+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

E-flite SR-71 Blackbird 0.96m AS3X SAFE Select BNF Basic

AS_EFL02050
605482178362

RC model letadla E-flite SR-71 Blackbird 0.96m, je polomaketou nejrychlejšího a nejvýše létajícího letadla s proudovými motory na světě. Let s modelem SR-71 je úžasný zážitek, který s žádným jiným modelem nezkusíte!

7 165,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Lockheed Martin SR-71 „Blackbird“ je jedním z nejunikátnějších a nejikoničtějších letadel všech dob. SR-71 byl vyvinutý v 60. letech 20. století, aby létal rychleji a výše než všechna ostatní letadla té doby. Je držitelem světových rekordů v letu v trvalé výšce (85 069 stop/25,929 km) a rychlosti (2 193,2 MPH/3,3 Mach).

RC model letadla E-flite SR-71 Blackbird se dodává téměř sestavený a připravený k letu ihned po vybalení z krabice. Nainstalovaná řídící jednotka s přijímačem Spektrum je vybavená exkluzivními technologiemi – stabilizací AS3X a volitelnou ochranou letové obálky SAFE Select. Pohon obstarávají dvě dmychadla o průměru 40 mm.

E-flite SR-71 BNF Basic je připraven ke spárování s 5+ kanálovým vysílačem Spektrum s modulací DSMX/DSM2. Elektronika modelu navíc poskytuje telemetrická data v reálném čase, jako je celkové napětí baterie, proud a další (při použití baterie Spektrum Smart). Tato telemetrická data je možné zobrazit s kompatibilními vysílači Spektrum. Pohon, s dvojicí 40mm dmychadel se střídavými motory, je navržen pro cenově dostupné LiPol baterie 14.8V 2200mAh 30C+ a zároveň poskytuje vynikající kombinaci výkonu a dlouhého letového času.

Drak letadla z tuhé a lehké pěnové hmoty EPO má detailně zpracovaný povrch s replikou plátů. Model je navržen tak, aby byl extrémně odolný a zároveň lehký, což zajišťují kompozitní výztuhy. Při finální montáži modelu stačí nasadit nosní pryžový kužel s maketou Pitotovy trubice a obě plochy směrovek. Obsahem balení jsou rovněž červeně zbarvené směrovky pro lepší viditelnost.

Podvozek a řiditelné příďové kolo replikují vzhled jedinečných hliníkových disků, používaných na skutečných letadlech. Pevný podvozek umožňuje pojíždění, vzlet a přistání na hladkém povrchu. Můžete také létat bez podvozku a přistávat na trávě. Pro start bez podvozku hodem z ruky, je možné využít vytvarované rukojeti pro prsty na spodní straně modelu a pro bezpečný vzlet zapnout systém SAFE.

Verze Bind-N-Fly

Letadla ve verzi Bind-N-Fly (BNF) mají nainstalovaný motor, regulátor, serva a přijímač Spektrum 2,4 GHz, takže vše co musíte udělat, je spárovat model s vaším kompatibilním vysílačem a udělat konečnou montáž a nastavení!

Exkluzivní technologie

Eflite SR-71 Blackbird je vybavený exkluzivními technologiemi Spektrum AS3X® a SAFE® Select. Systém AS3X pracuje v zákulisí, aby eliminoval účinky větru a turbulencí, díky tomu bude let hladký, jako s mnohem větším letadlem. Volitelná aktivace systému SAFE Select nabízí limity náklonu a automatickou samonivelaci, kterou lze zapnout a vypnout přepínačem v případě potřeby.

Možnost telemetrie

RC model SR-71 Blackbird Twin 40mm EDF je vybaven řídící jednotkou, které poskytuje řadu telemetrických dat v reálném čase, včetně celkového napětí baterie, odběru proudu a dalších – při použití Smart baterie. Tyto údaje je pak schopen zobrazit kompatibilní vysílač vybavených Spektrum AirWare™ (DX6e a 8e, DX6 G2/3 a 8 G2, DX9, NX6, 8 a 10, iX12, iX14, iX20 a další).

Vysoce výkonné EDF

Pohon modelu zajišťují dvě 40mm elektro-dmychadla s vysokootáčkovými střídavými motory typu outrunner. Tento duální pohon je navržen tak, aby poskytoval vynikající kombinaci výkonu a doby letu při použití oblíbených baterií 4S 2200mAh 30C+.

Podvozek

Můžete nainstalovat přiložený pevný podvozek s řiditelným příďovým kolem, pro pojíždění, vzlet a přistávání na hladkém povrchu. Nebo můžete model nechat bez podvozku pro větší rychlost, výkon a přistání na břicho do trávy. Pro start z ruky jsou na spodní straně trupu prolisy pro prsty a dále si můžete aktivovat systém SAFE.

