+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Traxxas Slash 1:10 2BL RTR oranžový

AS_TRA58134-4-ORNG
20334017734

Traxxas Slash je výkonný RC model auta 1:10 s náhonem 2WD a rychlostí až 56 km/h. Je plně sestaven a obsahuje bezsponkovou karoserii. Pohání jej výkonný střídavý motor s regulátorem BL-2S. RC souprava Traxxas TQ 2.4 GHz.

7 068,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Traxxas Slash je výkonný RC model auta v měřítku 1:10 s náhonem 2WD a rychlostí až 56 km/h. Je plně sestaven a připraven k jízdě. Pohání jej výkonný střídavý motor s regulátorem BL-2S. Jednoduchá RC souprava Traxxas TQ 2.4 GHz poskytuje precizní mechaniku pro přesné řízení. Nově je na modelu použitý bezsponkový systém uchycení karoserie pro snadnou výměnu baterie.

Cenově dostupný střídavý pohon BL-2S obsažený v modelu obsahuje všechny výhody bezkartáčkových motorů jako je vyšší výkon, dlouhá životnost a minimální údržba. Model má pečlivě naladěný podvozek s nezávislým zavěšením, díky kterému si hravě poradí s různými povrchy jako asfalt, nízká tráva i náročnější terén. Pro jízdu v mokrém prostředí je na modelu voděodolná* elektronika.

Bezsponková karoserie

Unikátní systém uchycení karoserie pomocí zobáčků v podbězích kol, umožňuje rychlou výměnu baterie a čistý vzhled modelu neruší klipy.

Šasi

Tuhost šasi je zajištěna osvědčenou konstrukcí z nylonu plněného vlákny. Díky tomu je model lehký, výborně ovladatelný a zároveň odolný při nárazu.

Olejové tlumiče

Olejové tlumiče s vysokým zdvihem využívají duální X-kroužky pro dokonalé utěsnění a perfektní chod. Robustní design v kombinaci s vysokým objeme oleje dokáže absorbovat i tvrdé nárazy v těžkém terénu. Tlumiče si můžete naladit podle svých představ úpravou pružin a změnou viskozity oleje.

Převodovka, stavitelná disková spojka a planetový diferenciál

Převodovka, disková spojka a planetový diferenciál jsou uzavřeny do jednoho kompaktního celku. Převodovka s třecí spojkou spolehlivě přenáší výkon motoru na nápravy, planetová převodovka diferenciálu Magnum 272™ má ozubená kola vyrobená z kalené oceli. Tento systém vyžaduje naprosto minimální údržbu. K dispozici jsou pastorky a ozubená kola s různými počty zubů, takže si můžete model přesně vyladit pro rychlostí i technické tratě.

Třecí spojka

Třecí spojka Revo Spec Torque Control zajišťuje plynulý přenos výkonu a je stavitelná. Správně nastavená míra prokluzu chrání pohonné ústrojí, přičemž nesnižuje akceleraci modelu.

Servo řízení

Digitální Traxxas servo 2075 high-torque voděodolné se stejnosměrným motorem a nylonovými převody má moment 9.0 kg.cm a rychlost 0.17 s/60°@ 6.0 V. Pro odolnost vůči vodě* je krabička serva a výstupní tisícihran osazen těsněním. Dvě kuličkové ložiska poskytují velmi hladký chod.

Střídavý motor 3300kv

Střídavý motor Traxxas 3300kv poskytuje ideální cenově dostupný pohon pro modely 1:10 se všemi výhodami, mezi které patří vysoký výkon, dlouhá životnost a minimální údržba. Motor je vybaven konektorem Quick Connect pro snadné zapojení. Mezi další vlastnosti patří:

  • Integrovaný chladicí ventilátor
  • Vysokorychlostní kuličková ložiska
  • Vysoká akcelerace
  • Efektivní provoz pro delší jízdní čas
Elektronický regulátor BL-2S

Voděodolný* elektronický střídavý regulátor BL-2S se třemi jízdními režimy, podporou 2S LiPo akumulátorů a snadným ovládáním tlačítkem EZ-Set™. Regulátor je vybaven tréninkovým režimem, který omezuje plný plyn na úroveň 50%. Díky tomu se mohou začínající řidiči nebo děti postupně seznámit s vlastnostmi modelu a připravit se na plnou sílu auta. Tepelná ochrana, ochrana proti podvybití LiPo akumulárů, pozlacené konektory, jednoduché ovládání, intuitivní signalizace dvoubarevnou LED diodou a výkonný chladič, který lze doplnit o volitelný ventilátor (není obsahem balení).

Režimy regulátoru BL-2S
  • Sport: Výchozí režim, je možná jízda vpřed, brzdění a jízda vzad.
  • Race: Režim vhodný pro závodění. Je možná jízda vpřed a brzda; zpátečka není k dispozici.
  • Training: Režim vhodný pro děti nebo začínající jezdce. Je možná jízda vpřed s omezením výkonu na 50%, brzda a jízda vzad opět s omezením výkonu na 50%.
RC souprava Traxxas TQ

Model je řízen dvoukanálovou proporcionální volantovou RC vysílačkou Traxxas TQ, pracující v pásmu 2.4 GHz - provoz bez rušení. Vysílač je napájen pouze 4 AA články.

Na vysílači je otočný knoflík, kterým se trimuje řízení (aby model jel rovně, pokud je volant ve středové pozici). Stav baterií ve vysílači je indikován LED diodou. Na vysílači lze nastavit reverz na kanálu plynu a řízení.

Přijímač TQ

Tří-kanálový přijímač Traxxas TQ 2.4 GHz, zajišťuje bezpečné řízení bez výpadků. Snadné spárování jedním tlačítkem. Indikace stavu pomocí LED diody.

Vlastnosti
  • Hotový sestavený model v měřítku 1:10
  • Bezsponkový systém uchycení karoserie
  • Střídavý motor 3300Kv s integrovaným chlazením a konektorem Quick Connect
  • Střídavý regulátor BL-2S se třemi jízdními režimy
  • Voděodolné* servo 2075 High Torque
  • Převodovka Magnum 272 s kalenými ocelovými ozubenými koly
  • Třecí spojka Revo Spec Torque-Control™
  • Teleskopické hřídele s klouby
  • Hotová nabarvená karosérie
  • Olejové tlumiče
  • RC souprava Traxxas TQ 2.4 GHz
  • Model je připraven pro upgrade na výkonnější pohon VXL

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

TRAXXAS
AS_TRA58134-4-ORNG
1 ks

Parametry

Měřítko
1:10
Délka
578 mm
Typ
Short Course Truck
Hmotnost
2180 g
Rychlost
Až 56 km/h (s volitelným pastorkem), tovární až 35 km/h
Šířka
296 mm
Výška
193 mm
Motor
Střídavý BL-2s 3300 kV
Rozvor
335 mm
Světlá výška podvozku
89 mm
Náhon
2WD
Prostor pro baterie
165 x 50 x 25 mm
Šasí
Nylon
Doba jízdy
25- 30 minut s LiPo akumulátorem Traxxas 7,4V 5000mAh
Přední kola
Traxxas SCT 2.2"
Zadní kola
Traxxas SCT 2.2"
Převodvka
Magnum 272

Specifické reference

ean13
20334017734

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi