+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Axial SCX24 Jeep Wrangler JLU CRC 2019 V2 1:24 4WD RTR zelený

AS_AXI00002V3T4
605482181454

RC model auta na dálkové ovládání v měřítku 1:24 Axial SCX24 s karosérií Jeep Wrangler JLU 4WD Rock Crawler RTR. Model je sestaven a připraven k jízdě, vše potřebné je v balení. Doba jízdy přes 40 minut! Nová řídící jednotka a olejové tlumiče.

4 077,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

RC model auta na dálkové ovládání v měřítku 1:24 Axial SCX24 s karosérií Jeep Wrangler JLU 4WD Rock Crawler RTR. Model je sestaven a připraven k jízdě, vše potřebné je v balení. Díky použití moderního LiPo akumulátoru je doba jízdy přes 40 minut!

S RC modelem auta Axial SCX24 Jeep Wrangler JLU 4WD Rock Crawler můžete jezdit doma nebo na zahradě a vytvořit si i vlastní trať z menších kamenů či větví. Stačí nabít baterii pomocí USB nabíječe který je součástí balení, vložt do auta a můžete vyjet. Realistická licencovaná karosérie populárního Jeep Wrangler a velká terénní kola s nadstandardní světlou výškou evokuje vzhled světově proslulého auta. Základem je silný pohon, ten sestává z motoru 180 s víceřadou převodovkou, která dodá potřebnou sílu k nápravám. Od převodovky se přenáší kroutící moment na teleskopické hřídele a k přímým nápravám se šnekovou převodovkou. Proto není potřeba brzda a kroutící moment nezná hranic.

SCX24 Jeep JLU, je jeden z nejúspěšnějších micro rock crawlerů v měřítku 1:24. Nyní Axial vylepšil konstrukci auta. Tlumiče naplněné olejem byly přidány pro odpružení, které hladce pohlcuje nerovnosti a zůstává stabilní i v nejdrsnějším terénu. Součástí je nová řídící elektronika Spektrum a na výběr jsou dvě nové barvy karoserie. Trvalý pohon všech kol díky 3-prvkovému přednímu a 4-prvkovému zadnímu zavěšení, vám umožní překonat velké výzvy. Šnekové převody na nápravách zvyšují světlou výšku. Realistické ocelové rámové kolejnice na podvozku s C kanálem odolají i tvrdším nárazům.

Realistická karoserie je posazena na šasí SCX24 s nápravami s licencovanými koly KMC Machete a pneumatikami Nitto Trail Grappler. Dvě LED diody v předním nárazníku osvětlují prostor před autem pro jízdu v noci. Pro rychlý přístup k baterii stačí odstranit jednu sponku a naklonit karosérii dozadu. V balení najdete vysílač Spektrum 2,4GHz, 350mAh LiPo baterii, praktickou USB nabíječku a čtyři AA baterie do vysílače.

Šnekové převody

Přední a zadní diferenciály jsou vybaveny šnekovými převody, které dodávají nápravám velmi vysoký kroutící moment, rovněž zajišťuje funkci brzdy a zároveň díky malým rozměrům vytváří větší světlou výšku, která je potřeba pro zdolávání překážek.

Tuhé kovové bočnice

Stejně jako platforma Axial SCX10 v měřítku 1:10, má i podvozek Axial SCX24 robustní ocelové lišty rámu podvozku s výztuhami, které udržují podvozek dostatečně tuhý i při velkém překroucení náprav.

Přímé nápravy

Přední a zadní zavěšení se skládá z dvoudílné lisované kompozitní pevné nápravy. Pro optimální manipulaci je zavěšení SCX24 ™ vybaveno tříprvkovým předním a čtyř-prvkovým zadním zavěšením.

4-prvkové zadní zavěšení

Geometrie zadního zavěšení využívá 4 prvkovou konstrukci, která je optimalizována pro snížení natáčení nápravy a kroucení točivého momentu.

Funkční tlumiče odpružení

I tak malé RC auto může mít maketově zpracované tlumiče, navíc plněné olejem. Přes jednoduchou konstrukci s vinutou pružinou a plastovým tělem jsou tlumiče skvěle funkční.

Ocelové hřídele náprav

Při použití šnekových převodů diferenciálů je přenos kroutícího momentu na kola zajištěn pomocí ocelových hřídelí, které mají vysokou odolnost a tuhost při záběru kol. Točivý moment je přenášen kolíkem na šestihranné náboje.

Drážkované hnací hřídele

Hnací hřídele mezi převodovkou a přední a zadní nápravou, jsou drážkované a umožňují velký axiální posun a maximální přenos točivého výkonu.

Silný motor s víceřadou převodovkou

O pohon RC modelu auta Axial SCX24 se stará stejnosměrný motor Tazer řady 180 s 88 závity na kotvě. Motor má optimální točivý moment, který je potřeba pro jízdu do strmého stoupání. Je upevněn na kovové motorové lože, které pomáhá motor chladit a udržovat teplotu na optimální úrovni

Vysílač Spektrum SLT2 2,4 GHz

Dvou-kanálový vysílač Spektrum SLT2 nabízí potřebné funkce, jako je velikost dráhy plynu a řízení a omezení plynu. Set je připraven k provozu, je kompletní, včetně AA baterií vysílače.

Osazeno kuličkovými ložisky

Model je plně osazen kuličkovými ložisky a to jak v převodovce, tak v nápravách a náhonech. Můžete jezdit bez obav, že by se vám někde opotřebilo kluzné ložisko.

Vlastnosti Axial SCX24Jeep Wrangler JLU 4WD Rock Crawler RTR
  • RC auto Axial SCX24 je kompletně sestaveno a připraveno k použití, vše potřebné je obsahem balení
  • Realistický design karosérie Jeep Wrangler JLU Rock Crawler
  • Licencované disky KMC Machete
  • Licencované pneumatiky Nitto Trail Grappler M/T
  • Nové tlumiče plněné olejem
  • 3-bodové přední a 4-bodové zadní zavěšení
  • Kovové boční rámy šasí
  • Šnekový převod náprav
  • Odklápěcí karosérie je jištěna pouze jednou sponkou
  • Komplet osazeno kuličkovými ložisky
  • Vysílač Spektrum SLT2 2,4 GHz
  • USB nabíječ DYNC1063

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

Axial
AS_AXI00002V3T4
3 ks

Parametry

Měřítko
1:24
Délka
198 mm
Typ
Crawler, expediční
Hmotnost
160 g
Rychlost
Až 3 km/h
Šířka
99 mm
Výška
104 mm
Motor
Stejnosměrný 180 88T
Rozvor
132 mm
Světlá výška podvozku
26 mm
Náhon
4WD
Doba jízdy
40 až 50 minut s dodaným akumulátorem
Přední kola
Disky KMC Machete, pneu Nitto Trail Grappler M/T
Zadní kola
Disky KMC Machete, pneu Nitto Trail Grappler M/T
Baterie
Spektrum LiPo 7.4 V 350 mAh
Servo
Axial AS-1
Přijímač
Spektrum kombo Rx/reg. 10A
Vysílač
SLT2 2-CH 2.4Ghz SLT
Konektor baterie
JST PH 2.0

Specifické reference

ean13
605482181454

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi