montážního příslušenství.
    Traxxas držák kormidla
    Kód: AS_TRA10342
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: držák kormidla. Včetně ramena řízení, hnací vzpěry a montážního příslušenství.
    376,00 Kč
    Skladem
  • Standardní servo Traxxas 2056. Plastové převody. Moment 6.2 kg.cm, rychlost 0.20 s/60° při 6.0 V. Rozměr 20.3 x 40.6 x 36.3 mm. Hmotnost 45 g. Servo má zvýšenou odolnost vůči vodě.
    Traxxas - servo 6.2kg.cm 0.20s/60° voděodolné
    Kód: AS_TRA2056
    Standardní servo Traxxas 2056. Plastové převody. Moment 6.2 kg.cm, rychlost 0.20 s/60° při 6.0 V. Rozměr 20.3 x 40.6 x 36.3 mm. Hmotnost 45 g. Servo má zvýšenou odolnost vůči vodě.
    969,00 Kč
    Není skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: spojka motoru, kleština. Včetně stavěcího šroubu 4x3 GS a 2x klíče 10mm.
    Traxxas spojka motoru
    Kód: AS_TRA10361
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: spojka motoru, kleština. Včetně stavěcího šroubu 4x3 GS a 2x klíče 10mm.
    425,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: klíč na matice paluby (poklopu). Pro matice #10318.
    Traxxas klíč na matice paluby
    Kód: AS_TRA10380
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: klíč na matice paluby (poklopu). Pro matice #10318.
    79,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: háček trupu.
    Traxxas háček trupu
    Kód: AS_TRA10381
    Náhradní díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: háček trupu.
    247,00 Kč
    Není skladem
  • Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: suché zipy pro uchycení baterií.
    Traxxas - suché zipy pro uchycení baterií
    Kód: AS_TRA5722
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: suché zipy pro uchycení baterií.
    188,00 Kč
    Skladem
  • Samolepící podložky se šrouby pro RC modely člunů Traxxas Spartan a Traxxas DCB M41.
    Spartan - samolepící podložky se šrouby
    Kód: AS_TRA5723
    Samolepící podložky se šrouby pro RC modely člunů Traxxas Spartan a Traxxas DCB M41.
    158,00 Kč
    Skladem
  • Pryžové průchodky pro RC modely člunů Traxxas Spartan a Traxxas DCB M41.
    Spartan - pryžové průchodky
    Kód: AS_TRA5725
    Pryžové průchodky pro RC modely člunů Traxxas Spartan a Traxxas DCB M41.
    79,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model lodiTraxxas Spartan: držák uchycení hřídele
    Spartan - držák uchycení hřídele
    Kód: AS_TRA5726
    Náhradní díl pro RC model lodiTraxxas Spartan: držák uchycení hřídele
    218,00 Kč
    Není skladem
  • Přestavné kolo převodovky pro RC model člunu Traxxas Spartan.
    Traxxas - přestavné kolo převodovky
    Kód: AS_TRA5728
    Přestavné kolo převodovky pro RC model člunu Traxxas Spartan.
    99,00 Kč
    Není skladem
  •  Seřizovací plochy se šrouby značky Traxxas na modely Spartan a DCB M41 Brushless. Balení obsahuje 2 ks.
    Spartan - seřizovací plochy se šrouby nerez (2)
    Kód: AS_TRA5730
    Seřizovací plochy se šrouby značky Traxxas na modely Spartan a DCB M41 Brushless. Balení obsahuje 2 ks.
    188,00 Kč
    Skladem
  •  Stabilizátory se šrouby imbus půlkulatá hlava M4 x 12 mm značky Traxxas na modely Spartan a DCB M41 Brushless. Balení obsahuje 2 ks.
    Spartan - stabilizátory se šrouby nerez (2)
    Kód: AS_TRA5732
    Stabilizátory se šrouby imbus půlkulatá hlava M4 x 12 mm značky Traxxas na modely Spartan a DCB M41 Brushless. Balení obsahuje 2 ks.
    218,00 Kč
    Skladem
  • Lodní šroub 42 x 59 mm pro RC modely člunů Traxxas Traxxas DCB M41 a Traxxas Spartan.
    Traxxas - lodní šroub 42x59mm
    Kód: AS_TRA5733
    Lodní šroub 42 x 59 mm pro RC modely člunů Traxxas Traxxas DCB M41 a Traxxas Spartan.
    148,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas pouzdro lodní hřídele: Spartan
    Spartan - nylonová trubička lodního hřídele
    Kód: AS_TRA5734
    Traxxas pouzdro lodní hřídele: Spartan
    425,00 Kč
    Není skladem
  •  Sada šroubků a matic značky Traxxas na model DCB M41 Brushless. Balení obsahuje šroubky různých délek a průměrů, matice různých průměrů.
    Traxxas - Sada nerezových šroubů a matic
    Kód: AS_TRA5746X
    Sada šroubků a matic značky Traxxas na model DCB M41 Brushless. Balení obsahuje šroubky různých délek a průměrů, matice různých průměrů.
    474,00 Kč
    Skladem
  • Plastový klip karoserie délky 65  mm pro RC model člunu na dálkové ovládání Traxxas Spartan. Balení obsahuje 4 kusy.
    Plastový klip karosérie černý (4)
    Kód: AS_TRA5750
    Plastový klip karoserie délky 65  mm pro RC model člunu na dálkové ovládání Traxxas Spartan. Balení obsahuje 4 kusy.
    99,00 Kč
    Skladem
  • Plastový klip karoserie délky 65 mm.
    Plastový klip karosérie modrý (4)
    Kód: AS_TRA5751
    Plastový klip karoserie délky 65 mm.
    99,00 Kč
    Skladem
  • Plastový klip karoserie délky 65 mm.
    Plastový klip karosérie červený (4)
    Kód: AS_TRA5752
    Plastový klip karoserie délky 65 mm.
    99,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: Plastový klip karoserie délky 65 mm.
    Plastový klip karosérie zelený (4)
    Kód: AS_TRA5753
    Náhradní díl pro RC modely lodí Traxxas: Plastový klip karoserie délky 65 mm.
    99,00 Kč
    Skladem
  • Plastová trubička z modře probarveného silikonu o délce 1m vhodná na propojení koncovek vodního chlazení RC modelů lodí.
    Traxxas - trubička vodního chlazení (1m)
    Kód: AS_TRA5759
    Plastová trubička z modře probarveného silikonu o délce 1m vhodná na propojení koncovek vodního chlazení RC modelů lodí.
    188,00 Kč
    Skladem
  • Pryžové pružné vodní chlazení eletromotoru pro RC model lodi Spartan TRA3381X. Vhodné pro motor průměru 35 - 36mm, šířka chlazení 45mm.
    Spartan - vodní chlazení eletromotoru
    Kód: AS_TRA5760
    Pryžové pružné vodní chlazení eletromotoru pro RC model lodi Spartan TRA3381X. Vhodné pro motor průměru 35 - 36mm, šířka chlazení 45mm.
    376,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl  pro RC model lodi Traxxas 1:10 Spartan, DCB M41:  spojka motorů, klíče.
    Traxxas - spojka motorů, klíče
    Kód: AS_TRA5761
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas 1:10 Spartan, DCB M41: spojka motorů, klíče.
    425,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas šroub imbus válcová hlava M3x10 mm. Balení obsahuje 6 šroubků, 6 podložek a imbus klíč.
    Traxxas - sada šroubů M3x10 a podložek (6), imbus
    Kód: AS_TRA3159
    Traxxas šroub imbus válcová hlava M3x10 mm. Balení obsahuje 6 šroubků, 6 podložek a imbus klíč.
    99,00 Kč
    Skladem
  • Digitální servo standardní velikosti Traxxas servo 2075R high-speed MG, s kovovými převody, voděodolná konstrukce, vysoko-rychlostní. Vhodné do RC modelů aut 1:10. Moment 9 kg.cm.
    Traxxas servo 2075R high-speed MG voděodolné
    Kód: AS_TRA2075R
    Digitální servo standardní velikosti Traxxas servo 2075R high-speed MG, s kovovými převody, voděodolná konstrukce, vysoko-rychlostní. Vhodné do RC modelů aut 1:10. Moment 9 kg.cm.
    1 681,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas matice se závitem M4, samojistná, s límcem, červená (4 ks).
    Traxxas matice M4 samojistná s límcem červená (4)
    Kód: AS_TRA1747A
    Traxxas matice se závitem M4, samojistná, s límcem, červená (4 ks).
    237,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas trup Spartan SR bílý z ABS, se záplavovou komorou. Samotný trup bez poklopu a bez vnitřních částí.
    Traxxas trup Spartan SR bílý
    Kód: AS_TRA10315
    Traxxas trup Spartan SR bílý z ABS, se záplavovou komorou. Samotný trup bez poklopu a bez vnitřních částí.
    4 053,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas paluba (poklop) Spartan SR bílý, z ABS. Montážní příslušenství se prodává samostatně.
    Traxxas paluba Spartan SR bílý
    Kód: AS_TRA10316
    Traxxas paluba (poklop) Spartan SR bílý, z ABS. Montážní příslušenství se prodává samostatně.
    1 038,00 Kč
    Skladem
  • Digitální servo standardní velikosti Traxxas servo  2075X high-torque MG, s kovovými převody, voděodolná konstrukce, vysoký točivý moment. Vhodné do RC modelů aut 1:10. Moment 9 kg.cm.
    Traxxas: Servo 2075X 9kg.cm 0.17s BB MG voděodolné
    Kód: AS_TRA2075X
    Digitální servo standardní velikosti Traxxas servo 2075X high-torque MG, s kovovými převody, voděodolná konstrukce, vysoký točivý moment. Vhodné do RC modelů aut 1:10. Moment 9 kg.cm.
    1 681,00 Kč
    Skladem
  • Přepravujte svůj člun Traxxas Spartan/DCB M41 k vodě stylově s detailním třínápravovým přívěsem. Přívěs obsahuje hliníkový rám, skládací přední stojku, podpěry na korbě s nastavitelnou výškou, gumové pneumatiky a elastické úchyty. Přívěs lze táhnout za modely TRX-4/TRX-6 a Ford Raptor R.
    Traxxas přivěs pro Spartan/DCB M41
    Kód: AS_TRA10350
    Přepravujte svůj člun Traxxas Spartan/DCB M41 k vodě stylově s detailním třínápravovým přívěsem. Přívěs obsahuje hliníkový rám, skládací přední stojku, podpěry na korbě s nastavitelnou výškou, gumové pneumatiky a elastické úchyty. Přívěs lze...
    4 551,00 Kč
    Není skladem
  • Standardní servo Traxxas 2075 pro RC modely aut. Plastové převody, dvojice kuličkových ložisek. Moment 9 kg.cm, rychlost 0.17 s/60° při 6.0 V. Rozměr 20.0 x 40.7 x 36.0 mm. Hmotnost 42 g. Zvýšená odolnost proti vniknutí vody.
    Traxxas - servo 9kg.cm 0.17s ložisko voděodolné
    Kód: AS_TRA2075
    Standardní servo Traxxas 2075 pro RC modely aut. Plastové převody, dvojice kuličkových ložisek. Moment 9 kg.cm, rychlost 0.17 s/60° při 6.0 V. Rozměr 20.0 x 40.7 x 36.0 mm. Hmotnost 42 g. Zvýšená odolnost proti vniknutí vody.
    1 285,00 Kč
    Skladem
  • Tuningový díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: lodní šroub 42x59mm ocelový, matice M4x0,7 NL. Vyžaduje hliníkový držák kormidla #5742, pokud již není instalován.
    Traxxas lodní šroub 42x59mm ocelový (pro NO5742)
    Kód: AS_TRA5733R
    Tuningový díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: lodní šroub 42x59mm ocelový, matice M4x0,7 NL. Vyžaduje hliníkový držák kormidla #5742, pokud již není instalován.
    603,00 Kč
    Není skladem
  • Tuningová konzola lodní hřídele pro RC loď Traxxas Spartan s kuličkovými ložisky z nerezové oceli. Konzola je vyrobena z hliníku, do které jsou vlisované nerezové kuličkové ložiska s gumovým těsněním.
    Spartan - konzola lodní hřídele s kul. ložisky
    Kód: AS_TRA5727X
    Tuningová konzola lodní hřídele pro RC loď Traxxas Spartan s kuličkovými ložisky z nerezové oceli. Konzola je vyrobena z hliníku, do které jsou vlisované nerezové kuličkové ložiska s gumovým těsněním.
    662,00 Kč
    Skladem
  •  Seřizovací plochy se šrouby značky Traxxas na modely Spartan a DCB M41 Brushless. Balení obsahuje 2 ks.
    Spartan: Seřizovací plochy s nerez šrouby (2)
    Kód: AS_TRA5731X
    Seřizovací plochy se šrouby značky Traxxas na modely Spartan a DCB M41 Brushless. Balení obsahuje 2 ks.
    603,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas Spartan: unašeč kormidla.
    Spartan - unašeč kormidla
    Kód: AS_TRA5742
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas Spartan: unašeč kormidla.
    474,00 Kč
    Není skladem
  • Tester LiPo akumulátorů Traxxas s integrovaným balancérem. Přesné a okamžité měření jednotlivých článků vždy po ruce. Možnost zapojení 1 až 6 článkového akumulátoru přes přibalený adaptér. Integrovaný balancér pro vyvážení článků.
    Traxxas tester LiPo akumulátorů
    Kód: AS_TRA2968X
    Tester LiPo akumulátorů Traxxas s integrovaným balancérem. Přesné a okamžité měření jednotlivých článků vždy po ruce. Možnost zapojení 1 až 6 článkového akumulátoru přes přibalený adaptér. Integrovaný balancér pro vyvážení článků.
    989,00 Kč
    Skladem
  • S ohledem na nové 4‑článkové LiPo akumulátory pro modely Traxxas X-Maxx 8S je nově adaptér pro dvou až čtyř článkové LiPo akumulátory Traxxas s iD konektorem. Součástí výstup adaptéru je tvořen konektorem 5ti pinovým JST‑XH, součástí balení jsou redukce na čtyř a tří pinové JST‑XH konektory.
    Traxxas - Konverzní adaptér iD konektoru
    Kód: AS_TRA2938X
    S ohledem na nové 4‑článkové LiPo akumulátory pro modely Traxxas X-Maxx 8S je nově adaptér pro dvou až čtyř článkové LiPo akumulátory Traxxas s iD konektorem. Součástí výstup adaptéru je tvořen konektorem 5ti pinovým JST‑XH, součástí balení jsou...
    376,00 Kč
    Skladem
  • Pomocí těchto barevných záslepek můžete snadno odlišit, který akumulátor je nabit, vybit či připraven pro dlouhodobé skladování. Záslepky jsou kompatibilní se starým i novým typem konektorů Traxxas.
    Traxxas - barevné záslepky Traxxas konektoru (12)
    Kód: AS_TRA2943
    Pomocí těchto barevných záslepek můžete snadno odlišit, který akumulátor je nabit, vybit či připraven pro dlouhodobé skladování. Záslepky jsou kompatibilní se starým i novým typem konektorů Traxxas.
    158,00 Kč
    Skladem
  • Výstružník Traxxas slouží na precizní vykružování otvorů v karosérii aut až do průměru 15 mm. Praktická pomůcka pro modeláře, řezná část se 2 noži je vyrobena z kvalitní oceli, držadlo je z hliníku.
    Traxxas výstružník na karosérie
    Kód: AS_TRA3433X
    Výstružník Traxxas slouží na precizní vykružování otvorů v karosérii aut až do průměru 15 mm. Praktická pomůcka pro modeláře, řezná část se 2 noži je vyrobena z kvalitní oceli, držadlo je z hliníku.
    1 137,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas šroubovák s 13 bity (sada Master) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5, 3.0 mm, bity s kuličkou 2.0, 2.5, 3.0 mm a bity nástrčné 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 7.0, 8.0 mm. Vysoce kvalitní bity z kalené oceli. Magnetické uchyceni v rukojeti. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem Traxxas.
    Traxxas šroubovák s 13 bity (sada Master)
    Kód: AS_TRA8710
    Traxxas šroubovák s 13 bity (sada Master) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5, 3.0 mm, bity s kuličkou 2.0, 2.5, 3.0 mm a bity nástrčné 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 7.0, 8.0 mm. Vysoce kvalitní bity z kalené oceli. Magnetické...
    3 460,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus 1.5 mm, 2.0mm a 2.5mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    Traxxas bit imbus (sada 1.5mm, 2.0mm a 2.5mm)
    Kód: AS_TRA8715
    Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus 1.5 mm, 2.0mm a 2.5mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    771,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus 1.5 mm, 2.0mm, 2.5mm a 3.0mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    Traxxas bit imbus (sada 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm a 3.0mm)
    Kód: AS_TRA8715X
    Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus 1.5 mm, 2.0mm, 2.5mm a 3.0mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    1 038,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus s kuličkou 2.0mm a 2.5mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    Traxxas bit imbus s kuličkou (sada 2.0mm a 2.5mm)
    Kód: AS_TRA8716
    Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus s kuličkou 2.0mm a 2.5mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    593,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus s kuličkou 2.0mm, 2.5mm a 3.0mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    Traxxas bit imbus s kuličkou (sada 2.0mm, 2.5mm a 3.0mm)
    Kód: AS_TRA8716X
    Náhradní dříky do Traxxas šroubováku s ručkou Premium nebo do akušroubováků, s koncovkou imbus s kuličkou 2.0mm, 2.5mm a 3.0mm. Dříky jsou vyrobeny z kvalitní HSS oceli.