Odolný design

Drak letadla z EPO se vyznačuje detailním zpracováním. Konstrukce trupu je vyztužena plastovými nosníky a kompozitními výztuhami v přídi. Výsledkem je vynikající vzhled přesně v měřítku a odolnost.

Továrně sestaveno

RC model letadla s 40mm EDF přichází téměř 100% továrně sestavený a připravený k letu ihned po vybalení z krabice! Stačí jen instalovat plochy směrovek, gumový nos a nastavit Váš min. 5kanálový vysílač Spektrum™ DSMX®/DSM2®.

Licencovaný vzhled

Licencovaný vzhled přesně zachycuje proporce a zbarvení originálního letadla, včetně sériového označení 17958 a volitelných nálepek na nos modelu.

Stabilizace AS3X™

Přijímač Spektrum je vybaven technologií AS3X, která pomáhá stabilizovat model za letu. Přijímač obsahuje tříosé MEMS gyro a akcelerometr a díky elektronické stabilizaci se zjednodušuje řízení modelu např. ve větrném počasí. Model reaguje podobně, jako mnohem větší model a jeho let je klidný, aniž by přitom byla zachována jeho plná řiditelnost. AS3X přináší více jistoty v řízení.

Technologie SAFE Select™

Díky použité technologii SAFE Select můžete model jistěji řídit bez obav o ztrátu kontroly. Systém SAFE zabrání překročení náklonu v zatáčce a rovněž omezuje stoupání a klesání. Pouhým puštěním řídících pák ovladače se model vrátí do vodorovného letu.

Jak už samotný název SAFE Select napovídá, jedná se o volitelnou funkci - je na Vás, zda chcete technologii SAFE používat či zakázat. Je možné funkci SAFE vypnout či zapnout i za letu pomocí volného kanálu vysílače.

Výhody funkce SAFE Select™:
  • Omezuje maximální náklony modelu a tím zabraňuje k přechodu modelu do vývrtky.
  • Automaticky uvede model do horizontálního letu při puštění řídících pák vysílače
  • Pomocí volného kanálu lze systém SAFE vypnout či zapnout během letu.
Pro zkušené piloty

Letouny 3. úrovně, jako je tento, jsou vhodné pro zkušenější RC piloty, kteří již mají zažité modely podobné třídy. A přestože se jedná o dosud nejsnadněji létající model SR-71, není vhodný pro začínající piloty nebo jako první model s dmychadlem. Měli byste mít zkušenosti s modely jako je například E-flite Habu SS (Super Sport), Viper 70 mm, nebo větší modely EDF, než se pokusíte létat s SR-71 Blackbird Twin 40mm EDF.

Vlastnosti
  • Oficiálně licencovaná funkční polomaketa nejrychlejšího a nejvýše létajícího pilotovaného letadla na světě, která nabízí zážitek z létání jako žádný jiný model
  • Dva 40mm dmychadla se střídavými motory typu outrunner
  • Dostupná telemetrie pro kompatibilní vysílače Spektrum s Airware (napětí baterie, proud a další telemetrická data v reálném čase)
  • Přijímač Spektrum 2,4 GHz DSMX®
  • Ochrana letové obálky SAFE Select pro snadnější let
  • Stabilní let s exkluzivní technologií AS3X®
  • Čtyři instalovaná serva pro ovládání elevonů, výškovky a příďového podvozku
  • Přiložený pevný podvozek pro start a přistání na pevné povrchy
  • Vytvarované rukojeti na prsty pro start z ruky a automatický režim Hand Launch Assist
  • Přesně tvarovaný, odolný drak letadla z EPO s plastovými a kompozitními výztuhami
  • Obsahuje extra sadu volitelných, červeně nabarvených směrovek pro lepší viditelnost
  • Téměř kompletně továrně sestavený a připravené k letu
  • Hotový nabarvený povrch, volitelné polepy
E-Flite
AS_EFL02050
2 ks

Parametry

Konstrukce
EPO
Rozpětí
505 mm
Délka
955 mm
Letová hmotnost
834 g (606 g bez baterie)
Nosná plocha
0
Plošné zatížení
0
Elektro pohon
2x 40 mm EDF, střídavý motor 6800 Kv
Druh stavebnice
BNF Basic
Náročnost pilotáže
Pokročilý
Typ
Vojenský
Konektor
IC3

Specifické reference

ean13
605482178362

Mohlo by vás také zajímat

13 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi