+420 720 020 277

+420 7200 20 277 , info@rcsvet.cz

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

Objednávka nad 2200 Kč DOPRAVA ZDARMA

Traxxas Slash 1:10 VXL RTR zelený

AS_TRA58276-74-GRN
20334017529

Traxxas Slash VXL patří k nejlepším RC autům třídy 2WD. Výkonný střídavý motor Velineon 3500 ot/min/V dodává obří výkon a rychlost až 96 km/h. Model obsahuje nezávislé zavěšení, stabilizaci TSM, RC soupravu TQi a nově bezsponkovou karoserii.

10 651,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Rádi Vám poradíme s výběrem. 

emailinfo@rcsvet.cz

phone+420 7200 20 2770

Pondělí - Pátek: 9.00 - 17.00

visa

  • Jen originální zboží
  • Zboží kupované u nás je od vyhradních dovozců značek.
  • Záruční a pozáruční servis
  • Prodloužená záruka
  • V případě reklamace si zboží sami vyzvedneme.

  • Nechceme, aby zákazník, který nám důvěřuje a nakupuje v našem obchodě, nesl v případě reklamace jakékoli náklady.

Traxxas Slash VXL Short Course Truck patří k nejlepším RC autům třídy 2WD. Výkonný střídavý motor Velineon 3500 ot/min/V dodává obří výkon a rychlost až 96 km/h. Model obsahuje nezávislé zavěšení kol, elektronickou stabilizaci TSM pro perfektní ovládání při vyšších rychlostech, programovatelnou RC soupravu TQi a nově bezsponkovou karoserii s čistým vzhledem a snadnou demontáží pro rychlou výměnu baterie. Obsažená voděodolná* elektronika Vám dává svobodu pro jízdu i v mokrém prostředí.

Bezsponková karoserie

Unikátní systém uchycení karoserie pomocí zobáčků v podbězích kol, umožňuje rychlou výměnu baterie a čistý vzhled modelu neruší klipy.

Šasi

Šasi modelu má speciální konstrukci, která umožňuje nižší uložení pohonného akumulátoru a motoru. Tuhost šasi je zajištěna osvědčenou prostorovou konstrukcí, která je lehká a zároveň pevná. Šasi je vyrobeno z kvalitního nylonu plněného uhlíkovými vlákny. Nízko položené těžiště dává autu skvělé jízdní vlastnosti.

Olejové tlumiče

Olejové tlumiče s vysokým zdvihem využívají duální X-kroužky pro dokonalé utěsnění a perfektní chod. Robustní design v kombinaci s vysokým objemem oleje dokáže absorbovat i tvrdé nárazy v těžkém terénu. Tlumiče si můžete naladit podle svých představ úpravou pružin a změnou viskozity oleje.

Precizní řízení

Mechanika zatáčení předních kol je realizována prostřednictví systému Dula-Bell-Crank, který zajišťuje precizní chod táhel ke kolům. V řízení je integrovaný servo-saver pohlcující nárazy a chránící servo proti přetížení.

Převodovka Magnum 272R

Náhon 2WD je realizován přes novou převodovku Magnum 272R upravenou pro vysoký výkon. Převodka obsahuje hliníkové lože s pevně vymezenou mezi-zubovou vůlí, kovové převody a diferenciál pro distribuci výkonu na zadní kola. Všechny hřídele převodovky jsou uloženy v kvalitních zapouzdřených ložiscích. Integrovaná, nastavitelná třecí spojka umožní drobné proklouznutí při akceleraci, čímž pohltí prvotní ráz motoru a tím chrání ostatní komponenty.

Servo řízení

Digitální Traxxas servo 2075 high-torque voděodolné se stejnosměrným motorem a nylonovými převody má moment 9.0 kg.cm a rychlost 0.17 s/60°@ 6.0 V. Pro odolnost vůči vodě* je krabička serva a výstupní tisícihran osazen těsněním. Dvě kuličkové ložiska poskytují velmi hladký chod.

Výkonný střídavý motor

Střídavý motor Velineon 550 je přesně naladěn pro použití v RC autech 1:10. Modelům aut poskytuje dokonalou rovnováhu mezi výkonem a optimální účinností. Další výhodou je vysoká životnost, která je určena pouze kuličkovými ložisky. Ložiska lze zakoupit v rámci servisní sady pod objednacím číslem TRA3352R.

Motor je řady 550, má 4-pólovou konstrukci, která oproti dvoupólové verzi zajišťuje až dvojnásobný kroutící moment. Rotor je dynamicky vyvážen a pro zvýšení pevnosti opředen kevlarovou tkaninou.

Elektronický regulátor VXL-3S

Voděodolný* elektronický Traxxas střídavý regulátor Velineon VXL-3S V2 se třemi jízdními režimy, podporou moderních vysokokapacitních LiPo akumulátorů a snadným ovládáním tlačítkem EZ-Set™. Regulátor VXL-3S je vybaven tréninkovým režimem, který omezuje plný plyn na úroveň 50%. Díky tomu se mohou začínající řidiči nebo děti postupně seznámit s vlastnostmi modelu a připravit se na plnou sílu auta. Tepelná ochrana, pozlacené konektory, jednoduché ovládání a intuitivní signalizace dvoubarevnou LED diodou.

Režimy regulátoru VXL-3S
  • Sport: Výchozí režim, je možná jízda vpřed, brzdění a jízda vzad.
  • Race: Režim vhodný pro závodění. Je možná jízda vpřed a brzda; zpátečka není k dispozici.
  • Training: Režim vhodný pro děti nebo začínající jezdce. Je možná jízda vpřed s omezením výkonu na 50%, brzda a jízda vzad opět s omezením výkonu na 50%.