    860,00 Kč
    Skladem
  • Sada nářadí Traxxas pro RC modely aut obsahuje nářadí, které potřebujete k servisu Vašeho vozu. Komplexní sada nástrojů v praktickém pouzdru. Koncovky jsou vyrobeny z chrom-vanadové oceli.
    Traxxas sada nářadí pro RC modely aut
    Kód: AS_TRA3415
    Sada nářadí Traxxas pro RC modely aut obsahuje nářadí, které potřebujete k servisu Vašeho vozu. Komplexní sada nástrojů v praktickém pouzdru. Koncovky jsou vyrobeny z chrom-vanadové oceli.
    890,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas robustní pracovní podložka 91x51cm, pro servis RC modelů a jinou modelářskou práci. Brání poškození pracovního stolu, odolná vůči chemikáliím. Praktické přihrádky pro organizaci dílů a nářadí. Vhodné pro většinu RC modelů aut.
    Traxxas pracovní podložka 91x51cm
    Kód: AS_TRA3426
    Traxxas robustní pracovní podložka 91x51cm, pro servis RC modelů a jinou modelářskou práci. Brání poškození pracovního stolu, odolná vůči chemikáliím. Praktické přihrádky pro organizaci dílů a nářadí. Vhodné pro většinu RC modelů aut.
    1 186,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas precizni modelářský nůž s 5 čepelemi. Hliníkové rukojeť z protiskluzovým povrchem a gravírovaným logem Traxxas. Uchycení čepelí kleštinami. Vysoce kvalitní čepele z uhlíkové oceli.
    Traxxas modelářský nůž s 5 čepelemi
    Kód: AS_TRA3437
    Traxxas precizni modelářský nůž s 5 čepelemi. Hliníkové rukojeť z protiskluzovým povrchem a gravírovaným logem Traxxas. Uchycení čepelí kleštinami. Vysoce kvalitní čepele z uhlíkové oceli.
    218,00 Kč
    Skladem
  • ROMARIN Mazání na lodní hřídele GLS 80g. Speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný k provozu, speciální složení zajistí hladký chod hřídele při zachování maximální životnosti.
    ROMARIN Mazání na lodní hřídele GLS 80g
    Kód: AS_KR-ro5557
    ROMARIN Mazání na lodní hřídele GLS 80g. Speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný k provozu, speciální složení zajistí hladký chod hřídele při zachování maximální životnosti.
    336,00 Kč
    Skladem
  • Speciální pružná lepicí páska určená pro utěsnění spár v krytu lodí. Pásku lze snadno odlepit, čímž nedojde k poškození povrchu lodi. Šířka je 18 mm, délka je 18 m.
    Páska Marine čirá 20m
    Kód: AS_DYNM0101
    Speciální pružná lepicí páska určená pro utěsnění spár v krytu lodí. Pásku lze snadno odlepit, čímž nedojde k poškození povrchu lodi. Šířka je 18 mm, délka je 18 m.
    218,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas základní sada nářadí pro rychlé úpravy v terénu, pro RC modely aut. Obsahuje: klíč imbus 1.5, 2.0, 2.5 mm; křížový klíč, klíč 4 mm & 8 mm, U-klíč na spojovačky.
    Traxxas sada nářadí
    Kód: AS_TRA2748R
    Traxxas základní sada nářadí pro rychlé úpravy v terénu, pro RC modely aut. Obsahuje: klíč imbus 1.5, 2.0, 2.5 mm; křížový klíč, klíč 4 mm & 8 mm, U-klíč na spojovačky.
    188,00 Kč
    Skladem
  • Speciální mazací tuk s mazničkou pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný doplněk všech lodních modelářů. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent. K dispozici je i samostatná tuba s tukem. Objem 140 ml.
    Maznička s mazacím tukem Marine 140ml
    Kód: AS_DYNE4200
    Speciální mazací tuk s mazničkou pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný doplněk všech lodních modelářů. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent. K dispozici je i...
    1 018,00 Kč
    Skladem
  • Speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný doplněk všech lodních modelářů. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent. K dispozici je i  kompletní maznička.
    Mazací tuk Marine 140ml
    Kód: AS_DYNE4201
    Speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný doplněk všech lodních modelářů. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent. K dispozici je i kompletní maznička.
    336,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas náhradní rukojeť pro sadu TRA3415. Ergonomická ručka, pevné a jisté uchycení bitů, nastavitelná rukojeť (ráčna).
    Traxxas náhradní rukojeť pro sadu NO3415
    Kód: AS_TRA3416
    Traxxas náhradní rukojeť pro sadu TRA3415. Ergonomická ručka, pevné a jisté uchycení bitů, nastavitelná rukojeť (ráčna).
    316,00 Kč
    Skladem
  • Nový systém Traxxas iD je nejjednodušší způsob, jak nabíjet baterie! Díky dnes zcela běžné technologii RFID nabíječ sám identifikuje připojený typ akumulátoru a sám nastaví parametry nabíjení. Pouze zapojíte akumulátor a nabíječ EZ-Peak Plus udělá práci za Vás!
    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus LiPo/NiMH 40W
    Kód: AS_TRA2970G
    Nový systém Traxxas iD je nejjednodušší způsob, jak nabíjet baterie! Díky dnes zcela běžné technologii RFID nabíječ sám identifikuje připojený typ akumulátoru a sám nastaví parametry nabíjení. Pouze zapojíte akumulátor a nabíječ EZ-Peak Plus udělá...
    1 582,00 Kč
    Skladem
  • Duální nabíječ Traxxas EZ-Peak Plus na NiMH a LiPo akumulátory. Díky dnes zcela běžné technologii RFID nabíječ sám identifikuje připojené typy akumulátorů a sám nastaví parametry nabíjení. Pouze zapojíte akumulátor a nabíječ EZ-Peak Plus udělá práci za Vás!
    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus LiPo/NiMH Dual 2x50W
    Kód: AS_TRA2972G
    Duální nabíječ Traxxas EZ-Peak Plus na NiMH a LiPo akumulátory. Díky dnes zcela běžné technologii RFID nabíječ sám identifikuje připojené typy akumulátorů a sám nastaví parametry nabíjení. Pouze zapojíte akumulátor a nabíječ EZ-Peak Plus udělá...
    3 114,00 Kč
    Skladem
  • Revoluční způsob nabíjení baterií! Stačí připojit NiMH nebo LiPol baterii s ID konektorem a zmáčknout tlačítko Start. Nabíječ sám zjistí typ a počet článků baterie a zahájí nabíjení. Díky Bluetooth konektivitě a aplikací Traxxas EZ-Peak Live™ pro iOS a Android můžete nabíječ ovládat a dále sledovat průběh nabíjení.
    Traxxas nabíječ EZ-Peak Live LiPo/NiMH 100W
    Kód: AS_TRA2971G
    Revoluční způsob nabíjení baterií! Stačí připojit NiMH nebo LiPol baterii s ID konektorem a zmáčknout tlačítko Start. Nabíječ sám zjistí typ a počet článků baterie a zahájí nabíjení. Díky Bluetooth konektivitě a aplikací Traxxas EZ-Peak Live™ pro...
    3 114,00 Kč
    Skladem
  • Nůžky s přímým břitem na lexanové karoserie jsou užitečným pomocníkem při úpravě karosérie nejen RC modelů aut.
    Traxxas nůžky na karosérie rovné
    Kód: AS_TRA3431
    Nůžky s přímým břitem na lexanové karoserie jsou užitečným pomocníkem při úpravě karosérie nejen RC modelů aut.
    316,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas nůžky na karosérie zahnuté na lexanové karoserie jsou užitečnou pomůckou při úpravě nejen karosérie RC modelů aut.
    Traxxas nůžky na karosérie zahnuté
    Kód: AS_TRA3432
    Traxxas nůžky na karosérie zahnuté na lexanové karoserie jsou užitečnou pomůckou při úpravě nejen karosérie RC modelů aut.
    316,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus 75W, pro extrémně jednoduché a bezpečné nabíjení akumulátorů Traxxas. Automatické rozpoznání akumulátorů Traxxas iD. Vysoký výkon - nabíjecí proud až 8A. Nabíjení 2-4S LiPo, 5-8 čl. NiMH. Režimy: Fast Charge, Storage a Balance pro dlouho životnost akumulátorů.
    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus 4S 100W (2-4S)
    Kód: AS_TRA2981G
    Traxxas nabíječ EZ-Peak Plus 75W, pro extrémně jednoduché a bezpečné nabíjení akumulátorů Traxxas. Automatické rozpoznání akumulátorů Traxxas iD. Vysoký výkon - nabíjecí proud až 8A. Nabíjení 2-4S LiPo, 5-8 čl. NiMH. Režimy: Fast Charge, Storage a...
    2 669,00 Kč
    Skladem
  • Speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný doplněk všech lodních modelářů. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent.
    Traxxas - lodní mazací tuk 30ml
    Kód: AS_TRA5748
    Speciální mazací tuk pro mazání lodních hřídelí RC lodí je nezbytný doplněk všech lodních modelářů. Speciální složení zajistí hladký chod hřídele v teflonové trubičce se zachováním maximální životnost komponent.
    218,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas nabíječ USB-C s maximálním výkonem 40W je určen pro nabíjení Traxxas akumulátorů 2-3S LiPo, nebo NiMH (7.2-8.4 V) s konektorem iD. Nabíječ automaticky rozpozná typ baterie Traxxas iD a sám nastaví optimální parametry, pro rychlé a spolehlivé nabíjení.
    Traxxas nabíječ EZ-Peak USB-C 40W
    Kód: AS_TRA2985
    Traxxas nabíječ USB-C s maximálním výkonem 40W je určen pro nabíjení Traxxas akumulátorů 2-3S LiPo, nebo NiMH (7.2-8.4 V) s konektorem iD. Nabíječ automaticky rozpozná typ baterie Traxxas iD a sám nastaví optimální parametry, pro rychlé a...
    1 038,00 Kč
    Skladem
  • Tester LiPo akumulátorů Traxxas s integrovaným balancérem. Přesné a okamžité měření jednotlivých článků vždy po ruce. Možnost zapojení 1 až 6 článkového akumulátoru přes přibalený adaptér. Integrovaný balancér pro vyvážení článků.
    Traxxas tester LiPo akumulátorů bez adaptéru NO2938X
    Kód: AS_TRA2968
    Tester LiPo akumulátorů Traxxas s integrovaným balancérem. Přesné a okamžité měření jednotlivých článků vždy po ruce. Možnost zapojení 1 až 6 článkového akumulátoru přes přibalený adaptér. Integrovaný balancér pro vyvážení článků.
    751,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas šroubovák s výměnnými bity (sada Master) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5, 3.0 mm a bity s kuličkou 2.0, 2.5, 3.0 mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    Traxxas šroubovák s imbus bity (sada Master)
    Kód: AS_TRA8711
    Traxxas šroubovák s výměnnými bity (sada Master) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5, 3.0 mm a bity s kuličkou 2.0, 2.5, 3.0 mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    2 076,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas šroubovák s výměnnými bity ( sada Essential ) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5 mm a bity nástrčné 5.0, 5.5, 7.0, 8.0 mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    Traxxas šroubovák s výměnnými bity (sada Essential)
    Kód: AS_TRA8712
    Traxxas šroubovák s výměnnými bity ( sada Essential ) obsahuje ručku Premium s výměnnými bity imbus 1.5, 2.0, 2.5 mm a bity nástrčné 5.0, 5.5, 7.0, 8.0 mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    2 076,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas šroubovák s výměnnými bity (sada Master) obsahuje ručku Premium a výměnné bity nástrčné maticové 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 7.0, 8.0mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    Traxxas šroubovák s nástrčkovými bity (sada Master)
    Kód: AS_TRA8719
    Traxxas šroubovák s výměnnými bity (sada Master) obsahuje ručku Premium a výměnné bity nástrčné maticové 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 7.0, 8.0mm. Pouzdro na nářadí s vyšitým logem.