Chladič regulátoru lze doplnit o volitelný ventilátor (není obsahem balení).

RC souprava Traxxas TQi s Bluetooth ready

Traxxas pro Vás připravil zcela novou řadu dvoukanálových RC souprav s Bluetooth konektivitou. Bluetooth modul (prodává se samostatně), umožní spojit RC model s přehlednou grafickou aplikací Traxxas Link, kterou si bezplatně naistalujete do Smartphonu.

Aplikace Traxxas Link pro zařízení od Apple je k dispozici zdarma na AppStore, aplikace pro zařízení Google Android je zdarma na stránkách GooglePlay.

Traxxas Link App je výkonná aplikace, která Vám dává naprostou kontrolu nad provozem a laděním RC modelu Traxxas s ohromující vizualizací a absolutní přesností nastavení. Traxxas Link umí zobrazit telemetrická data, která poskytuje model v reálném čase, například rychlost, otáčky, teplotu, napětí baterie a náklon modelu. (Poskytovaná telemetrie se liší dle konkrétního typu modelu). Nastavení RC modelů můžete sdílet, můžete si vytvořit libovolný počet profilů pro konkrétní trať nebo uživatele, např. děti. Vše v aplikaci s brilantní grafikou, která je samozřejmostí od Traxxasu.

Možnosti telemetrie se liší dle jednotlivých modelů. Pro získání telemetrických dat může být nutné instalovat telemetrická čidla. Kompatibilní díly telemetrie s tímto modelem naleznete v sekci "Příslušenství - Telemetrie". Více informací o instalaci telemetrie zde.

Přijímač Traxxas TQi

RC přijímač Traxxas TQi 5 kan. TSM s telemetrií pro vysílače Traxxas TQi. Jednoduchá obsluha, párování pomocí tlačítka. Indikace stavu LED diodou. V přijímači jsou integrovány 3-osé MEMS senzory pro učení polohy přijímače.

5-ti kanálový přijímač je také vybaven dvěma konektory pro zapojení telemetrických čidel RPM (otáčky) a V/T (napětí / teplota).

Dále lze k 4-pinovém konektoru připojit rozšiřující modul telemetrie, do kterého můžete zapojit až další 6 čidel, včetně velmi přesného GPS senzoru rychlosti.

Traxxas Stability Management

Stabilizační systém Traxxas Stability Management (TSM) umožňuje zažít nejen výkon, rychlost, zrychlení a projíždění zatáček extrémní rychlostí, ale zaručuje mnohem jednodušší řízení a kontrolu na kluzkých površích jako je prach, hladký beton nebo dokonce led a sníh.

V přijímači je MEMS 3-osé gyro a akcelerometr, který řádově 100x za vteřinu vyhodnocuje pohyb modelu a vhodnými zásahy do řízení předních kol korigují směr jízdy modelu. Traxxas TSM neomezuje výkonu motoru - nad výkonem motoru máte 100% kontrolu. Algoritmy jsou vyladěny pro každý model zvlášť. Míra asistence se nastavuje pomocí multifunkčního ovladače na vysílači či případně v aplikaci Traxxas Link.

Vlastnosti
  • Bezsponková karoserie
  • Instalována prémiová převodovka Magnum 272R
    • Přepracovaná konstrukce
    • Hliníkový plát motoru
    • Horní hřídel z kalené oceli
    • Uzavřený diferenciál
    • Snadný přístup k diferenciálu
  • RC souprava Traxxas TQi 2.4GHz s možností instalace Bluetooth modulu
  • Stabilizační systém TSM!
  • Výkonný čtyř-pólový střídavý motor Traxxas Velineon 550 3500 ot/min/V
  • Voděodolný* elektronický regulátor Traxxas VXL-3S s nastavením Módu Training, Sport a Race
  • Voděodolné* digitální servo Traxxas 2075
  • Stavitelná třecí spojka Revo Spec Torque-Control
  • Komplet kuličková ložiska
  • Hotová nabarvená karosérie
  • Olejové tlumiče, lepené pneumatiky
  • Off-roadové pneumatiky

* Informace o specifikaci voděodolnosti naleznete v návodu k použití. Tipy a triky na provoz v mokrém prostředí naleznete v blogu.

TRAXXAS
AS_TRA58276-74-GRN
3 ks

Parametry

Měřítko
1:10
Délka
568 mm
Typ
SCT
Hmotnost
2562 g
Rychlost
Až 96 km/h (s volitelným pastorkem), tovární až 80 km/h
Šířka
296 mm
Výška
214 mm
Motor
Střídavý Velineon 550 3500Kv
Rozvor
335 mm
Světlá výška podvozku
89 mm
Náhon
2WD
Prostor pro baterie
165mm x 49.5mm x 23mm, 25mm
Šasí
Kompozitový Nylon
Doba jízdy
25 - 30 minut na LiPo akumulátor Traxxas 11,1 V 5000 mAh
Přední kola
2.2"
Zadní kola
2.2"
Olej tlumičů
350 cSt
Olej diferenciálů
Tuk

Specifické reference

ean13
20334017529

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
DOPRAVA ZDARMA Objednávka nad 2800 Kč DOPRAVA ZDARMA
Rádi vám poradíme Svěřte výběr Vašího nového modelu profesionálů!
RC SERVIS Zajišťujeme pozáruční servis RC modelů.
UŽ 20 LET S VÁMI! Velmi si vážíme, že jste u toho s námi