    1 780,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas rukojeť šroubováku velká je opatřena pohodlnou praktickou pryžovou ergonomickou ručkou, která zaručí příjemné držení a vysokou životnost. Lze do ní vkládat výměnné bity Traxxas ale i jiné standardní bity.
    Traxxas rukojeť šroubováku velká
    Kód: AS_TRA8720
    Traxxas rukojeť šroubováku velká je opatřena pohodlnou praktickou pryžovou ergonomickou ručkou, která zaručí příjemné držení a vysokou životnost. Lze do ní vkládat výměnné bity Traxxas ale i jiné standardní bity.
    277,00 Kč
    Není skladem
  • Traxxas rukojeť šroubováku pogumovaná je opatřena pohodlnou praktickou pryžovou ergonomickou ručkou, která zaručí příjemné držení a vysokou životnost. Lze do ní vkládat výměnné bity Traxxas ale i jiné standardní bity.
    Traxxas rukojeť šroubováku pogumovaná
    Kód: AS_TRA8722
    Traxxas rukojeť šroubováku pogumovaná je opatřena pohodlnou praktickou pryžovou ergonomickou ručkou, která zaručí příjemné držení a vysokou životnost. Lze do ní vkládat výměnné bity Traxxas ale i jiné standardní bity.
    267,00 Kč
    Není skladem
  • Výstružník Traxxas slouží na precizní vykružování otvorů v karosérii aut až do průměru 15 mm. Praktická pomůcka pro modeláře, řezná část se 2 noži je vyrobena z kvalitní oceli, držadlo je plast.
    Traxxas výstružník na karosérie s plastovou rukojetí
    Kód: AS_TRA3433
    Výstružník Traxxas slouží na precizní vykružování otvorů v karosérii aut až do průměru 15 mm. Praktická pomůcka pro modeláře, řezná část se 2 noži je vyrobena z kvalitní oceli, držadlo je plast.
    890,00 Kč
    Skladem
  • Revoluční způsob nabíjení baterií díky EZ-Peak Live Dual 2x100W! Stačí připojit NiMH nebo LiPol baterii s ID konektorem a zmáčknout tlačítko Start. Nabíječ sám zjistí parametry baterie a zahájí nabíjení. Díky Bluetooth a aplikací Traxxas EZ-Peak Live™ pro iOS a Android jej můžete ovládat a sledovat průběh nabíjení.
    Traxxas nabíječ EZ-Peak Live 2x100W
    Kód: AS_TRA2973G
    Revoluční způsob nabíjení baterií díky EZ-Peak Live Dual 2x100W! Stačí připojit NiMH nebo LiPol baterii s ID konektorem a zmáčknout tlačítko Start. Nabíječ sám zjistí parametry baterie a zahájí nabíjení. Díky Bluetooth a aplikací Traxxas EZ-Peak...
    4 841,00 Kč
    Skladem
  • Traxxas rukojeť šroubováku střední. Pohodlná plastová rukojeť pro bity Traxxas.
    Traxxas rukojeť šroubováku střední
    Kód: AS_TRA8721
    Traxxas rukojeť šroubováku střední. Pohodlná plastová rukojeť pro bity Traxxas.
    178,00 Kč
    Není skladem
  • NiMH akumulátor Traxxas 8.4 V 3000 mAh v plochém provedení s nejnovějším iD konektorem. Traxxas iD technologie umožňuje jednoznačnou identifikaci akumulátoru a automatickou volbu nabíjecího programu. Rozměry 24 x 47 x 157 mm.
    Traxxas NiMH baterie Car 3000mAh 8.4V plochá iD
    Kód: AS_TRA2923X
    NiMH akumulátor Traxxas 8.4 V 3000 mAh v plochém provedení s nejnovějším iD konektorem. Traxxas iD technologie umožňuje jednoznačnou identifikaci akumulátoru a automatickou volbu nabíjecího programu. Rozměry 24 x 47 x 157 mm.
    989,00 Kč
    Skladem
  • LiPol baterie Traxxas 2 články 7.4 V 5800 mAh pro RC modely aut. Rozměry 25 x 45 x 135 mm, hmotnost 305g. Akumulátor je vybaven novým konektorem Traxxas iD.
    Traxxas LiPol Car 25C 5800mAh 2S1P 7.4V iD
    Kód: AS_TRA2843X
    LiPol baterie Traxxas 2 články 7.4 V 5800 mAh pro RC modely aut. Rozměry 25 x 45 x 135 mm, hmotnost 305g. Akumulátor je vybaven novým konektorem Traxxas iD.
    1 928,00 Kč
    Skladem
  • Originální pohonná baterie Traxxas 7 článků napětí 8.4 V, kapacita 5000 mAh v plochém provedení s nejnovějším iD konektorem. Traxxas iD technologie umožňuje jednoznačnou identifikaci akumulátoru a automatickou volbu nabíjecího programu. Rozměry 24 x 47 x 157 mm.
    Traxxas NiMH baterie Car 5000mAh 8.4V plochá iD
    Kód: AS_TRA2960X
    Originální pohonná baterie Traxxas 7 článků napětí 8.4 V, kapacita 5000 mAh v plochém provedení s nejnovějším iD konektorem. Traxxas iD technologie umožňuje jednoznačnou identifikaci akumulátoru a automatickou volbu nabíjecího programu. Rozměry 24...
    1 928,00 Kč
    Skladem
  • LiPol akumulátor Traxxas pro RC modely aut. Napětí 11.1cnbsp;V, kapacita 4000 mAh, rozměry 25 x 45 x 135 mm. Primárně určeno pro modely Bandit, Rustler nebo Stampede VXL pro dosažení maximální rychlosti.
    Traxxas LiPol Car 25C 4000mAh 3S1P 11.1V iD
    Kód: AS_TRA2849X
    LiPol akumulátor Traxxas pro RC modely aut. Napětí 11.1cnbsp;V, kapacita 4000 mAh, rozměry 25 x 45 x 135 mm. Primárně určeno pro modely Bandit, Rustler nebo Stampede VXL pro dosažení maximální rychlosti.
    2 126,00 Kč
    Skladem
  • LiPol baterie Traxxas 2 články 7.4 V 7600 mAh pro modely aut. Rozměry 25 x 45 x 155 mm, hmotnost 375g. Akumulátor je vybaven novým konektorem Traxxas iD.
    Traxxas LiPol Car 25C 7600mAh 2S1P 7.4V iD
    Kód: AS_TRA2869X
    LiPol baterie Traxxas 2 články 7.4 V 7600 mAh pro modely aut. Rozměry 25 x 45 x 155 mm, hmotnost 375g. Akumulátor je vybaven novým konektorem Traxxas iD.
    2 373,00 Kč
    Skladem
  • Pohonná NiMH baterie Traxxas 3300 mAh 8,4V s ID konektorem, 7 článků ploché provedení. Rozměry 24 x 47 x 157 mm, hmotnost 425 g.
    Traxxas NiMH baterie 8.4V 3300mAh plochá
    Kód: AS_TRA2940X
    Pohonná NiMH baterie Traxxas 3300 mAh 8,4V s ID konektorem, 7 článků ploché provedení. Rozměry 24 x 47 x 157 mm, hmotnost 425 g.
    1 186,00 Kč
    Skladem
  • LiPol baterie Traxxas 3 články 11.1 V 5000 mAh pro auta s novým konektorem Traxxas iD. Rozměry 25 x 45 x 155 mm, hmotnost 350g.
    Traxxas LiPol Car 25C 5000mAh 3S1P 11.1V iD
    Kód: AS_TRA2872X
    LiPol baterie Traxxas 3 články 11.1 V 5000 mAh pro auta s novým konektorem Traxxas iD. Rozměry 25 x 45 x 155 mm, hmotnost 350g.
    2 323,00 Kč
    Skladem
  • Pohonný akumulátor Traxxas NiMH 7 článků 8.4 V 4200 mAh pro RC modely aut Traxxas v plochém provedení. Nový Traxxas iD konektor. Traxxas iD technologie umožňuje jednoznačnou identifikaci akumulátoru a automatickou volbu nabíjecího programu. Rozměry 24 x 47 x 157 mm.
    Traxxas NiMH baterie 8.4V 4200mAh plochá iD
    Kód: AS_TRA2950X
    Pohonný akumulátor Traxxas NiMH 7 článků 8.4 V 4200 mAh pro RC modely aut Traxxas v plochém provedení. Nový Traxxas iD konektor. Traxxas iD technologie umožňuje jednoznačnou identifikaci akumulátoru a automatickou volbu nabíjecího programu....
    1 730,00 Kč
    Skladem
  • 2- článková Traxxas LiPo baterie 7.4V s kapacitou 3000mAh 25C a konektorem Traxxas iD, je doporučena pro RC model auta Traxxas Stampede 1:10 2BL 4WD RTR. Rozměry 135x44x25mm, hmotnost 156g.
    Traxxas LiPo baterie 7.4V 3000mAh 25C iD
    Kód: AS_TRA2827X
    2- článková Traxxas LiPo baterie 7.4V s kapacitou 3000mAh 25C a konektorem Traxxas iD, je doporučena pro RC model auta Traxxas Stampede 1:10 2BL 4WD RTR. Rozměry 135x44x25mm, hmotnost 156g.
    1 038,00 Kč
    Skladem
  • LiPol baterie Traxxas 3 články 11.1 V 5000 mAh pro auta s novým konektorem Traxxas iD pro nabíječe se systémem Traxxas ID. Rozměry 29 x 45 x 135 mm, hmotnost 354g.
    Traxxas LiPo 11.1V 5000mAh 25C krátká
    Kód: AS_TRA2832X
    LiPol baterie Traxxas 3 články 11.1 V 5000 mAh pro auta s novým konektorem Traxxas iD pro nabíječe se systémem Traxxas ID. Rozměry 29 x 45 x 135 mm, hmotnost 354g.
    2 323,00 Kč
    Skladem
  • LiPol baterie Traxxas 2 články 7.4 V 5000 mAh pro RC modely aut. Rozměry 25 x 45 x 135 mm, hmotnost 281g. Akumulátor je vybaven novým konektorem Traxxas iD.
    Traxxas LiPo 7.4V 5000mAh 25C
    Kód: AS_TRA2842X
    LiPol baterie Traxxas 2 články 7.4 V 5000 mAh pro RC modely aut. Rozměry 25 x 45 x 135 mm, hmotnost 281g. Akumulátor je vybaven novým konektorem Traxxas iD.
    1 651,00 Kč
    Skladem
  • BlueTooth modul slouží pro bezdrátové spojení s vysílačem Traxxas TQi BlueTooth Ready a aplikací Traxxas Link, která je určena pro mobilní zařízení s operačním systémem Apple iOS (iPhone, iPad, iPod, ...) nebo Google Android (Samsung Galaxy S, ...).
    BlueTooth modul do vysílačů Traxxas
    Kód: AS_TRA6511
    BlueTooth modul slouží pro bezdrátové spojení s vysílačem Traxxas TQi BlueTooth Ready a aplikací Traxxas Link, která je určena pro mobilní zařízení s operačním systémem Apple iOS (iPhone, iPad, iPod, ...) nebo Google Android (Samsung Galaxy S, ...).
    1 137,00 Kč
    Skladem
  • Senzor otáček s delším kabelem obsahuje Hallovu sondu, která reaguje na přítomnost magnetu v její blízkosti.
    Traxxas telemetrie - senzor otáček dlouhý
    Kód: AS_TRA6520
    Senzor otáček s delším kabelem obsahuje Hallovu sondu, která reaguje na přítomnost magnetu v její blízkosti.
    376,00 Kč
    Skladem
  • Senzor teploty sestává z termočlánku v silikonové bužírce s dlouhými vývody a dále vstupu pro senzor napětí.
    Traxxas telemetrie - senzor teploty dlouhý
    Kód: AS_TRA6521
    Senzor teploty sestává z termočlánku v silikonové bužírce s dlouhými vývody a dále vstupu pro senzor napětí.
    376,00 Kč
    Skladem
  • Teplotní senzor pro rozšiřující telemetrický modul. Snímač je tvořen termočlánkem, senzor lze použít pro měření teploty elektro motoru, spalovacích motorů, regulátoru i akumulátorů. Teplotní senzor je automaticky detekován, není potřeba nic nastavovat.
    Traxxas telemetrie - senzor teploty rozšiř. modulu
    Kód: AS_TRA6526
    Teplotní senzor pro rozšiřující telemetrický modul. Snímač je tvořen termočlánkem, senzor lze použít pro měření teploty elektro motoru, spalovacích motorů, regulátoru i akumulátorů. Teplotní senzor je automaticky detekován, není potřeba nic...
    425,00 Kč
    Skladem
  • Napěťový senzor pro rozšiřující telemetrický modul. Senzor měří napájecí napětí vůči nulovému napětí. Napěťový senzor je automaticky detekován, není potřeba nic nastavovat.
    Traxxas telemetrie - senzor napětí rozšiř. modulu
    Kód: AS_TRA6527
    Napěťový senzor pro rozšiřující telemetrický modul. Senzor měří napájecí napětí vůči nulovému napětí. Napěťový senzor je automaticky detekován, není potřeba nic nastavovat.
    425,00 Kč
    Skladem
  • Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas DCB M41 Brushless: telemetrie - držák magnetu, magnet 5x2mm.
    Traxxas telemetrie - držák magnetu, magnet 5x2mm
    Kód: AS_TRA6534
    Náhradní díl pro RC model lodi Traxxas DCB M41 Brushless: telemetrie - držák magnetu, magnet 5x2mm.
    99,00 Kč
    Skladem
  • Držák senzoru teploty pro všechna elektro auta Traxxas umožňuje snadné připevnění termočlánku na plášť motoru nebo jeho chladiče. Snadné a rychlé upevnění.
    Traxxas telemetrie - držák senzoru teploty elektro
    Kód: AS_TRA6535
    Držák senzoru teploty pro všechna elektro auta Traxxas umožňuje snadné připevnění termočlánku na plášť motoru nebo jeho chladiče. Snadné a rychlé upevnění.
    99,00 Kč
    Skladem
  • Rozšiřující telemetrický modul 2.0 se připojuje do 4-pinového konektoru na přijímači 6533. Díky rozšiřujícímu modulu můžete využít nový GPS senzor s podporou satelitů GPS a GLONASS pro maximálně přesné měření rychlosti. Mimo to můžete připojit až šest doplňkových telemetrických senzorů pro měření teploty / napětí.
    Traxxas telemetrie - rozšiřující modul 2.0
    Kód: AS_TRA6550X
    Rozšiřující telemetrický modul 2.0 se připojuje do 4-pinového konektoru na přijímači 6533. Díky rozšiřujícímu modulu můžete využít nový GPS senzor s podporou satelitů GPS a GLONASS pro maximálně přesné měření rychlosti. Mimo to můžete připojit až...
    1 186,00 Kč
    Skladem
  • GPS senzor se připojuje do rozšiřujícího telemetrického modulu TRA6550X. Díky GPS senzoru můžete díky podpoře satelitů GPS a GLONASS, maximálně přesně změřit rychlost vůči zemskému povrchu. Senzor není nutné nijak programovat, stačí jej zapojit.
    Traxxas telemetrie - GPS modul 2.0
    Kód: AS_TRA6551X
    GPS senzor se připojuje do rozšiřujícího telemetrického modulu TRA6550X. Díky GPS senzoru můžete díky podpoře satelitů GPS a GLONASS, maximálně přesně změřit rychlost vůči zemskému povrchu. Senzor není nutné nijak programovat, stačí jej zapojit.
    2 768,00 Kč
    Skladem
  • Rozšiřují modul telemetrie 2.0 s již nainstalovaným modulem GPS 2.0. Díky tomuto systému můžete sledovat velmi přesnou rychlost modelu v aplikaci Traxxas Link. Mimo to můžete připojit a sledovat až šest doplňkových telemetrických senzorů pro měření teploty / napětí.
    Traxxas telemetrie - rozšiřující modul s GPS 2.0
    Kód: AS_TRA6553X
    Rozšiřují modul telemetrie 2.0 s již nainstalovaným modulem GPS 2.0. Díky tomuto systému můžete sledovat velmi přesnou rychlost modelu v aplikaci Traxxas Link. Mimo to můžete připojit a sledovat až šest doplňkových telemetrických senzorů pro...
    3 658,00 Kč
    Skladem
  • Tuningový díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: lože pro rozšiřující modul telemetrie Spartan SR.
    Traxxas lože telemetrie Spartan SR
    Kód: AS_TRA6564
    Tuningový díl pro RC model auta Traxxas Spartan SR: lože pro rozšiřující modul telemetrie Spartan SR.
    99,00 Kč
    Není skladem

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi